2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğim 12 günlük oldu çok şükür. Sarılığımız var onu atlatmaya çalışıyoruz. Bugün emzirdim gazını çıkardım çok huzursuzlandı. Sonra yan yatırdım ağzından burnundsn geldi kusmuk ve rengi sapsarıydı. Ağız bezi komple battı. Böyle olması normal mi? İnternetten baktım bakmaz olaydım neler yazıyo neler bu durumu yaşayan var mı?

İyi geceler çayı içieiyordum ben de benim denize

çabuk düşer de o da gelir yanına annesi inşallah kaça düştü en son

Cok gecmis olsun. İkinci çocuk cok zormuş. Dinlenmeye vakit bulamıyorum. Bi de üstüne abimiz hasta olunca tam evlere senlik olduk
Teşekkür ederiz. Aynı bizde öyleyiz. Tüm gece memede uyumadı emdi emdi kustu. Üstüne ablamız beta olmuş sürekli benle ilgilen diyor. Şimdi oturup ağlayasım geldi

Durup dururken sütümede nazar degdirdim.. sut geliyo kalitesi dusuk diyip durdum dun gece resmen sutte gelmedi iyi mi... sıktıgımda fiskiran süt yok . Ucuna sureyim biraz diye sıktım o bile zor geldi.. duydu ve küstü galiba

Günaydın anneler mutlu hafta sonları olsun Civilim de çıtçıtlı uzun kol bodyler, e bebekte de tulumlar indirimde, birkaç tane büyük boy sipariş verdim şimdi, size de haber veriyim dedim . Bir de Bebeğim uyandığımdan beri hareket etmedi pek, canım sıkıldı sağlıkla doğursaydım Bi, bizimkiler acele etmekte haklılar Bi an önce doğsun istiyorlar, hareket etmeyince aklım gidiyor. Ben de onların psikolojisine girdim zaten günlerdir evde iş yapıyordum , şimdi daha da saldırıcam işlere, Bi an önce doğurayım içeride başına Bi iş gelir diye ödüm kopuyor .Rabbim korusun. Gece ellerim balon gibi şişiyor. Hareket bile ettiremiyorum uyku aralarımda.... 38+1 oldum bugün. Zaten son zamanlarda 38 i görsem yeter diyodum. Doğum yapanlar bizlere de dua edinnnnn

Kizlar spinal ya da normal sezeryandan kac gun sonra sutunuz geldi?
Canım ben belden uyuşturmalı oldum dün. Sütüm kendine kendine gelmiyor ama sıcak suyla masaj yapıp sıkınca geliyor. Biraz canın yanıyor ama geliyor sonuçta canım. Bol sıvı tüket gelir inşallah.

Üzülüp kafanıza takmayın lütfen

Kızlar selam
Her gün yazacak oluyorum tam yazmışken bir şey çıkıyor gönderemiyorum.
Biz eve 4.gün çıktık. Kalçamdan dolayı bir gece fazla kaldık
Büyük kızım doğumdan sonra hasta oldu ve maalesef Doktor tavsiyesiyle ayrı odalarda takılıyoruz biraz kızgın bize bu yüzden. Sanki kardeşini ondan koruyormuşuz gibi algılıyor(
onun dışında emzir uyut uyanla vaktimiz geçiyor şimdilik:)

Beyninde öyle şartlandırma rahat ol bir rezene iç gün içinde hurma kuru incir filan ye ılık duş al duştayken gögüslerine masaj yap uyumaya çalış kendini çok yorma tekrar gelmeye başlar merak etme.Sağlık ocağı bana vitamin kullanmaya devam etmemi söyledi decavit verdi.Küstürme memeleri sev biraz cici filan de geri barışırlar

sağım yaptığında sütün gelse işin daha kolaydı ben şuan oğluma sağıp veriyorum çoğu zaman aptamilin prematüre ve düşük kiloda bebekler için anne sütü zenginleştirici kullanıyorun ama benı de emiyor hastaneden cıktığından beri bu şekildeyiz doktor doğru demiş bırakan bırakıyor isteyen bebek hepsini de alıyor
birde sağım yaparken elinle destek verıyor musun yoksa sadece makineyi koyup bekliyor musun? ben ilk sağmaya başladığımda baktım öyle tutunca gelmiyor göğüsün boş kalan kısımlarında süt bezeleri eline gelir onları uyar parmağınla gerginleştir vs eminim çokça süt sağacaksın ama öyle yapıpta gelmiyorsa sağım yapmadan önce sıcak uygulama vs falan dene diyebilirim

bunların hepsinin lezzeti deniz e gidiyorsa ağzının tadını biliyor minik

Hahahha uzanabilsem öpucem. Vitaminlerime devam ediyorum bende. Ocean mummy kullaniyorum. R refikaaydin kilo aldiran tarifini deniycem bugun. Zaten muzlu sut yapiyodum bide icine biseyler katayim. Doktor mamayla rahatlar gazi azalir uyur falan demisti hic uyumadi gece

Gelmeyi biraktiginda elimle desteklemeye basliyorum o zaman gelmeye devam ediyor.

Oyy konular memelere gazlara evrildi. Dün gece mahvoldum. 12de dedim ben de bebek uyurken yatayım. O an uyandı. 5 buçuk 6 buçuk arası bi saat uyuduk. Gazdan ağla ağla dedim boğazları hasta olacak. Hem acıdım ona hem sinirlendim. Biraz ağladım filan derken sabah oldu işte.

Yogunbakimdan çıkarken maflor damla vermişlerdi. Onunla beraber gaz damlası da kullanılıyor mu acaba? Rezene filan da alayım.

Şimdi uyuyor tosbiğim. Nasıl yoruldu yavrum yaa

Ben bio gaia ve sap simplex kullaniyorum. Baska ne kullanabilirim diye sordum bunlar etki etmedi dedim. Bisey etki ediyosa hepsi ediyor etmiyosa hic birinden cévap alamiyoruz baska yapicak bisey yok dedi. Peki dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…