• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kötüyüm bana dua edebilecek var mı yatakta kaldım belimin ağrısından kalkamıyorum sabah doktordaydım acilen fizik tedaviye görün dedi 20 kilo almanın bedeli... lütfen Dua edin yattım mı kalkamıyorum eşim işten geliyor gelip o kaldırıcak yok böyle bir acı. Bu da benim imtihanım oldu....... sabah Doğum doktorum Bi sıkıntı olmadıkça bir ay sonra gel dedi bebek iyice aşağılara düşmüş ayakta gezme dedi. Sabah akşam bel ağrım için parol yut dedi ağrılarının daha da artmasını istemeyiz dedi doğum yöntemim çok ileri fıtığı olan hastalara sezaryen yapıyoruz dedi hakkımda hayırlısı olsun yatakta asla dönemiyorum belimi kıpırdatamıyorum sağlıklı olan siz hamile arkadaşlarıma imreniyorum. Benim problemim yatarken ve yatakta başlıyor . Ayaktayken otururken pek sorunum yok topallayıp yürümem dışında.
Geçmiş olsun, bence geceleri sık sık alarm kurup kalk ve biraz yürüyüp tekrar yat. Kilitlenmeyi belki önlersin. Doğum sonrasına da antrenman olur.
Benim de gergin omurilik sendromum var ve son bi haftadır kilitlenmeler başladı, sık sık pozisyon değiştirerek önlüyorum,sonraki haftalrda nolur bilmem.

Kerem'de karar kıldık sonunda:KK70:

Güzel isim severim. Ismiyle sağlıkla yaşasın inşallah

Kızlar kötüyüm bana dua edebilecek var mı yatakta kaldım belimin ağrısından kalkamıyorum sabah doktordaydım acilen fizik tedaviye görün dedi 20 kilo almanın bedeli... lütfen Dua edin yattım mı kalkamıyorum eşim işten geliyor gelip o kaldırıcak yok böyle bir acı. Bu da benim imtihanım oldu....... sabah Doğum doktorum Bi sıkıntı olmadıkça bir ay sonra gel dedi bebek iyice aşağılara düşmüş ayakta gezme dedi. Sabah akşam bel ağrım için parol yut dedi ağrılarının daha da artmasını istemeyiz dedi doğum yöntemim çok ileri fıtığı olan hastalara sezaryen yapıyoruz dedi hakkımda hayırlısı olsun yatakta asla dönemiyorum belimi kıpırdatamıyorum sağlıklı olan siz hamile arkadaşlarıma imreniyorum. Benim problemim yatarken ve yatakta başlıyor . Ayaktayken otururken pek sorunum yok topallayıp yürümem dışında.

Coook gecmis olsun. Artık izne çıkarsın herhalde değil mi?? Drlar ne diyorsa onu yap. Sagligindan onemli değil hiçbir şey. Eşini de sürece dahil et. Bebenin çamaşırları bana bile dert oldu ordan. Komut ver yapsın. Koy bir hurca. Dolaplar hallolana kadar utuleri kalsın en azından. Diyeceksin ki benim derdim o mu şimdi ama ne bileyim işte 🙊

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle. Allah seni öyle sınıyor demek ki. Sonu çok daha güzel olacak öyle düşün😇 ya şafi-u ya muin deyip sıvazlaya ağrıyan yerini iyi gelir inşallah.
İlerlemiş fıtıkta normal Doğumda felç riski bile varmış 32 +1 im çok korkuyorum ağrı şuanda bile dayanamayacağım boyutta. Deneyimli hamile arkadaşlarımdan tüyo aldım ayakta uyu diyorlar birkaçının böyle başına gelmiş bel ağrısı. Hep yarı oturmuş vaziyette uyumuşlar. İnanki benim sağ bacağımın bütün sinirleri sıkışmış durumda. Günlük uyku ve yatak hayatım felç resmen. Tlfu şarja bile takamıyorum kalkıp. Bu işin sonu iyi bitecek mi endişeliyim.

İlerlemiş fıtıkta normal Doğumda felç riski bile varmış 32 +1 im çok korkuyorum ağrı şuanda bile dayanamayacağım boyutta. Deneyimli hamile arkadaşlarımdan tüyo aldım ayakta uyu diyorlar birkaçının böyle başına gelmiş bel ağrısı. Hep yarı oturmuş vaziyette uyumuşlar. İnanki benim sağ bacağımın bütün sinirleri sıkışmış durumda. Günlük uyku ve yatak hayatım felç resmen. Tlfu şarja bile takamıyorum kalkıp. Bu işin sonu iyi bitecek mi endişeliyim.

Iyi bitecek iyi. Her zaman olumlu düşün. Öyle gerekiyorsa oturarak uyu. Belki bir bakarsın rahatlar belin. Gerekiyorsa da sezaryen doğum yaparsın napalim? Tıpta her şeyin çözümü var

Hemen fizik tedaviye görün canım bence.
Benimde çok gezince ya da çok oturunca belim kuyruk sokumum ağrıyor doktoruma söyledim fizik tedaviye görün iğne falan yapıyorlar dedi benim daha çok ileri boyutta olmadığı için kendimi yormamaya çalışıyorum. Ama sen görün belki iğne falan yaparlar rahatlarsın.

Güzel isim severim. Ismiyle sağlıkla yaşasın inşallah

Coook gecmis olsun. Artık izne çıkarsın herhalde değil mi?? Drlar ne diyorsa onu yap. Sagligindan onemli değil hiçbir şey. Eşini de sürece dahil et. Bebenin çamaşırları bana bile dert oldu ordan. Komut ver yapsın. Koy bir hurca. Dolaplar hallolana kadar utuleri kalsın en azından. Diyeceksin ki benim derdim o mu şimdi ama ne bileyim işte 🙊
Şurada son 2 haftaya kadar bel ağrısı adına bende hiç birşey yoktu ne olduysa bu 2 haftada hortladı tartıda 92 kiloyu gördüm iki hafta önce belki de bununla ilgili . Yüküm çok arttı. Evde kötüyüm evime gelmek yatmak bir zehir . Okulda otururken keyfim yerinde yatmadan uyumanın yollarını arıycam . Sabah dışarıdaydım iyiydim kahvaltıeorganizasyonum vardı kızlarla. Eve geldim uyudum yatakta kıpırdamak özellikle sağa yatmak sağ bacağı yattığım yerde oynatmak tam anlamıyla bana işkence . Evde her gün acillik olurum böyle yatsam

Böyle birşey yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi yatmak uzanmak benim en mutlu olduğum şeydi dinlenmek . Böyle olacağını düşünemedim o yemekleri yerken 😔

Böyle birşey yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi yatmak uzanmak benim en mutlu olduğum şeydi dinlenmek . Böyle olacağını düşünemedim o yemekleri yerken 😔
Kendini suçlama, yani evet dikkatli beslensen kendin için daha iyiydi de belki kilo almasan da fıtıktan dolayı bunlar olacaktı
Ben 8 kilo aldım ben de kilitleniyorum yani. Omurilik sorunlarından kaynaklanıyo

Fotoğrafı internetten buldum.Bende fıtık yok ama kas spazmı var belim ağrıyor.Eğer düz bir şekilde yatarsam ağrım çoğalıyor ben de fotoğraftaki gibi yastıkları üst üste koyup yarı oturur biçimde yatıyorum.Tabi yüksekliğini kendi rahatlığıma göre ayarlıyorum.Yatakta değil açılmamış koltukta yatıyorum belimi de koltuğun açılmamış kısmına dayıyorum.Koltuğun her iki tarafına da yastık koyuyorum bir tarafım uyuşunca kalkıp diğer tarafa yatıyorum.Yatakta düz yatmaktansa böyle bir çözümle baya rahatladım.Deneyebilirsin.

Eklentiler

• 85293597-9EA9-4C56-8A0F-D349769D0107.webp
    85293597-9EA9-4C56-8A0F-D349769D0107.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar kapi susu yaptıran var mı? Araftayim olsa mi olmasa mi diye. Cikolatasini da haci şerifte yaptırırım dedim. Fiyatlar uygun yaptıranlar da memnunmuş
Kizlar kapi susu yaptıran var mı? Araftayim olsa mi olmasa mi diye. Cikolatasini da haci şerifte yaptırırım dedim. Fiyatlar uygun yaptıranlar da memnunmuş
Tutumlu anneden ikinci el 50 liraya aldım üstünde biraz değişiklik yaptım oldu bence 😜
IMG_20191130_170204.webp

Zaman azalıyo kızlar bizde 32+5 olduk.şekerim yüksek devam etseydi 2 hafta daha bekleyim alıcaktı doktor bebeği çok şükür iyi şimdilik zamanını bekliycez.
Koltukları sildim bugün bebişin kafasıda tam kaburgamın altında zor oldu.kaburgamın altında sabitledi kafasını uzun süredir 🤭
Bende 8 kilo aldım şimdilik son 2 haftadır ben kilo almıyorum bebek alıyo sadece 10 kiloyla bitirebilsem süper olur 😍 benimde ayaklarımda hafif şişme var son zamanlarda normal zaten
ayni gunlerimiz seninle bende 8 kilo aldim.ama 1 haftadir kesin artmistir cok yiyorum cunku. Aksama dogru benimde sismelerim artiyor birde bel agrilarim cogalmaya basladi.
Kerem'de karar kıldık sonunda:KK70:
Kerem guzel isim. Bizde atlas ve aras arasinda kaldik. Babayla ogul aras dediler ill basta.bende oglumun adina yakin diye istemiyordum.sonra atlasi buldum. Bakalim kismet hangisine olacak

ben bugün tam 31+6 yım bu benim 2. Hamileliğim ilk kızım 5 yaşında bu da tek kız bebek canım. Senin ikiz mi? Sen benden bir gün öndesin sanırım
Evet benim 32 bitmiş oluyo bugün ikizler ve minikler. 1700 civarı var yoklar o yüzden dikkat etmeye çalılıyorum biraz daha kalaınlar içimde diye 😅

Zaman azalıyo kızlar bizde 32+5 olduk.şekerim yüksek devam etseydi 2 hafta daha bekleyim alıcaktı doktor bebeği çok şükür iyi şimdilik zamanını bekliycez.
Koltukları sildim bugün bebişin kafasıda tam kaburgamın altında zor oldu.kaburgamın altında sabitledi kafasını uzun süredir 🤭
Bende 8 kilo aldım şimdilik son 2 haftadır ben kilo almıyorum bebek alıyo sadece 10 kiloyla bitirebilsem süper olur 😍 benimde ayaklarımda hafif şişme var son zamanlarda normal zaten
Kilo almadan nasıl beslendiğini öğrenebilir miyim benim 32 haftam bitti 13 kilo aldım ikizler ama tek iki farketmez bence kilo alımı yemeyle ilgili bana göre . Azalttım tatlıyı ama yine de alıyprum 😔

Selaaaam.. oncelikle agrisi acisi olanlara cok gecmis olsun insallah tez zamanda bi parca rahatlarlar...

Doktora gittim. Simdilik iyi bi sorun yok yani kasilma.acilma gibi yok.. kilo almaya devam ediyor. Ama plesanta yaslanmis 37 de oldugun gibi almam lazim dedi. Yani kizlar aralik annesi olucam bu arada kendi 37 den once gelmezse.

Kayinvalidemler geldi.. arabanin bagaji ve arka koltuk tepeleme dolu... taaa esimin yatak ortusunu getirmis. 40 yillik.. nasil saklamissa artik. Bir suru nevresim gecelik falan getirmis biseyler. Hepte buyuk almis 😂

Cikolata icin ceviz agacina bakin bence. Nette hep sepetli falan ama tane olarak arayarak siparis verilebiliyor. Yuksek gr olan 40 tane geliyor kiloya.. bi dusugu 65 tane geliyor. 225 tl .. fotosunu cekmistim.isteyen olursa eklerim buraya.. cok kaliteli ve lezzetli oluyor.

Bu arada R refikaaydin iyki kozyatagi acibademe gelmemissin.. bugun doktorumla konustum hic bir hastam o subeden memnun degil dedi.. ameliyathane yogunbakim falan iyiymis ama lohusalik hizmetleri iyi degilmis doktorum cok sikayet almis. Oyuzden kadikoy yada altunizadeyi tavsiye ediyorum ben dedi.

Canım çok geçmiş olsun çok zor bel ağrısı bir de hamileyken daha zor olur.kilonun muhakkak etkisi var gebelikte eklenince vücudun şekli değişiyo zaten kaslar zayıflıyo.allah şifa versin bol bol masaj yaptır

ayni gunlerimiz seninle bende 8 kilo aldim.ama 1 haftadir kesin artmistir cok yiyorum cunku. Aksama dogru benimde sismelerim artiyor birde bel agrilarim cogalmaya basladi.

Kerem guzel isim. Bizde atlas ve aras arasinda kaldik. Babayla ogul aras dediler ill basta.bende oglumun adina yakin diye istemiyordum.sonra atlasi buldum. Bakalim kismet hangisine olacak

Bakalım kim önce doğurucak 😄
Sağlıkla gelsinler inşallah 😍benim 2.doğum ve sezaryen olucak bi aksilik olmazsa 16 ocak a gün verildi.dediğin gibi akşamları artıyo şişlik ayak ve ayak bileklerimde..bel ağrısı bendede var sırt üstü yatamıyorum hiç yan yatınca daha iyi

Kilo almadan nasıl beslendiğini öğrenebilir miyim benim 32 haftam bitti 13 kilo aldım ikizler ama tek iki farketmez bence kilo alımı yemeyle ilgili bana göre . Azalttım tatlıyı ama yine de alıyprum 😔
Bir hafta mide yanmam çok oldu canım hafif şeylerle geçiştirdim çorba ve sebze yemekleri diğer hafta şekerim yükselmişti diyetisyen diyet listesi verdi 3 ana 3 ara öğün var.ana öğünlerde sabah 3 öğlen ve akşam 2 dilim tam buğday ekmeği hakkım var ama ara öğünlerde olunca ekmek miktarı bana çok geldi tüketemedim.sabah 2 öğlen ve akşam 1 dilim yedim.
Ana öğünlerde çorba,sebze yemeği,et-köfte-tavuk yada balık var.bol yeşillik yağsız.
Ara öğünlerde 1 meyve şekerimi yükselticek meyveler yasak.meyve yanında yoğurt yada 2 bardak ayran var.
Bunların dışında günde en az 40 dakikam yürümekle geçiyo evin işi vs derken gün içinde genelde hareketliyim.ama sütlü tatlı dahil ağzıma süremiyorum korkumdan çokta canım istiyo bu aralar 🙁

Back
X