Canım dün kendi doktorum gelmişti izinden çok şükür kalbini duyduk evladımızınHafta olmasına tam 7 gün var. O yüzden unut şimdi doktorun dediklerini haftaya doktora ilk defa gidecekmisşin gibi düşün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün kendi doktorum gelmişti izinden çok şükür kalbini duyduk evladımızınHafta olmasına tam 7 gün var. O yüzden unut şimdi doktorun dediklerini haftaya doktora ilk defa gidecekmisşin gibi düşün
Şükür Rabbime ki duydum sesiniAmin inşallah sende sağlıkla duyarsın inşallah![]()
hayırlı olsun canımm çok sevindim. ya belirtilerin nasıl oldu çok merak ediyorum bende 3 gündür geçmeyen batma hissi var aşırı heyecanlıyım sendede olmudu batma hiç geçmeyenMeraba kızlarrrr aranıza yeni katıldım .Bende Temmuz annesiyim 2 gün önce öğrendim 4+2 yizz rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın![]()
ne güzel tebriklerŞükür Rabbime ki duydum sesini
Canım sen de gitsen duyarsın bence :)ne güzel tebriklerdarısı başımıza
aynen ama sabırla randevu tarihimi bekleyeceğimCanım sen de gitsen duyarsın bence :)
Sen ne zaman gidiyorsun :)aynen ama sabırla randevu tarihimi bekleyeceğim![]()
23 kasım canım çok varSen ne zaman gidiyorsun :)
2 haftadan az var :)23 kasım canım çok var
kesin görürsün bende 5+3 de gördüm2 haftadan az var :)
Benim kese görünür mü cumaya.. 5+6 oluyorum
Gözünaydın canım ya darısı bizeCanım dün kendi doktorum gelmişti izinden çok şükür kalbini duyduk evladımızın![]()
Canım görürsün benim 5+0dı göründü kese2 haftadan az var :)
Benim kese görünür mü cumaya.. 5+6 oluyorum
Acaba ultrason da kaç görünecek. Oğlan hep son adet tarihim le birebir uyumlu giderdi.kesin görürsün bende 5+3 de gördüm
İnşallah olması gerektiği yerdedir canım. Hiç olumsuz bir gebelik yaşamadım ama yine de bu kadınlar kulübünde öyle şeyler okudum ki korkuyorum.Canım görürsün benim 5+0dı göründü kese![]()
Bize de haber ver günümüz aynı ben de perşembe gidecemKalp atışını duymak için gidicem birazdan heyecan yaptım sanırım inşallah duyarım![]()
Doktorum erkek o yüzden alttan bakmiyo bende istemedim açıkçası yoksa daha erken bile duyulurmus bide idrara sıkışık gitmeliymisiz aklınızda olsun kizlarBize de haber ver günümüz aynı ben de perşembe gidecem ☺
selam,bende de cok var ama çok normalmiş,yerleşiyormuş mercimekhayırlı olsun canımm çok sevindim. ya belirtilerin nasıl oldu çok merak ediyorum bende 3 gündür geçmeyen batma hissi var aşırı heyecanlıyım sendede olmudu batma hiç geçmeyen
Amin inşşalah en kısa sürede.Gözünaydın canım ya darısı bize![]()
ben ondan pek bişey anlamadım 5+3 olarak gittim doktor 4 buçuk 5 haftalık diyebiliriz dedi bana.Acaba ultrason da kaç görünecek. Oğlan hep son adet tarihim le birebir uyumlu giderdi.