2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim dun hicbiseyim yoktu bugun resmen kemiklerim benim degil. bir gunde ne degisti anlamadim. çatı çatı dedikleri buymuş meğer. ben de haftaya gidicem dr a bakalim ne dicek
Bakalım senin doktor ne dicek haberdar et beni de Magnezyum kullanıyo musunuz bana yazmadı hiç doktor acaba faydası olur muydu kullanmıyorum ben

Ben kapı süsümü instagramdan yaptırdım elime ulaştı twinkle_bright_letters adresi ama 12-13 günde anca gönderiyor.
Magnet için bir yere ödeme yaptım ama elime ulaşmadı güvenilir mi daha bilmiyorum :)

Onlarda yüzsüzmüş git deyince gitmemek ne demek.
Bence sen elini ayağını evden çek sizinkiler işi siz yapıyorsunuz diye rahatlar. Neden gitmek istesinler ki otel gibi temizliği sen yap, yemeği sen yap onlara iş bırakmıyorsun.
Taktik değiştirip her şeyi kayınvalideden iste, yemeği yapana kadar söylen, temizliği yaptır, baya dip köşe girmesini iste.
Biraz yorulsunlar kalmak istemezler belki

Riskli gebelik denmesinin sebebi ne canım

Kanguruların hepsi ayni mantikta bence. Benim oğlumdan kalma chicco soft baby kanguru var yatabiliyor bebek icinde. Ben cok memnun kaldim.hatta uzun bi sure bebek arabasi kullanmama gerek kalmamisti
Dogduktan sonra deneyerek almayi düşünüyorum daha uygun bi kanguru da kafama yatarsa cok para verme niyetim yok acikcasi. Sizin onerdiginizi de deneyecegim

Beni 37. Hafta dolunca sezeryan yapabilirlermiş bu tansiyon yüzünden 37. Hafta önümüzdeki hafta dolucak. Bebeğimin kilosu 2760 olmuş son bir haftada depar attık
Ne kadar almis 1 haftada cok merak ettim.
Benim gecen hafta olcum yapti bu hafta merak ediyordum 1 hafta ara ile yaniltici olur 15 gunde bir bakiyorum kiloya dedi. Meraktan ölcem bebek kilo alsin diye ete abandim muz basta olmak uzere meyve, yogurt, ceviz ne bulsam yiyorum; midem isyaaannlarda

Ekin isimli tanıdığım 2 kadın ve bir erkek var

Canim metreyi bulamadim ama sirtinda mini baby 2,5 kilo yaziyor lcw.. bulursam aklimda yine olcerim... genelde diger olan kiyaferlerde de 50 cm yaziyor.. benim.kiz 49 cm dogdu

Kizim.oyle bisey yapsam yer gök ayaga kalkar. Buna tam tersi ben herseyi mi yapiyorum demek tek care... bi yemek yapiyo yok efendi tek tek sebze dogramis yok soyle yorulmus .. bide baska bisey yaptirsam oooo... bide ne yapmaya kalksam sen birak ben yaparim diyo deli oluyorum. Yapsa amenna

Bizim evde harika ruzgarlar esiyor kizlar... ask nefret dram entrika ne ararsaniz var... esim ve annesi girdi birbirine.. en az yilbasina kadar burda gorunuyolar.

Onlar da ne acayip tipiklermiş ya. Ama bak bi yandan iyi oldu kendini dinleyip depresyona girmene musade yok

kızlarrr çatı ağrısı olan var mı durdugum yerde bisey yok da ayaga kalkinca yuruyemiyom. bugün başladı, cok erken degil mi??

Bu haftalarda çok normal. Bende de var. Artık kalktıgımda hemen yürüyemiyorum zaten. Bir müddet açılmaya çalışıyorum

Şimdi benim kontrolden haberleri vereyim.

Eşim doğuma gidiyoruz kafasindaydi bugün. Valizi alıyordu da ben aldırmadım. dr a bugün doguramaz mı diyo

neyse kilosu 4.100gr olmuş. Alttan muayene etti. Acikligim yokmuş ama çok aşağıya inmiş dedi. Eşim yine doğursun filan deyince pazar günü nöbetteyim o gün gelin bi kontrol daha yapalım ama bebek çok aşağı inmiş pazar gününü beklemez bence dedi. Muayene ederken de sıyırma yaptı biraz. Lekele olabilir dedi ama henüz tik yok.

Öyle işte heyecanlandık. dönüşte kuaförüme uğradım manikür pedikür kaş bıyık fön mön bebek hala çok hareketli. Ben de biraz hareketleneyim de daha fazla irilesmeden sandım başlasın insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…