Arkadaslar karnımın alt kısmına dokunduğumda bebeğin kafası var sanki yuvarlak birsey pek de tatlı o zaman benim beybi dönmüş müdür. Sol bacagimi da yıkarken lavaboya kaldiramaz oldum
İnşallah . Normal doğumu çok istiyorum 1. Normal oldu hic yatmadım bile. Dikislerin acısını bile hissetmedim. Doktor ağrı kesici iğne vermişti doğum sonrası onlar da olduğu gibi duruyor gerek olmadı hiç. İnşallah bu da normal olur . Bir de erkek çocuğu daha kolay doğar diyorlar
İnşallah . Normal doğumu çok istiyorum 1. Normal oldu hic yatmadım bile. Dikislerin acısını bile hissetmedim. Doktor ağrı kesici iğne vermişti doğum sonrası onlar da olduğu gibi duruyor gerek olmadı hiç. İnşallah bu da normal olur . Bir de erkek çocuğu daha kolay doğar diyorlar
Benimki 3. Oldugu icin sezaryen yapmiyorlar. Ilk normal dogumu deneyelim cunku vucut musait diyorlar. Ama ben korkuyorum 37+6 dayim , dun aksam benim ikinci cocuhum 39+2de dönmüstü dedi. O biraz moral oldu ama cok fena sebepsiz bir korku sardi icimi
Ama bi kac gunlugune geri donuceklermis islerini halledip.. yiycem kafayi.. esime saydirdim tabi bi geri donmeyin gerek yok diyemedin diye... bir suru esya birakmis arkasinda geri donusu garantilemek icin delirdim..
Neyse gun ola hayrola..
Gaz icin sap simplex mi ne oyle bisey onerdiler bakalim
Canım merhaba. Ben de normal istiyorum. İlk gebeliğim ve çok korkuyorum. Ben acıdan ziyade bebeğime bişey olur diye korkuyorum o esnada. Panik falan yaparsam . Seninki ne güzel kolay olmuş.
Ama bi kac gunlugune geri donuceklermis islerini halledip.. yiycem kafayi.. esime saydirdim tabi bi geri donmeyin gerek yok diyemedin diye... bir suru esya birakmis arkasinda geri donusu garantilemek icin delirdim..
Neyse gun ola hayrola..
Benim de bugün sancım çıkmadı 1cm açıklık var, doktor hafta sonu yüksek ihtimal doğırursun dedi ben şok, kendimi 2020 de doğurmaya nasıl şartladıysam bakalım neler olacak hayırlısı 3,5 lar başladı
Neyse gun ola hayrola..
Kız sen neden demiyorsun teşekkür ederiz ama bundan sonrasını biz idare ederiz artık alıştık bebeğe de yardıma gerek kalmadı diye. Açık açık söyle içinden geçenleri bak nasl rahatlayacaksın.:)
Neyse gun ola hayrola..
Oy yerim minik Defne'cigi Hayirlisiyla evinize gidip guzel guzel dinlenmek nasip olur , sende hemen toparlanirsin insallah. Ben daha dogurmadan cok yoruldum sanki , nasil dogururum ters bebegi , illa deniyecekler ama dört bucuk kilo bebek doguyorsa normal heralde makat gelis de dogar diye kendimi mi tesellli etsem
Amin canım sağ olasın valla senin doktorlara diyecek çok laf varken bir şey de diyemiyorum terbiyem müsaade etmiyor Bence başka iyi doktor araştır derim
Canım merhaba. Ben de normal istiyorum. İlk gebeliğim ve çok korkuyorum. Ben acıdan ziyade bebeğime bişey olur diye korkuyorum o esnada. Panik falan yaparsam . Seninki ne güzel kolay olmuş.
Birsey olmaz inşallah . Benim bebeğim melek oldu ama hastaydı zaten ..hasta bebek olmasına rağmen kolay doğdu . Çünkü bebeğimin hareketleri çok azdı kalp hastası olduğu için dermani yoktu kendini ittiremiyordu. Ama Allah yardım etti 2 dk da doğdu. Cennete uçtu ama bunun normal doğumlardan alakası yok dediğim gibi . İnşallah bebeklerimiz sağ salim doğarlar. Kolay dogumlarimiz olur inşallah
Benimde kp ve kv kafa yedirtcekler bana sonunda iyice psikolojimi bozuyolar evleri çok yakın daha çocuk olmadan hergün veya 2 güne bir bendeler eşim saat 9 da geliyo işten 6 - 7 gibi geliyolar ikisi saatlerce benle oturuyolar eşim gelincede oturuyolar öylece şunu şöyle yap bunu böyle yap herşeye müdahale ediyolar herşeye karışıyolar saygımdan dolayı açıp ağzımı birşey demek istemiyorum benim hiçbir akrabamda yok burda ailem de burda değil başka şehire gelin geldim ben iyice bunalttılar beni eşime söyleyincede küsüyo bana annem babam tabiki gelcekler başka kime gitcekler başka kimleri var diyo ayrıca eşimde öyle her hafta sonu da ya onlar çağrıyo ya kahvaltıya yada yemeğe yada eşim gidelim tututturuyo bende gitmek istemiyorum normal olarak eşim zaten hafta içi işten geç çıkıyo vakit geçiremiyoruz beraber hafta sonuda onlarla geçirmek istemiyorum sonunda büyük patlıycam yüz yüze bakamıycaz ondan korkuyorum bu kadar bunaltmamaları gerekiyo bide doğumdan sonra hiç düşünemiyorum iyice daraltırlar beni sürekli herşeyi kendileri biliyo onlardan başka kimse birşey bilmiyomuş gibi davranıyolar herşeyden haberdar olmak istiyolar sıkıldım artık valla gündüz falan yalnız ken kafaya takıp resmen ağlama krizleri geçiriyorum ailemden kimsede yok burda bi gidip oturup çay kahve içiyim rahatlıyım 2 tane komşum var saolsunlar ailemi aratmıyolar onada müdahale ediyolar kayınpederim durup durup evinin içini kimseye anlatma diyip duruyo dünde aynısını dedi neyi neyle kimle konuşcağima bile müdahale ediyolar ailemede telefonda bahsedemiyorum zaten uzaktalar akılları bende kalmasın diye ama bazen babamı arayıp geri gitmek bile geliyo aklıma akıllansınlar diye nasıl başa çıkıcam bilmiyorum boşanmayı dahil düşünüyorum bu hamile halimle kusura bakmayın hanımlar kafanızı şişirdim
Amin canım sağ olasın valla senin doktorlara diyecek çok laf varken bir şey de diyemiyorum terbiyem müsaade etmiyor Bence başka iyi doktor araştır derim
Yok canim acildeki doktor soyledi bu kez normal olur diye . Insallah döner de beni bu stresten kurtarir . Oyle dogalcilar ki fazlasida can sıkıyor . bu zamana kadar iyi agrim sancim vardi simdi turp gibiyim boyle giderse dogurmam