Cok gecmis olsun. İkinci çocuk cok zormuş. Dinlenmeye vakit bulamıyorum. Bi de üstüne abimiz hasta olunca tam evlere senlik oldukEvet çok salgın var hepsini yaptım ama düşmedi ateşi acil yolları göründü bize yine
Ayni gun geldi benimKizlar spinal ya da normal sezeryandan kac gun sonra sutunuz geldi?
Sezaryen oldum, 3. Gün sütüm geldi. Emzirmedim, sağdım. Emzirsem belki daha erken gelirdi, bilemiyorum.Kizlar spinal ya da normal sezeryandan kac gun sonra sutunuz geldi?
İyi geceler çayı içieiyordum ben de benim denizeX xemax rezeneyi 3 tane içince bebeğe faydalı oluyormuş bayağı. Valla çok sıkışınca çay kaşığıyla içirdim rezene. 2-3 çay kaşığı rezeneyle 3 saat uyuduyoksa bünyem dayanmıyordu, süt üretmiyordu vücut. Arada rezene içirip uyudum, toparladım kendimi. Tavsiye ederim şimdi gene perişanım, birazdan yine içiricem
Deniz emzik almıyor, bir de emziğe iğrenç bir şey muamelesi yapıyor, bi hareketler bi şekiller, suratı buruşturmuşlar.. emzik alsa belki oyalanır diyordum.
çabuk düşer de o da gelir yanına annesi inşallah kaça düştü en sonServis dolu aynı odaya geçemiyoruz. İşin kötüsü yer yok diye beni de taburcu ettiler ev uzak hastaneye gidip gelmek de çok zor. Bi yerden her şeyine bakıcılar çocuğun ne var ne yok diye ama çok da acı çektiriyorlar içim acıyo öyle gördükçe.
Teşekkür ederiz. Aynı bizde öyleyiz. Tüm gece memede uyumadı emdi emdi kustu. Üstüne ablamız beta olmuş sürekli benle ilgilen diyor. Şimdi oturup ağlayasım geldiCok gecmis olsun. İkinci çocuk cok zormuş. Dinlenmeye vakit bulamıyorum. Bi de üstüne abimiz hasta olunca tam evlere senlik olduk
Amin, çok teşekkür ederim.Siz de sağlıkla kavuşun inşallahAyy MaşaAllah Allah uzun ömürler versin bebişinize . Güle güle büyütün adını ne koydunuz
Canım ben belden uyuşturmalı oldum dün. Sütüm kendine kendine gelmiyor ama sıcak suyla masaj yapıp sıkınca geliyor. Biraz canın yanıyor ama geliyor sonuçta canım. Bol sıvı tüket gelir inşallah.Kizlar spinal ya da normal sezeryandan kac gun sonra sutunuz geldi?
Üzülüp kafanıza takmayın lütfenDurup dururken sütümede nazar degdirdim.. sut geliyo kalitesi dusuk diyip durdum dun gece resmen sutte gelmedi iyi mi... sıktıgımda fiskiran süt yok . Ucuna sureyim biraz diye sıktım o bile zor geldi.. duydu ve küstü galiba
Beyninde öyle şartlandırma rahat ol bir rezene iç gün içinde hurma kuru incir filan ye ılık duş al duştayken gögüslerine masaj yap uyumaya çalış kendini çok yorma tekrar gelmeye başlar merak etme.Sağlık ocağı bana vitamin kullanmaya devam etmemi söyledi decavit verdi.Küstürme memeleri sev biraz cici filan de geri barışırlarDurup dururken sütümede nazar degdirdim.. sut geliyo kalitesi dusuk diyip durdum dun gece resmen sutte gelmedi iyi mi... sıktıgımda fiskiran süt yok . Ucuna sureyim biraz diye sıktım o bile zor geldi.. duydu ve küstü galiba
sağım yaptığında sütün gelse işin daha kolaydı ben şuan oğluma sağıp veriyorum çoğu zaman aptamilin prematüre ve düşük kiloda bebekler için anne sütü zenginleştirici kullanıyorun ama benı de emiyor hastaneden cıktığından beri bu şekildeyiz doktor doğru demiş bırakan bırakıyor isteyen bebek hepsini de alıyorValla hastanedeki yeni dogan hemsireleri bile kendi cocuklarini bu doktora goturuyor oyuzden baska birine bulasmak istemiyorum. Instagramdan bi kac emzirme danismani baktim cok sacma geldi tarzlari. Emzirmeye devam edicem zaten. Goguslerim yumusayana kadar emiyor zaten. Bosaliyorlar baya baya. Ayrica biberona alisir memeyi birakir mi diye sordum, onlar sehir efsanesi birakmak isteyen cocuk birakir devam etmek isteyen eder bebeklerin ilk tercihi herzaman annedir dedi. Ki inanmiyor degilim ilk gunden beri biberon aliyor zaten hatta sariliktan dolayi mamada aldi hastanede. Bakalim kismet. Sut coksada sagim yap diycek ama sagarken gelmiyor. En fazla 20. Makinede hic akmiyor cikarip elimle sikiyorum sut geliyor ama. Emerkende geliyor.
Valla kilo olayini riske atmiycam bi sure bu yontemle gidicem bakalim
bunların hepsinin lezzeti deniz e gidiyorsa ağzının tadını biliyor minik2 2kedi_1deli tarif veriyorum, hem lezzetli hem sütün kalitesini ve miktarını arttıran tarif. Kendi formülüm. Şişko Deniz smoothiesi
İki ceviz, 4-5 tane çiğ bademi blendırdan geçir, 2 kuru inciri doğra, içine at bi daha geçir. İncirler sertse doğrayıp yarım çay bardağı sıcak suda bekletip öyle atabilirsin. Yarım avokado, yarım muzu da doğrayıp at. Muz küçük yerli muzsa tamamını atabilirsin. Bi daha çevir. Son olarak süt ekleyip son bi daha blender. Afiyet olsun.
Beyninde öyle şartlandırma rahat ol bir rezene iç gün içinde hurma kuru incir filan ye ılık duş al duştayken gögüslerine masaj yap uyumaya çalış kendini çok yorma tekrar gelmeye başlar merak etme.Sağlık ocağı bana vitamin kullanmaya devam etmemi söyledi decavit verdi.Küstürme memeleri sev biraz cici filan de geri barışırlar
Beyninde öyle şartlandırma rahat ol bir rezene iç gün içinde hurma kuru incir filan ye ılık duş al duştayken gögüslerine masaj yap uyumaya çalış kendini çok yorma tekrar gelmeye başlar merak etme.Sağlık ocağı bana vitamin kullanmaya devam etmemi söyledi decavit verdi.Küstürme memeleri sev biraz cici filan de geri barışırlar
sağım yaptığında sütün gelse işin daha kolaydı ben şuan oğluma sağıp veriyorum çoğu zaman aptamilin prematüre ve düşük kiloda bebekler için anne sütü zenginleştirici kullanıyorun ama benı de emiyor hastaneden cıktığından beri bu şekildeyiz doktor doğru demiş bırakan bırakıyor isteyen bebek hepsini de alıyor
birde sağım yaparken elinle destek verıyor musun yoksa sadece makineyi koyup bekliyor musun? ben ilk sağmaya başladığımda baktım öyle tutunca gelmiyor göğüsün boş kalan kısımlarında süt bezeleri eline gelir onları uyar parmağınla gerginleştir vs eminim çokça süt sağacaksın ama öyle yapıpta gelmiyorsa sağım yapmadan önce sıcak uygulama vs falan dene diyebilirim
Oyy konular memelere gazlara evrildi. Dün gece mahvoldum. 12de dedim ben de bebek uyurken yatayım. O an uyandı. 5 buçuk 6 buçuk arası bi saat uyuduk. Gazdan ağla ağla dedim boğazları hasta olacak. Hem acıdım ona hem sinirlendim. Biraz ağladım filan derken sabah oldu işte.
Yogunbakimdan çıkarken maflor damla vermişlerdi. Onunla beraber gaz damlası da kullanılıyor mu acaba? Rezene filan da alayım.
Şimdi uyuyor tosbiğim. Nasıl yoruldu yavrum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?