2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de kız ve Ekin ismine karar verdik :)

dimi ya google yazıyorum hep erkek cıkıyo. bide masterchefte bi cocuk varmıs heralde erkek o yüzden alısamıyo eşim
Unisex ama bence kadınsı. Mesela Umut da unisex ama çağrıştırdığı cinsiyet erkek bence. Derya da unisex ama Derya denince akla kadın geliyo. Kişisel bişey de olabilir :)
Ama bence Ekin çok güzel ve baya da kız ismi :)

yaa içim rahatladı ama eşim hala erkek ismi diyo :)
Aslında kıza da erkeğe de ekin ismini koyan var ama benim şimdiye kadar tanıdığım tüm Ekin'ler kızdı. Eğer eşin razı olmuyosa onun da beğendiği bir kız ismini yanına ekleyebilirsiniz.

Seçenekler neler ?

artık ben de kızımın adını koymak ıstıyorm..kızım 2.5 yasında ada dıye tutturdu ama herkes de ada var ıstemıorum.. Asya,Defne,Elis arasında kaldım:/
Salı günü doğum yapacağım ve hala kararsızlığım var ama büyük ihtimal Defne olacak benim kızımın adı da

Teşekkür ederim anlayışınız için :) doktorun öyle demesini de çok sorun etmedim de sıkıntı 22 si benim beklenen doğum tarihim iken ultrasonun 31 i göstermesi. Ki o da mesele değil, başka problemi olmasın da kilo alınır verilir, obez olmasından da zayıf olmasını tercih ederim zaten (kendi kilo problemi olan bir insan olduğum için böyle diyorum :))

B Bakikalanhosseda canim bizde dalga geciyoruz zaten takilma niye takiliyosun

@refikaaydin @narantikibi tuttum gelin

Ya ben sorun etmem aslında ama son yapılan yorumun sizin espriniz üzerinden yanlış anlaşılmış olduğunu gördüm. Kastım olmayan bir yorumla yargılandığımı hissettiğim için açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Valla slin icin 3 metre az esnek bir kumas is goruyor. Uzun bisey al gitsin.. ben ilk kullanimi ev supurerek yaptim.. kangurumda var cybex ama 4 kilodan sonra diyor bize daha cok var yani
Stokke aldım ama e bebekten indirimim vardı onu kullanmak için orada olan markalardan seçtim.
İnstagramda mamadusbaby diye birini görüyorum kullanmadım ama bir bak istersen.
ben de sevibebenin var ama yenileri cıkmıs simdi metal halkalı onlar cok rahat oluyo diye duymustum ben

Teşekkür ederim kızlar, dediklerinizi araştırayım bi

Benim de çok var dün muayenede kafasını fazla yerleştirmiş kanala dedi doktor. Bi de ters yerleştirmiş yüzü sırtıma bakması gerekirken karnıma bakıyormuş o daha çok ağrı yaparmış.
aaa bak ondan olabiliyosa belki benimki de o yuzdendir. inanikmaz agriyor ya kalkinca

canim dun hicbiseyim yoktu bugun resmen kemiklerim benim degil. bir gunde ne degisti anlamadim. çatı çatı dedikleri buymuş meğer. ben de haftaya gidicem dr a bakalim ne dicek

Kızlar ben baya geç kaldım ama ismine karar veremediğim için odası için kapı süsü ve hediyelik magnet veya mumluk yaptıramadım.Şimdi artık yaptırmam lazım anca doğumdan sonra gelir sanırım sipariş versem.Güzel yapabilen ve güvendiğiniz bir instagram hesabı var mı ya da hepsiburada da satılıyor ordan mı sipariş versem bilemedim fikir verir misiniz ?

Bizim evde harika ruzgarlar esiyor kizlar... ask nefret dram entrika ne ararsaniz var... esim ve annesi girdi birbirine.. en az yilbasina kadar burda gorunuyolar.
annaaaammmm kiz ne yuzsuz cikmis senin kaynana pesss

Kangurularin hepsi ayni mantikta bence. Benim oglumdan kalma chicco soft baby kanguru var yatabiliyor bebek icinde. Ben cok memnun kaldim.hatta uzun bi sure bebek arabasi kullanmama gerek kalmamisti

Son 5 gun cok heycanliyimm. Ya arkadaslar bisey sorucam ya hastane cantasina bebek icin havlu koydunuzmu dogum haneye istiyorlarmi bazilari gerek yok bazilari istiyo dedi kafam karisti
yikasalarda havlu istemiyorlar sizden. Ama siz baska seylerde kullanmak icin yaniniza alabilirsiniz.

artık ben de kızımın adını koymak ıstıyorm..kızım 2.5 yasında ada dıye tutturdu ama herkes de ada var ıstemıorum.. Asya,Defne,Elis arasında kaldım:/
defne ismini nedensizce sevemiyorum elis ismi so harfinden dolayi sıkıntı cikarir.asya ismi cok naif bir isim
yaa içim rahatladı ama eşim hala erkek ismi diyo :)
ekin unisex isim kizda erkekte var benim tanidigim.

Aynen gelişimi sıkıntıya düştüğü için gerilik olunca telaşlanılabiliyor insan tabi ki kilo sıkıntı değil burda paylaşıyoruz herşeyi çok da güzel bi ortam oluştu hepimiz sağ salim büyütelim bebişleri hep beraber seviniyoruz güzel haberlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…