2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar dün akşam 2 kere azar azar suyum geldi hastaneye gittik doktorumu arayıp nst çektiler düzensiz sancılarim vardi alttan muayne edildim 1 parmak haala açıklık dedi ebe benim zaten 2 haftadır falan 1 parmak tı değişiklik yok dedi eve gönderdiler sabah çağırdılar bizde bu sabah gittik yine allttN muayne edildim ilerleme yoktu 1 parmaktı nst ye aldılar doğum sancıların gözüküyo nst dedi doktorum sen nasıl hissediyosun dedi adet sancisi gibi dedim belim ve kasığım ağrıyo dedim sancilarin boyle devam ederse suni sanci deniycem dedi oda açılma yapmazssa sezaryene alıcam dedi bu akşam tekrar telefonla konuştuk doktorum yarin sabah 8.30 da çağırdı bakalım nolcak korku var panik var heycan var napıcam hiç bilmiyorum

Salgin var oglum da öyle geçmiş olsun
Ustunu cikarin
Soguk islak bezle alnina koltuk altlarina vs uygulama yapin
Hala dusmezse ilik dus aldirin

Kızlar ocak ayı bebeği geldi. Meleğim 10.01.2020 saat 19:20 de dünya ya gözlerini açtı. Çok şükür ki ikimiz de iyiyiz. Rabbim tüm doğumunu bekleyen annelere kolaylıklar versin bir sancı da kurtarsın inşallah. Ve de tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah.

Ay rezene içtim emzirdim ama bana mısın demiyor şuan ben de mi direk içirsem uyumuyor hala şuan bile hala memedeyiz Bir de 2 gündür sıtma tutuyor beni çok fenayım vücut kaldırmıyor sanırım artık bugün dikişlerimi aldırmaya bile gidemedim benim evde annem ve babam var sağ olsunlar çok yardımcı oluyorlar ama bebeği sürekli seviyorlar acıkınca bana veriyorlar Ben de diyorum benim kız bana gelmek için mi sürekli meme istiyor acaba

Neyse sağlıklı olsunlar da kime benzerlerse benzesin minnaklar senin kızlar nasıl karşıladı kardeşlerini
Buyuk kizim cok seviyor simdilik ama kucugu hic bana bakmadi kucagima gelmedi. Babasiyla bile yatmamis. Dedesinden ayrilmiyor. Onlarin kucaklarindan bana gelmiyor ;( bugun biraz daha iyiydi ama yarin tam belli olur

5 -6 saat okumuyorum doğuran doğurana :)))
Rabbim evlatlarınizi sizlere bağışlasın.
Bı ben kaldım sanırım
Aslında kasılmalarım sancılarım var ama açıklığa çevirmiyor. Biseyler deniyorum ama dur bakalım tutarsa sizlere de yazarım hala dogurmayanlar :))

Buyuk kizim cok seviyor simdilik ama kucugu hic bana bakmadi kucagima gelmedi. Babasiyla bile yatmamis. Dedesinden ayrilmiyor. Onlarin kucaklarindan bana gelmiyor ;( bugun biraz daha iyiydi ama yarin tam belli olur
Ayy kıyamam kücük kız tepki göstermiş sana o da daha minnak annesi ama olsun ilerde iyi ki doğurmuşsun anne der kız kardeş olması çok güzel bir sey

Ben o haftalrda yumurta yemiştim hergün nerdeyse bi de avokado belki etkisi vardır süt yoğurt kuruyemiş besin değeri yüksek şeyler tüketmeye çalış ve üzülme
Bende hergün yumurta yiyorum elimden geldiğince ara öğün yiyorum daha önce ara öğün de yiyemiyordum kusuyordum kussam da yiyorum bu hafta artık aldı aldı alamadı bize yol göründü

Valla hastanedeki yeni dogan hemsireleri bile kendi cocuklarini bu doktora goturuyor oyuzden baska birine bulasmak istemiyorum. Instagramdan bi kac emzirme danismani baktim cok sacma geldi tarzlari. Emzirmeye devam edicem zaten. Goguslerim yumusayana kadar emiyor zaten. Bosaliyorlar baya baya. Ayrica biberona alisir memeyi birakir mi diye sordum, onlar sehir efsanesi birakmak isteyen cocuk birakir devam etmek isteyen eder bebeklerin ilk tercihi herzaman annedir dedi. Ki inanmiyor degilim ilk gunden beri biberon aliyor zaten hatta sariliktan dolayi mamada aldi hastanede. Bakalim kismet. Sut coksada sagim yap diycek ama sagarken gelmiyor. En fazla 20. Makinede hic akmiyor cikarip elimle sikiyorum sut geliyor ama. Emerkende geliyor.

Valla kilo olayini riske atmiycam bi sure bu yontemle gidicem bakalim

2 2kedi_1deli tarif veriyorum, hem lezzetli hem sütün kalitesini ve miktarını arttıran tarif. Kendi formülüm. Şişko Deniz smoothiesi
İki ceviz, 4-5 tane çiğ bademi blendırdan geçir, 2 kuru inciri doğra, içine at bi daha geçir. İncirler sertse doğrayıp yarım çay bardağı sıcak suda bekletip öyle atabilirsin. Yarım avokado, yarım muzu da doğrayıp at. Muz küçük yerli muzsa tamamını atabilirsin. Bi daha çevir. Son olarak süt ekleyip son bi daha blender. Afiyet olsun.

1 ayda 90 kilo nasil olunurun tarifi bu daha cok. Ee yaparim ya denizi mi kiricam suan memedeyiz zaten. Bitti tukendi memelerim. Yani o son sutu icmemesi mumkum degil
Bide son sut nedir ya. Kardesim 3 tane emzirdi cocuklar emmeyi birakirken hala akardi memelerinden hepside dobiskoydu. Banada mesela kakasinda beyaz beyaz birikintiler varsa. Yuzunden sut pitircikalri oluyosa sutun iyi demektir diyolardi. Sehir efsanesi cikti..

X xemax Çeşme suyuyla yapma, şişe su kullan, 2-3 çay kaşığı daya gitsin günde 3-4 kere yapabilirsin. Bende işe yaradı. Belki sende de yarar.
_Ravzaa_ allah yardımcın olsun. Eşimin yeğeni 4 yaşında, geçen sene kuzenleri ikizler oldu. Delirdi. Daha kıskançlığı devam ederken Deniz oldu ve çıldırıyor. Hiçbirinin adını anmıyor, annesine eziyet etmeye başlamış. İyice kudurdu. Sürekli dikkat çekmeye çalışıyor. Geçen bir kafeye gitmişler hep birlikte, öyle kudurmuş ki kafenin sahibi alın bu çocuğu götürün tansiyonum fırladı demiş. Kuzuma öyle üzülüyorum ki! Seneye başa çıkmaya başlar ama bu sene iyice dağıldı çocuğum. Sürekli gidip oyun oynardım, şimdi gidemiyorum. Nefret ediyormuş benden. Fotoğraf gönderince olay çıkarıyormuş. Hamileyken trip atıyordu, arada tepki gösteriyordu ama yine de oynuyorduk. Şimdi kafaları yedi kuzum.

O pıtırcıklar Deniz’in kakasında da var. Doyuyor diye düşünüyordum. Demek ki alakası Yok.
Her gün bi kere yapacaksın bu tarifi, 2 büyük bardak çıkıyor. Ben bir öğün yapıyorum. Şişko muyum, evet!! Ama bununla alakası Yok. Yediklerimin içinde en masumu bu tahin helvalarını götürüyorum. Benim sütüm o kadar çok yok. Tek meme veriyordum, artık iki memeyi de sömürmeden uyumuyor. Gerçi hiç uyumuyor. Belki çok emdiği için sütüm kalmıyor. Ama güzel kilo alıyor. Oburluğunun karşılığını alıyor.
Sütü laktozsuz yarım yağlı süt kullanabilirsin.

evet cn m ben anadolu da okuyorum eğer önce doğurursam önümüzdeki haftasonu benim için sınavlar falan hep hikaye olck
Amaan be ya! Benim de sınavım vardı, Doğum da yapmıştım üstelik. Kuzuma süt götürmem gerektiği için girmedim. Umrumda da olmadı, çok ilginç. 3 senedir açılmasını beklediğim sınavdı giremezsen hiç aldırmayacaksın

Salgin var oglum da öyle geçmiş olsun
Ustunu cikarin
Soguk islak bezle alnina koltuk altlarina vs uygulama yapin
Hala dusmezse ilik dus aldirin
Evet çok salgın var hepsini yaptım ama düşmedi ateşi acil yolları göründü bize yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…