2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum neden hiç doğurmayacakmışım gibi davranıyor ne gün veriyor ne doğumdan konuşuyor
Seninle de tahmini doğum tarihimiz aynı:)
Benim ilk çocuğun doğum tarihi de 15 Ocak :) O yüzden doktor kendi dedi isterseniz bu da aynı gün olabilir diye. O muhabbet açılmışken yazdı defterine 15 Ocak diye.

kızlarrr çatı ağrısı olan var mı durdugum yerde bisey yok da ayaga kalkinca yuruyemiyom. bugün başladı, cok erken degil mi??

Kızlar bebeğimiz için hastane çıkışı nasıl bisey aldınız isim yazılı yada tavsan tulum dusunen varmi
Lohusa tacı ve terliği aldınız mı fikir amaclı paylasirmisniz

Kızlar selam .Ben de ocakta doğurcam inşallah 21 ocak dedi doktorum.Yakalayamıyorum muhabbetleri ben en az 50 sayfa geriden geliyorum. çalısamaz raporu alıcam önümüzdeki hafta iş olmayınca daha aktif olabilirim inşallahBu arada hala ismimiz yok bizim sizce Ekin ismi kıza olur mu?Cok kararsızız sizinde fikrinizi alayım dedim

2 2kedi_1deli hepsini okuyamadım, kaç kiloya minik diyorlar? 3 kiloya minik diyorlarsa N narantikibi yle toplanıp döveriz

Aynen 3 kiloya minik demisler.. bende gelirim valla malum bizde 2.5 kiloyuz tamam sizin elinize su dokemem ama ... ya da soyle siz dovun ben ellerinize su dokup delilleri falan karartiyim

kızlarrr çatı ağrısı olan var mı durdugum yerde bisey yok da ayaga kalkinca yuruyemiyom. bugün başladı, cok erken degil mi??
Benim de iki gündür var. Günlerimiz yakınmış demek tam da bu aralar başlıyo.
Ağrı gelince hemen heh o çatı ağrısı dedikleri buymuş diyosun zaten. Baya kemiklerim ağrıyo

İnşallah öyle olur görümce 1 ay önce orada dogum yaptı 4 kişi ile 2 si suriyeli odada ve rahmi Sinan Karadeniz doguma gireceğim demiş doğumhanede sormuş Sinan hoca nerede diye onun doğuma girdiği mi görülmüş denilmiş umarım memnun kalırsın ama ben ve çevrem hiç memnun kalmadık. Bende salı karşıda gata dayım doğumda :)

Kim dedi bilmiyorum da burda erken, düşük kilolu doğum yapan arkadaşlar varken yazılacak en son şey herhalde.

Merhaba, cümleyi ben kurdum ama ilginç bir şekilde yanlış anlaşıldı. Dönüp mesajımı okuyabilirsiniz. Kendi alıntımı da ekliyorum. Dr um bebişimin kilosuna az dedi ayrı bir cümle, 3 kg cümlesi ayrı bir cümleydi. 3kg ımın zayıf olduğuna dair bir cümle kurmadım zaten.
2 2kedi_1deli ve R refikaaydin

Konunun bunun üzerinden devam etmemesi için de bir soru sorayım :) önerebileceğiniz sling ya da kanguru markası var mı kızlar

Aynen 3 kiloya minik demisler.. bende gelirim valla malum bizde 2.5 kiloyuz tamam sizin elinize su dokemem ama ... ya da soyle siz dovun ben ellerinize su dokup delilleri falan karartiyim
Ben de 2,5u görsem yeter cok buyudu diye dogurucam

B Bakikalanhosseda haklisin canim. Bebegin erken dogup dusuk kilolu olmasi farkli, zamaninda bile olsa “gelisim geriligi” olmasi ayri. Doktor oyle derse tabi ki insanin aklinda soru kalir. Ama doktorun gereksiz evham yaptırmış 34+5te 2500 az degil. Ki gec döllenme olabilir, bebek minyon yapili olabilir. Nasil her cocugun boyu kilosu standart degilse bebek icin de ayni sey gecerli

Konunun bunun üzerinden devam etmemesi için de bir soru sorayım :) önerebileceğiniz sling ya da kanguru markası var mı kızlar
Canim ben oglumda sling aldim. Markasini hatirlamiyorum zaten kumasi önemli marka cok on plana cikmiyor hatta cogu anne kumas alip kullaniyor.
Evet daha saglikli vs o yuzden tercih etmistim ben ama pratik degil. Ozellikle ev icinde kullanmak icin almistim ama nerdeyse hic kullanamadim sıktı beni.
Kizimda ilk 3 ay lazim olursa yine sling’i kullanip sonrasinda kanguru almayi dusunuyorum. Ergobaby cok on plana cikiyor ama cok pahali. Temiz bi ikinci el alirim belki (ki onlar bile 400-500 tl civari) Bir de momfortbaby, solomobaby markalari var.
Acikcasi bebek dogunca bi magazada gidip denemek en mantiklisi. O yuzden simdilik ben askiya aldim o alisverisi

Eşin istemiyorum gidin demiyor mu yani bence diyebilir hadi yeter eve gidin diye

Demis sanirim.babasina artik herseyi yapabiliyor siz donebilirsiniz diye onun uzerine kendi aralarinda konusuyolar kp le. Yilbasinda da burdayim hadi bakalim falan dedi onu duydum.. ya bide yemek yuzunden kavga ettiler. 15gundur adam ben 6.30 da yemek yemek istiyorum diyo masaya 8 de oturuyoruz cildirdi bizimki

Kızlar bebeğimiz için hastane çıkışı nasıl bisey aldınız isim yazılı yada tavsan tulum dusunen varmi
Lohusa tacı ve terliği aldınız mı fikir amaclı paylasirmisniz

Hastane cikislari kocaman geldi. Lcw den premature alip onu giydirdim... terlik goby tarzi bisey aldim. Tac falan rahatsiz seyler uzerinde tas olan bi tel toka aldim yarim saat taktim sonra fenalik basti lastik tokayla topladim sacimi

Valla slin icin 3 metre az esnek bir kumas is goruyor. Uzun bisey al gitsin.. ben ilk kullanimi ev supurerek yaptim.. kangurumda var cybex ama 4 kilodan sonra diyor bize daha cok var yani

Benimde riskli gebelik erken doğum riskim var çok şükür bugünlere geldik normalde benimde 30 ocak ama henüz gün filan vermediler pazartesi kontrolüm var bakalım

Ekin cok guzel bi isim.. zaten kiz ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…