2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Emdiği için kaç ml bilmiyorum ama öncesinde 80 ml kadar içtiği oldu. Mama çok kullanmadım. Bende tekrar pompa mı alsam diye düşünüyorum. Benim gibi minumum kilo alan yok gibi
Al canim en azindan nekadar yedigini gorursun sutun doyurucumu peki doyuyor mu

Bugün doktor kontrolümüz vardı; kucak meselesini söyleyince ilk üç ay sürekli kucak istemesi normalmiş, hala anne karnı ortamını aradığı için bize yakın olmak, sıcacık kucağımızda olmak istiyorlarmış ve alışkanlığa dönüşmezmiş. Her istediğinde mutlaka alın kucağınıza dedi Tabii kucağa almak kolay da sürekli ayakta gezmesi zor

Doğru yoldasın sen canım doktorumuz günde en fazla 4-5 kez kaka normal olanı artık dedi.. Geceleri 4 saat uyusa bile kaldırmayın dedi benimkinin gündüz uykusu pek yok zaten ama artık her huysuzlugunda emzirmek yerine oyalacagim.. Çok şükür mastit durumu da geçti o dönem sağ emzir çocuğa çok yüklendim Biraz midesi rahatlasın..

Neden emzirme aralıklarını açın dedi çok emzirince noluyor fazla mı kilo alırmış acaba ya da ne bileyim başka bir nedeni mi var merakımdan soruyorum
Kizlar merhaba.. daha once de yazmıştım hala care bulamadim.. bebegim emerken sinir krizine giriyor.. ne zaman emzirmeye baslasam aglamaya başlıyor.. artik emzirmeyi birakmak uzereyim.. depresyona girdim resmen
Canım sütün tazyikli geliyordur belki

Cnm ben genelde 2 paket alıyorum bitmeye yakın yine alıyorum
Eğer elinde fazla bez varsa 2. El uygulamalarında kolaylıkla satabilirsin

Gündüz uykularımız bizim de azaldı bazen 1 saat bazen 2 saat uyuyor biz de evde oyalamaya çalışıyoruz artık son viyaklama gelince tamam acıktı artık deyip dayıyorum memeyi oyun halısını çok sevdi bir de asılan oyuncaklardan aldık renkli müzikli onları çok seviyor ilgisini çekti normalde gezinmek, keşfetmek isteyen bir bebek ama biraz oyalanıyor onlarla tavsiye ederim Bu arada ben de mastit çektim off antibiyotiksiz kendime gelemedim berbat birşey

Hem de nasıl berbat bir şey ben senin tavsiyenle hemen gittim doktora zamanında gelmişsin dedi ve çok şükür antibiyotiksiz sık emzirme sağma soğuk kompresle atlattım.. Oyun halimiz duruyordu henüz cikarmamistim bugün çıkarayım ben de en iyisi biraz olsun oyalansa kârdır.. Tavsiyelerin için teşekkür ederim

Ben molfix pure soft kullanıyorum 3 numara diğer modeller biraz kalın sert kizariyor poposu

Ah çok sevindim antibiyotiksiz atlatmana ben de onların hiçbiri işe yaramamıştı lahana bile yapmıştım çok şükür geldi geçti İnşallah seninki de severde oyalanır oyun halısında Ne demek rica ederim herşey paylaştıkça güzelleşiyor

Şimdiden kilo almaya başladığı için ağır gelmeye başladı bi kaç ay sonra ne olur nasıl taşırım bilmiyorum sling umarım işe yarar. Bizimkisi tam bir temas bağımlısı çünkü. Beşikte sallanmayı da hiç sevmiyor. Uyku eğitimi de ileriki aylrda başlıyor artık bir şekilde idare edicez

Teyzem de diyor ki bebek 40 ı çıkana kadar öğrendiğini 40 yıl unutmazmış, kucağq alıştı artık geçmiş olsun Neyseki doktorlar var da işin doğrusunu öğreniyoruz İlk üç au sanırım 4. Trimester ve öğrenilen şeylerin çabuk unutulduğu tam düzenin oturmadığı dönem

Benim vardi ve ne dikkat ediyorum ne olcuyom....bi iki hafta sinra olcecem
Ben başlarda ölçtüm 4 gün sonrası yok. Bugün randevu için arayacağız . Sabah açlık 94 çıktı
Al canim en azindan nekadar yedigini gorursun sutun doyurucumu peki doyuyor mu
Doyuyor çünki aç alıyor göğsü doyunca itiyor. Yutkunma sesini dinliyorum iyi gibi. Gece emzirmesi iyimiş ondanda pompa almamıştım.2 hafta önce iade ettik süresi dolmuştu Şimdi Çok tereddütüm oluyor alacam artık.

Merhaba canım oyun halısı ve birde asılan müzikli oyuncakların resmini atabilirmisin banada fikir olur bizim oğlan bugün 36 günlük oldu ..5 dk kendi başına yatmıyor uyku dışında hep kucakta yemeğimi bile kucağımda yiyorum onun dikkatini çekecek şeyler arıyorum

Kizlar size keşfettigim biseyden bahsedeyim, insallah yanilmiyorumdur. kizimi 2gundur suda yüzdürüyoruz ve 2gundur gunduz uykulari düzenli, gazini cok rahat cikariyor, memede daha uysal. Daha once kolik bebeklere iyi geldigini duymustum bunun, bebegim kolik derecesinde gazli degil ama cok zorlaniyodu gazini cikarirken, ben de denemek istedim, internetten ucuz yollu bi boyunluk aldim, küveti doldurdum suyla icine koydum, ilk gun biraz afalladi ama dun suda cok keyifliydi baya elleri ayaklari oynuyodu yuzuyodu resmen onun icin de bizim icin de cok keyifli oldu. Bundan sonra küveti doldurup suya sokmaya calisicam hergun, size de tavsiye ederim. Küveti olmayanlar icin sisme havuzlar var, kesinlikle deneyin

Sezaryan olanlar siz göbeginizi hissedebiliyormusunuz dokunduğunuz da Ben elimle dokunduğumda o doku sanki benden değil gibi benim derim değil gibi yani anlatabildim mi bilmiyorum ama orası uyuşuk sanki başkasının derisi hissedemiyorum.Birde göbek deliğim kara bunlar sizde de mevcut mu?
Ablama sordum onun 8sene geçti hala hissediyormuş uyuşukmuş orası
Tuhaf bir his.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…