2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kanguru demişsiniz. Hayatımı kurtaran bir eşya gerçekten. Yenidoğan aparatsız kullanıyorum ama kendinden öyle, Doğumdan itibaren kullanılabilirmiş, çift yönlüymüş. 4 yaşına kadar kullanılabilirmiş. Kumaşı ince ama üşütmüyor, bi de benim sıcaklığım. Bi de kafayı korumak için çıtçıtlı bi kumaş var, bu havalarda kapatıyorum kafayı uyuyunca😬 uyanıksa deliriyor kapattırmıyor. Dışarıyı izleyecek sıpa. 4 yaşına kadar ben kullanmam herhalde, çok isterse babası kullansın. Eki Görüntüle 2598516
Markası neydi cnm bakayım bende

Kızlar biz hipp mama yiyoruz Ilgaz memeyi yedikten sonra 120 ya da 90 cc mama yiyor ve sanki hiç birşey yememiş gibi.Çok şükür sütüm geldi antibiyotik kullanalı kanallarım açıldı sanırım içeride kaşıntı gıdıklanma başladı iyileşen yaralar kaşınır demek benim de mastit geçiyor daha 6 gün daha devam edeceğim yaklaşık 20 gün olacak tedavi süresi ama bu çocuk ya ememiyor ya da benim sütüm üsten girip alttan çıkıyor anlamadım.
Hangi şehirdesin bende de öyleydş emzirme danışmanına gittim çocuk cukur cukur emmeye basladı ankaradaysan yardımcı olabilirim

Siz boyle kanguru konusmaya devam edin bende satiyim evdekilerin hepsini az kaldi 😂🤣..
Gercekten cift tarafli istiyorum ya cift taraf neye gore bide bendekileŕede koysam cocuk cift tarafli olur yani bence..

Yalniz aynen stoke gibi bende de bi cybex var kanguru kac sekil baglanabiliyo ama cok kalin ya yazin kullanilabilir gibi degil

Bebeği calpol kullanan var mı aranızda? Zararını falan okudunuz mu hiç bir yerlerde? Çocuğun midesi ağzı bir tuhaf karnı da gurulduyor. Çok gürültülü gaz çıkarıyor

Bebeği calpol kullanan var mı aranızda? Zararını falan okudunuz mu hiç bir yerlerde? Çocuğun midesi ağzı bir tuhaf karnı da gurulduyor. Çok gürültülü gaz çıkarıyor
Ağrı kesici ateş düşürücü grubunda diye biliyorum mideye endikasyonu olduysa Bi yan etkiler kısmına bak istersen 1ay içinde kullanılıp atılması lazım şurubun eskiyi vermemelisin

Ağrı kesici ateş düşürücü grubunda diye biliyorum mideye endikasyonu olduysa Bi yan etkiler kısmına bak istersen 1ay içinde kullanılıp atılması lazım şurubun eskiyi vermemelisin
Evet yan etkilerinde mide bağırsak rahatsızlıkları yazıyormuş. İlacı dün aldık, doktorun yardımcısı ısrarla bunu en son çare olarak kullan deyince tedirgin oldum çok mu zararlı acaba diye

Evet yan etkilerinde mide bağırsak rahatsızlıkları yazıyormuş. İlacı dün aldık, doktorun yardımcısı ısrarla bunu en son çare olarak kullan deyince tedirgin oldum çok mu zararlı acaba diye

Kullanilacak baska bir sey yok ki.. ya calpol ya ibufen.. yani ya parasetamol yada ibuprofen etken maddeli bisey olacak

Yok cnm kar zarar hesabı yapıyorlar Bi arkadasım her aksam rahat yatsın diye Bi çay kaşığı veriyordu. Bebekler için oldugu için Bi zararı olacağını sanmıyorum

Uykusuz anneler bim in anakucağını alın 2.5 saattir burda uyudu kahvaltı hazırladık yedik kahve içtik makinayı çalıstırdım boşalttım daha uyuyor bnm oğlan cok sevdi bunu

Eklentiler

• 15830533593032991678680530858322.webp
    15830533593032991678680530858322.webp
    55 KB · Görüntüleme: 85
Uykusuz anneler bim in anakucağını alın 2.5 saattir burda uyudu kahvaltı hazırladık yedik kahve içtik makinayı çalıstırdım boşalttım daha uyuyor bnm oğlan cok sevdi bunu

Dilini isir poponu kasi :) bu tipleri seviyolar genelde. Bende de fisher price in buna benzer var. Cok dik diye herhalde agizlarina falan reflu suyu gelmiyo ya ondan diye dusunuyorum

merhabalar. bebegim 1.5 aylik. graco slim space otomatik ana kucagi aldim. ama bebegin popo tarafi çukurda kaliyor,yarı oturur gibi duruyor. kafası da öne aşağıya dogru gibi duruyor. omurgasina falan zararlı mıdır diye kafam karıştı,iade mi etsem bilemedim.ana kucağı kullanan arkadaşlar sizin bebekler de bu şekilde mi duruyor ,yoksa kullanmak için biraz daha mi büyümesini beklemeliyim

Siz boyle kanguru konusmaya devam edin bende satiyim evdekilerin hepsini az kaldi 😂🤣..
Gercekten cift tarafli istiyorum ya cift taraf neye gore bide bendekileŕede koysam cocuk cift tarafli olur yani bence..

Yalniz aynen stoke gibi bende de bi cybex var kanguru kac sekil baglanabiliyo ama cok kalin ya yazin kullanilabilir gibi degil
Ya ben hep dışa dönük taşımanın hiçbir kanguruda ergonomik olmadığını, zararlı olduğunu okudum, duydum. Bize dönükken de kafasını sağa sola çevirip etrafa bakabiliyorlar.

merhabalar. bebegim 1.5 aylik. graco slim space otomatik ana kucagi aldim. ama bebegin popo tarafi çukurda kaliyor,yarı oturur gibi duruyor. kafası da öne aşağıya dogru gibi duruyor. omurgasina falan zararlı mıdır diye kafam karıştı,iade mi etsem bilemedim.ana kucağı kullanan arkadaşlar sizin bebekler de bu şekilde mi duruyor ,yoksa kullanmak için biraz daha mi büyümesini beklemeliyim

Bi yerlerde yaziyodur yeni dogan mi yoksa ilerisi icin mi? Olmadi destek koyun

Ben 4moms almıştım onda durmadı bel boşluğuna bak oturma pozisyonu yanlış ama internetten forumlar da vardır kullanan yorumları

bilin bakalım bugün mert napıyor fosur fosur uyuyor dun yarım saat zor bela uyuyan bebe bugün durduğu yerde sızıverdi😅😅 tabıkı benm bugün misafirim yookk😂

Benim ki de misafir gelince bi uslu uslu. Gelenler yalan söylüyorsun bu çocuk mükemmel daha ne istiyorsun diyolar 🤦‍♀️

e bebekten aldım. yenidogan kafa yastigi gibi bisey de var,demekki yenidogan dan itibaren kullaniliyo diye düşündüm ama içine koyunca da pek içime sinmedi.internette pek yorum da yok malesef. pusette nasil iki büklüm duruyorsa bunda da öyle

Back
X