2 2kedi_1deli hepsini okuyamadım, kaç kiloya minik diyorlar? 3 kiloya minik diyorlarsa N narantikibi yle toplanıp döveriz
Benim ilk çocuğun doğum tarihi de 15 Ocak :) O yüzden doktor kendi dedi isterseniz bu da aynı gün olabilir diye. O muhabbet açılmışken yazdı defterine 15 Ocak diye.Benim doktorum neden hiç doğurmayacakmışım gibi davranıyor ne gün veriyor ne doğumdan konuşuyor
Seninle de tahmini doğum tarihimiz aynı:)
2 2kedi_1deli hepsini okuyamadım, kaç kiloya minik diyorlar? 3 kiloya minik diyorlarsa N narantikibi yle toplanıp döveriz
Benim de iki gündür var. Günlerimiz yakınmış demek tam da bu aralar başlıyo.kızlarrr çatı ağrısı olan var mı durdugum yerde bisey yok da ayaga kalkinca yuruyemiyom. bugün başladı, cok erken degil mi??
İnşallah öyle olur görümce 1 ay önce orada dogum yaptı 4 kişi ile 2 si suriyeli odada ve rahmi Sinan Karadeniz doguma gireceğim demiş doğumhanede sormuş Sinan hoca nerede diye onun doğuma girdiği mi görülmüş denilmiş umarım memnun kalırsın ama ben ve çevrem hiç memnun kalmadık. Bende salı karşıda gata dayım doğumda :)Öyle deme salı günü doğumum var2 yıldır oraya gidip geliyorum kürtaj ,aşılama,kontroller vs. Hiç kötü bir olayla karşılaşmadım kürtaj olduğumda 2 gece kaldım hiç suriyeli ile denk gelmedim ayrı oda vermişlerdi onlara.Sen orada kötü tecrübe edinmişsin iyi bir doktora denk gelmemişsin sanırım bu hastane işleri şans işi galiba her hastanenin olumlu ya da olumsuz yönleri var ilgili doktor ilgisiz doktor var ben gebelik şekerinden dolayı riskli gebelikteyim bu sebeple bana doğum yaptıracak doktor da belli rast gele olmayacak.Umarım bu sefer de iyilerle karşılaşırım ışim rast gider
Kim dedi bilmiyorum da burda erken, düşük kilolu doğum yapan arkadaşlar varken yazılacak en son şey herhalde.
Canım doktor bana da 34+5 te 2500 gr ama küçük dedi ve ultrason cihazı tahmini 9 gün sonrasında gösteriyorduBen kilonun her zaman doğru ölçülmediğini de düşünüyorum. 3 e yaklaşık, 3 kg civarı doğsun da sonra yine kilo alır. Öenmli olan sağlık. İnşallah sağlıklılardır bebişlerimiz ☺
22 si sat a göre benim. Bu gidişle grupta kimse kalmaz gibiBenim fe gerçi bugün sık sık karnım sertleşmeye başladı. Bi 20 dk da bir geliyor gibi. Allah sonumuzu hayretsin.
Bu arada bebişleri doğan annelere tebrikler. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin, işlerinizi kolaylaştırsın ☺ Kalan bizlere de sağlıkla, sıhhatle kucağımıza almayı nasp etsin.
Senin gibiyim ozellikle cok yorulunca dayanilmaz oluyo bir haftadirkızlarrr çatı ağrısı olan var mı durdugum yerde bisey yok da ayaga kalkinca yuruyemiyom. bugün başladı, cok erken degil mi??
Merhaba, cümleyi ben kurdum ama ilginç bir şekilde yanlış anlaşıldı. Dönüp mesajımı okuyabilirsiniz. Kendi alıntımı da ekliyorum. Dr um bebişimin kilosuna az dedi ayrı bir cümle, 3 kg cümlesi ayrı bir cümleydi. 3kg ımın zayıf olduğuna dair bir cümle kurmadım zaten.
2 2kedi_1deli ve R refikaaydin
Ben de 2,5u görsem yeter cok buyudu diye dogurucamAynen 3 kiloya minik demisler.. bende gelirim valla malum bizde 2.5 kiloyuz tamam sizin elinize su dokemem ama ... ya da soyle siz dovun ben ellerinize su dokup delilleri falan karartiyim
Canim ben oglumda sling aldim. Markasini hatirlamiyorum zaten kumasi önemli marka cok on plana cikmiyor hatta cogu anne kumas alip kullaniyor.Konunun bunun üzerinden devam etmemesi için de bir soru sorayım :) önerebileceğiniz sling ya da kanguru markası var mı kızlar
Eşin istemiyorum gidin demiyor mu yani bence diyebilir hadi yeter eve gidin diye
Kızlar bebeğimiz için hastane çıkışı nasıl bisey aldınız isim yazılı yada tavsan tulum dusunen varmi
Lohusa tacı ve terliği aldınız mı fikir amaclı paylasirmisniz
Konunun bunun üzerinden devam etmemesi için de bir soru sorayım :) önerebileceğiniz sling ya da kanguru markası var mı kızlar
sen kac haftaliksinSenin gibiyim ozellikle cok yorulunca dayanilmaz oluyo bir haftadir
Ekin cok guzel bi isim.. zaten kiz ismiKızlar selam.Ben de ocakta doğurcam inşallah 21 ocak dedi doktorum.Yakalayamıyorum muhabbetleri ben en az 50 sayfa geriden geliyorum. çalısamaz raporu alıcam önümüzdeki hafta iş olmayınca daha aktif olabilirim inşallah Bu arada hala ismimiz yok bizim sizce Ekin ismi kıza olur mu?Cok kararsızız sizinde fikrinizi alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?