Ay evet ya foto atsın doğuranlar 36 haftalık bebeğini kaybeden anneden sonra benim moralim bozuldu biraz bebek eli kolu görelim de içimiz açılsın sen de at bakalım juliet hanım büyümüş müO Otimoti @xemax hadi bakalim gozunuz aydin. En azindan bi el kol bacak fotosu atin.. ben direk yataktan atmistim malum..
Kizlar sezeryani sevmeyen ben bile hemen toparladim korkmayin. Sondayi siz uyusuken takiyolar. Bende cok korkuyodum sonda dan. Cikarirken hic hissetmedim.
Yuruyusuyu aksatmayin agriya ragmen yapin. Gaz cikarmak onemli olay. Bana hemsireler papatya cayi icirmisti bide kayisi kompostosu.
6. Gun julieti sling ile kucagima baglayip ev supurdum dusunun.
Canım daha milyonlar kez tam düzeldi diyeceksin tekrar bozulacak böyle böyle gidecek bu işBu arada berbat gecen bir gece daha .. benim kiza herkes ne sakin falan diye diye nazar degdirdi. Artik uyumuyor geceleri
Hay maşallahTum mesajlari okudum ama tabii ki o kadar alinti yaoamadim. Güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Bugün maksat kontroldü. Doktorum en geç cuma günü suni verip dogurtmam lazım seni dedi. Eşim de bir an önce iş bitsin istiyordu tabicuma günü için suit odayı ayırtalım dedik hepsi doluymuş bugün boşmuş dediler. Bir oda uğruna ya rab ne kadınlar doğuruyor! iste esim dedi iki gunde ne degisecek yine suni alacaksin filan. Ben de kabul ettim.
11.15te suni takıldı. Hiç agrım olmadi. Bebek çok yukarıdaydı. Hızlandırmak için suyumu patlattılar. Suyum patlar patlamaz güçlü sancılar gelmeye başladı. 3cm ile yatış yapmıştım. Yarım saatte 9cme ulaştık. Sancılar güçlüydü ama neyseki süre kısaydı. Dogumhanede 3 güçlü ıkınma ve yukarıdan ebe desteği ile bebeğim doğdu. Babamız da bir ara karnıma bastırıyordu çok komikti
Doktor kesi yapmadi ama bebeğin yaptığı sıyrıklar vardi. Onlar dikildi 4 dikiş oldu. Bebegim ise ultrasonda 4.100 gorunurken. 4.565gr doğdu. Boyu da 56 cm. Iyi ki daha fazla bekleyip iyice büyütmemişiz. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayi nasio etsin.
Ziyaretçimiz çOktu. Anca simdi telefonu elime alabildim.
@xemax sizin de gözünüz aydın canım. Çok şükür biz sıramızı savdık
Zaten 36 dasın canım bundan sonrasını dert etmegunaydin kizlaryine bir tansiyonlu gunle merhaba. 13/10 lardayiz gene. bu tansiyonla 37 yi de beklemicez heralde 12 de gidicem çağırdı of insallah guzel seyler duyarim
Oy yerim minik Defne'cigiAz biraz ağrılarım oluyor ama yürüyorum çabuk iyileşeyim diye2930 kilo 49 cm doğdu çok şükür şimdilik iyiyiz maşallah kız bunlar takmış normal doğuma yani beni sonuna kadar beklediler de ne oldu dönmedi işte seni de son haftaya kadar beklettiler muhtemelen
Ay ne güzel Rabbim bize de böyle kolay nasip etsin inşallahTum mesajlari okudum ama tabii ki o kadar alinti yaoamadim. Güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Bugün maksat kontroldü. Doktorum en geç cuma günü suni verip dogurtmam lazım seni dedi. Eşim de bir an önce iş bitsin istiyordu tabicuma günü için suit odayı ayırtalım dedik hepsi doluymuş bugün boşmuş dediler. Bir oda uğruna ya rab ne kadınlar doğuruyor! iste esim dedi iki gunde ne degisecek yine suni alacaksin filan. Ben de kabul ettim.
11.15te suni takıldı. Hiç agrım olmadi. Bebek çok yukarıdaydı. Hızlandırmak için suyumu patlattılar. Suyum patlar patlamaz güçlü sancılar gelmeye başladı. 3cm ile yatış yapmıştım. Yarım saatte 9cme ulaştık. Sancılar güçlüydü ama neyseki süre kısaydı. Dogumhanede 3 güçlü ıkınma ve yukarıdan ebe desteği ile bebeğim doğdu. Babamız da bir ara karnıma bastırıyordu çok komikti
Doktor kesi yapmadi ama bebeğin yaptığı sıyrıklar vardi. Onlar dikildi 4 dikiş oldu. Bebegim ise ultrasonda 4.100 gorunurken. 4.565gr doğdu. Boyu da 56 cm. Iyi ki daha fazla bekleyip iyice büyütmemişiz. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayi nasio etsin.
Harikasin canim masallah subhanallahTum mesajlari okudum ama tabii ki o kadar alinti yaoamadim. Güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Harikasin canim masallah subhanallahvalla hayran kaldim o kadar hizli boyle buyuk bir bebis dogmasina iyiki esin ısrar etmis , sizdeki rahatlamayi dusundukce biran once gecsin zaman diyorum. Bizede dua edin ❤❤❤
insallah canim sağolasınZaten 36 dasın canım bundan sonrasını dert etme
Amin canim aminInşallah siz de hayırlısıyla kucağınıza alacaksınız. Tabii ki anlattığım kadar kolay olmadi ama kısa sürmesi büyük nimetti. Inşallah sizinkiler çok daha kolay ve güzel olur.
Ben varım benim 1 ocakbenim en geç 7 ocak sanirim canim. dr öyle dedi. benden önce doğuran kesin olur
Kızlar sabah doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür umarım sağlıklı bir şekilde de taburcu oluruz.Darısı doğum yapmayı bekleyen arkadaşlara
Kızlar sezeryan dan hiç korkmayın ben çok korkuyordum şükür şimdi iyiyim korkunuz varsa yardımcı olacağım bişey varsa seve seve, sadece sütüm zor geliyor dua bekliyorum hamişlerden
insallah canim sağolasınya o kadar ilginc ki hem bir an once dogsun istiyorum hem dursun cok merak ediyorum oglani
canim 37 de alacak benim bebisi zaten, 2 hafta kaldiKeşke SATımız 2 hafta daha erken olsaymış ya herkes doğuruyor biz bakıyoruz
haha benımde aynı ne guzel gaz sorunu yok patır patır cıkarıyor dedik evvelsi gün cocuk hiç gaz cıkaramadı butun gun yapışık gezdik hala daha kıvrım kıvrımBu arada berbat gecen bir gece daha .. benim kiza herkes ne sakin falan diye diye nazar degdirdi. Artik uyumuyor geceleri
Ayy canım Maşallahbenım oğlanın eli sayılır mı sonucta doğmasaydı 36+6 olacaktık bugünne kadar da tombiş cıkmış oysaki kürdan kadar
Ayy sayılmaz mı tam mısırmalıkbenım oğlanın eli sayılır mı sonucta doğmasaydı 36+6 olacaktık bugünne kadar da tombiş cıkmış oysaki kürdan kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?