2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün fırın yemeği yaptım kokusu eve sindi mide bulantımdan kaçacak delik arıyorum burnum zaten tıkalı aman ya.... antibiyotiğe de başladım 3 günlükmüş zaten niyeyse kısa süreli yazmış 3 Güne bu balgamın gitmeyeceği belli, tedavim yarım mı kalacak bu durumda . Eczacı dedi 3 gün çok az geçmez yarım olur tedavin git göğüs uzmanına dedi

Plesentada yaşlanma başlaması kötü birşey mi doktorum korkmana gerek yok demişti ama internette okuduğum yazılarda bebeğin gelişimini kilo alımını falan etkiliyceği yazıyo
Dikkat etmen gerekiyor canim , hareketlerine ozellikle cok dikkat et. Kontrollere sık git benim tavsiyem. Benim basima gelmedi cok cok iyi bilemem ama.cevremden gorduklerim. :)

Çok şükür sonu güzel olmuş , Peki bu duruma biz nasıl önlem alacağız ya bebek kakasını yaparsa haberimiz olmazsa ? Kaç günde bir doktora gitmeli? Benim Şeker doktorumbeni en son 1 ay sonra gel deyip sepetlemişti Çok korktum şuan. Biz normal hedefliyoruz. Normal hedeflerken dr haftada 1 çağırıyor kontrole. Ya kontrolden çıkınca bebe kaka yaparsa napıcaz. Tırstım çok fena

Suyu çok azalmıştı kızımın, suyu azaldığı için de oksijen seviyesi düşüp kaslar gevşeyebiliyor ve kaka yapabiliyormuş bebekler. Ben de o son 2 hafta o kadar açmasaydım muayene arasını suyun azaldığı farkedilirdi muhtemelen. Son ay haftada 1 ideal sanırım kontrol için.Sapsağlim alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza, olumlu düşünüp, Dr un sözünden çıkmamak en iyisi

Dikkat etmen gerekiyor canim , hareketlerine ozellikle cok dikkat et. Kontrollere sık git benim tavsiyem. Benim basima gelmedi cok cok iyi bilemem ama.cevremden gorduklerim. :)
Bende okuduğum yazılardan etkilendim ama doktorum korkmana gerek yok dedi en son 2 hafta önceydi randevum bide bu hafta sonu gidicez

senınle nerdeyse aynı dogm tarıhlerımz 28 haftadan beri 2 haftada bir 34 haftadan beri her hafta geleceksn dedi doktor gecen hafta gıttım yarın da gidicem, bence doktor seni gec çagrmamısmı bırz baska doktora da gıdebılırsın kafan rahat olur olmasın bebişlere bısey ben ılk bebgımı 37 dogrdum, sancım vardı ama doktorların dediği gibi düzenli değildi sabah kadar çok adet sancısı cekmıstım randevuma çok vardı ama gıttım gıtmeyedeblırdım normal agrı dıye bı gıttm doktor herseyı bıraktı benı genel anestezıye aldı hemen aglaya aglaya gırdım bayıltırlarken duydugm tek söz bebegı kaybedıyoruz dedıler uyandıgımda çok kotydum bebegım öldumu dedım kalp atısları çook yavasmıs son anda almslar ya bekleyım sancımı deyıp gıtseydım hıc unatamıyorum okadar tüp bebek tedavılrrınden sonra kotu gecen bır hamılelıkten sonra kaybedıyordum melegımı allah yuzume baktı çok şukur şimdi benm ıcın her agrımı dınlerım..

Bende hic preason break izleyemedim yav.. narcos izle. Orphan black izle, lucifer var pek sarmaya bilir ama hayalimdeki seytan kendisi, penny dreadful vardi sanirim yanlis yazmadiysam. Tabi ki sherlock var
preason izle akillara zarar bence. Narcos su esrar kacakcisi diil mi sevmedim onu. Lucifer gerilim galiba izleyemem onu.sherlock izlemeye baslayayim ben. Diger 2sini bilmiyorum.
normal dogum olma ihtimali yuksekse pijamalardan birinin yerine gecelik al daha rahat oluyor
Sutyende almalisin bence
Plesentada yaşlanma başlaması kötü birşey mi doktorum korkmana gerek yok demişti ama internette okuduğum yazılarda bebeğin gelişimini kilo alımını falan etkiliyceği yazıyo
Plasentanın yaşlanması dogumun yaklastigini gosterir diye biliyorum.

Simdilik normal doğum görünüyor . Tamam öyle yapayım daha mantıklı

Ben ilk 21 haftalıkken gittim korkulacak birşey yok bebeğe kan akışı iyi gidiyorum organları sağlıklı mı her organa yeterince kan akışı oluyor mu beynine gidiyor mu elleri parmakları her birini ayrı ayrı inceliyor.Benim bebeği besleyen damarlardan biri dirençli çıktı gelişimi geriden geliyordu bir ay sonra tekrar gittim iki hafta hala geri ama beklediğimden daha güzel büyümüş dedi.Şimdi 34+0 oldum bugün yarın randevum var tekrar perinatolojiye bakılmam gerekti nst de sancı çıktı ve gelişimi hala geri diye.İstanbulda isen Kağıthane de Fehmi Hoca var mükemmel biri ilk ona gittim şimdi takip edildiğim hastanedekine gitmek zorundayım doktorumla hemen irtibata geçebilsinler diye şuan erken doğum riskim var

Bende okuduğum yazılardan etkilendim ama doktorum korkmana gerek yok dedi en son 2 hafta önceydi randevum bide bu hafta sonu gidicez
Doktor ne seviyede oldugunu daha iyi bilir ve en iyi sekilde yonlendirir diye dusunuyorum. Korkutmak degil amacim asla stres yapma doktora guven ve bebesin hareketlerine dikkat et. En ufak birseyde hemen acile git gercekten bekleme. Daha yeni bir akrabam kontrole gitmis 3 gun sonra kendisi icin gitmis kasintisi varmis sonra bebegin hareketlerinin azaldigini ve plesantadan ayrildigini gormus doktor. Cok ayrintili sor doktoruna . Bu arada bebek gayet saglikli tosun gibi olmus simdi :)

Maşallah allah annesine babasına bağışlasın benimkide hareketli hissediyorum hareketlerini doktorumla daha detaylı konusıyım kontrolde

ya sıkıntı değil ben tutayım memede her istediğinde vereyim ama şuan için kilo alması çok önemli benmkı cok çişli her bezı o çizgi mavi ve şiş ah inşallah guzel kilo alır perşembe kontrok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…