Ay insallah dönmüstür canim ya , valla gece stresten uyuyamadim nasil dogurcam diye dusunmekten.Arkadaslar karnımın alt kısmına dokunduğumda bebeğin kafası var sanki yuvarlak birsey pek de tatlıo zaman benim beybi dönmüş müdür. Sol bacagimi da yıkarken lavaboya kaldiramaz oldum
İnşallah . Normal doğumu çok istiyorum 1. Normal oldu hic yatmadım bile. Dikislerin acısını bile hissetmedim. Doktor ağrı kesici iğne vermişti doğum sonrası onlar da olduğu gibi duruyor gerek olmadı hiç. İnşallah bu da normal olur . Bir de erkek çocuğu daha kolay doğar diyorlarAy insallah dönmüstür canim ya , valla gece stresten uyuyamadim nasil dogurcam diye dusunmekten.
Benimki 3. Oldugu icin sezaryen yapmiyorlar. Ilk normal dogumu deneyelim cunku vucut musait diyorlar. Ama ben korkuyorum 37+6 dayim , dun aksam benim ikinci cocuhum 39+2de dönmüstü dedi. O biraz moral oldu ama cok fena sebepsiz bir korku sardi icimiİnşallah . Normal doğumu çok istiyorum 1. Normal oldu hic yatmadım bile. Dikislerin acısını bile hissetmedim. Doktor ağrı kesici iğne vermişti doğum sonrası onlar da olduğu gibi duruyor gerek olmadı hiç. İnşallah bu da normal olur . Bir de erkek çocuğu daha kolay doğar diyorlar
Benim doktorum da hala doğumla ilgili bir şey demiyor bana
Beni doğurmayacak falan sanıyor herhalde.
Canım merhaba. Ben de normal istiyorum. İlk gebeliğim ve çok korkuyorum. Ben acıdan ziyade bebeğime bişey olur diye korkuyorum o esnada. Panik falan yaparsam . Seninki ne güzel kolay olmuş.İnşallah . Normal doğumu çok istiyorum 1. Normal oldu hic yatmadım bile. Dikislerin acısını bile hissetmedim. Doktor ağrı kesici iğne vermişti doğum sonrası onlar da olduğu gibi duruyor gerek olmadı hiç. İnşallah bu da normal olur . Bir de erkek çocuğu daha kolay doğar diyorlar
Kız gitti deyince bi sevinmiştim hayallerim suya battıKizlarrr kv ve kp gittiiiiiiii
Ama bi kac gunlugunegeri donuceklermis islerini halledip.. yiycem kafayi.. esime saydirdim tabi bi geri donmeyin gerek yok diyemedin diye... bir suru esya birakmis arkasinda geri donusu garantilemek icin delirdim..
Neyse gun ola hayrola..
Gaz icin sap simplex mi ne oyle bisey onerdiler bakalim
Ama dogum tarihine daha varya ondan sanirim . Sezaryen mi olacaksin ? Normal mi ?
Kizlarrr kv ve kp gittiiiiiiii
Ama bi kac gunlugunegeri donuceklermis islerini halledip.. yiycem kafayi.. esime saydirdim tabi bi geri donmeyin gerek yok diyemedin diye... bir suru esya birakmis arkasinda geri donusu garantilemek icin delirdim..
Neyse gun ola hayrola..
İlk bebegimde bende o damlayi kullandim. Kurtaricimiz olmuştu. Umarim sizde de ise yararKizlarrr kv ve kp gittiiiiiiii
Neyse gun ola hayrola..
Aaa neden oyle ki :) kacinci dogum olacak ?%90 sezaryen ama olurda 6-7 cm açıklıkla falan gidersem normali denermiş. Daha önce sormuştum böyle demişti:)
Amin canım sağ olasınOy yerim minik Defne'cigiHayirlisiyla evinize gidip guzel guzel dinlenmek nasip olur , sende hemen toparlanirsin insallah. Ben daha dogurmadan cok yoruldum sanki , nasil dogururum ters bebegi , illa deniyecekler ama dört bucuk kilo bebek doguyorsa normal heralde makat gelis de dogar diye kendimi mi tesellli etsem
Birsey olmaz inşallah . Benim bebeğim melek oldu ama hastaydı zaten ..hasta bebek olmasına rağmen kolay doğdu . Çünkü bebeğimin hareketleri çok azdı kalp hastası olduğu için dermani yoktu kendini ittiremiyordu. Ama Allah yardım etti 2 dk da doğdu. Cennete uçtu ama bunun normal doğumlardan alakası yok dediğim gibi . İnşallah bebeklerimiz sağ salim doğarlar. Kolay dogumlarimiz olur inşallahCanım merhaba. Ben de normal istiyorum. İlk gebeliğim ve çok korkuyorum. Ben acıdan ziyade bebeğime bişey olur diye korkuyorum o esnada. Panik falan yaparsam . Seninki ne güzel kolay olmuş.
Aaa neden oyle ki :) kacinci dogum olacak ?
Yok canim acildeki doktor soyledi bu kez normal olur diye . Insallah döner de beni bu stresten kurtarir . Oyle dogalcilar ki fazlasida can sıkıyor .Amin canım sağ olasınvalla senin doktorlara diyecek çok laf varken bir şey de diyemiyorum terbiyem müsaade etmiyor Bence başka iyi doktor araştır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?