- 17 Eylül 2019
- 3
- 7
- 1
- 31
Yüzünü hiç görmemiştim, değişir mi bilemem. Elleri, ayakları ve burun kemiğini görmüştüm. Eller ayaklar kürek gibi, burnu patlıcan gibiydi. Elleri ayakları kıyaslayamıyorum ama burun fındık gibi çıktıKizlar dün renkli ultrasona girdim bebeğimi gördüm. Doğduğu zaman çok değişir mi bebeğim 28 haftadayız şuanda .eşim kızıma koca burunlu prenses diyor güzel yavrum doğmadan babasının diline düştü . Doğum yapanlar yazabilir mi❤
Benimki daha bir gunluk ama dedigin gibi hic memeyi birakmiyor . Bir gunde hem yeni dogum yapmisim karnim agriyor hemde goguslerim yara oldu. Dahaca sütüm gelmedi doymuyor galiba devamli emiyor. Bugun oglende tam iki bucuk saat memede kaldi , simdi de burnu tikandi. Sanki ilk cocuk gibiKaç günlerdir perişanım kızlar. Uyumuyor çocuk. Memeyi bırakmıyor, sürekli gaz sancısı. 2 ay sonra memelerim yara oldu tekrar. Sabrım da tükeniyor. Günlerdir uykusuzum. Günde 5-6 çay kaşığı kimyon yutuyorum yine de bitmiyor gazı. Ne güzel rahatım diyordum, bu insanlar nasıl depresyona giriyor hiç anlamıyorum diye havalardaydım. Girilirmiş. Bu böyle devam ederse depresyona da girilir.
Ben hep oyleydim canim. Son zamanlar daha cogalmisti. Afedersin buyuk tuvaletimde cok geliyordu. Rabbim yardimcin olsunTuvalete taşınmaktan uyku diye bir olay kalmadı hayatımda.... bu kadar sık tuvalete çıkmam normal mi gecede en az 3-4 defa kalkıyorum aşırı sıkışmış halde.iyi su içiyorum gerçi Bi şekilde çıkmalı ama .
Hayırlı olsunBenimki daha bir gunluk ama dedigin gibi hic memeyi birakmiyor . Bir gunde hem yeni dogum yapmisim karnim agriyor hemde goguslerim yara oldu. Dahaca sütüm gelmedi doymuyor galiba devamli emiyor. Bugun oglende tam iki bucuk saat memede kaldi , simdi de burnu tikandi. Sanki ilk cocuk gibi
Amin canim benim cok tesekkur ederim bu guzel duan icinHayırlı olsunDoğumun da kolay geçmiş, sevindim. Eve çıktınız mı? Allah hayırlı, merhametli, mutlu, sağlıklı, haksızlık etmeyen ve haksızlığa uğramayan, dünyada da ahirette de cenneti yaşayacak bir insan olmayı nasip etsin inş.
Her çocuk ilk çocuk gibiydi diyor annem. Herhalde haklılık payı var. Doysa bile emme güdüsü sebebiyle uzun süre memede kalabiliyorlarmış. Belin ağrımıyor mu? Sürekli emzirmekten bel ağrısından duramıyorum. Uzandığımda doğrulmak için 10 dk uğraşıyorum.
bu gaz olayı tam bir kısır döngü. Doktor diyor ki olumlu bakaymışım, gazı olan bebek çok emermiş, sütü arttırırmış. İnsan makine değil ki, süt toplanması için biraz Zaman gerekiyor.
Geçmiş olsun, Burun tıkanması korkulu rüyam. Odanın nemini dengeleyemiyorum. Burnu kuruyor veya fazla akıyor. Sürekli hırıltılı. Serum fizyolojik sıkıyorum günde 10 kere filan, 3-4 kere çekiyorum, her çektiğimde bayağı sümük çıkıyor. El kadar bebe, nasıl o kadar sümüklü olabiliyor, nasıl o kadar gazlı olabiliyor şaşırıyorum.
Yaa çok sevindim canım hayırlı olsun bebişinKizlarrr bende dogurdum cok sükürdün gece saat 23.52 de normal dogum ile dogum yaptim. Rabbim henus dogum yapmamis arkadaslara yardim etsin
Hayırlı olsun bebişin inşallah doğumun kolay olmuşturGünaydın kızlar yarın 4 gibi sezaryenle doğumum olacak. Dualarınızı bekliyorum. İlk gebeliğim oldugu için çok heyecanlıyım
Ben de çok fenayım dün polikinlige gittik geldik ve beni 3 kere sıtma tuttu sanki buz dolabında gibi tir tir titredim ve benim kız sürekli memede ve kucağımda olmak istiyor yerine yatmıyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım.Emzik verdim dayanamadım bu sefer emzik ağzından düşüyor diye ağladı gece 4e kadar uğraştım.En son rezene içtim şimdi uyuyor bakalım ne kadar uyuyacakKaç günlerdir perişanım kızlar. Uyumuyor çocuk. Memeyi bırakmıyor, sürekli gaz sancısı. 2 ay sonra memelerim yara oldu tekrar. Sabrım da tükeniyor. Günlerdir uykusuzum. Günde 5-6 çay kaşığı kimyon yutuyorum yine de bitmiyor gazı. Ne güzel rahatım diyordum, bu insanlar nasıl depresyona giriyor hiç anlamıyorum diye havalardaydım. Girilirmiş. Bu böyle devam ederse depresyona da girilir.
harikaSuan rahat oturabiliyorm gercekten dikis olmamasi cok iyi . Darisi size insallah3590 gr dogdu canim
Öncelikle geçmiş olsun hem size hem bebeğinizeArkadaslar merhabalar ben en basindan beri sadece yorumlari okuyan ocak annesiyim :) bugun 14.55te 38+1de normal dogumla kizim dogdu. Ilk dogumumdu. 12.10da suyum gelerek uykumdan uyandim dus aldim hastaneye geldim. Ve geldigim gibi 1 bucuk saat icinde dogurdum o kadsr kolaydi ki doktorum ilk giris yaptigimda sakin ikinma acikligin tam burda dohurmani istemiyorum diyerek beni dogumhanye yonlendirdi. Bunu anltiyorum ki korkmayin siz sakin kalin doktor ve ebeninizin dedigini yapin hayirlisiyla kolay bir dogumunuz olsun benim gibi insallah.
Benim skintim su oldu bebegim 38 haftada 2250 gram dogdu. Yani haftasina gore cok dusuk. Ve dogdudugunda cok hizli nefes aliyordu bu nedenle emziremezsin dediler yogun bakimda kuveze aldilar elimle sur sagip goturdum nefesi duzelmisti ama ne kadsr kalacagini demediler. Cok tedirginim daha kucagima bile alamadim bebegimi. Benim gibi dusuk kilolu dogum yapan anneler varsa yazabilir mi ? Simdiden herk3se tesekkurler
Belli ki nişansabah uyandiginda az bir akintiyla karisik kahbe pempe arasi lekelenme geldi ifaktan kasik agrimda basladi.simdi kan rangine daha cok donmeye basladi.
peki ben ne dusuniyorum derseniz kaslarimi aldirmak icin kiafore gitmesyi.
allah akil versin bana
Ben o haftalrda yumurta yemiştim hergün nerdeyse bi de avokado belki etkisi vardırYa ne kadar güzel bir mesaj oldu inşallah dediğin gibi olur birilerinin de aynı sıkıntıyı yaşayıp iyiye gittiğini duymak insana moral veriyorçarşamba gideceğim inşallah atak yapmıştır bir hafta daha ertelenir
Amin canim benim cok tesekkur ederim bu guzel duan icindaha eve cikmadim cumartesi günü cikacagim nasipse , birakmadilar sariligini kontrol etmemiz lazim dediler. Ebe de dedi evde iki cocuk var dinlememezsin gitmemen daha iyi ama insan niyeyse biran once gitmek istiyor
Annen gercekten dogru soylemis. Bu bebisin hicbirseyi digerlerine benzemiyor. Üsüyor resmen cocuk ustunu örtüyorum kafasi cok sicak oluyor. Hasta mi oldu bir gunde anlamadim. Burnuna hemsire bakti , şiringayla birsey sıktı ama ne oldugunu biiyorm . Aglamaktan sesi kisildi yavrumunben aspiratör filan da almamistim. En iyisi aldirayim iyiki soyledin . Buhar makinasi işe yaramiyor mu ?
Benim de belim agriyor , arada yatarak emziriyorum. Oturamiyorum uzun sure kuyruk sokumundaki kemik oyle agriyor ki duz yatamiyorm bile
Benim de annem fark etmişti büyük olcak bu kızın burnu dedi ve öyle olduKizlar dün renkli ultrasona girdim bebeğimi gördüm. Doğduğu zaman çok değişir mi bebeğim 28 haftadayız şuanda .eşim kızıma koca burunlu prenses diyor güzel yavrum doğmadan babasının diline düştü . Doğum yapanlar yazabilir mi❤
Cok tesekkur ederim canim , cok sukur rahatladim artik.Yaa çok sevindim canım hayırlı olsun bebişinistediğin gibi bir doğum olmuş ne güzel Sana benziyor mu minnak
Hayırlı olsun bebişin inşallah doğumun kolay olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?