cnm buna içerlemene üzüldüm , hiç bu şekilde düşünme . ben de hiç anne sütü emmeden sadece Hollanda nın hazır mamalarıyla büyümüşüm, cadoloz babaannem anne sütü emmeme izin vermemiş

annem çalışsın emzirmeyle vakit kaybetmesin diye.

Sana şöyle söyliyim gelişim olarak yaşıtlarımdan hep önde gitmişim bebekliğin dahil, içini ferah tut, bir eksiği olmaz Allah ın izniyle , güzel beslersin , yumurta yoğurt süt peynir mevsim salata tüketmesinin serbest olduğu aylara geldiği gibi periyodik dayarsın bunları

❤

☺Bağışıklığı toparlanır.Ben 21 yaşıma kadar diş hekimi hariç hiçbir doktora görünmedim gerek olmadı süper besleniyordum,kolay hastalanmazdım.21-22 yaşımdan sonra Üniversitede dengesiz düzensiz beslenmeyle bağışıklığım düştü o kadar bunu anlamam uzun süre aldı . Hiç anne sütü emmemiş Bi bebeğin canlı örneğiyim, boyum 1,80 hiç öyle minik de kalmamışım kemik ve bağışıklık vs gelişimde , gönül isterdi anne sütü almayan bebiş kalmasın ama hayat şartları böyle , sen olumlu düşün haline şükret muhakkak

senin sütün hiç mi gelmiyor bir damla bile mi? Benim de gelmiyordu göğüslerim küçücüktü doğurduğum gün bile bakıp bu göğüslerden süt nasıl gelecek diyodum içimden süt gelmeyişini de buna bağlıyordum hatta , buraya yazıp ağlıyodum stres yapıyordum. humana nın çayıvar onu aldım tavsiye üzerine , sana da tavsiye ederim, ilk günlerde 3 ya da 5 cc geliyordu süt şimdilerde tek göğüsten 45 cc gelmeye başladı Yoktan iyidir diyorum napiyim, en azından artıyor , Bi de protein et ve taze sebze tükettimimi arttırdım, sütün az da olsa Bi Damla da olsa boş memeyi çekelesin bebişin. Daha Bi de benim Bebek memeyi tutmadı göğüs ucu koruyucu var weebaby nin, onla emziriyorum ben kızanım mememi doğal haliyle emmiyor , ucunu beğenmiyor hanımefendi

hala yetersiz zannedip hem anne sütü hem mama veriyorum çocuğum çok kusuyor benim de maalesef çözemedim . Uzun yazdım kusura bakma :) üzülmeni istemem. Hiç sütün gelmediğine emin misin Bi de ?bu Arada bebeğim sürekli mamayı biberonla alırken boğazına kaçırıyor,fobim oldu bebeği beslemek tıkanıyor.... Senmamayı nasıl veriyorsun?