2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aklinizda bulunsun gaz icin neobaby siye bir surup var olaki bunlar ise yaramaz ialse deneyebilirsiniz.

Kiz kv den gelmesine yakin siz deyin biz geliyoruz diye bikacgun oyle oyalayin sonra alin esyalarini gidip 2 3 gun kalin gelin. Inlarin gelmesine firsat verme. Olaki bizde gelecegiz derse ablama babaanneme falzn gidip kalicam de.

2. canım ilki sezaryen ondan dolayı normal istemiyor sanırım:)
Sen normal istiyorsan olur aslinda ama arasinda 4 sene olmasi lazimmis sanirim . Sen ne istiyorsun ? . Bende bebek ters normal olmaz diye ne perine masaji yaptim nede hurma yedim bakalim bundan sonra etki eder insallah.

Ne kusuru canim anlatacaksin ki rahatlayasin. Ama sana tavsiyem erkekler anne babalarina gelmesinler denmesinden hic hoslanmaz. En iyisi senin gitmen. Esinide baska yoldan kandirman. Yalniz kalmak iste , yada sanki ekşinli gece yasayacaktin da onlar geldigi icin olmadi gibi seyler , nazlan biraz , süslen :) esin neye duskunse sen daha iyi bilirsin. Ama direk gelmesinler yalniz kalalim gibi cumle kurarsan olmuyor. Benim ilk hamileligimde cooookkk aglama krizi yasadim. Komaya giriyordum aglamaktan. Dogum yaptim oyle. Ama simdi telefonla bile aratamiyorum kayinvalidemleri esime ben gitmek istiyorum o istemiyor. Insallah biraz uzak tasinirsiniz oyle cok cok daha iyi oluyor . Ama cok stres yapmamaya calis bugunlerin daha geri gelmeyecek ve unutmayacaksin .

Dün beni fizik tedaviye kayınvalide götürdü kız okula gitmemişti.
Dönüşte eşimin iş yerinin yakınında ev yemeği yapan bir yer oraya uğrayalım eşimi görürüz yemek yeriz dedik.
Aradım eşimi biz geliyoruz dedim eşim "yemekler neredeyse bitmiş 2-3 zeytinyağlı var boşuna gelmeyin isterseniz çocuğa göre yemek kalmamış" dedi .
Tamam gelmeyelim dedim kayınvalide atladı hayır oraya gidelim ben orda yiyeceğim çocuğa dışarıdan bir şey buluruz. Eşim telefonda bana diyor çocuk ne yiyecek kv diyor ben orada yiyeceğim. Eşime dedim biz geliyoruz uzatma. Kvnin çocuk umrunda değil kendi canı ne istiyorsa o olsun Allahtan eşim güç bela kızıma göre yemek bulmuş.

Sonrası daha fena çalışanlar kızıma dedi ki yemeğini güzelce yersen sana pasta ikram edeceğiz. Kızım yemeğini bitirdi kayınvalidem çalışanlara 100 kere söyledi bize pasta gelecekti diye yerin dibine geçtim Onlar ikram etmek istedi bizim kv resmen hadi getirin modundaydı. İnsanın ikram edesi kaçar o kadar ısrarı görünce

Yok canim acildeki doktor soyledi bu kez normal olur diye . Insallah döner de beni bu stresten kurtarir . Oyle dogalcilar ki fazlasida can sıkıyor . bu zamana kadar iyi agrim sancim vardi simdi turp gibiyim boyle giderse dogurmam
Yaaa tamam normal doğum iyi de bu duruma göre değişir bence hakkında hayırlısı canım yinee de

Ya neler yapıyorum bi bilsen romantiklik olarak zaten normalde bile süsüme düşkünümdür bi kaç kere romantik anda bile yakalandık geldik artık iyice bıktırdıkları için eşimde dolaylı anlatmamdan anlamadığı için açıkça söylemek zorunda kaldım taşınamıyoruz da ev kayınpederimin bize verdi oturun diye tapu kendi üstüne

İyi akşamlar kızlar. Doğum yapanlara hayırlı olsun. Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın. Ben de 1 haftadır sancılanıyorum. Haftasonu hastanede yattık bugün kontrole gittik doktor artık gelişimi yavaşlamış kilosu da iyi dedi ciğer geliştirici vurdu gelirse engellemicez alıcaz dedi. Dua edin bana da bel fıtığım yüzünden sezaryen olucak. Her an aralık anası olabilirim

Zamanla oturur canim duzenin merak etme . Bu evliligin ilk seneleri cok zor oluyor. Erkek tarafi daha sorunlu oluyor genelde zamanla onlarda bikiyor. Seninde sana gore hayatin olacak. Hep boyle gidemez. Evin kayinpederin olmasi kotuymus sadece. Ama kira ödemiyorsun oda guzel baska cocuklari yok mu?

Bende dert bitmiyor tabi.. anneannem var yasli hasta baya. Hep ben baktim doktoruna hastanesine ben kosturdum simdi bi kac aydir bisey yapamiyorum. Bugun yine aradi cok hastaymis. Istesen gelirsin diyor sen gelmiyosan kocan gelsin beni hastaneye goturun diyo. Kocam goturmez daha once yapti bi kac kere o da artik bikti tabi biraz. Dayim var ariyorum ariyorum acmiyor. Daha once ananemin dertlerinden vucudumda yaralar cikti o kadar stres yaratiyor ki uzerimde. Simdide aklim orda ama gidemem. Esim yarina ders hazirliyor ki zaten hakli olarak oglu var o gitsin diyor. Kaldim boyle. Aklim orda buyuturken nasil bi vicdan yaptiysa ilgilenmeyince sucluluk duyuyorum..
Ki elimden gelen bisey yok dogum yaptim sonucta. Bide evde dede var. Ben dr hastayim diyo ama domuz gibi..

Cocuklarimizi boyle yetistirmeyelim bize bakmak zorunda hissettirmeyelim onlara ya

Tek oğulları eşim bide kızları var 2 kardeşler yani

İstesen gelirsin ne demek ya gerçekten yaşlılar çok bencil

Geçmiş olsun canım. Ben de gün eve geldim. Evde takip ediyorum sabah 9-6 ydı tansiyon bayılacak gibi oldum içmedim tansiyon ilacını takip ediyorum yükselirse içerim. Haberdar et durumdan
canim bugun iyi konustu baya 2345 gr bizim oglan. iki gunde ne yedin dedi. yine tamam düşük ama iki gun önceye göre iyi. bu sekilde 37 yi bile geceriz belki dedi. tansiyon 12/9 larda şu an. bakalim uc öğün et yiceksin dedi nasil yicem bilmiyorum

Ben de kontrolden geldim. Sat’a gore 35+5 günlük ama kiloya gore max 34+3 cikiyor. 2 hafta once ayni ultrasonda 2300 küsür ölçmüştü simdi 2435 falan. 2 haftada 100-150 gr ancak almış canim sıkıldı
Nidicard’i biraktim her an aralik annesi olabilirim

Valla ben 2 haftadir hayatimda yemegimi yedim. Et yogurt yumurta muz kabak cekirdegi vs vs kilo yapiyo denen ne varsa.. ama yok yani yedigin ictiginle olmuyomus

Benimde hergun duzensiz sancilarim var yuru dedi doktor ama 15 dakika bile olmadan sancim basliyor cok zor yuruyorum bugun pilates topumu sisirdim acikligi artiran hareketleri yapıyorum :) dogsun artik cunku ben insanliktan cikmak uzereyim

kuzum senin bebis kac kilo peki bizimki 32+0 ile uyumlu kilo olarak
2435 ölçtü max. Bi kac kritere göre bakti gobek bas vs. En fazla cikanda 34+3 cikti. Kilosunun az olmasindan ziyade 2 haftada 100-150 gr ancak almış onceki kontrollerde gunuyle uyumluydu. Guya 2 haftadir cok dikkat ediyorum yedigime ictigime tam ters etki gosterdi. O yuzden yedigin içtiğinle cok da alakali olmayabiliyormus demek ki

Benimde hergun duzensiz sancilarim var yuru dedi doktor ama 15 dakika bile olmadan sancim basliyor cok zor yuruyorum bugun pilates topumu sisirdim acikligi artiran hareketleri yapıyorum :) dogsun artik cunku ben insanliktan cikmak uzereyim
Pilates topunun etkisi var midir acaba ? Bende aldirsam mi bende senin gibi hic yuruyemiyordum. 3 gundur bir enerji var sifir agri dogmayacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…