2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet ya foto atsın doğuranlar 36 haftalık bebeğini kaybeden anneden sonra benim moralim bozuldu biraz bebek eli kolu görelim de içimiz açılsın sen de at bakalım juliet hanım büyümüş mü

Hay maşallah

Oy yerim minik Defne'cigi Hayirlisiyla evinize gidip guzel guzel dinlenmek nasip olur , sende hemen toparlanirsin insallah. Ben daha dogurmadan cok yoruldum sanki , nasil dogururum ters bebegi , illa deniyecekler ama dört bucuk kilo bebek doguyorsa normal heralde makat gelis de dogar diye kendimi mi tesellli etsem

Ay ne güzel Rabbim bize de böyle kolay nasip etsin inşallah benim arkadaşım da 4500 gr ile normal doğum yaptı bravo size

Harikasin canim masallah subhanallah valla hayran kaldim o kadar hizli boyle buyuk bir bebis dogmasina iyiki esin ısrar etmis , sizdeki rahatlamayi dusundukce biran once gecsin zaman diyorum. Bizede dua edin ❤❤❤

Harikasin canim masallah subhanallah valla hayran kaldim o kadar hizli boyle buyuk bir bebis dogmasina iyiki esin ısrar etmis , sizdeki rahatlamayi dusundukce biran once gecsin zaman diyorum. Bizede dua edin ❤❤❤

Inşallah siz de hayırlısıyla kucağınıza alacaksınız. Tabii ki anlattığım kadar kolay olmadi ama kısa sürmesi büyük nimetti. Inşallah sizinkiler çok daha kolay ve güzel olur.

Inşallah siz de hayırlısıyla kucağınıza alacaksınız. Tabii ki anlattığım kadar kolay olmadi ama kısa sürmesi büyük nimetti. Inşallah sizinkiler çok daha kolay ve güzel olur.
Amin canim amin tabiki kolay olmamistir. Sen yine kolay gibi anlatma nazar degdirmesinler sana dogumun kolayi olmuyor tabiki , gelip geciyor sadece. Neyse ki cok sükür kucagina aldin tosunu ☺insallah bizde aliriz en kisa zamanda.

Kızlar sabah doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür umarım sağlıklı bir şekilde de taburcu oluruz. Darısı doğum yapmayı bekleyen arkadaşlara
Kızlar sezeryan dan hiç korkmayın ben çok korkuyordum şükür şimdi iyiyim korkunuz varsa yardımcı olacağım bişey varsa seve seve, sadece sütüm zor geliyor dua bekliyorum hamişlerden

Kızlar ikinizi de tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. :))

Bu arada berbat gecen bir gece daha .. benim kiza herkes ne sakin falan diye diye nazar degdirdi. Artik uyumuyor geceleri
haha benımde aynı ne guzel gaz sorunu yok patır patır cıkarıyor dedik evvelsi gün cocuk hiç gaz cıkaramadı butun gun yapışık gezdik hala daha kıvrım kıvrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…