- 27 Mayıs 2019
- 171
- 149
- 103
- 25
Salgin var oglum da öyle geçmiş olsunİyi geceler kızlar. Büyük kızım ateşlendi bugün okulda. Öğretmeni telefon etti aldık. Eşim gece vardiyasında şuan ateşini düşürdüm calpol ile ama evde yapabileceğim başka bir şey var mı ? Yardım edin
Neyse sağlıklı olsunlar da kime benzerlerse benzesin minnaklar senin kızlar nasıl karşıladı kardeşleriniCok tesekkur ederim canim , cok sukur rahatladim artik.yok kizz buda babaya benzeyecek gibi
Ay rezene içtim emzirdim ama bana mısın demiyor şuan ben de mi direk içirsem uyumuyor hala şuan bile hala memedeyizX xemax rezeneyi 3 tane içince bebeğe faydalı oluyormuş bayağı. Valla çok sıkışınca çay kaşığıyla içirdim rezene. 2-3 çay kaşığı rezeneyle 3 saat uyuduyoksa bünyem dayanmıyordu, süt üretmiyordu vücut. Arada rezene içirip uyudum, toparladım kendimi. Tavsiye ederim şimdi gene perişanım, birazdan yine içiricem
Deniz emzik almıyor, bir de emziğe iğrenç bir şey muamelesi yapıyor, bi hareketler bi şekiller, suratı buruşturmuşlar.. emzik alsa belki oyalanır diyordum.
Buyuk kizim cok seviyor simdilik ama kucugu hic bana bakmadi kucagima gelmedi. Babasiyla bile yatmamis. Dedesinden ayrilmiyor. Onlarin kucaklarindan bana gelmiyor ;( bugun biraz daha iyiydi ama yarin tam belli olurNeyse sağlıklı olsunlar da kime benzerlerse benzesin minnaklar senin kızlar nasıl karşıladı kardeşlerini
Ayy kıyamam kücük kız tepki göstermiş sana o da daha minnak annesi ama olsun ilerde iyi ki doğurmuşsun anne der kız kardeş olması çok güzel bir seyBuyuk kizim cok seviyor simdilik ama kucugu hic bana bakmadi kucagima gelmedi. Babasiyla bile yatmamis. Dedesinden ayrilmiyor. Onlarin kucaklarindan bana gelmiyor ;( bugun biraz daha iyiydi ama yarin tam belli olur
Bende hergün yumurta yiyorum elimden geldiğince ara öğün yiyorum daha önce ara öğün de yiyemiyordum kusuyordum kussam da yiyorum bu hafta artık aldı aldı alamadı bize yol göründüBen o haftalrda yumurta yemiştim hergün nerdeyse bi de avokado belki etkisi vardırsüt yoğurt kuruyemiş besin değeri yüksek şeyler tüketmeye çalış ve üzülme
Sorun sutunun fazlaligi olabilir mi acaba tam tersi? Sutun yagli kismina ulasamadan doyuyo, ama cok cabuk aciktigi icin trkrar emiyo, ama o emdigindr yine sekerli olan on sutu aliyordur belki
Doktorunun yaklasimi cok aklima yatmadi bi emzirme danismanindan destek mi alsan yazik olmasin sutune
Mamaya bi kkere başlayınca ipin ucu kacabiliyor
2 2kedi_1deliHer şeyin fazlası zarar, anne sütünün de! - Uzunçorap
Anne sütünün çok olması Türkiye’de nedense pek sorun …uzuncorap.com
2 2kedi_1deli tarif veriyorum, hem lezzetli hem sütün kalitesini ve miktarını arttıran tarif. Kendi formülüm. Şişko Deniz smoothiesi
İki ceviz, 4-5 tane çiğ bademi blendırdan geçir, 2 kuru inciri doğra, içine at bi daha geçir. İncirler sertse doğrayıp yarım çay bardağı sıcak suda bekletip öyle atabilirsin. Yarım avokado, yarım muzu da doğrayıp at. Muz küçük yerli muzsa tamamını atabilirsin. Bi daha çevir. Son olarak süt ekleyip son bi daha blender. Afiyet olsun.
evet cn m ben anadolu da okuyorum eğer önce doğurursam önümüzdeki haftasonu benim için sınavlar falan hep hikaye olckistanbul universitesinin sinavlari bu hafta canim. sen anadoluda mi okuyosun acaba ?
O pıtırcıklar Deniz’in kakasında da var. Doyuyor diye düşünüyordum. Demek ki alakası Yok.1 ayda 90 kilo nasil olunurun tarifi bu daha cok. Ee yaparim ya denizi mi kiricamsuan memedeyiz zaten. Bitti tukendi memelerim. Yani o son sutu icmemesi mumkum degil
Bide son sut nedir ya. Kardesim 3 tane emzirdi cocuklar emmeyi birakirken hala akardi memelerinden hepside dobiskoydu. Banada mesela kakasinda beyaz beyaz birikintiler varsa. Yuzunden sut pitircikalri oluyosa sutun iyi demektir diyolardi. Sehir efsanesi cikti..
Amaan be ya! Benim de sınavım vardı, Doğum da yapmıştım üstelik. Kuzuma süt götürmem gerektiği için girmedim. Umrumda da olmadı, çok ilginç. 3 senedir açılmasını beklediğim sınavdıevet cn m ben anadolu da okuyorum eğer önce doğurursam önümüzdeki haftasonu benim için sınavlar falan hep hikaye olck
Evet çok salgın var hepsini yaptım ama düşmedi ateşi acil yolları göründü bize yineSalgin var oglum da öyle geçmiş olsun
Ustunu cikarin
Soguk islak bezle alnina koltuk altlarina vs uygulama yapin
Hala dusmezse ilik dus aldirin
Benim 3. Gün geldi sütüm .Kizlar spinal ya da normal sezeryandan kac gun sonra sutunuz geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?