Dizi filme bakmayın, doğumda öyle bağırmak da yok yani, acımı sessiz yaşadım ben :))))Tabi olmaz inşallah çok da istediğim bir şey değil de hep şu diziler filmler yüzünden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dizi filme bakmayın, doğumda öyle bağırmak da yok yani, acımı sessiz yaşadım ben :))))Tabi olmaz inşallah çok da istediğim bir şey değil de hep şu diziler filmler yüzünden![]()
İkinci benimki :) ama heyecan hiç değişmiyor :) 5 sene oldu ilk oğluma. Ben bi herşeyin yolunda olduğunu göreyim de rahat etsin içimSen git için rahatlasın. İlk bebek galibasonrada kalp atışı için gidersin. Alırsın güzel haberleri
ben bir 8 i göreyim
sonrası Allah kerim
![]()
Bence duyarsın yarın :))Kizlar kalp atışını duyanlar yazsınlarbende 6+4 teyim yarın gitmeyi düşünüyorum
ilk olacak nasipse canım :)Boş gebelikte hcg düzgün artar mı ki.
Bence bu kaygılarımız çok yersiz, boşa kendimizi dinliyoruz. Bebeklerimiz büyüyor içimizde :) senin ikinci miydi ilk mi
Hadi inşallahBence duyarsın yarın :))
doğru diyorsun bos yere stres yapıyoruz insallah sağlıkla ilerler bebişlerimiz içimizde :)Daha 8 ay var sen şimdiden strese başlamışsın. Sakin ol. Herşey çok güzel olacak. İyi şeyler düşün. Boşver bunları. Tadını çıkar bak sonra az daha içimde kalsaydı diyorsun doğunca![]()
Tatlış heyecanlar :))ilk olacak nasipse canım :)
hem de çokkkTatlış heyecanlar :))
Genelde 7. Haftada başlıyor bulantılar ama inşallah hiç başlamaz :)Ya benim hiç midem bulanmıyor halahormon düzenli artmıyor mu acaba kafamda deli sorular
![]()
Bende de yok bulantı şükürYa benim hiç midem bulanmıyor halahormon düzenli artmıyor mu acaba kafamda deli sorular
![]()
Sen benden daha çok ara vermişsin :)))Iyi haftalar kizlar
Persembe randevum var 5+4 olucam kontrole gittigimde.bi sorun yoksa insallah keseyi görürüz muhtemelen de Kalp atislari kacinci haftada duyuluyorduilk dogumun üzerinden 10 sene gecti hicbisey hatirlamiyorum Ben ya
![]()
O da kötü sürekli mide bulantısı ama ne bileyim sanki hamileliğin ilk şartı gibi geliyorNe kadar şanslısınbeni ilk andan beri bulantılarım mahvetti su içmeye bile korkuyorum bence benimki de normal değil
![]()
Sen benden daha çok ara vermişsin :)))
Hayırlı olsun, görürsün inşallah, değerin nasılmış tatlım?Merhabaa. Benim sat 6 Ekim. Yarın kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım ❤![]()