2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben hala oyun halısı almadım tavsiyelerinize önerilerinize açığım
Fisher price piyanoyu aldık biz, kullanışlı güzel, kolay parçalara ayrılıyor böylece yer kaplamıyor ama bizimki çok oynamıyor 10-15 dk sonra sıkılıyor beşiğinde oynamayı daha çok sevdi, ben de oyuncaklarını çıkarıp beşige astım belli birazcık daha büyüyünce daha çok sever.

Oyun halısı almak isteyenler letgodan alabilirsiniz, ben oradan almadığıma pişman oldum, zaten halısıni sıfır da alsanız yıkıyorsunuz, oyuncakları da siliniyor, bir de çok kullanacakları birsey değil, hareketlenince durmazlar.

Arkadaşlar merhaba.
Öyle bunalımdayım ki.. Dokunulsam ağlayacağım.
Bebek doğduğunda 1 ay covidden hastanede yatmıştık.bu 1 ayda anne sütü pek alamadı dolayısıyla mama+biberona alıştı. Evde hem emdi hem mama devam ettik. 2.ayı böyle mama + meme olarak çıkardık.
Fakat şuan neredeyse son 1 haftadır dizime yatırınca meme olduğunu anlayıp çığlık atıyor resmen. İnatlaşıyor damağını, çenesini sıkıyor. Dilini resmen bariyer yapıyor dudak arasına. Emmem diyor eds yapıyorum nafile. Ağzına memeyi sokana kadar ter atıyoruz ikimizde. Biberon alınca susuyor sütüm de artmadı bir türlü. Gerçekten şaşkınım. Vazgeçmek istemiyorum ama gidişat onu gösteriyor

Merhabalar bebegi hasta olan var mı ? Benimki hasta oldu 1 haftadır öksürük balgam, burun ve geniz tıkanık doktor 3 tane ilac yazdi hava olarak veriyorum. Dün tekrar gittik çok feci bir yöntemle bebegimin balgamlarini cikardi doktor cok agladi ve ben de agladim Başına gelen varsa ne yaptiniz yazarsaniz sevinirim. Antibiyotik yazmadi doktor crp düsük diye. Basucuna sogan koydum, her aksam banyo, oda 22 derece. Ama iyilesemiyoruz hala tam olarak.

Harikasınız benimkide emerken elini bana uzatıyor ben öpüyorum hoşuna gidiyor tekrar tekrar elini uzatıp öptüruyor ama oyuncak tutmuyor daha oyuncakların uzanmiyor vurmuyor

Çok geçmiş olsun bizde hastayız kaç haftadır yenileyip duruyor geçmiyor..doktor nasıl bir yöntemle çıkardı balgamlari

Arkadaslar merhabalarbu bebislerin gaz durumu ne zaman bitiyo?biten var mi ya da
Dayımın 4 oğlu var benim bebeğim erkek ve erkek bebeklerde 6 ay gaz olur diyor yandım ben inşaAllah her bebek aynı olmaz diye temenni ediyorum..iki kızım var kızlarda 4. Ay bitimiyle gaz da bitmişti.

Pilates topunuz varsa zıplayarak emzirin ben öyle yendim meme reddini 2 gün akşam dışarı çıktım biberon vermiştik hemen alıştı
Sonra kestim biberonu meme reddiyle 3 gün Savaştım unuttu biberonu
Ama top çok işime yaradı zıplarken emiyordu nedense gerçi benim çocuk zıplarken uyuyorsa doğum başlasın diye çok zıpladım içerden alışkın

Arkadaslar merhabalarbu bebislerin gaz durumu ne zaman bitiyo?biten var mi ya da
Bitmedi bitmiyor mamasını değiştirdi doktor artık bugün gelecek bakalım inşallah geçer. Ben yediklerime çok dikkat ediyorum kesinlikle gaz yapacak birşey yemiyorum kilo alımı sınırda olunca doktor mama sayısını 4e çıkardı normalde 2 defaydı ve gaz çok artınca mamaya bağladık. Umarım biter gaz oldukça kusmamız da geçmiyor çok zorlanıyoruz artık

600 gr normal sınırlarda mama vermez canım 600-1000 arası ideal üstü oluyor ama altına mama öneriyor merak etme
Günde 20 gr almış matematik olarak yeterli merak etme

Rota aşısı vurduranlar aşının alindiktan sonra belli bir süresi oluyormu randevusu 9 mesela ama eczanede 9 da açılıyor bir gün önceden alınmaz dimi aşısı?
Birde sizlerde de terleme devam ediyor mu emzirme kaynaklı her yerim saçlarımdan boynuma su içinde bıktım artık yakında ise baslayacagim kötü hissettiriyormenapozlu gibiyim ne zaman geçecek bu

Sever minnoş :) ben de alsam kurtulsam artık baka baka alıp kenara koymadım gitti.
ben de çok terliyorum saçı keserdim yine uzadı azıcık enseme değdiği an ensemden ter akıyo, belimden karnımdan her tarafımdan terliyorum karnımdaki hamile çizgisi geçmedi sanırım hormonlar hala aktif

Emzirme kaynakliymiş sanırım canım ter bezleri ile süt bezleri aynı kökendeymiş bebek emdikçe terliyoruz.Vede adet olamadığımızdan hormonlar baskilandigindan terliyormuşuz artık emzirme bitince geçecek galiba

600 gr normal sınırlarda mama vermez canım 600-1000 arası ideal üstü oluyor ama altına mama öneriyor merak etme
Günde 20 gr almış matematik olarak yeterli merak etme
Mama hem versin hem vermesin istiyorum. 3 aylık olduk hala 5 kiloyu geçemedi kuzum psikolojik sınırım 5 kilo zaten zayıf doğdu etlensin butlansın istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…