Bakalım senin doktor ne dicek haberdar et beni decanim dun hicbiseyim yoktu bugun resmen kemiklerim benim degil. bir gunde ne degisti anlamadim. çatı çatı dedikleri buymuş meğer. ben de haftaya gidicem dr a bakalim ne dicek
Kızlar ben baya geç kaldım ama ismine karar veremediğim için odası için kapı süsü ve hediyelik magnet veya mumluk yaptıramadım.Şimdi artık yaptırmam lazım anca doğumdan sonra gelir sanırım sipariş versem.Güzel yapabilen ve güvendiğiniz bir instagram hesabı var mı ya da hepsiburada da satılıyor ordan mı sipariş versem bilemedim fikir verir misiniz ?
Yaa aramızda 1 gün varBeni 37. Hafta dolunca sezeryan yapabilirlermiş bu tansiyon yüzünden 37. Hafta önümüzdeki hafta dolucak. Bebeğimin kilosu 2760 olmuş son bir haftada depar attık
Sen hastanede mi yatıyordun canım yanlış mı hatırladım ben? Sağlıkla gelsin inşallah güzel zaten kilosudaBeni 37. Hafta dolunca sezeryan yapabilirlermiş bu tansiyon yüzünden 37. Hafta önümüzdeki hafta dolucak. Bebeğimin kilosu 2760 olmuş son bir haftada depar attık
Demis sanirim.babasina artik herseyi yapabiliyor siz donebilirsiniz diye onun uzerine kendi aralarinda konusuyolar kp le. Yilbasinda da burdayim hadi bakalim falan dedi onu duydum.. ya bide yemek yuzunden kavga ettiler. 15gundur adam ben 6.30 da yemek yemek istiyorum diyo masaya 8 de oturuyoruz cildirdi bizimki
Riskli gebelik denmesinin sebebi ne canımGebelik kolestazi var bende erken dogumu tetikliyormus ama sebep o mu bilmiyorum. Oglum da 36.haftada dogmustu.
Nidicard kullananlari okudum kk’da kimi 2 gun sonra dogurdum demis kimi 1 hafta hatta 10 gun surdu demis. Hangi asamada kullanilmaya baslandigina ve ne kadar sure kullanildigina göre degisiyor galiba. 1 hafta daha kullanip birakicam ben yavas yavas. Zaten en gec 37de dogum yapmam lazim riskli gebelik durumundan
Sen gunde kac kez kullaniyorsun ne kadar sure kullanacaksin dr bi sey dedi mi
Acilman var miydi
Dogduktan sonra deneyerek almayi düşünüyorum daha uygun bi kanguru da kafama yatarsa cok para verme niyetim yok acikcasi. Sizin onerdiginizi de deneyecegimKanguruların hepsi ayni mantikta bence. Benim oğlumdan kalma chicco soft baby kanguru var yatabiliyor bebek icinde. Ben cok memnun kaldim.hatta uzun bi sure bebek arabasi kullanmama gerek kalmamisti
Ne kadar almis 1 haftada cok merak ettim.Beni 37. Hafta dolunca sezeryan yapabilirlermiş bu tansiyon yüzünden 37. Hafta önümüzdeki hafta dolucak. Bebeğimin kilosu 2760 olmuş son bir haftada depar attık
Kolestazda -Allah korusun- 37. haftadan sonra ani bebek ölümü riski arttığı icin risk almiyorlarRiskli gebelik denmesinin sebebi ne canım
verdi de pek icmedim faydasi olmaz diye aslinda icmek lazim gercektenBakalım senin doktor ne dicek haberdar et beni deMagnezyum kullanıyo musunuz bana yazmadı hiç doktor acaba faydası olur muydu kullanmıyorum ben
Ekin isimli tanıdığım 2 kadın ve bir erkek varKızlar selam.Ben de ocakta doğurcam inşallah 21 ocak dedi doktorum.Yakalayamıyorum muhabbetleri ben en az 50 sayfa geriden geliyorum. çalısamaz raporu alıcam önümüzdeki hafta iş olmayınca daha aktif olabilirim inşallah Bu arada hala ismimiz yok bizim sizce Ekin ismi kıza olur mu?Cok kararsızız sizinde fikrinizi alayım dedim
Allah korusun, sağlıkla gelsin bebişKolestazda -Allah korusun- 37. haftadan sonra ani bebek ölümü riski arttığı icin risk almiyorlar
Dayanamayacağın gibiyse bekleme git bence doktora. Ben de önemsemedim normaldir diye ama değilmişaaa bak ondan olabiliyosa belki benimki de o yuzdendir. inanikmaz agriyor ya kalkinca
Canim metreyi bulamadimyaa senden birşey rica etsem mümkünse prematüre tulum varsa elinde tulumun boyunu ve ağ kısmından ayak ucuna kadar ölçebilir misinbenım bebe 36 cm doğdu ama bana şimdi boyu uzun geliyor ayaklar falan maşallah prematüre tulumun bacak boyu bedenı sanki minnacık kaç yere sordum standart dıyorlar bilemedim ablamla kardeşimin hediyesi 6 lı takım ilk onu giydirmek istiyorum bir yandan da olmayacakmış gibi geliyor @refikaaydin sende de varsa prematüre tulum hanginiz müsaitse artık bana bilgi verebilir mi
Onlarda yüzsüzmüş git deyince gitmemek ne demek.
Bence sen elini ayağını evden çek sizinkiler işi siz yapıyorsunuz diye rahatlar. Neden gitmek istesinler ki otel gibi temizliği sen yap, yemeği sen yap onlara iş bırakmıyorsun.
Taktik değiştirip her şeyi kayınvalideden iste, yemeği yapana kadar söylen, temizliği yaptır, baya dip köşe girmesini iste.
Biraz yorulsunlar kalmak istemezler belki
Bizim evde harika ruzgarlar esiyor kizlar... ask nefret dram entrika ne ararsaniz var... esim ve annesi girdi birbirine.. en az yilbasina kadar burda gorunuyolar.
kızlarrr çatı ağrısı olan var mı durdugum yerde bisey yok da ayaga kalkinca yuruyemiyom. bugün başladı, cok erken degil mi??
herkes erkek ismi diye yorum yapıyor da tereddüt ettim. ben de kız ismi diye biliyorum cünkü.
Bir de kızlar ne diycem oturarak calısıyorum iş yogunlugundan cok fazla kalkamıyorum ama lavaboya kalktıgımda bile sol kasıgımda inanılmaz bi agrı oluyor. son haftalar da cok fazla artmaya basladı tutunarak yürüyorum hatta. basınıza geliyor mu sizin de
Asya yeğenimin adı çok akıllı sakin defne kaynımın kızı var felaket yaramazartık ben de kızımın adını koymak ıstıyorm..kızım 2.5 yasında ada dıye tutturdu ama herkes de ada var ıstemıorum.. Asya,Defne,Elis arasında kaldım:/
36h 4 g 3250 diyo kilosunusen kac haftaliksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?