2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimiz Sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize

Ilık bir duşa gir ya da sıcak su torbası koy rahatlarsın kasların gerilmişitir korkma

Ilık bir duşa gir ya da sıcak su torbası koy rahatlarsın kasların gerilmişitir korkma

Canım 2 gündür böyle dün duş aldım sıcak su tuttum ama yok azalmıyor dinlenmeyle
Bugün artık iyice zorladı ağrı ağlatacak derecede.
Magnezyum kalsiyum falan mı eksik acaba.

Kızlar eğer gelmişlerse tutun kendinizi yayın gitsin ilk Doğumda ben de çok gerilmiştim yerimde duramazdım ama ortanca da kendime söz verdim hiç kalkmadım yedim içtim yattım dinlendim evi bok da götürse herşey gözüme de batsa hiç dokunmadım yalnız kalınca düzeni ne döndüm çünkü eğer ben yapsaydım gelen yapmazdı

Ooo maşallah zamanı gelmiş bebeğin eşler bizden daha sabırsız en son kontrole giderken eşim bana doktor gün vermezse sen iste demişti mesela pazartesi için gün iste diyordu

Canım çok geçmiş olsun. Gebelikte oluyor böyle durumlar.
Inşallah hemen geçer.

Canım 2 gündür böyle dün duş aldım sıcak su tuttum ama yok azalmıyor dinlenmeyle
Olabilir vitamin eksikliği eğer geçmiyorsa doktora git yine de ayyy millet nasıl hoplaya zıplaya hamilelik geçiriyor anlamadım bu grupta hepimizin bir yeri ağrıyor

Ooo maşallah zamanı gelmiş bebeğin eşler bizden daha sabırsız en son kontrole giderken eşim bana doktor gün vermezse sen iste demişti mesela pazartesi için gün iste diyordu

Evet ya. Geçen gün de hadi gidip suni sancıyla doğurtalım seni diyodu. bakalım inşallah kendi gelir. Belki geçerim seni de

Denedim yatmayi yatiyorum diye laf etti. Bide yuzune soylemez arkamdan bidir bidir konusuyor

Dizlerin dayanirsa squat yap

Bu arada senin hamilelik takvimini okudum da kasilmalara ishal de eslik edebilir yaziyo. 1 haftaya yakindir ishalim ben de yagmurdan nem kapıyorum artık @Kaizen S
sen niyeti bozdun elif doguracam diyeye diye dogurtacaksin cocugu dogurda rahatla
Cheke yazarken aklima geldi magnezyum.kullaniyorsan oda ishal yapiyor

Buyuk olasilikla magnezyum eksik.bendede oluyor 2 3 gun magnezyum icince rahatliyorum

Regenesis max kullanıyordum bu arada internette vitamin kullanımının gebelik kolestazını engellediği felan yazıyor sen hiç mi kullanmadın
Hic denk gelmedim internette tam tersi demir ilacini bile kesen doktorlar oluyo. Ama engel oldugunu zannetmiyorum oglumda ne vitaminler ne takviyeler kullaniyordum doguma kadar kustum hicbi sey yiyemedim diye.
Oglumun kilosu hep 1 hafta onden gidiyordu ya. Acaba vitaminlerden mi hakkaten

sen niyeti bozdun elif doguracam diyeye diye dogurtacaksin cocugu dogurda rahatla
Cheke yazarken aklima geldi magnezyum.kullaniyorsan oda ishal yapiyor
cok uzun geliyo hamilelik bana sanki senelerdir hamileyim bi de basindan beri bi bulanti bi kasinti derken dengem sasti normal insanken nasildim onu unuttum (sanki dogunca cok rahat edicem, rahat batiyo iste)

Evet ya. Geçen gün de hadi gidip suni sancıyla doğurtalım seni diyodu. bakalım inşallah kendi gelir. Belki geçerim seni de
Haha sırada ben vardım ama Benimki sayıyor bir de şimdi şunun şurasında ne kaldı 4-5 gün var hoop bitecek diyor korkma tamam mı güzel olacak diyor en son dedim kaç kere doğum yaptın acaba

Gecmis olsun canim pihtilasma olmasin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…