2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa aramızda 1 gün var hadi inşallah sağlıkla doğsun da. Duruma göre daha beklicekler mi yoksa kesin mi 37de
Duruma göre canım ben hiç istemiyorum çünkü eşimin tedavisi için ankaraya gitmesi lazım ve tam o hafta üzülüyorum çünkü yanımda olucak tek kişi oydu zaten annem babam uzakta allah yardım etsin cümlemize bana da her şeyin hayırlısı Allahtan

Dizlerin dayanirsa squat yap

Bu arada senin hamilelik takvimini okudum da kasilmalara ishal de eslik edebilir yaziyo. 1 haftaya yakindir ishalim ben de yagmurdan nem kapıyorum artık Kaizen S

Sen hastanede mi yatıyordun canım yanlış mı hatırladım ben? Sağlıkla gelsin inşallah güzel zaten kilosuda
Maalesef hala yatıyorum canım dün banyo yapmak için eve gittim tansiyonum 160a 100 e çıktı hastaneye geri döndük deli gibi çok şükür ki kilo almış

Dizlerin dayanirsa squat yap

Bu arada senin hamilelik takvimini okudum da kasilmalara ishal de eslik edebilir yaziyo. 1 haftaya yakindir ishalim ben de yagmurdan nem kapıyorum artık Kaizen S
Bir hafta mı nasıl dayandın benim hiç halim yok ama normal ishal gibi değil benim yediğim hiç birsey sindirilmiyor aşırı halsiz bıraktı beni yarına düzelmezse dr a koşucam serum mu takar ne yapar artık bilmiyorum

Bir haftada 300 gram almış canım. Benim salaklığım ki etrafımdaki insanlara aldanıp vitamini bırakmıştım vitamin geri döndüm kaşar muz yedim bir de hastane yemekleri biliyorsunuz et tavuk onları yedim. Sen vitaminini kullanıyor musun canım?

Benim sindirimim bi normale donmedi ya kabizim ya ishal. Kabiz olup ikinacagima ishali yegledim galiba cok et yiyorum ona bagladim bugun eti kestim. Durmazsa ben de gidicem mecbur

Bir de pilates topum vardi onu bulup sisireyim dedim. Zip zip ziplarim
Cok eglenceli ilk dogumumdan once dogumhane de plates topunda ziplatmislardi beni. Esim baya bi dalga gecmisti

Masallah cok iyi almış yanaklarina totosuna kollarina yag olsun daha isirilacak onlar
Ben kan ilaci ve d vitamini haric vitamin takviyesi kullanmadim hic. Muz ve kasari soyledi herkes kasar yiyemiyorum da insallah muz ise yaramıştır

Hemde ne ısırmak Multi vitaminle alaka kurdum ben tansiyonum bebeğin geri kalmasına sebep ama bir eksiklikte vitamini bırakmamdı acaba diyorum. Senin bebeğinin kilosu kaç canım

Yaa bekler inşallah bebiş iyi olun ikiniz de

verdi de pek icmedim faydasi olmaz diye aslinda icmek lazim gercekten

Kizlar magnezyum.onemli icin baska seylerede faydali.
Dogum icin eksin öneriliyor biliyosun.. ama sebep olmiyim.biseylere.tabi

Hemde ne ısırmak Multi vitaminle alaka kurdum ben tansiyonum bebeğin geri kalmasına sebep ama bir eksiklikte vitamini bırakmamdı acaba diyorum. Senin bebeğinin kilosu kaç canım
Gecen hafta 33+5te 2200 olctu bugun dogsa 2100 dogar tahminim dedi dr. Geriden gelmiyor cok ama erken dogum riski olunca ne kadar kilo alsa o kadar iyi diye uğraşıyorum. 2500un üstüne çıktığı her gr’ı oper isirir koyarim yerine

Ben kapı süsümü instagramdan yaptırdım elime ulaştı twinkle_bright_letters adresi ama 12-13 günde anca gönderiyor.
Magnet için bir yere ödeme yaptım ama elime ulaşmadı güvenilir mi daha bilmiyorum :)
Bir inceleyeyim canım teşekkür ederim cevabın için

Ben de taktik değiştirmenden yanayım aklımdan geçenleri yazmış Chek şuan rahat olduğu için gitmiyordur.Biraz yorulsun evini özler sanki kayınvaliden lohusa da sen ona bakıyorsun Madem sana bakmaya gelmiş yat gitsin eşin de neyin ne olduğunu biliyor ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…