- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
Geçmiş olsun, bence geceleri sık sık alarm kurup kalk ve biraz yürüyüp tekrar yat. Kilitlenmeyi belki önlersin. Doğum sonrasına da antrenman olur.Kızlar kötüyüm bana dua edebilecek var mı yatakta kaldım belimin ağrısından kalkamıyorum sabah doktordaydım acilen fizik tedaviye görün dedi 20 kilo almanın bedeli... lütfen Dua edin yattım mı kalkamıyorum eşim işten geliyor gelip o kaldırıcak yok böyle bir acı. Bu da benim imtihanım oldu....... sabah Doğum doktorum Bi sıkıntı olmadıkça bir ay sonra gel dedi bebek iyice aşağılara düşmüş ayakta gezme dedi. Sabah akşam bel ağrım için parol yut dedi ağrılarının daha da artmasını istemeyiz dedi doğum yöntemim çok ileri fıtığı olan hastalara sezaryen yapıyoruz dedi hakkımda hayırlısı olsun yatakta asla dönemiyorum belimi kıpırdatamıyorum sağlıklı olan siz hamile arkadaşlarıma imreniyorum. Benim problemim yatarken ve yatakta başlıyor . Ayaktayken otururken pek sorunum yok topallayıp yürümem dışında.
Benim de gergin omurilik sendromum var ve son bi haftadır kilitlenmeler başladı, sık sık pozisyon değiştirerek önlüyorum,sonraki haftalrda nolur bilmem.