- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Duruma göre canım ben hiç istemiyorum çünkü eşimin tedavisi için ankaraya gitmesi lazım ve tam o hafta üzülüyorum çünkü yanımda olucak tek kişi oydu zaten annem babam uzakta allah yardım etsin cümlemize bana da her şeyin hayırlısı AllahtanYaa aramızda 1 gün varhadi inşallah sağlıkla doğsun da. Duruma göre daha beklicekler mi yoksa kesin mi 37de
Dizlerin dayanirsa squat yapŞimdi benim kontrolden haberleri vereyim.
Eşim doğuma gidiyoruz kafasindaydi bugün. Valizi alıyordu da ben aldırmadım. dr a bugün doguramaz mı diyo
neyse kilosu 4.100gr olmuş. Alttan muayene etti. Acikligim yokmuş ama çok aşağıya inmiş dedi. Eşim yine doğursun filan deyince pazar günü nöbetteyim o gün gelin bi kontrol daha yapalım ama bebek çok aşağı inmiş pazar gününü beklemez bence dedi. Muayene ederken de sıyırma yaptı biraz. Lekele olabilir dedi ama henüz tik yok.
Öyle işte heyecanlandık. dönüşte kuaförüme uğradım manikür pedikür kaş bıyık fön mönbebek hala çok hareketli. Ben de biraz hareketleneyim de daha fazla irilesmeden sandım başlasın insallahh
Maalesef hala yatıyorum canım dün banyo yapmak için eve gittim tansiyonum 160a 100 e çıktı hastaneye geri döndük deli gibi çok şükür ki kilo almışSen hastanede mi yatıyordun canım yanlış mı hatırladım ben? Sağlıkla gelsin inşallah güzel zaten kilosuda
Bir hafta mı nasıl dayandın benim hiç halim yok ama normal ishal gibi değil benim yediğim hiç birsey sindirilmiyor aşırı halsiz bıraktı beni yarına düzelmezse dr a koşucam serum mu takar ne yapar artık bilmiyorumDizlerin dayanirsa squat yap
Bu arada senin hamilelik takvimini okudum da kasilmalara ishal de eslik edebilir yaziyo. 1 haftaya yakindir ishalim ben deyagmurdan nem kapıyorum artık Kaizen S
Dizlerin dayanirsa squat yap
Bu arada senin hamilelik takvimini okudum da kasilmalara ishal de eslik edebilir yaziyo. 1 haftaya yakindir ishalim ben deyagmurdan nem kapıyorum artık Kaizen S
Bir haftada 300 gram almış canım. Benim salaklığım ki etrafımdaki insanlara aldanıp vitamini bırakmıştım vitamin geri döndüm kaşar muz yedim bir de hastane yemekleri biliyorsunuz et tavuk onları yedim. Sen vitaminini kullanıyor musun canım?Dogduktan sonra deneyerek almayi düşünüyorum daha uygun bi kanguru da kafama yatarsa cok para verme niyetim yok acikcasi. Sizin onerdiginizi de deneyecegim
Ne kadar almis 1 haftada cok merak ettim.
Benim gecen hafta olcum yapti bu hafta merak ediyordum 1 hafta ara ile yaniltici olur 15 gunde bir bakiyorum kiloya dedi. Meraktan ölcembebek kilo alsin diye ete abandim muz basta olmak uzere meyve, yogurt, ceviz ne bulsam yiyorum; midem isyaaannlarda
Maalesef hala yatıyorum canım dün banyo yapmak için eve gittim tansiyonum 160a 100 e çıktı hastaneye geri döndük deli gibi çok şükür ki kilo almış
Çok sağol canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahGeçmiş olsun bizleri de haberdar et sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Benim sindirimim bi normale donmedi ya kabizim ya ishal. Kabiz olup ikinacagima ishali yegledim galibaBir hafta mı nasıl dayandın benim hiç halim yok ama normal ishal gibi değil benim yediğim hiç birsey sindirilmiyor aşırı halsiz bıraktı beni yarına düzelmezse dr a koşucam serum mu takar ne yapar artık bilmiyorum
Cok eglenceliBir de pilates topum vardi onu bulup sisireyim dedim. Zip zip ziplarim
Masallah cok iyi almış yanaklarina totosuna kollarina yag olsun daha isirilacak onlarBir haftada 300 gram almış canım. Benim salaklığım ki etrafımdaki insanlara aldanıp vitamini bırakmıştım vitamin geri döndüm kaşar muz yedim bir de hastane yemekleri biliyorsunuz et tavuk onları yedim. Sen vitaminini kullanıyor musun canım?
Hemde ne ısırmakBenim sindirimim bi normale donmedi ya kabizim ya ishal. Kabiz olup ikinacagima ishali yegledim galibacok et yiyorum ona bagladim bugun eti kestim. Durmazsa ben de gidicem mecbur
Cok eglenceliilk dogumumdan once dogumhane de plates topunda ziplatmislardi beni. Esim baya bi dalga gecmisti
Masallah cok iyi almış yanaklarina totosuna kollarina yag olsun daha isirilacak onlar
Ben kan ilaci ve d vitamini haric vitamin takviyesi kullanmadim hic. Muz ve kasari soyledi herkes kasar yiyemiyorum da insallah muz ise yaramıştır
Yaa bekler inşallah bebiş iyi olun ikiniz deDuruma göre canım ben hiç istemiyorum çünkü eşimin tedavisi için ankaraya gitmesi lazım ve tam o hafta üzülüyorum çünkü yanımda olucak tek kişi oydu zaten annem babam uzakta allah yardım etsin cümlemize bana da her şeyin hayırlısı Allahtan❤
verdi de pek icmedim faydasi olmaz diye aslinda icmek lazim gercekten
Şimdi benim kontrolden haberleri vereyim.
Eşim doğuma gidiyoruz kafasindaydi bugün. Valizi alıyordu da ben aldırmadım. dr a bugün doguramaz mı diyo
neyse kilosu 4.100gr olmuş. Alttan muayene etti. Acikligim yokmuş ama çok aşağıya inmiş dedi. Eşim yine doğursun filan deyince pazar günü nöbetteyim o gün gelin bi kontrol daha yapalım ama bebek çok aşağı inmiş pazar gününü beklemez bence dedi. Muayene ederken de sıyırma yaptı biraz. Lekele olabilir dedi ama henüz tik yok.
Öyle işte heyecanlandık. dönüşte kuaförüme uğradım manikür pedikür kaş bıyık fön mönbebek hala çok hareketli. Ben de biraz hareketleneyim de daha fazla irilesmeden sandım başlasın insallahh
Gecen hafta 33+5te 2200 olctu bugun dogsa 2100 dogar tahminim dedi dr. Geriden gelmiyor cok ama erken dogum riski olunca ne kadar kilo alsa o kadar iyi diye uğraşıyorum. 2500un üstüne çıktığı her gr’ı oper isirir koyarim yerineHemde ne ısırmakMulti vitaminle alaka kurdum ben tansiyonum bebeğin geri kalmasına sebep ama bir eksiklikte vitamini bırakmamdı acaba diyorum. Senin bebeğinin kilosu kaç canım
Kizlar magnezyum.onemli icin baska seylerede faydali.
Dogum icin eksin öneriliyor biliyosun..ama sebep olmiyim.biseylere.tabi
Bir inceleyeyim canım teşekkür ederim cevabın içinBen kapı süsümü instagramdan yaptırdım elime ulaştı twinkle_bright_letters adresi ama 12-13 günde anca gönderiyor.
Magnet için bir yere ödeme yaptım ama elime ulaşmadı güvenilir mi daha bilmiyorum :)
Multivitamin derken neler kullanıyosun?Hemde ne ısırmakMulti vitaminle alaka kurdum ben tansiyonum bebeğin geri kalmasına sebep ama bir eksiklikte vitamini bırakmamdı acaba diyorum. Senin bebeğinin kilosu kaç canım
Amin canım hepimiz inşallahYaa bekler inşallah bebiş iyi olun ikiniz de
Regenesis max kullanıyordum bu arada internette vitamin kullanımının gebelik kolestazını engellediği felan yazıyor sen hiç mi kullanmadınMultivitamin derken neler kullanıyosun?
Ben de taktik değiştirmenden yanayım aklımdan geçenleri yazmışKizim.oyle bisey yapsam yer gök ayaga kalkar. Buna tam tersi ben herseyi mi yapiyorum demek tek care... bi yemek yapiyo yok efendi tek tek sebze dogramis yok soyle yorulmus .. bide baska bisey yaptirsam oooo... bide ne yapmaya kalksam sen birak ben yaparim diyo deli oluyorum. Yapsa amenna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?