2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok çok geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin iyi ki almışlardı o zaman bebeği rahim fazla incelince erken alıyorlar çok şükür diyelim

Kaç gündür giremedim nasılsınuz arkadaslar gerçekten zaman yetmiyor artık. Doğurmayan kaldımı
Ben de daha doğurmadım dr 15 Ocak’a kadar her an gelebilir demişti en geç beklediğim tarih 27 ocak demişti . Şimdilik beklemedeyiz, 37+7 yiz.. kocamla kardeşim Bi an önce doğuriyim diye çıldırıyolar

O kadar cok emiyorki sagarken cok az sut geliyor. Doktorda cok emdigi icin besleyicili azaliyor diyor. Yani surekli sagmak uzun emzirmek sutun yararliligini azaltiyor. Sutum fazlasiyla geliyor emerken gelmesinde sorun yok. Surekli bakiyorum akiyor baya. Agizinin kenarindan sut bile akiyor hatta. Sagarken ayni oranda gelmiyor. Yani sorun suttun azligi coklugu degil besin degeri

çok bilgim yok ancak fındık ceviz kuru meyve vs bunlar sütü yağlandırıyormuş birde lactamil emziren anneler için sütlü içecek kalsiyum demir b c d vit.folik asit ihtiyacı için falan oda sütü destekliyormuş ben doğumdan sonra kullanmoştm ama en cok aklıma geldikçe fındık ceviz kuru üzüm yiyorm

Ay sorma canim ya cidden oyle oldu cok sukur dogdular. Yarin oglen gibi cikis yapacagim hastaneden. Evde dinlenemem biliyorum cocuklar durmayacak ama insan eve gidip dogru duzgun bir dus alip uyumak istiyor . Burda dus imkani var ama bebege bakacak biri yok . Bakalim eve gidince neler bekliyor bizi

Duzenli ceviz tuketiyorum suda bekletip yemek hosuma gidiyor taze ceviz gibi. Lactamile bakayim bir.

Merhaba burayı uzun zamandır takip ediyorum doğum yaptığınız günü çok iyi hatırlıyorum Maşallah nasıl geçmiş 1 ay olmuş zaman ne kadar hızlı geçiyor. İnş en yakın zamanda bebeğinizin kilosu toparlar

Sorun sutunun fazlaligi olabilir mi acaba tam tersi? Sutun yagli kismina ulasamadan doyuyo, ama cok cabuk aciktigi icin trkrar emiyo, ama o emdigindr yine sekerli olan on sutu aliyordur belki
Doktorunun yaklasimi cok aklima yatmadi bi emzirme danismanindan destek mi alsan yazik olmasin sutune
Mamaya bi kkere başlayınca ipin ucu kacabiliyor

Benim bugün sancılarım siddetlenmeye başladı sanki . Sağ kasıgimdan girip alt karna yayılıp giden sancılarm var. Acaba doğum mu geliyor . Açılma da varmış
Acilma varsa tabiki sancilar dahada acilmayi devam ettirebilir doktor ne dedi bebek bekler daha yada yolda falan demedimi

Acilma varsa tabiki sancilar dahada acilmayi devam ettirebilir doktor ne dedi bebek bekler daha yada yolda falan demedimi
1 haftaya veya 10 güne gelir dedi. 1 parmak açılman ve yumşaman var dedi. Bugünden itibaren günde 7 hurma ye dedi. Bir de ahududu yaprağı çayı iç dedi. 37 hafta çok erken değil mi açılma için . Bir de benim 2. Doğumum olacak . İkinci doğum daha çabuk olur diyorlar .

2.bebegimi 37.haftalikken dogurmustum birak acilmayi dogum bile oluyorama korkulacak bir hafta degil kesinlikle benim 2.de cok kolaydi yarim gun adet sancisi cekip aksam yarim saatlik dogum sancisiyla dogurdum buda erken gelir dedim ama belirti yok

2.bebegimi 37.haftalikken dogurmustum birak acilmayi dogum bile oluyorama korkulacak bir hafta degil kesinlikle benim 2.de cok kolaydi yarim gun adet sancisi cekip aksam yarim saatlik dogum sancisiyla dogurdum buda erken gelir dedim ama belirti yok
Oh maşallah ne güzel bir doğum olmuş . İnşallah benimki de kolay olur . Bakalım takip ediyorum sancıları . Ayy daha bebek çikolatam gelmedi kargodaydi. Bakalım hangisi önce gelecek

İyi geceler kızlar. Büyük kızım ateşlendi bugün okulda. Öğretmeni telefon etti aldık. Eşim gece vardiyasında şuan ateşini düşürdüm calpol ile ama evde yapabileceğim başka bir şey var mı ? Yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…