- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #33.121
Benimkinin saçları döküldü elimle bile çekince geliyor elime bayağı azaldı saçlarıKizlar bebeklerin saclari ne zaman kesilir acaba
Ben 3 kullanıyorum bayagidir hatta biraz taşirmaya başlayınca bugün 4 taktım daha iyi oldu gibi diğeri bacak arasını kizartmistiArkadaslar prima premium care kullaniyorum ama gevset baglamaya calisiyorum ve altini acinca bezin lastik izleri cikiyo...2numara.kullaniyoruz acaba 3e mi gecmek lazim? 3numarqya gecen var mi?
Kaç kilo doğmuştu? Şu an kaç kg? Biz 3150 doğduk sonra 2850ye düştü. Şuan 5450 ama doktor yine de düşük buldu mamayı arttırmamı söyledi hiç anlamadım bu işten.Mama hem versin hem vermesin istiyorum. 3 aylık olduk hala 5 kiloyu geçemedi kuzumpsikolojik sınırım 5 kilo zaten zayıf doğdu etlensin butlansın istiyorum artık
İnan o istek hiç bitmiyo benimki 3 aylık 6.5 oldu hala gözüme zayıf geliyo şu an 8 kilo da olsa aynı şeyi düşünürdüm zayif bu etli butlu olsun diye. kendini yıpratma bu annelik= bebeği besleme isteği gibi bişey şimdilikMama hem versin hem vermesin istiyorum. 3 aylık olduk hala 5 kiloyu geçemedi kuzumpsikolojik sınırım 5 kilo zaten zayıf doğdu etlensin butlansın istiyorum artık
Kaç kilo doğmuştu? Şu an kaç kg? Biz 3150 doğduk sonra 2850ye düştü. Şuan 5450 ama doktor yine de düşük buldu mamayı arttırmamı söyledi hiç anlamadım bu işten.
2700 doğdu. Sarılık oldu 2565 e düştü. Şu an 4800Kaç kilo doğmuştu? Şu an kaç kg? Biz 3150 doğduk sonra 2850ye düştü. Şuan 5450 ama doktor yine de düşük buldu mamayı arttırmamı söyledi hiç anlamadım bu işten.
Maşallahİnan o istek hiç bitmiyo benimki 3 aylık 6.5 oldu hala gözüme zayıf geliyo şu an 8 kilo da olsa aynı şeyi düşünürdüm zayif bu etli butlu olsun diye. kendini yıpratma bu annelik= bebeği besleme isteği gibi bişey şimdilikayrıca normal almış 500-1 kg arasi ideal diyolar bir de bir ay az bir ay çok alabilirlermiş bu da normal demişti doktorum bana.
Canım ama zaten minik doğmuş bi de üstüne düşmüş kilosu yeni yeni toparlıyor. Önemli olan kilo vermemesi her ay alıyosa öyle böyle topalayacaktir. Baktın almiyor ek gıda dönemi toparlarsın endişe etme çevrende de ayy bı ne zayıf diyen varsa sakın moralini bozma herkes kendi yaşadığını bilir. Seninki nazlı minyon bir tatlı öyle düşün2700 doğdu. Sarılık oldu 2565 e düştü. Şu an 4800Bizim doktorumuz da ısrarla mama vermeyin diyor. Perşembe kontrolümüz var bakalım ne diyecek. Mama ver dese kilo alacak diye sevinirim bir yandan da meme reddi var zaten. Eds çok zor geldi bana. Gerçekten çok zormuş anne olmak keşke benim kızım da 5 kilo üstüne çıkabilseydi. 3 ayını doldurmuş bir bebeğin bu kiloda olması bana çok anormal geliyor.
MaşallahYukarıda da yazdım ya 3 ayını doldurmuş bir bebeğin bu kadar zayıf olması bana anormal geliyor. Sütüm yağlansın yarasın diye dünyaları yedim kaliteli besleniyorum. Ama hepsi bana yaramış
Bundan sonra kilo alımı yavaşlayacak yazıyor bazı yerlerde. 4.ayda da mucize beklemeyeyim ben
Geçen ay 800 gr almıştı. Hamileyken de kilo aldıramadım bebeğime. Yolunda gitmeyen bir şey mi var diye düşünüyorum artık
Ben epeydir 3 no kullanıyorum bebeğime o bile iz yapıyor kizartiyorArkadaslar prima premium care kullaniyorum ama gevset baglamaya calisiyorum ve altini acinca bezin lastik izleri cikiyo...2numara.kullaniyoruz acaba 3e mi gecmek lazim? 3numarqya gecen var mi?
Tesekkurler size de gecmis olsun youtube da fransiz doktor balgam cikarma yazin cikiyor 1.dk da ki yontemÇok geçmiş olsun bizde hastayız kaç haftadır yenileyip duruyor geçmiyor..doktor nasıl bir yöntemle çıkardı balgamlari
Teşekkürler hemen bakıyorumTesekkurler size de gecmis olsun youtube da fransiz doktor balgam cikarma yazin cikiyor 1.dk da ki yontem
İzledim korkunç yüreğim dayanmadıTesekkurler size de gecmis olsun youtube da fransiz doktor balgam cikarma yazin cikiyor 1.dk da ki yontem
Bir de benim bebegime gozumun onubde yapildi kabus gibi hatirlamak bile istemiyorum ama nefesi acildi kizimin orasi ayri. Hiriltisi azaldi. Ne zaman gececek bilmiyorum cok huysuz agliyo hep.İzledim korkunç yüreğim dayanmadı
Merhaba, çok üzüldüm. Ben de benzer bir süreç yaşadım. Ameliyat oldum doğumdan sonra ve ben de bir ay emziremedim. Stres ve üzüntüden sütüm azaldı ve nerdeyse bitti. Elimden gelen her şeyi yapmak istediğim için pes etmedim. Emzirme danışmanlığı aldım iki hafta önce, ama bebeğim asla memeyi tutmadı. En azından denemiş oldum, geriye dönüp baktığımda keşke demeyeceğim. Sizin bebeğiniz memeye çok yabancı değilmiş, acaba danışmanlık mı alsanız? Tecrübeli bir danışman çok güzel yönlendirir sizi. Biberondan memeye dönebilen çok bebek var. İnşallah bir çaresini bulabilirsiniz, sevgilerArkadaşlar merhaba.
Öyle bunalımdayım ki.. Dokunulsam ağlayacağım.
Bebek doğduğunda 1 ay covidden hastanede yatmıştık.bu 1 ayda anne sütü pek alamadı dolayısıyla mama+biberona alıştı. Evde hem emdi hem mama devam ettik. 2.ayı böyle mama + meme olarak çıkardık.
Fakat şuan neredeyse son 1 haftadır dizime yatırınca meme olduğunu anlayıp çığlık atıyor resmen. İnatlaşıyor damağını, çenesini sıkıyor. Dilini resmen bariyer yapıyor dudak arasına. Emmem diyoreds yapıyorum nafile. Ağzına memeyi sokana kadar ter atıyoruz ikimizde. Biberon alınca susuyor sütüm de artmadı bir türlü. Gerçekten şaşkınım. Vazgeçmek istemiyorum ama gidişat onu gösteriyor
Bol serum fizyolojik sonunda otri bebeyle temizleyip Bol bol emzirseniz ve uyumasını dinlenmesini saglasaniz başını yükselterek inşaAllah hemen iyileşir yavrularımızBir de benim bebegime gozumun onubde yapildi kabus gibi hatirlamak bile istemiyorum ama nefesi acildi kizimin orasi ayri. Hiriltisi azaldi. Ne zaman gececek bilmiyorum cok huysuz agliyo hep.
Hepsini yapiyorum insallah hic tadimiz kalmadi valla iyileşsin bayram yapicazBol serum fizyolojik sonunda otri bebeyle temizleyip Bol bol emzirseniz ve uyumasını dinlenmesini saglasaniz başını yükselterek inşaAllah hemen iyileşir yavrularımız
Ben epeydir 3 kullanıyorum, 3 alıp deneyin daha rahat gelirse elimizdekileri bitirip 3’e devam edersiniz.Arkadaslar prima premium care kullaniyorum ama gevset baglamaya calisiyorum ve altini acinca bezin lastik izleri cikiyo...2numara.kullaniyoruz acaba 3e mi gecmek lazim? 3numarqya gecen var mi?
çok zormuş izlemekTesekkurler size de gecmis olsun youtube da fransiz doktor balgam cikarma yazin cikiyor 1.dk da ki yontem
Yanıt için çok teşekkür ederim. Öncelikle geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın. İnanın bende elimden gelen herşeyi yapıyorum. Sütüm azaldı. Artırmak için herşeyi yapıyorum. Biberon bir yandan kesmek istiyorum ama öğretmenim ben. İznim bitince mecbur çocuk evde kalacak. Anneanne besleyecek. Çalışma saatlerim uzun olunca bebek bekleyemez tabi aç. Biberonla devam edilecek. Bu döngüyü düşündükçe de içinden çıkamıyorum. Emzirme danışmanından aldığınız bilgileri paylaşmanız mümkün mü acaba? Bende netten biriyle görüştüm eds önerdi. Biberon yerine alıştırma bardağı önerdi. Eds de bir süre kullandık sonra oda devam etmedi. Canı isterse çok güzel emiyor. Ama istemezse ağzını kilitliyorMerhaba, çok üzüldüm. Ben de benzer bir süreç yaşadım. Ameliyat oldum doğumdan sonra ve ben de bir ay emziremedim. Stres ve üzüntüden sütüm azaldı ve nerdeyse bitti. Elimden gelen her şeyi yapmak istediğim için pes etmedim. Emzirme danışmanlığı aldım iki hafta önce, ama bebeğim asla memeyi tutmadı. En azından denemiş oldum, geriye dönüp baktığımda keşke demeyeceğim. Sizin bebeğiniz memeye çok yabancı değilmiş, acaba danışmanlık mı alsanız? Tecrübeli bir danışman çok güzel yönlendirir sizi. Biberondan memeye dönebilen çok bebek var. İnşallah bir çaresini bulabilirsiniz, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?