2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2/3 çocuklu anneler kıskançlık oluyor mu ? Bizim ablamız 6,5 yaşında tam. Evde baş başayken bir sıkıntımız yok. Çok seviyor ilgileniyor. Ama anneanne babaanne dede dayı geldi mi sıkıntı büyük her kucağına alandan bana verin diye istiyor. Birisi küçükle ilgilensin hemen başlarına dikiliyor bana verin ben alıcam diyor. Evet ilgi hep onaydı doğal olarak kıskançlık oluyor. Ama ben nasıl davranıcam onu bilemiyorum. Konuşuyorum sık sık . Ama çok bir faydası yok gibi

Dusundumde bizim grupta hic sutu.olmayan mama veren tek benm herhalde mama verenler sadeve ek verio ☹

Kızlar başka bir forumda böyle bir şey okudum.Bebeğinin de fotoğrafını koymuştu sonra geri sildi ama ben fotoğrafa baktığımda neresinde sivrilik varmış ben anlamadım.Bu kafa sivriliği nasıl bir şey bilen var mı?
Aman kurban olayım yeni şeyler çıkarmayalım yeterince evham için mevzu buluyoruz 😭😭

Dusundumde bizim grupta hic sutu.olmayan mama veren tek benm herhalde mama verenler sadeve ek verio ☹
Hiç üzülme canım sen . Sütün yoksa yok yapacak bir şey yok. Sen moralini yüksek tut. Benim eşim görümcem hiç bir emmemiş. Sütü suyla karıştırıp vermiş kayınvalidem hep. İkiside maşallah sağlıklı . Küçükken de bağışıklıkları düşük değilmiş. Bende mama veriyorum. Emziriyorum da. Sütüm var ama doymuyor. Bir türlü kalitesini artıramadım. Beni saatlerce emse de illa mamayı yiyecek anca öyle doyduğunu anlıyor. Canı sağolsun da mama da yesin. Bişey olmaz

Hiç üzülme canım sen . Sütün yoksa yok yapacak bir şey yok. Sen moralini yüksek tut. Benim eşim görümcem hiç bir emmemiş. Sütü suyla karıştırıp vermiş kayınvalidem hep. İkiside maşallah sağlıklı . Küçükken de bağışıklıkları düşük değilmiş. Bende mama veriyorum. Emziriyorum da. Sütüm var ama doymuyor. Bir türlü kalitesini artıramadım. Beni saatlerce emse de illa mamayı yiyecek anca öyle doyduğunu anlıyor. Canı sağolsun da mama da yesin. Bişey olmaz
Haklisiniz rabbim saglik versin insallah

Bu esimi hic anlamiyorm 10 dakika tuttuu bebegi kucagmda oda ustumu degstrdm mama yaptm o kadar ayy cok zor dio ya tek kendime bebe dogurmsum yada tek calisan baba o 😳🤔🙄
Bütün babalar aynı sabır denen şey yok onlarda. Bütün gün çalışıyorum dinledirmiyorsunuz diyor benim eşim de bebeğim 45 günlük olacak bugün okula giden oğlumda var 1. Sınıfa gidiyor ve ilgiye derslerinde yardıma çok ihtiyacı var ne büyüğe ne küçüğe bakıyor herşey bana bakıyor bana bakan yok :110::işsiz:

Bütün babalar aynı sabır denen şey yok onlarda. Bütün gün çalışıyorum dinledirmiyorsunuz diyor benim eşim de bebeğim 45 günlük olacak bugün okula giden oğlumda var 1. Sınıfa gidiyor ve ilgiye derslerinde yardıma çok ihtiyacı var ne büyüğe ne küçüğe bakıyor herşey bana bakıyor bana bakan yok :110::işsiz:
Cok zor ya hic kendilignden ver bana dedigi olmadi hep zorla vrriom kucagina 10vdakija sonra cok agir kollarm agirdi alsaana dio ee bn 24 saat tasiyorum ilgilenen babalar cok bizimkilrde is yok🙄

Aaa rota yapmiyoruz ucretli asi o dedi.. kiz kardesimde yaptiramadi. Aile hekimi uzmani arkadasim var o da biz yapmiyoruz dedi. Sasirdim
Bunda daha yaptırmadım tabi de oglumda iki dozu da aile hekimliğinde yaptırdım. Hatta ikisi farklı sehirlerdrydi. Tabi 4 yil oldu belki değişmiştir

Bacilar bogazim agriyor tel tarafli burnum.akiyor.
Ne yapsam bana bi recete yazin size zahmet 🤑🤑
Hemen doktora git ne yap et iyiles. Benim oglum krese başlamıştı hastalandi. Bize gecti bizden bebeğe. Cigerlerine indi bronsit oldu. Oksurmektem burun tikanikligindan ememedi. 2 gundur hastanede yatiyoruz daha ne kadar kaliriz belli degil. Ve bir suru bebek var bu yuzden yatan. Aman dikkat edin

Cok zor ya hic kendilignden ver bana dedigi olmadi hep zorla vrriom kucagina 10vdakija sonra cok agir kollarm agirdi alsaana dio ee bn 24 saat tasiyorum ilgilenen babalar cok bizimkilrde is yok🙄
Duran kendi kendine bakınan çocuğa bile gözüyle bakmak zor geliyor adama bu saat oldu hâlâ uyumadı yavrum öyle bakıyor sevgili eşim ise çoktan bilmem kaçıncı uykusuna geçti süt sıkıntısı da yaşamaya başladık galiba yetmiyor artık evolvia mama aldık görümcemin zoruyla ama ben vermek istemiyorum beni bırakmasından korkuyorum büyük çocuğumu da 3 ay zor emzirmiştim yine diğer görümcemin zoruyla mamaya başlamıştık beni bırakmıştı yavrum

Back
X