Hadi kolay gelsin inşallah sağlıkla kavuşun. Belirtiler neydiKizlar yatisim yapildi 4 cm acilmayla. Suni sanci veriliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi kolay gelsin inşallah sağlıkla kavuşun. Belirtiler neydiKizlar yatisim yapildi 4 cm acilmayla. Suni sanci veriliyor
Amin cok sagolun. Kontrole geldim yatis verildi. Belittim pek yoktuHadi kolay gelsin inşallah sağlıkla kavuşun. Belirtiler neydi
2 saatte bir mi içiriyorsun? Ben 3 saatte bir veriyordum o kadarı. Bazen daha istiyordu bazen de zor bitiriyordu. Doktor söylüyordu şu kadar ver diye ona göre veriyordum.o zaman içtiği normal bıberonla 50 60 rahat içiyor bende korkuyorum bunyesıne agır gelır dıye ama demek içebılıyorlarzaten çişi maşallahtı 2 saatte bez kocaman şişiyordu hergunde kaka vardı..emerken cok sık istiyor ve çişi azaldı kaka ıhh hıc yok ıkı gundur
zaten buara içtıgını cıkarma modasını baslattı gaz cıkaramazsa hooppp içtiği çıkıyor rahatlıyor
![]()
benim nisan şeffaf ti suyunda geldi zaten bugun sezeryan olacaktım dr bugüne gun vermişti hastaneye gidene kadar nisan sonra suyum geldiAllah kolaylaştırsın canım, inşallah hayırlısı ile hemencecik biter. Nişanla ilgili de genelde pembe, kırmızı ve kahverengi vs gibi yorumlar yapılıyor. Ama bilemedim tabi benim de ilk olacak
Kilosu kaç? Başta Deniz de almıyordu memeyi, bayağı uğraşıyordum alışsın diye. O zaman anne sütü zenginleştiriciyle veriyorum biberonla, arada deniyordum işte. Kabul etmiyordu. Yoruluyorlar zor geliyor emmek.kizlar durum hic açıcı degil sinirler harapbeyimiz cok zor meme aliyor. sut yok desem var geliyor. 15 20 dk ugrasiyorum memeyi alsin diye. sakin kalmaya çalışıyorum ama cok zor. biberonla yada kasikla verince aliyor.ama memeyi tutturmak ölüm. sekerli su ile denedim o bile fayda etmiyor tutmayimca tutmuyor.emince 3 saat falan da yafiyor.2 saatte emmesi gerek biliyorum ama yine aglama krizleri vs olacak diye uyamdirmaya korkuyorum
niye boyle bilmiyorum.nolur akil verin sütüm varken mama vermek istemiyorum
Teşekkür ederim canımBlack spade gogus Altinda biten 5. Gun basladim
Bikac model var tam hangisi seninki model numarası varmı birde hangi siteden aldınBlack spade gogus Altinda biten 5. Gun basladim
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini5te dogdu bebegim ikimizde iyiyiz alismaya calisiyoruz uslu bir bebek :) 3040 49 cm dogdu
Rabbim yardımcın olsun canim bana hic cati muayenesi yapilmadi ya 38+6 bugün bazilari muayeneden birgun sonra dogum yaptigini söylüyor ama herkezde farkli olabilir tetikleyebilirde bünyeden yada bebegin gelme zamanına görede değişebilir diyorum belirtin varmi hiçBenim de yarın hem kontrolüm var hem de çatı muayenem var . Ya haftasonu sınavlarım var çatı muayenesinin doğumu tetiklediği söyleniyor doğru mu bu kızlar ??
Belirtiyok cn m çatı muayenesi tetiklerse diye kprkuyorumRabbim yardımcın olsun canim bana hic cati muayenesi yapilmadi ya 38+6 bugün bazilari muayeneden birgun sonra dogum yaptigini söylüyor ama herkezde farkli olabilir tetikleyebilirde bünyeden yada bebegin gelme zamanına görede değişebilir diyorum belirtin varmi hiç![]()
Ben iki defa oldum hala gelecekBelirtiyok cn m çatı muayenesi tetiklerse diye kprkuyorum
Gittim şimdi geldim bebeğe baktı suyu falan iyi dedi hem açıklık muaynesi yapıcam dedi hem de suni vermeden tetiklemek istiyorum muayneyle dedi muaynede açıklık 4cm hatta 5e yakın dedi
Hakkında hayırlısı ne güzel açılmışsın maşallah ben açılamıyorumGittim şimdi geldim bebeğe baktı suyu falan iyi dedi hem açıklık muaynesi yapıcam dedi hem de suni vermeden tetiklemek istiyorum muayneyle dedi muaynede açıklık 4cm hatta 5e yakın dedibaya bi uyardı o bölgeyi ama acıdı biraz ama dayandım istersen yatış verelim istersen eve gec dedi aksma kadar sancı takibi yapalım dedi ben de eve geçeyim dedm muayne sonrası nts girdk sancı vardı biraz ama ben yine cok hissetmedim simdi muayneden dolayı basladı ama yine öyle dk takibi yapamıyorum adet sancım var muayne sirasında da baskı yaptıkça kasıklarım agrıdı zaten. Kafası yukarda daha muhtemelen suyu patlatınca yerleşicek o yüzden sancıyı siddetli hissetmiyosun baskı yapmıyo dedi. akşam tekrar haberleşicez bakalım sancım olucak mı suyum gelicek mii
![]()
Bende varım son günüm
Benim de 2 haftadır 2cmdi acaba ilerlemez mi diye korkuyorum ben de ama tetikleyince başladı ama sancı takibimi yapamıyorum ben ya nasıl olcak oHakkında hayırlısı ne güzel açılmışsın maşallah ben açılamıyorumilk gebelikte de böyleydim nasip
![]()