Doğuma kadar iyi olacaksın rahat emzireceksin diye düşün, benim aletim var evde kendim yapıyorum senede birkaç kez geçen hafta boyun ağrılarım yine başlayınca ben de başladım kullanmaya azaldı bu hafta, doğunca rahat emziricez inşallah öyle düşün çünkü bel boyun Emzirirken sıkıntı
Kızlar ben bugun rüyamda sigara içiyordum o kadar canım çekiyordu ki içime çeken çeken içtim . Normalde sigara içmeyen biriyim . Sabah uyandigimda da ağzımdan sigara dumanı kokusu vardı hala da var bu neyin nesidir
Kızlar ben bugun rüyamda sigara içiyordum o kadar canım çekiyordu ki içime çeken çeken içtim . Normalde sigara içmeyen biriyim . Sabah uyandigimda da ağzımdan sigara dumanı kokusu vardı hala da var bu neyin nesidir
Günaydın Kızlar
Bugun ultrason ve dopler birde nst yapıldı nst de 45-50 civarı düzensiz sancı çıktı.
Dopler kan akışı normal sınırlarda dedi kilosu 2000 i bulmuş çok şükür bir haftadır ishal mide bulantısı 2 gündüzün de ağır grip geçiriyorum kilo almayabilirdi bile
Dün de spot idrar vermiştim protein negatif çok şükür
Yalnız acayip başım ağrıyor evde kendi aletimizle ölçünce tansiyon yüksek çıkıyor grip yükseltir mi tansiyonu?
Günaydın Kızlar
Bugun ultrason ve dopler birde nst yapıldı nst de 45-50 civarı düzensiz sancı çıktı.
Dopler kan akışı normal sınırlarda dedi kilosu 2000 i bulmuş çok şükür bir haftadır ishal mide bulantısı 2 gündüzün de ağır grip geçiriyorum kilo almayabilirdi bile
Dün de spot idrar vermiştim protein negatif çok şükür
Yalnız acayip başım ağrıyor evde kendi aletimizle ölçünce tansiyon yüksek çıkıyor grip yükseltir mi tansiyonu?
Geçmil olsun canım. Grip için ilaç kullanıyosan onlar yükseltebiliyo. Ama gebe olunca ne durumda olursa olsun tansiyonu çok önemsiyolar. 14 9 sınırını aşarsa aynı düzeyde seyrederse git sen yine de
Merhaba bende bugun tam 36 haftayi tamamladım Alalhin izniyle ama bazen ağrı giriyo neden olabilir onu bilmiyorum asiri oksurugum var ondan olabilirmi geciremedim 1 haftadir oksururgu onereceginiz seyler varsa yardimci olurmusunuz herkeze hayirli kolay dogumlar isallah
Haftasi bayagi ilerlemis canim , insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin makat gelisse zaten normal yapmiyorlar hemde ilk bebek . Saglicakla kucagina al da gerisi onemli degil.
Bugün akşam kuzumu emzirmeye gidicem yarında inşallah çıkıyo kuvözden evimize gidicez bugün son tahlilleri yapılıcak eti puf gibi yanakları var bu akşam ilk defa kucaklıycam
Bugün akşam kuzumu emzirmeye gidicem yarında inşallah çıkıyo kuvözden evimize gidicez bugün son tahlilleri yapılıcak eti puf gibi yanakları var bu akşam ilk defa kucaklıycam
Nnarantikibi
benim evim 24-24.5 derece. Kısa kollu veya uzun kollu çıtçıtlı badi üstüne tulum giydiriyorum. Artık elime hangisi gelirse. İnce Penye battaniyeye veya müslin örtüye sarıyorum. Mutlaka çorap giydiriyorum. Üstüne normal battaniye. Ben çok üşüyorum, ben çok üşürsem o da çok üşürmüş. Anne nasılsa bebek de öyle olurmuş. Kendimden bi kat fazla giydiriyorum.
Benim de tansiyon dolayısıyla olan bir ağrı değil de grip sebebiyle diye düşünüyorum ense tarafında değil tepe ve yanları ağrıyor. İçecem artık uyudum o da geçirmemiş