- 15 Ekim 2020
- 432
- 395
- 53
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #31.341
Biz bugün doktora gittik en erken 2 saatte en geç 3 saatte emzirmelisin dediDuruyorsa bebek kilo alımı da iyiyse iki saati geçmek mantıklı gibi bence çok saati saatine olsun diye uğraşmayın ben de dünden beri araliklari açmaya çalışıyorum ama çok huysuzsa gezinirken bile durmuyorsa emziriyorum kısa sürede olsa..
Bir de o kadar cok kaka yapmaya baslamisti ki kilo alimi durmuş cok uzuldumKızlar benim bebeğim köpüklü kaka yapıyor. Ama biz altını açınca fışkırır tarzda. Hatta bu yüzden bayağı bi eşyamı yıkamak zorunda kaldım halıma kadar gelmişti gazla birlikte çıkıyor. Altını açıp temizledikten sonra yapıyor bezine çok az yapıyor. Uykusunda da sürekli ıkınıyor. Gaz damlası da kullanıyoruz. Nurse harveys sadece akşamları 5 damla. Acaba yetmiyor mu?
Normal mi diye sorgulamaya başladım bi kaç yerde de alerji belirtisi gibi birşey okudum. Var mı bu durumu yaşayan?
Sadece anne sütü alıyor. Gaz damlasını arttıralım bizde bir de öyle deneyelim.Mama kullanıyor musunuz ben bir kez mama markasını değiştirdim öyle köpük yaptı altını açınca fışkırır gibi. Sonra eski manasına döndüm ama mama kötü olduğu için değil bebeğim doyma hissini o mama ile alamamıştı. Nurse harveys günde 10+10 şeklinde 2 kez yazıyor ben 7 sabah 6 akşam 7 uyumadan önce veriyorum. Tabi ayrıca bio gaia kullanıyorum
Acaba biz de mi değişsek ya. Bir de zinco deneyelim. Önce bir arttırayım çokta ıkınıyor zaten az veriyoruz sanırım. Sonra zincoyu deneyelim. Uyurken bile acı ifadesi oluyor suratında yavrumun.Sanırım gaz işini halledemedik daha.Yaaa aynilarini yasiyorduk biz de halımı yıkadım nevresim üstüm başım her yer battı. Köpüklü ve yeşil kaka yapiyordu aşırı tazyikli. Ama zinco gaz damlası kullanirken nurse harveys damlaya geciş yaptiktan sonra oldu bu. Simdi 2 gundur vermiyorum ve duzeldizincoya devam
Ben de ondan korkuyorum. Kakası da su gibi yapıyor. Eskiye göre değişti.Bir de o kadar cok kaka yapmaya baslamisti ki kilo alimi durmuş cok uzuldumsimdi mamayla destekliyorum anne sütü yaninda
Evet bizim de su gibi olmuştu artik ondan sonra biraktim. Bana kalirsa size de yaramamis damla ama siz bilirsiniz.Ben de ondan korkuyorum. Kakası da su gibi yapıyor. Eskiye göre değişti.
Peki 600 gr için dr be dedi? Benimde aynı da bizim dr birşey demedi.Merhaba emzirirken vitamin takviyesi alanlar varsa isim yazabilir misiniz? Icinde omega 3 olanlar tercihim. Sanirim sütüm kaliteli degil kilo alamiyor bebegim 600 gram almis 1 aydaaslinda iyi besleniyorum ama anlamadim
Bence 15.00Kızlar saat 13:00 de emzirmeye başladım 13:20 de emzirme bitti. Sonraki emzirme 2 saat ara olacak ya 15:00 de mi emzirmeliyim yoksa 15:20 de mi
Bana da birsey demediPeki 600 gr için dr be dedi? Benimde aynı da bizim dr birşey demedi.
Bende sendenim çok tatlı tüketmeye başladım.Sanırım canım ama benim ki biraz aşırı çikolata stokluyorum her dışarı çıktığımda almayacağım artık diyorum
fırsat bulunca kendimi tatlı yaparken buluyorum mutfakta çocuğun beslenmesine kurabiye kek derken almasam da evde bir şekilde oluyor yine yiyorum
Merhaba ekledim fotografları oyuncakların iplerini çekince müzik çalıyor istediğiniz yere de takabilirsiniz, belki biraz erken olabilir sizin için, bizim ki 51 günlük, deneyin bakalım inşallah faydası olurMerhaba canım oyun halısı ve birde asılan müzikli oyuncakların resmini atabilirmisin banada fikir olur bizim oğlan bugün 36 günlük oldu ..5 dk kendi başına yatmıyor uyku dışında hep kucakta yemeğimi bile kucağımda yiyorum onun dikkatini çekecek şeyler arıyorum
Sık sık emiyoruz. Bizim gelinin dediğine göre her kadının sütü kilo yapmazmış bebeğin sağlıklı olması önemli dedi. Ama benimde içim hiç rahat değil. Bir emzirme danışmanını takip ediyorum pazar günü bu konularla ilgili görüşme yapılacak toplu konferans gibi sanırım ilk katılacağım. Sana da anlatırımBana da birsey demediher bebegin yapisi farkli demek ki ama üzülüyorum tabi sütüm mü yaramıyor kalitesiz mi diye kendimi strese sokuyorum. Bir takviye bulsam alacagim imom latte yi cok övmüşler bu konuda. Sizinki nasil besleniyor sık sık emiyor mu?
Öyle evet kiz kardesim sütünü bi sağardı güldür güldür yarisi süt yarisi yağ iki katman olurdu bekletince. Benim oyle degil. Mama veriyorum artik sabah ve aksam 2 kez. Çok sık emiyor benimki de acaba o yuzden mi boyle. Birseyler ogrenirsen mutlaka yaz bana da bekliyorumSık sık emiyoruz. Bizim gelinin dediğine göre her kadının sütü kilo yapmazmış bebeğin sağlıklı olması önemli dedi. Ama benimde içim hiç rahat değil. Bir emzirme danışmanını takip ediyorum pazar günü bu konularla ilgili görüşme yapılacak toplu konferans gibi sanırım ilk katılacağım. Sana da anlatırım
Ben ilk dozumu pzt oldum sinovac bir etki olmadi bebegimeKizlar herkes aşilandi mi.. pazartesiye randevu aldim sinovac olacagim.. bebege bir etkisi olur mu huzursuzluk uykusuzluk vs gibi.. etkileniyor mu bebisler
Tavsiyem da sagilmiş sütünüz bulunsun yedekte.Bende kol ağrısı 1 gün sonra başladı vücudumda kırgınlık oldu hafif üşüme.Bana 2saat emzirme ilk sütünüde sağ dediler verme yani.Ben 5 saat emzirmedim.Kizlar herkes aşilandi mi.. pazartesiye randevu aldim sinovac olacagim.. bebege bir etkisi olur mu huzursuzluk uykusuzluk vs gibi.. etkileniyor mu bebisler
Çok teşekkür ederim inşallah faydasını görürüz bizdeMerhaba ekledim fotografları oyuncakların iplerini çekince müzik çalıyor istediğiniz yere de takabilirsiniz, belki biraz erken olabilir sizin için, bizim ki 51 günlük, deneyin bakalım inşallah faydası olur
Bizde her gün küvetinde 15-20 dk oynatıyoruzKizlar size keşfettigim biseyden bahsedeyim, insallah yanilmiyorumdur. kizimi 2gundur suda yüzdürüyoruz ve 2gundur gunduz uykulari düzenli, gazini cok rahat cikariyor, memede daha uysal. Daha once kolik bebeklere iyi geldigini duymustum bunun, bebegim kolik derecesinde gazli degil ama cok zorlaniyodu gazini cikarirken, ben de denemek istedim, internetten ucuz yollu bi boyunluk aldim, küveti doldurdum suyla icine koydum, ilk gun biraz afalladi ama dun suda cok keyifliydi baya elleri ayaklari oynuyodu yuzuyodu resmenonun icin de bizim icin de cok keyifli oldu. Bundan sonra küveti doldurup suya sokmaya calisicam hergun, size de tavsiye ederim. Küveti olmayanlar icin sisme havuzlar var, kesinlikle deneyin
Dikiş yerim ve bikaç parmak üzeri hala hissiz bence normalSezaryan olanlar siz göbeginizi hissedebiliyormusunuz dokunduğunuz daBen elimle dokunduğumda o doku sanki benden değil gibi benim derim değil gibi yani anlatabildim mi bilmiyorum ama orası uyuşuk sanki başkasının derisi hissedemiyorum.Birde göbek deliğim kara bunlar sizde de mevcut mu?
Ablama sordum onun 8sene geçti hala hissediyormuş uyuşukmuş orası
Tuhaf bir his.
Ben 3-4 gündür kullanıyorum. Günde 4 adet bi değişiklik hissetmedim şuan ama benim durumuö farklı sütüm zaten çok çok azdı. Kullanıp memnun kalan çok varSüt artımı için Solgar B12 kullanan oldu mu faydasını gören ?
Tabiki de yazarım. Mama bemde düşündüm ama pazar günü görüşeyim ondan sonra artık.Öyle evet kiz kardesim sütünü bi sağardı güldür güldür yarisi süt yarisi yağ iki katman olurdu bekletince. Benim oyle degil. Mama veriyorum artik sabah ve aksam 2 kez. Çok sık emiyor benimki de acaba o yuzden mi boyle. Birseyler ogrenirsen mutlaka yaz bana da bekliyorumyeter ki saglikli olsunlar evet napalim
Evet trendyoldan aldim, linkini atayimBizde her gün küvetinde 15-20 dk oynatıyoruzkollarından ya da kafasından tutuyoruz kendi hareket ediyor hoşuna gidiyo. Dediğiniz gibi gazına çok ii geliyor bazen bakıyorum suda kabarcıklar gaz cıkarıyo boyunluk resmini atar mısınız ? Trendyoldan mı aldınız ?
Dikiş yerim ve bikaç parmak üzeri hala hissiz bence normal
Ben 3-4 gündür kullanıyorum. Günde 4 adet bi değişiklik hissetmedim şuan ama benim durumuö farklı sütüm zaten çok çok azdı. Kullanıp memnun kalan çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?