Kizlarrr kv ve kp gittiiiiiiii
Ama bi kac gunlugunegeri donuceklermis islerini halledip.. yiycem kafayi.. esime saydirdim tabi bi geri donmeyin gerek yok diyemedin diye... bir suru esya birakmis arkasinda geri donusu garantilemek icin delirdim..
Neyse gun ola hayrola..
Gaz icin sap simplex mi ne oyle bisey onerdiler bakalim
Sen normal istiyorsan olur aslinda ama arasinda 4 sene olmasi lazimmis sanirim . Sen ne istiyorsun ? . Bende bebek ters normal olmaz diye ne perine masaji yaptim nede hurma yedim bakalim bundan sonra etki eder insallah.2. canım ilki sezaryen ondan dolayı normal istemiyor sanırım:)
Ne kusuru canim anlatacaksin ki rahatlayasin. Ama sana tavsiyem erkekler anne babalarina gelmesinler denmesinden hic hoslanmaz. En iyisi senin gitmen. Esinide baska yoldan kandirman. Yalniz kalmak iste , yada sanki ekşinli gece yasayacaktin da onlar geldigi icin olmadi gibi seyler , nazlan biraz , süslen :) esin neye duskunse sen daha iyi bilirsin. Ama direk gelmesinler yalniz kalalim gibi cumle kurarsan olmuyor. Benim ilk hamileligimde cooookkk aglama krizi yasadim. Komaya giriyordum aglamaktan. Dogum yaptim oyle. Ama simdi telefonla bile aratamiyorum kayinvalidemleri esimeBenimde kp ve kv kafa yedirtcekler bana sonunda iyice psikolojimi bozuyolar evleri çok yakın daha çocuk olmadan hergün veya 2 güne bir bendeler eşim saat 9 da geliyo işten 6 - 7 gibi geliyolar ikisi saatlerce benle oturuyolar eşim gelincede oturuyolar öylece şunu şöyle yap bunu böyle yap herşeye müdahale ediyolar herşeye karışıyolar saygımdan dolayı açıp ağzımı birşey demek istemiyorum benim hiçbir akrabamda yok burda ailem de burda değil başka şehire gelin geldim ben iyice bunalttılar beni eşime söyleyincede küsüyo bana annem babam tabiki gelcekler başka kime gitcekler başka kimleri var diyo ayrıca eşimde öyle her hafta sonu da ya onlar çağrıyo ya kahvaltıya yada yemeğe yada eşim gidelim tututturuyo bende gitmek istemiyorum normal olarak eşim zaten hafta içi işten geç çıkıyo vakit geçiremiyoruz beraber hafta sonuda onlarla geçirmek istemiyorum sonunda büyük patlıycam yüz yüze bakamıycaz ondan korkuyorum bu kadar bunaltmamaları gerekiyo bide doğumdan sonra hiç düşünemiyorum iyice daraltırlar beni sürekli herşeyi kendileri biliyo onlardan başka kimse birşey bilmiyomuş gibi davranıyolar herşeyden haberdar olmak istiyolar sıkıldım artık valla gündüz falan yalnız ken kafaya takıp resmen ağlama krizleri geçiriyorum ailemden kimsede yok burda bi gidip oturup çay kahve içiyim rahatlıyım 2 tane komşum var saolsunlar ailemi aratmıyolar onada müdahale ediyolar kayınpederim durup durup evinin içini kimseye anlatma diyip duruyo dünde aynısını dedi neyi neyle kimle konuşcağima bile müdahale ediyolar ailemede telefonda bahsedemiyorum zaten uzaktalar akılları bende kalmasın diye ama bazen babamı arayıp geri gitmek bile geliyo aklıma akıllansınlar diye nasıl başa çıkıcam bilmiyorum boşanmayı dahil düşünüyorum bu hamile halimlekusura bakmayın hanımlar kafanızı şişirdim
Yaaa tamam normal doğum iyi de bu duruma göre değişir bence hakkında hayırlısı canım yinee deYok canim acildeki doktor soyledi bu kez normal olur diye . Insallah döner de beni bu stresten kurtarir . Oyle dogalcilar ki fazlasida can sıkıyor .bu zamana kadar iyi agrim sancim vardi simdi turp gibiyim boyle giderse dogurmam
Ya neler yapıyorum bi bilsen romantiklik olarak zaten normalde bile süsüme düşkünümdür bi kaç kere romantik anda bile yakalandık geldik artık iyice bıktırdıkları için eşimde dolaylı anlatmamdan anlamadığı için açıkça söylemek zorunda kaldım taşınamıyoruz da ev kayınpederimin bize verdi oturun diye tapu kendi üstüneNe kusuru canim anlatacaksin ki rahatlayasin. Ama sana tavsiyem erkekler anne babalarina gelmesinler denmesinden hic hoslanmaz. En iyisi senin gitmen. Esinide baska yoldan kandirman. Yalniz kalmak iste , yada sanki ekşinli gece yasayacaktin da onlar geldigi icin olmadi gibi seyler , nazlan biraz , süslen :) esin neye duskunse sen daha iyi bilirsin. Ama direk gelmesinler yalniz kalalim gibi cumle kurarsan olmuyor. Benim ilk hamileligimde cooookkk aglama krizi yasadim. Komaya giriyordum aglamaktan. Dogum yaptim oyle. Ama simdi telefonla bile aratamiyorum kayinvalidemleri esimeben gitmek istiyorum o istemiyor. Insallah biraz uzak tasinirsiniz oyle cok cok daha iyi oluyor . Ama cok stres yapmamaya calis bugunlerin daha geri gelmeyecek ve unutmayacaksin .
Amin canim amin , insallah hayirlisiyla bi dogururum da gecer giderYaaa tamam normal doğum iyi de bu duruma göre değişir bence hakkında hayırlısı canım yinee de
Zamanla oturur canim duzenin merak etme . Bu evliligin ilk seneleri cok zor oluyor. Erkek tarafi daha sorunlu oluyor geneldeYa neler yapıyorum bi bilsen romantiklik olarak zaten normalde bile süsüme düşkünümdür bi kaç kere romantik anda bile yakalandık geldik artık iyice bıktırdıkları için eşimde dolaylı anlatmamdan anlamadığı için açıkça söylemek zorunda kaldım taşınamıyoruz da ev kayınpederimin bize verdi oturun diye tapu kendi üstüne
Tek oğulları eşim bide kızları var 2 kardeşler yaniZamanla oturur canim duzenin merak etme . Bu evliligin ilk seneleri cok zor oluyor. Erkek tarafi daha sorunlu oluyor geneldezamanla onlarda bikiyor. Seninde sana gore hayatin olacak. Hep boyle gidemez. Evin kayinpederin olmasi kotuymus sadece. Ama kira ödemiyorsun oda guzel baska cocuklari yok mu?
İstesen gelirsin ne demek ya gerçekten yaşlılar çok bencilBende dert bitmiyor tabi.. anneannem var yasli hasta baya. Hep ben baktim doktoruna hastanesine ben kosturdum simdi bi kac aydir bisey yapamiyorum. Bugun yine aradi cok hastaymis. Istesen gelirsin diyor sen gelmiyosan kocan gelsin beni hastaneye goturun diyo. Kocam goturmez daha once yapti bi kac kere o da artik bikti tabi biraz. Dayim var ariyorum ariyorum acmiyor. Daha once ananemin dertlerinden vucudumda yaralar cikti o kadar stres yaratiyor ki uzerimde. Simdide aklim orda ama gidemem. Esim yarina ders hazirliyor ki zaten hakli olarak oglu var o gitsin diyor. Kaldim boyle. Aklim orda buyuturken nasil bi vicdan yaptiysa ilgilenmeyince sucluluk duyuyorum..
Ki elimden gelen bisey yok dogum yaptim sonucta. Bide evde dede var. Ben dr hastayim diyo ama domuz gibi..
Cocuklarimizi boyle yetistirmeyelim bize bakmak zorunda hissettirmeyelim onlara ya
canim bugun iyi konustu baya 2345 gr bizim oglan. iki gunde ne yedin dedi. yine tamam düşük ama iki gun önceye göre iyi. bu sekilde 37 yi bile geceriz belki dedi. tansiyon 12/9 larda şu an. bakalim uc öğün et yiceksin dediGeçmiş olsun canım. Ben de gün eve geldim. Evde takip ediyorum sabah 9-6 ydı tansiyon bayılacak gibi oldum içmedim tansiyon ilacınıtakip ediyorum yükselirse içerim. Haberdar et durumdan
Valla ben 2 haftadir hayatimda yemegimi yedim. Et yogurt yumurta muz kabak cekirdegi vs vs kilo yapiyo denen ne varsa.. ama yok yani yedigin ictiginle olmuyomuscanim bugun iyi konustu baya 2345 gr bizim oglan. iki gunde ne yedin dedi. yine tamam düşük ama iki gun önceye göre iyi. bu sekilde 37 yi bile geceriz belki dedi. tansiyon 12/9 larda şu an. bakalim uc öğün et yiceksin dedinasil yicem bilmiyorum
kuzum senin bebis kac kilo peki bizimki 32+0 ile uyumlu kilo olarakValla ben 2 haftadir hayatimda yemegimi yedim. Et yogurt yumurta muz kabak cekirdegi vs vs kilo yapiyo denen ne varsa.. ama yok yani yedigin ictiginle olmuyomus
2435 ölçtü max. Bi kac kritere göre bakti gobek bas vs. En fazla cikanda 34+3 cikti. Kilosunun az olmasindan ziyade 2 haftada 100-150 gr ancak almış onceki kontrollerde gunuyle uyumluydu. Guya 2 haftadir cok dikkat ediyorum yedigime ictigime tam ters etki gosterdi. O yuzden yedigin içtiğinle cok da alakali olmayabiliyormus demek kikuzum senin bebis kac kilo peki bizimki 32+0 ile uyumlu kilo olarak
Pilates topunun etkisi var midir acaba ? Bende aldirsam miBenimde hergun duzensiz sancilarim var yuru dedi doktor ama 15 dakika bile olmadan sancim basliyor cok zor yuruyorum bugun pilates topumu sisirdim acikligi artiran hareketleri yapıyorum :) dogsun artik cunku ben insanliktan cikmak uzereyim
Perine de yap ya da yaptır kolaylaşsınBenimde hergun duzensiz sancilarim var yuru dedi doktor ama 15 dakika bile olmadan sancim basliyor cok zor yuruyorum bugun pilates topumu sisirdim acikligi artiran hareketleri yapıyorum :) dogsun artik cunku ben insanliktan cikmak uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?