2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sezaryen bebeğe haksızlık gibi yorumlar burada sezaryen yaptıran veya yaptırmak zorunda kalan annelere büyük haksızlık herkes istediği şekilde evladını dünyaya getirir kimse kimseyi iyi anne veya kötü anne diye doğum şekline göre kategorize edemez arkadaşlar

o zaman içtiği normal bıberonla 50 60 rahat içiyor bende korkuyorum bunyesıne agır gelır dıye ama demek içebılıyorlar😊zaten çişi maşallahtı 2 saatte bez kocaman şişiyordu hergunde kaka vardı..emerken cok sık istiyor ve çişi azaldı kaka ıhh hıc yok ıkı gundur😣zaten buara içtıgını cıkarma modasını baslattı gaz cıkaramazsa hooppp içtiği çıkıyor rahatlıyor😒
2 saatte bir mi içiriyorsun? Ben 3 saatte bir veriyordum o kadarı. Bazen daha istiyordu bazen de zor bitiriyordu. Doktor söylüyordu şu kadar ver diye ona göre veriyordum.
Mert daha minicik olduğundan tam çekemiyordur. 3 kilo olana kadar emzirmedim. Hep eoprotinli süt verdim. Doktor arada emzir demişti, 1 öğün emzirme bir öğün biberon denedim ikimizin de dengesi şaştı, çekemiyordu, sürekli emmek istiyordu. Ben de biberona devam ettim. doktor eoprotini bırakabilirsiniz artık size kalmış dedi o günün akşamı bıraktım, 3.3dü kilosu. Mecburen emmeyi öğrendi😊
sütüm yorulunca hemen azalıyor. Bu yüzden yardımcı aldık. O da grip oldu, bir haftadır gelmiyor. Sütüm yine azaldı. Çocuk hep emmek istiyor hep ağlıyor. Uyumuyor. dolaptan süt çıkarıp verdiğimde hemen uyudu. Allahtan yedekte süt var. Kadın yeniden başlayana kadar günde bir iki öğün süt verebilirim. Sonra yeniden yedeklerim inş. Yedek süt önemliymiş. Sağma makinasını kiralamıştım, bir ay daha kullanacağım. Sonrası için belki bir makine alırım. Doysun şu çocuklar ya!

Allah kolaylaştırsın canım, inşallah hayırlısı ile hemencecik biter. Nişanla ilgili de genelde pembe, kırmızı ve kahverengi vs gibi yorumlar yapılıyor. Ama bilemedim tabi benim de ilk olacak
benim nisan şeffaf ti suyunda geldi zaten bugun sezeryan olacaktım dr bugüne gun vermişti hastaneye gidene kadar nisan sonra suyum geldi

kizlar durum hic açıcı degil sinirler harap 🤤🤤beyimiz cok zor meme aliyor. sut yok desem var geliyor. 15 20 dk ugrasiyorum memeyi alsin diye. sakin kalmaya çalışıyorum ama cok zor. biberonla yada kasikla verince aliyor.ama memeyi tutturmak ölüm. sekerli su ile denedim o bile fayda etmiyor tutmayimca tutmuyor.emince 3 saat falan da yafiyor.2 saatte emmesi gerek biliyorum ama yine aglama krizleri vs olacak diye uyamdirmaya korkuyorum😥😥😥 niye boyle bilmiyorum.nolur akil verin sütüm varken mama vermek istemiyorum
Kilosu kaç? Başta Deniz de almıyordu memeyi, bayağı uğraşıyordum alışsın diye. O zaman anne sütü zenginleştiriciyle veriyorum biberonla, arada deniyordum işte. Kabul etmiyordu. Yoruluyorlar zor geliyor emmek.

Ben niye bu yorumlara mesajlara yetişemiyorum arkadaşlar bildirimde gelmiyor uygulamada yüklü baska birseymi yapmam lazim acaba bilen varsa yardimci olursa cok sevinirimmmm :halay: :anneadayı:

Ben niye bu yorumlara mesajlara yetişemiyorum arkadaşlar bildirimde gelmiyor uygulamada yüklü baska birseymi yapmam lazim acaba bilen varsa yardimci olursa cok sevinirimmmm :halay: :anneadayı:

Benim de yarın hem kontrolüm var hem de çatı muayenem var . Ya haftasonu sınavlarım var çatı muayenesinin doğumu tetiklediği söyleniyor doğru mu bu kızlar ??
Rabbim yardımcın olsun canim bana hic cati muayenesi yapilmadi ya 38+6 bugün bazilari muayeneden birgun sonra dogum yaptigini söylüyor ama herkezde farkli olabilir tetikleyebilirde bünyeden yada bebegin gelme zamanına görede değişebilir diyorum belirtin varmi hiç 🤔

Rabbim yardımcın olsun canim bana hic cati muayenesi yapilmadi ya 38+6 bugün bazilari muayeneden birgun sonra dogum yaptigini söylüyor ama herkezde farkli olabilir tetikleyebilirde bünyeden yada bebegin gelme zamanına görede değişebilir diyorum belirtin varmi hiç 🤔
Belirtiyok cn m çatı muayenesi tetiklerse diye kprkuyorum

D Dbg kontrole gittin mi canim
Gittim şimdi geldim bebeğe baktı suyu falan iyi dedi hem açıklık muaynesi yapıcam dedi hem de suni vermeden tetiklemek istiyorum muayneyle dedi muaynede açıklık 4cm hatta 5e yakın dedi 😳 baya bi uyardı o bölgeyi ama acıdı biraz ama dayandım istersen yatış verelim istersen eve gec dedi aksma kadar sancı takibi yapalım dedi ben de eve geçeyim dedm muayne sonrası nts girdk sancı vardı biraz ama ben yine cok hissetmedim simdi muayneden dolayı basladı ama yine öyle dk takibi yapamıyorum adet sancım var muayne sirasında da baskı yaptıkça kasıklarım agrıdı zaten. Kafası yukarda daha muhtemelen suyu patlatınca yerleşicek o yüzden sancıyı siddetli hissetmiyosun baskı yapmıyo dedi. akşam tekrar haberleşicez bakalım sancım olucak mı suyum gelicek mii😨😨

Gittim şimdi geldim bebeğe baktı suyu falan iyi dedi hem açıklık muaynesi yapıcam dedi hem de suni vermeden tetiklemek istiyorum muayneyle dedi muaynede açıklık 4cm hatta 5e yakın dedi 😳 baya bi uyardı o bölgeyi ama acıdı biraz ama dayandım istersen yatış verelim istersen eve gec dedi aksma kadar sancı takibi yapalım dedi ben de eve geçeyim dedm muayne sonrası nts girdk sancı vardı biraz ama ben yine cok hissetmedim simdi muayneden dolayı basladı ama yine öyle dk takibi yapamıyorum adet sancım var muayne sirasında da baskı yaptıkça kasıklarım agrıdı zaten. Kafası yukarda daha muhtemelen suyu patlatınca yerleşicek o yüzden sancıyı siddetli hissetmiyosun baskı yapmıyo dedi. akşam tekrar haberleşicez bakalım sancım olucak mı suyum gelicek mii😨😨
Hakkında hayırlısı ne güzel açılmışsın maşallah ben açılamıyorum 🙄 ilk gebelikte de böyleydim nasip 😳

Hakkında hayırlısı ne güzel açılmışsın maşallah ben açılamıyorum 🙄 ilk gebelikte de böyleydim nasip 😳
Benim de 2 haftadır 2cmdi acaba ilerlemez mi diye korkuyorum ben de ama tetikleyince başladı ama sancı takibimi yapamıyorum ben ya nasıl olcak o 😳 girip cıkmayan siddetli bi adet sancısı var simdi merdiven cıkıyorum bakalım

Back
X