- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Hepimiz Sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimizeGecen hafta 33+5te 2200 olctu bugun dogsa 2100 dogar tahminim dedi dr. Geriden gelmiyor cok ama erken dogum riski olunca ne kadar kilo alsa o kadar iyi diye uğraşıyorum. 2500un üstüne çıktığı her gr’ı oper isirir koyarim yerine
Ilık bir duşa gir ya da sıcak su torbası koy rahatlarsın kasların gerilmişitir korkmaKızlar yarın doktora gideceğim bacağım çok fena oldu.
Merdivenlerden ağlayarak çıktım ve şu an çok ağrıyor, ayağa kalkınca ağlayacak gibi oluyorum.
Doktoru aradım gel dedi
İnşallah geçer dayanamıyorum ağrısına
Ilık bir duşa gir ya da sıcak su torbası koy rahatlarsın kasların gerilmişitir korkma
Kızlar eğer gelmişlerse tutun kendinizi yayın gitsin ilk Doğumda ben de çok gerilmiştim yerimde duramazdım ama ortanca da kendime söz verdim hiç kalkmadım yedim içtim yattım dinlendimBen de taktik değiştirmenden yanayım aklımdan geçenleri yazmışChek şuan rahat olduğu için gitmiyordur.Biraz yorulsun evini özler sanki kayınvaliden lohusa da sen ona bakıyorsun Madem sana bakmaya gelmiş yat gitsin eşin de neyin ne olduğunu biliyor ne de olsa.
Ooo maşallah zamanı gelmiş bebeğin eşler bizden daha sabırsız en son kontrole giderken eşim bana doktor gün vermezse sen iste demişti mesela pazartesi için gün iste diyorduŞimdi benim kontrolden haberleri vereyim.
Eşim doğuma gidiyoruz kafasindaydi bugün. Valizi alıyordu da ben aldırmadım. dr a bugün doguramaz mı diyo
neyse kilosu 4.100gr olmuş. Alttan muayene etti. Acikligim yokmuş ama çok aşağıya inmiş dedi. Eşim yine doğursun filan deyince pazar günü nöbetteyim o gün gelin bi kontrol daha yapalım ama bebek çok aşağı inmiş pazar gününü beklemez bence dedi. Muayene ederken de sıyırma yaptı biraz. Lekele olabilir dedi ama henüz tik yok.
Öyle işte heyecanlandık. dönüşte kuaförüme uğradım manikür pedikür kaş bıyık fön mönbebek hala çok hareketli. Ben de biraz hareketleneyim de daha fazla irilesmeden sandım başlasın insallahh
Canım çok geçmiş olsun. Gebelikte oluyor böyle durumlar.Kızlar yarın doktora gideceğim bacağım çok fena oldu.
Merdivenlerden ağlayarak çıktım ve şu an çok ağrıyor, ayağa kalkınca ağlayacak gibi oluyorum.
Doktoru aradım gel dedi
Omega 3 ve kalsiyum magnezyum çinko kullanıyorum.Regenesis max kullanıyordum bu arada internette vitamin kullanımının gebelik kolestazını engellediği felan yazıyor sen hiç mi kullanmadın
Olabilir vitamin eksikliği eğer geçmiyorsa doktora git yine de ayyy millet nasıl hoplaya zıplaya hamilelik geçiriyor anlamadım bu grupta hepimizin bir yeri ağrıyorCanım 2 gündür böyle dün duş aldım sıcak su tuttum ama yok azalmıyor dinlenmeyle
Bugün artık iyice zorladı ağrı ağlatacak derecede.
Magnezyum kalsiyum falan mı eksik acaba.
Ooo maşallah zamanı gelmiş bebeğin eşler bizden daha sabırsız en son kontrole giderken eşim bana doktor gün vermezse sen iste demişti mesela pazartesi için gün iste diyordu
Ben de taktik değiştirmenden yanayım aklımdan geçenleri yazmışChek şuan rahat olduğu için gitmiyordur.Biraz yorulsun evini özler sanki kayınvaliden lohusa da sen ona bakıyorsun Madem sana bakmaya gelmiş yat gitsin eşin de neyin ne olduğunu biliyor ne de olsa.
Denedim yatmayi yatiyorum diye laf etti. Bide yuzune soylemez arkamdan bidir bidir konusuyor
sen niyeti bozdun elif doguracam diyeye diye dogurtacaksin cocuguDizlerin dayanirsa squat yap
Bu arada senin hamilelik takvimini okudum da kasilmalara ishal de eslik edebilir yaziyo. 1 haftaya yakindir ishalim ben deyagmurdan nem kapıyorum artık @Kaizen S
Buyuk olasilikla magnezyum eksik.bendede oluyor 2 3 gun magnezyum icince rahatliyorumCanım 2 gündür böyle dün duş aldım sıcak su tuttum ama yok azalmıyor dinlenmeyle
Bugün artık iyice zorladı ağrı ağlatacak derecede.
Magnezyum kalsiyum falan mı eksik acaba.
Çok güzel konuşsun ama sen duyma daha çok sinir olurDenedim yatmayi yatiyorum diye laf etti. Bide yuzune soylemez arkamdan bidir bidir konusuyor
Yavrum cam biberon seçeneğini dene diycem de çok da pahalılar be yaa
Aman birak konuşsun.takma kafana.al bebegi gir odaya o yatinca sende yat.yemek isinede karismaDenedim yatmayi yatiyorum diye laf etti. Bide yuzune soylemez arkamdan bidir bidir konusuyor
Hic denk gelmedim internetteRegenesis max kullanıyordum bu arada internette vitamin kullanımının gebelik kolestazını engellediği felan yazıyor sen hiç mi kullanmadın
sen niyeti bozdun elif doguracam diyeye diye dogurtacaksin cocugudogurda rahatla
Cheke yazarken aklima geldi magnezyum.kullaniyorsan oda ishal yapiyor
canim şükür simdi açıldı bacaklarim biraz daha. ilk basta kalkarken zorlaniyorum. sonra yurumeye alisiyorumDayanamayacağın gibiyse bekleme git bence doktora. Ben de önemsemedim normaldir diye ama değilmiş
Haha sırada ben vardım amaEvet ya. Geçen gün de hadi gidip suni sancıyla doğurtalım seni diyodu. bakalım inşallah kendi gelir. Belki geçerim seni de
Öyle de söyleniyor böyle de söyleniyor ne yapsan söyleniyorsa bari yat hiçbir şey yapma nazlan da bari söylendiğine değsin, yoksa böyle boş yere söylenmiş oluyor.Denedim yatmayi yatiyorum diye laf etti. Bide yuzune soylemez arkamdan bidir bidir konusuyor
Gecmis olsun canim pihtilasma olmasin sakinKızlar yarın doktora gideceğim bacağım çok fena oldu.
Doktoru aradım gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?