2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Konunun bunun üzerinden devam etmemesi için de bir soru sorayım :) önerebileceğiniz sling ya da kanguru markası var mı kızlar

Stokke aldım ama e bebekten indirimim vardı onu kullanmak için orada olan markalardan seçtim.
İnstagramda mamadusbaby diye birini görüyorum kullanmadım ama bir bak istersen.

Kızlar bebeğimiz için hastane çıkışı nasıl bisey aldınız isim yazılı yada tavsan tulum dusunen varmi
Lohusa tacı ve terliği aldınız mı fikir amaclı paylasirmisniz

Normal hastane çıkışı aldım. İsim yazılı takı yastığı ve battaniye aldım çünkü daha ucuza takı yastığı bulamadım, bari almışken battaniyesini de alayım yatak örtüsü gibi beşiğine örterim dedim.
Lohusa tacını internetten söyledim ama lohusa tacı diye geçmiyor bu sene moda olan üstü düğümlü olanlardan bir de incili taç aldım
Sonra kızım kendine H&m den kırmızı fiyonklu taç aldırmış onu da takabilirim yanımda götüreceğim.
Lohusa terliği de normal dışarıda giyebileceğim bir terlik aldım. Bence havlu ya da kumaş olanları tercih etme hastanede.

Son 5 gun cok heycanliyimm. Ya arkadaslar bisey sorucam ya hastane cantasina bebek icin havlu koydunuzmu dogum haneye istiyorlarmi bazilari gerek yok bazilari istiyo dedi kafam karisti
Bebegi yikiyorlar mi ki? Eskiden hastanede bebegi yikayip paklayip anneye “temiz”(!) teslim etme akimi vardi. Ama artik cogu hastane yapmiyor. Vucudundaki verniks tabakasinin bir sure daha kalmasi daha saglikli. Eger hastanende oyle bir uygulama varsa tam tersi istemedigini soyle bence

Hastane cikislari kocaman geldi. Lcw den premature alip onu giydirdim... terlik goby tarzi bisey aldim. Tac falan rahatsiz seyler uzerinde tas olan bi tel toka aldim yarim saat taktim sonra fenalik basti lastik tokayla topladim sacimi
yaa senden birşey rica etsem mümkünse prematüre tulum varsa elinde tulumun boyunu ve ağ kısmından ayak ucuna kadar ölçebilir misin benım bebe 36 cm doğdu ama bana şimdi boyu uzun geliyor ayaklar falan maşallah prematüre tulumun bacak boyu bedenı sanki minnacık kaç yere sordum standart dıyorlar bilemedim ablamla kardeşimin hediyesi 6 lı takım ilk onu giydirmek istiyorum bir yandan da olmayacakmış gibi geliyor R refikaaydin sende de varsa prematüre tulum hanginiz müsaitse artık bana bilgi verebilir mi

Yikamiyolar die biliorm ama silmek icin isterlermi acaba

Sen de mi salı günü doğum yapacaksın hem de karşılıklı mı doğum yapacağız

Yikamiyolar die biliorm ama silmek icin isterlermi acaba
Benden istemediler ama her hastanenin uygulamasi farkli oluyor dogumdan once dogum katinda ebe/hemsire gibi birine sormak lazim.
Ben ilk dogum yaptigim hastaneye gittigimde bana ilk geceligi soylediler. Acikligini kontrol ederken mutlaka lazim olmazsa olmaz dediler. Ama cogu yerde hic gerek yok demisler bazi hastaneler kendi ameliyat elbisesi gibi bi sey giydiriyo falan.

Ekin cok guzel bi isim.. zaten kiz ismi
herkes erkek ismi diye yorum yapıyor da tereddüt ettim. ben de kız ismi diye biliyorum cünkü.
Bir de kızlar ne diycem oturarak calısıyorum iş yogunlugundan cok fazla kalkamıyorum ama lavaboya kalktıgımda bile sol kasıgımda inanılmaz bi agrı oluyor. son haftalar da cok fazla artmaya basladı tutunarak yürüyorum hatta. basınıza geliyor mu sizin de

Her yerde farkli oluyo dogru ben valize koyaym belki isterler o zmn

artık ben de kızımın adını koymak ıstıyorm..kızım 2.5 yasında ada dıye tutturdu ama herkes de ada var ıstemıorum.. Asya,Defne,Elis arasında kaldım:/

kızlarrr çatı ağrısı olan var mı durdugum yerde bisey yok da ayaga kalkinca yuruyemiyom. bugün başladı, cok erken degil mi??
Ben benn mahvoluyorum valla özellikle uzanıp kalkınca cok acıyor.bi de uyurken sagdan sola dönerken aşırı acıyo.ben de başlayalı 2 hafta falan oluyor . Sordum doktora da normal diyor ama bana normal gelmiyo yürüyemiyorum çünkü

kızlarrr çatı ağrısı olan var mı durdugum yerde bisey yok da ayaga kalkinca yuruyemiyom. bugün başladı, cok erken degil mi??
Benim de çok var dün muayenede kafasını fazla yerleştirmiş kanala dedi doktor. Bi de ters yerleştirmiş yüzü sırtıma bakması gerekirken karnıma bakıyormuş o daha çok ağrı yaparmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…