Bende aldım benimkiler cok hızlı geldıBu arada LCW nihayet 20-25 gün önce verdiğim siparişleri kargoya vermiş. Artık ümidi kesmiştimBi daha ordan alışveriş yapmıcam son olsun. Bi dolapçı Bi de LCW bitirdi beni
Hanımlar doğum sonrası kv sorunsalını nasıl aşıyorsunuz ben bebeğime kavusmak için can atarken bir kaç gündür bunun sıkıntısını yaşıyorum kv sabah gelip gece gider akşam kp iki kaynımda bize gelir annem yardımcı olmak için zaten gelecek eşim izin alacam diyor çocuğa az kişiyle temiz sakin ortam oluşturalım derken cümbür cemaat bir lohusalık!! beni bekliyor lohusalık diyorum çünkü bebek gelince başlar bence lohusalık off canım cok sıkkın.. zaten geçen gün sinir oldum kv kendi çocuğuymuş gibi resimlere bakıp annem annem maşallah sana yavruummm anneemm diye seviyor en sevmediğim şeydir bir bebeği annem de annem diye başkalarının sevmesi üff bunaldım valla şimdiden ben sakin huzurlu oğluma bakarım hasret giderir koklaşırız diye düşünürken yine çökecekler tepeme gitmekte bilmiyorlar ki 3 gün hastanedeydim 3 gün sabahın bir körü gelip gecenin bir vakti zor bela gitti kv ve kp bebek olmadığı halde oylece saf saf birbirimize bakıp durduk odada cinnet geçirecektim artık son akşam gittiler resmen ağlama krizine girdim insan hiç mi rahat bırakmaz yaa doğum yapmışım bebekte yok zaten boş boş oturuyorsunuz ne bekliyorsun ki
evet kızı yok malesef ama olsaymış daha mı zor olurmuş bılemıyorm annnesiyle annemi yarıştıran kocam varken kız kardeşimi niye kayırıyorsun kardeşin şöyle benımkı nıye böyle der dururdu herhalde malum benm annem gelecekse onunki eksik kalmamalı hıc bır zamanKesin senin kv de kizi yokturayni benim kavinvalidem tek farki onlar cocuklarinin evlerinde cok oturmazlar kendi evlerine cagirirlar. Benim esimde ayniydi. Bende birsey soylemeye cekinirdim 19 yasindaydim evlendigimde. Ama zamanla bana yaptiklarini ve bir kac yalanlarina sahit olunca esim simdi esim gitmek istemiyor. Ben hadi gidelim degisiklik olsun demesem hiic gitmek istemiyor. Ama ilk evlendigimde ilk hamileligimde nefret etmistim esimden de. Insallah sende atlatirsin bu gunleri. Gercekten takma , bosver kiz gibi dönsün evin islerini yapsin. Insallah annen de gelir yanina oda destek olur. Üzme kendini bu gunler geri gelmiyor acisi unutulmuyor ama emin ol. Guzel gecer insallah gunlerin
Allah kolaylık versın gerçekten benım isimlerini bıle duymaya tahammülüm yok ne yapacağz bılmıyormValla zor isler bizimkilerde 10 gundur bizde gitsinler diye gozlerinin icine bakiyorum. Delirtiyor ozellikle kayinvalide.. kendi duzenini kurmak istiyor eve. Bide surekli herseye mudahale.
ben diil de eşim geçirdi. Ağzına geleni saydı döktü kavga etçekler diye korktum düngerçekten dünyanı n parasını ödedik Bi oda parası verdik dolaba dün adamlara al Sök götür Kardeşim dolabını ben sürekli evimi mobilyacıya açamam aylardır oyaladınız dedi paramı iade et dedi. En son Pazartesi ye dek size mühlet dedi bakalım ne olacak. Odada en sevdiğim parça bebe dolabıydı nazar değdi en sonunda . Bi işi doğrultamadılar.eşim bu dolapta Bi uğursuzluk mu var diyor. Adamların evimize 5. Gelişi. Boş gelip boş gidiyolar.eşim iade edip dolabı da Pierre cardin alırız üzülme dedi. Ama işte ben bunun modelini beğeniyordum Onların yüzünden bebeğimin odası çingene çarşısı gibi yok yok her yer her yerde. Valla dolabı beklememe kararı aldım . Olmayacağı belli . Bebeğimin Çamaşırları yarın yıkayıp asıcam. Sonra da günler içinde ütüleyip ütüleyip salona koltukların üzerine dizicem, evde dolap içlerinde yer yok . Böylelikle hastane çantamı yavaştan hazırlamaya başlamış olcam. 34+2 oldum meydanda Bi şiy yok
Aslinda 3 gunde gonderiyor lcw ama bu ara black friday herseyi karistirdiBu arada LCW nihayet 20-25 gün önce verdiğim siparişleri kargoya vermiş. Artık ümidi kesmiştimBi daha ordan alışveriş yapmıcam son olsun. Bi dolapçı Bi de LCW bitirdi beni
Normal yani buBenimde aynı
Bir sağa bir sola bir sırtüstü yatıracağız artık minikleri güzel şekillenir inşallahNormal doğumlarda kafa gerçekten uzuyorama çabuk toparlıyor ben oğlumda sıra sıra sağa sola ve sırt üstü yaptırırdım. Her uyuyuşunda bir önceki pozisyonunu unutmamaya çalışırdım kafası çok güzel şekillendi elhamdülillah. Yatış pozisyonu çok önemli bu manada bence arkası dümdüz kafası olan çocuklar kuvvetle muhtemel hep sırt üstü yatırılıyor.
Kız bence bu durumda en iyisi lohusa depresyonuna gir ağla kız bağır çağır belki korkar kaçarlarHanımlar doğum sonrası kv sorunsalını nasıl aşıyorsunuz ben bebeğime kavusmak için can atarken bir kaç gündür bunun sıkıntısını yaşıyorum kv sabah gelip gece gider akşam kp iki kaynımda bize gelir annem yardımcı olmak için zaten gelecek eşim izin alacam diyor çocuğa az kişiyle temiz sakin ortam oluşturalım derken cümbür cemaat bir lohusalık!! beni bekliyor lohusalık diyorum çünkü bebek gelince başlar bence lohusalık off canım cok sıkkın.. zaten geçen gün sinir oldum kv kendi çocuğuymuş gibi resimlere bakıp annem annem maşallah sana yavruummm anneemm diye seviyor en sevmediğim şeydir bir bebeği annem de annem diye başkalarının sevmesi üff bunaldım valla şimdiden ben sakin huzurlu oğluma bakarım hasret giderir koklaşırız diye düşünürken yine çökecekler tepeme gitmekte bilmiyorlar ki 3 gün hastanedeydim 3 gün sabahın bir körü gelip gecenin bir vakti zor bela gitti kv ve kp bebek olmadığı halde oylece saf saf birbirimize bakıp durduk odada cinnet geçirecektim artık son akşam gittiler resmen ağlama krizine girdim insan hiç mi rahat bırakmaz yaa doğum yapmışım bebekte yok zaten boş boş oturuyorsunuz ne bekliyorsun ki
Evet çok tecrübeli ebeler yapıyormuş galiba o elle döndürme işini de cesaret edemem sanırımBende ayni malesef hep pitir pitir ayaklari asagidabelki doner elleri filan olur diye umut ettim ama yok bariz belli bak senin de oyleymis hayirlisi artik . Elle döndürenler de varmis bakalim doktor ne diyecek sali gunu randevum
Insallah birgun olacak canim . Esin eminimki senin kiymetini anlayacak . Kizi olmayan anneler ogullarina baska bir bagli oluyor. Ama bende gorumcem olsun istemezdim bizimkiler daha olmadan kizimiz olsaydilar ile laf sokuyordu bana ve eltimlere. Ben 2 ay korundum 3. Ay hamileydim kv benim anneme cok korktum cocuklari olmayacak die demis . Zaten 19 yasindayim belki bir kac sene istemem demi ama . Insanlar anlayissiz. Ama senin kp in yaptigi cok ilginc. Belki olmuyor Allah vermiyor ne yapcaksin o zaman . Onlarin bilincli olmasi gerektigi yerde simdi buyukler kuculmus gibi davraniyor. Bak ikincide ben ne yaptim . Annem gelemedi doguma kv yanimdaydi hiic karismadim . Kendileri yediler ictiler. Ben yattim . Birde ben mecbur yattim göguslerim inthaplandi atesten kizima bile bakamadim. Onuda verdim onlara emziremiyordum zaten . Geceleri ben baktim gunduz onlar bakti ben yattim. Hic dert etme gerckten. Umursama , sen bebege odaklan. Cok yorulunca ver onlara baksinlar yat dinlen. Buyuyunce oyle olmuyorlar simdi bebek diye boyleler :)evet kızı yok malesef ama olsaymış daha mı zor olurmuş bılemıyorm annnesiyle annemi yarıştıran kocam varken kız kardeşimi niye kayırıyorsun kardeşin şöyle benımkı nıye böyle der dururdu herhalde malum benm annem gelecekse onunki eksik kalmamalı hıc bır zamansenin eşin anlamış doğru yola girmiş de benimki hala nato kafa nato mermer kv bizim çocuğumuz olmazken eşime resmen benım için ev işi yapıp yemek hazırlamakla kadın olunmuyor dedi sonra para verme cebıne her istediğini yapma dedi ve en canımı sıkan eşim arabayı benım üstüme yaptı diye küplere binmiş narantikibi kendi üstüne yaptırıp kendini garantiye aldı demiş ve daha nice niceleri kp in eşimi arayıp falancanın torunu oldu benı aradı seni geçtim dedi bende bizimkiler tembel cıktı napıyım dıye cevap verdim diyerek pişkin pişkin anlatması neler neler buna rağmen sana ne yaptılar dıyen bir eş hah tamda senın durum resmen eşimden nefret ettim hala daha içim soğumadı bana çocuk konusunda neler ettiler kendi illallah etmişti her ay arayıp sormalar bılmem ne senı nasıl kötülüyorlar demeler ama şimdi hepsi uçtu gitti hala hevesli hevesli herşeyi onlarla paylaşıyor bende delirdiğimle kalıyorum bazen şeytan diyor aç ağzını yum gözünü eşinide hiçe say beter olsunlar ama insan beceremiyor inşallah birgün diyorm
Ay ben hepsini denedim . Internette yazilar filan okudum. Tütsü ile yapilan birsey var onu yapip döndürenler varmis . Poponu yukari kaldirma filan . Aslinda olabilir ama kafa agir gelip dönecekse en mantiklisi ayakta durmak degil miEvet çok tecrübeli ebeler yapıyormuş galiba o elle döndürme işini de cesaret edemem sanırımsen gırgır pozisyonunu denedin mi ? Benim de çarşamba randevum
Benim eltimin biri şehir dışında yaşıyor ona demişki bebek doğsun da sana tatile geleceğim ne de olsa annesi burda olacak demişHanımlar doğum sonrası kv sorunsalını nasıl aşıyorsunuz ben bebeğime kavusmak için can atarken bir kaç gündür bunun sıkıntısını yaşıyorum kv sabah gelip gece gider akşam kp iki kaynımda bize gelir annem yardımcı olmak için zaten gelecek eşim izin alacam diyor çocuğa az kişiyle temiz sakin ortam oluşturalım derken cümbür cemaat bir lohusalık!! beni bekliyor lohusalık diyorum çünkü bebek gelince başlar bence lohusalık off canım cok sıkkın.. zaten geçen gün sinir oldum kv kendi çocuğuymuş gibi resimlere bakıp annem annem maşallah sana yavruummm anneemm diye seviyor en sevmediğim şeydir bir bebeği annem de annem diye başkalarının sevmesi üff bunaldım valla şimdiden ben sakin huzurlu oğluma bakarım hasret giderir koklaşırız diye düşünürken yine çökecekler tepeme gitmekte bilmiyorlar ki 3 gün hastanedeydim 3 gün sabahın bir körü gelip gecenin bir vakti zor bela gitti kv ve kp bebek olmadığı halde oylece saf saf birbirimize bakıp durduk odada cinnet geçirecektim artık son akşam gittiler resmen ağlama krizine girdim insan hiç mi rahat bırakmaz yaa doğum yapmışım bebekte yok zaten boş boş oturuyorsunuz ne bekliyorsun ki
Acaba o yöntemler yapılırken tesadüf mü dönüyorAy ben hepsini denedim . Internette yazilar filan okudum. Tütsü ile yapilan birsey var onu yapip döndürenler varmis . Poponu yukari kaldirma filan . Aslinda olabilir ama kafa agir gelip dönecekse en mantiklisi ayakta durmak degil mibenimki hic hareket etmiyor donsun diye ugrasinca .
Benimkinin hakkini yemeyeyim bir gun donmeye calisti yatarken hissettim ayaklarini , sonra heralde baktiki donemiyorum biraktiAcaba o yöntemler yapılırken tesadüf mü dönüyoryani dönecek olan döner herhalde bizim bebişlerin özellıkle benimkinin niyeti hiç yok bence öyle çabada olduğunu da düşünmüyorum pek
Insallah canim. Hakkimizda hangisi hayirli olacaksa o olsun. Saglikli dunyaya gelsinler de. Erken toparlanmak icin normal dogum istiyorum kendimi biliyrm hemen toparlanamam diue korkuyrm. Hepimizin dogumu ve sonrasi cok guzel olur insallh.
1. De gelip dolabı taktılar biz evde yoktuk, kp vardı başlarında, dolabın eğrisine doğrusuna bakmamış. Ki ona çizimleri bile atmıştım! El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış. Eve geldik şok olmuştuk.İç tasarımı tamamen yanlış yapmışlar raflar eksik askılığınbiri eksik.Aradık gelin götürün dolabınızı dedik ya sıfır getirin ya tamir edin dedik. Yaklaşık 7 -8 yerinde Arıza eksik vardı. 2. De geldiler Arıza eksiktespit için tutanak tutup defolup gittiler onu Da eksik tutmuşlar . 3. De 20 gün sonra yine geldiler bu sefer dolabın kırık olan üst tacı söküp götürdüler, madem yenisini getirmicektin kötü parçasını sökmek için neden 20 gün bekledin? Bi de sol kapak çizikti. Perdeli kapak montajı da perdeden dolayı yanlıştı.4. De malzemeyi boyayıp getirdiler boyası tutmadı rengi fark etti. Al sök götür iade edicem dedi eşim, sonra bu sefer rengi tutsun diye 2 kapağı ve üst tacı toptan götürdüler.Bu dündü işte, yaptığı işe saygısı olmayan insanlardan mobilya alırsan böyle olur işte. Dolabı sipariş vereli kaç ay oldu Bu kadar uğursuz bi dolap görmedik.20 kere uzun aralıklarla evimize gelip gidip Bi halt yapmadılar. Daha dün boyası tutmayan parçaları getirdiklerinde boyası tutsaydı bile işi yine bitmeyecekti , yine eksik 2 raf ve askılık gelmedi neymiş efendim ondan haberleri yokmuş raftan falan 20 kere söyledim ya bu kadar etik dışı olunamaz valla tiksindirdiler eşim ne dese haklı.Bu şehrin en büyük marka yapmış bebek mobilyacısından aldık BÖyle rezillik görmedim daha. İğrenç insanlar var parayı peşin alıp malı veremeyen zibidiler . Esasen parayı mobilyayı tam düzgün teslim almadan vermemek lazımmış bize ders oldu.Ya neyini yapamiyolar ayiptir sormasi anlamadim bi dolap ya.. ne bicim mobilyaci bu adamlar
Bence en mantiklisi doktorun soylemesi. Yoksa umursamazlar. N narantikibi doktor ile yalniz konusup soylemesi lazim yoksa eside pek takmaz. Kizim bronsit oldugunda doktor soylemisti opmeyin diye biraz dikkat etmislerdi. Yoksa sigara icip opuyordu kpN narantikibi prematüre bakımı öyle şakaya gelmez, biz bir kez eşimin ailesini bir kezde bizimkileri misafir ettik ilk bir yıl dikkat etmek gerekiyor öyle 2-3 güne gelmek saatlerce durmak bunlar olmaması gereken şeyler. Dr a sorsan anlatsa eşinle sana uyarırdınız kv kp kb leri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?