2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar, bilenlere bir sorum olucak. Bu sabah çamaşırım da ıslaklık iyi uyandım bikac kere silinince sümüksü akıntım da vardı doktora gittim karnım da ağrıyordu. Ultrasonda sıvı akışı yoktu ve suyuda gayet iyi dedi doktor. Nstde 75de düzenli sancım vardı alttan muayenede açıklık olmayınca eve gönderdiler. Ara sıra hala sümüksü akıntım geliyor. Doğum işaretleri mi ?

Yaşayan var mu bu iki durumu da
İkisini yasadim deyip karsilastiramam. Ama benim de ilki suni sanci ile olmustu. Cok agir geçirmedim acikcasi. Ne dozda verildigi mi etkiliyor, zaten kendi sancim coktu cogunlukla kendi sancimi cektim ondan mi hafif geldi bana, aci esigim mi yuksek (ki sanmiyorum kendimi tanıyorsam) hic bilemiyorum.
Bu ikisi arasinda kiyas yapmak da cok zor. Ayni annenin nasil iki hamileligi farkli oluyorsa dogumu da kendine has olur bence. Bebegin kilosundan tutun psikolojik haline kadar pek cok faktör var cunku

Bende aynı durumdayım canım oğlumdan geçti.dün eklem yerlerimde ağrı vardı gece öksürük başladı çok şiddetli.ateşim 38.5 sabah gidicem hemen.gözüm burnumda akıyo çabuk iyileşmem lazım haftaya doğuma alınıcam dikişliyken nasıl öksürürüm az önce bal zencefil limon yaptım.ıhlamur iç

Bende de birinci suni sanci ikinci kendi sancimdi. Ikincinin sancisi coookkk cok daha hafifti. Yani bu sanciyla dogum olmaz demistim
Ayyy inşallah benimki de kendi sancimla olur . Suni sancı da öyle aşırı aşırı etkilemedi beni sadece dinlenmeye fırsat vermiyordu. Kendi sancimla olursa daha hafif atlatirim gibi .

Aynen psikoloji çok önemli sancinin şiddetini etkiliyor . Suni sancı beni de pek zorlamamisti ama hep kendinsancimla yapmak istemiştim . İnşallah bu sefer kısmet olur

Çok geçmiş olsun. Tereyağlı pekmez çok iyi geliyo o öksürüğe deneyebilirsiniz

Ayyy inşallah benimki de kendi sancimla olur . Suni sancı da öyle aşırı aşırı etkilemedi beni sadece dinlenmeye fırsat vermiyordu. Kendi sancimla olursa daha hafif atlatirim gibi .
Bende ebe tuvaletin geldiginde serumu kapat demisti oyle kapatip gittim galiba kendi sancim baslamisti aralikli ve daha hafifti ve dogumum cok asiri kolaydi Rabbim herkese oyle kolay dogum nasip etsin. Sancilardan korkmaya gerek yok sumi sanci bile olsa dayanilmayacak kadar degil. Hepsi gelip geciyor, onemli olan saglikli bir sekilde kucagimiza almak :)

Hiç ihmal etme hemen yarin dr git. Şu sıralar çok güçlü mikroplar. Ilerlemeden önlemini al
yarın gideyim inşaAllah ilerlemez keyfim kalmadı son eşikte terslikler hep üst üste . Eşime de kardeşinden bulaştı sonra da bana geçti havada kapıyorum hastalıklRı

benim de bu gece başladı eklem yerlerim çok ağrıyor kemiklerim sızlıyor bebek zaten içeride iki büklüm oldu ateşim şuan 36.5 37 gibiydi en son ama donuyorum sıtma tutuyor ben ki dün geceye kadar alev alev yanıyordum üzerim açık yatıyordum hep.az önce ıhlamur içtim cnm. Allah yardımcımız olsun. Senin durumun da zor bir an önce iyileşmelisin sürekli ciğerden öksürmek dikişe iyi gelmez ilaç vs verir inşaAllah. Allah sağlıkla bebeciğini kucağına almayı nasip etsin . Benim her öksürüğümde fıtığım belim kopuyor nasıl ağrıyor :) tam hafifledi belim derken yine Bi yerimden Bi hastalık cozuttu ne diyim rabbimden gelen baş tacı olsun

M MMihrimahh S Seda987 hastalığa ilişkin olarak 2 yöntemim var, özellikle öksürüğe
Karşı. Doğal pekmez varsa, bi cezveye su ve 2 kaşık pekmez koyup kaynatın, sıcak sıcak için çay gibi. Diğeri hatmi çiçeği, kaynar suya koyup 4-5 dk bekletin ve için. Sıcak veya ılık süte iki üç tane atıp biraz bekleyip içebilirsiniz. Bu iki yöntem öksürüğü hemen kesiyor. Hamilelikte kullanılıyor, hiç sakıncası Yok, emzirirken de kullanılıyor süt arttıran bitkilerden biri. Doktora sorup umca da alabilirsiniz, hastalık için en etkilisi umca ama hamilelikte izin var mı bilemiyorum.geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…