Biz dogumhanede gebelere yaptiriyorduk daha kolay acilmasi icin :)Pilates topunun etkisi var midir acaba ? Bende aldirsam mibende senin gibi hic yuruyemiyordum. 3 gundur bir enerji var sifir agri dogmayacak galiba
Maşallahbenım oğlanın eli sayılır mı sonucta doğmasaydı 36+6 olacaktık bugünne kadar da tombiş cıkmış oysaki kürdan kadar
Tabi sen daha tecrubelisin bu konuda :) ben hicbirsey yapmadim yapsam etki eder mi bu saatten sonraBiz dogumhanede gebelere yaptiriyorduk daha kolay acilmasi icin :)
Dogumu kolaylastirir yuruyus pilates perine masaji falan yapabilirsinTabi sen daha tecrubelisin bu konuda :) ben hicbirsey yapmadim yapsam etki eder mi bu saatten sonra
Bebeğinizi mendille vücudunu temizliyor musunuz en çok onu merak ediyorum banyo yaptırana kadar ne yapıyorsunuzHanımlar bir sorum var ben benim oğlanı uzun kollu cıtcıtlı zıbın iç patikli alt üstüne genelde tulum giydiriyorum gündüz uyurken penye battanıyeye sarıp uyuyor bazende üzerine bir tane tek kat örgü battanıye atıyorum ama kalınlardan değil kadife gibilerden ama uyanınca sadece üstüyle kalsa sanki terlemişte soğuk alacak gibi geliyor yelek giydirsem hep yuzune gözüne sürtüyor penye battanıyeyle kalsa uyurkenle aynı bilemedim ya siz neler yapıyorsunuz uyandırınca ne giydiriyorsunuz sarıyor musunuz
Merhabalar, normalde beklenen Doğum tarihim bugün ama bebeğimin gelmeye niyeti yok:)
Sanırım bende Ocak annesi olacağım
Bebeğinizi mendille vücudunu temizliyor musunuz en çok onu merak ediyorum banyo yaptırana kadar ne yapıyorsunuz
Hanımlar bir sorum var ben benim oğlanı uzun kollu cıtcıtlı zıbın iç patikli alt üstüne genelde tulum giydiriyorum gündüz uyurken penye battanıyeye sarıp uyuyor bazende üzerine bir tane tek kat örgü battanıye atıyorum ama kalınlardan değil kadife gibilerden ama uyanınca sadece üstüyle kalsa sanki terlemişte soğuk alacak gibi geliyor yelek giydirsem hep yuzune gözüne sürtüyor penye battanıyeyle kalsa uyurkenle aynı bilemedim ya siz neler yapıyorsunuz uyandırınca ne giydiriyorsunuz sarıyor musunuz
evet gercekten onceden haftasi ile uyumluydu. yedigimiz ictigimizle alakasi olmayabilir doğru diyosun. bizim tek dert elimizden geleni yapmış olmamız. peki tanisyonun var mi canim2435 ölçtü max. Bi kac kritere göre bakti gobek bas vs. En fazla cikanda 34+3 cikti. Kilosunun az olmasindan ziyade 2 haftada 100-150 gr ancak almış onceki kontrollerde gunuyle uyumluydu. Guya 2 haftadir cok dikkat ediyorum yedigime ictigime tam ters etki gosterdi. O yuzden yedigin içtiğinle cok da alakali olmayabiliyormus demek ki
Tansiyonum yok kalp atimi suyu plasenta vs hicbi seyde sorun yok şükür. Niye kilo alimi yavasladi anlamadik dr da sorun yok dedi ama bilac defa ölçtüevet gercekten onceden haftasi ile uyumluydu. yedigimiz ictigimizle alakasi olmayabilir doğru diyosun. bizim tek dert elimizden geleni yapmış olmamız. peki tanisyonun var mi canim
Çok üzüldüm canım. Sormasaydım keşke. Sana ahirette şefaatçi olur inşallah. Rabbim bundan sonraki yavrularını korusun inşallah. Sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsinler.Birsey olmaz inşallah . Benim bebeğim melek oldu ama hastaydı zaten ..hasta bebek olmasına rağmen kolay doğdu . Çünkü bebeğimin hareketleri çok azdı kalp hastası olduğu için dermani yoktu kendini ittiremiyordu. Ama Allah yardım etti 2 dk da doğdu. Cennete uçtu ama bunun normal doğumlardan alakası yok dediğim gibi . İnşallah bebeklerimiz sağ salim doğarlar. Kolay dogumlarimiz olur inşallah
ya bız taburcu olalı 5 gün olmuş ben çocuğa banyo yaptırmayı unutmuşum onu geç temizlemek aklıma bile gelmemişBebeğinizi mendille vücudunu temizliyor musunuz en çok onu merak ediyorum banyo yaptırana kadar ne yapıyorsunuz
Battaniyeden cikart yelek hirka giydir sicaktan cikinca üşür. Bide yataktan alirken bak bakalim terlemis mi yerliyorsa battaniyelerden birini iptal edersin.Hanımlar bir sorum var ben benim oğlanı uzun kollu cıtcıtlı zıbın iç patikli alt üstüne genelde tulum giydiriyorum gündüz uyurken penye battanıyeye sarıp uyuyor bazende üzerine bir tane tek kat örgü battanıye atıyorum ama kalınlardan değil kadife gibilerden ama uyanınca sadece üstüyle kalsa sanki terlemişte soğuk alacak gibi geliyor yelek giydirsem hep yuzune gözüne sürtüyor penye battanıyeyle kalsa uyurkenle aynı bilemedim ya siz neler yapıyorsunuz uyandırınca ne giydiriyorsunuz sarıyor musunuz
içine patikli alt giydirmiyor musun benımki cok titriyor yaa..e mesela uyandı penye battanıye alıyor musun üstünden tulumla mı kalıyor..bırde benm ev ısınmadı gitti bazen yatağımın üstüne koyuyorum tir tir titriyor sarılı olmasa bende uzun kollu geziyorum bebeye nasıl gıydireyım tek katSenin bebenin yaninda benim ki ciplak gibi o zaman..
Askili yada kisa kollu ic badi uzerine tulum giydiriyorum tulumun uzerine bi corap eldiven.. gunduzleri sadece penye hasta cikisi battaniyesi. Geceleri kalin ortuyorum o kadar
kalını gündüzleri ayaklarına örtüyorum tam değil.gece tam örtüyorum..yeleğe devam yalansın madem uclarınıBattaniyeden cikart yelek hirka giydir sicaktan cikinca üşür. Bide yataktan alirken bak bakalim terlemis mi yerliyorsa battaniyelerden birini iptal edersin.
2 2kedi_1deli seninki cok ince be kuzum. Ben usurum oyle tek katla
Canim evin sicakligida onemli tabi . Ben ev hic kazak giyemiyorum cocuklar benden fena hemen terliyorlar. Hatta petekleri kapatiyorum cocuklar cok terleyince. Sende kücük odan varsa orayi biraz daha sicak tut diger odalardan orda otur bebisle . Genelde cocuklar sicaktan hasta olurlar soguktan pek olmuyorlariçine patikli alt giydirmiyor musun benımki cok titriyor yaa..e mesela uyandı penye battanıye alıyor musun üstünden tulumla mı kalıyor..bırde benm ev ısınmadı gitti bazen yatağımın üstüne koyuyorum tir tir titriyor sarılı olmasa bende uzun kollu geziyorum bebeye nasıl gıydireyım tek kat
Evet ilk bebeğim ama riskli gebelik erken doğum riskım vardı birde tüp bebek çok şükür 35 hafta oldukIlk bebek mi canim ?
ben yatak odada tutuyorum bebişi 22 derece gösterıyor cok nadır salona alıyorum gunde 1 2 saat orası daha serın ama yınede bılemedım öğrenecez bakalım o bızı bız onu eğitecezCanim evin sicakligida onemli tabi . Ben ev hic kazak giyemiyorum cocuklar benden fena hemen terliyorlar. Hatta petekleri kapatiyorum cocuklar cok terleyince. Sende kücük odan varsa orayi biraz daha sicak tut diger odalardan orda otur bebisle . Genelde cocuklar sicaktan hasta olurlar soguktan pek olmuyorlarama dikkat etmek lazim tabi . Zamanla kendin ogreniyorsun , cunku her cocuk kendine özgü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?