2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bebiş 1 hafta önden gidiyorsa erken mi doğar. Var mi acaba böyle tecrübesi olan. Taaa en başından beri hep 1 hafta önde . Acaba satım mi yanlış . Adet düzensizliği yaşıyordum o ara. Rahimde kalinlasma vardı ve doktor ilaç vermişti . İlacın bittiği gün sat demişti .

Cok gecmis olsun canim . Insallah onemli birsey yoktur .

Evet ya. Geçen gün de hadi gidip suni sancıyla doğurtalım seni diyodu. bakalım inşallah kendi gelir. Belki geçerim seni de
Seninki bayagi merakli hemen dogsun istiyor adamda hakli ama koca cocuk olmus 4 kilo :) gelsin de sevin bende simdi esime diyorum doncek gibi degilse hemen dogurtsunlar bekleyecegime iyi olurum o sürede

Zamaninda dogarsa tombis bi bebek olur sadece. Kilosunun onden gitmesi basli basina erken dogum sebebi degil. Sadece cok iri bi bebek olursa normal yerine sezaryen tercih edilebiliyor. Ama 1 hafta cok buyuk bi fark degil bence.

Zamaninda dogarsa tombis bi bebek olur sadece. Kilosunun onden gitmesi basli basina erken dogum sebebi degil. Sadece cok iri bi bebek olursa normal yerine sezaryen tercih edilebiliyor. Ama 1 hafta cok buyuk bi fark degil bence.
33+5 te 2300 gr ölçtü . 3500 gr flan doğsa ne güzel olur

Bu süreçte anladığım en önemli şey doktordan başka kimseyi dinlemiceksin. Vitaminlerin öneminide çok iyi anladığım asıl hemilelikten sonra çok iyi anlarsın değerini diyor annem çünkü depresyona girmeni engelliyor vücut ve pskiloji çabuk kendine geliyor. Multi vitaminleri kullanırken ben düzenli olarak bebeğim 2 hafta öndeydi ne zaman bıraktım kaşıntım çıktı tansiyon çıktı bebeğim geri kaldı hatta vitaminler hipertansiyonu felanda engelliyor. Bunların hepsini vitamini bırakıp başıma gelen şeylerden sonra öğrendim kötü tecrübe

canım çok geçmiş olsun benim de belimin ağrısı her zaman sağ bacağına vburuyor artık dayanmaya başladım tabi fıtıktan dolayı benim ... sende fıtık var mı ? Kaç kg aldın gebelikte . Doktorum calci net D3 yazdı onu kullanmaya BAşladıktan sonra , koltuğa yatıp ağrıyam yerime sıcak su torbası koyduktan sonra rahata erdim bir nebze olsun.... sana da tavsiye ederim. O ağrıyo çok iyi tanırım gebeliğimin 7. Ayından beri tek bacak ağrım ve bel ağrım yüzünden topallıyorum malesef .......

40 oluyor bazen en dusuk sonra 55 falan cikiyor onceden hic yoktu sanirim artik basliyor yavastan
Bu sekilde cok fikrim yok acikcasi. Benim 20-30lardan 100+’lara cikip iniyor. Surekli 40 ustu olmasini bilemedim nst’yi cok sıkı mi bagladilar acaba

Kızlar şimdi de ciğerlerimden öksürükle balgam geliyor napıcam hangi dr a gidicem var mı hamileyken akciğer enfeksiyonu geçiren ? 3 gündür eşim hastanelerde 39 derece ateş öksürükle . En sonunda bana da geçti .

Yok canım onunla ilgisi yok. Önden gitmesi demek boy kilo olarak hatasından ilerde olması denek. Yoksa erken doğmaz başka bir durum yoksa. Öyle olsa benimkiler 3 hafta önce doğmalıydı ama hep doğumu biz başlattık. Şimdi de çabam o yönde

Hiç ihmal etme hemen yarin dr git. Şu sıralar çok güçlü mikroplar. Ilerlemeden önlemini al

Benim ilki de geç doğdu . Suni sancı ile başladı doğum . İnşallah bu sefer kendi sancimla olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…