Sagolun kizlqr. valla filtre bile yok. Bu arada gelir gelmez nstye bagladir baya bi sanci cikti. Biz cagirmasakta gelirdin dediler.... epidural yaptilar daha ameliyat bitmeden acildim bile cok rahat oldu
ayyyy maşaAllah Allah analı babalı büyütsün çok şekersiniz Gözün aydın olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin cnm çok sevindim darısı başımıza olsun ne güzel haberler Allah Allahhh
Gözün aydın canım maşallah ikinizede çok güzel gozukuyorsunuz bütün sıkıntıların bitti artık kollarında prenses ne mutlu sana darısı bizim başımıza insallah
Ben de sabahları geliyorum açlık tokluk kanı veriyorum.Şimdi çıktım hastaneden sancı filan görünmediği için haftaya tekrar kontrole geleceğim.Yine doğum günüm belli değil ve bebek hala makat geliş.Sen yaptırdın mı tahlillerini.
22kedi_1deli
ay maşallah size ne kadar güzelsiniz! Hoşgeldin juliet!! Ne tatlı şeysin sen! Teyzesi kurban olsun! Maşallah!
22kedi_1deli
hadi juliet tamam da sen nasıl bu kadar güzelsin! Maşallah! Maşallah! İkinizi de okuyup üflüyorum hemen, Allahım nazarlardan korusun. ( Hacı nine oldum be ya )