- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #33.161
Canım kilolu bebek sağlıklıdır diye bir sey yokki kendi gelişimi önemliMama hem versin hem vermesin istiyorum. 3 aylık olduk hala 5 kiloyu geçemedi kuzumpsikolojik sınırım 5 kilo zaten zayıf doğdu etlensin butlansın istiyorum artık
Bu aşı karşıtları kadar yoran bi kitle yok, aşının zararını hesaplayıp çocuğunu koruduğunu düşünüyorsa içtiğimiz suları yediğimiz besinlerin içindeki plastik ilaç kalıntılarını da düşünsün, havadaki zehirli gazları düşünsün çocuk yapmasın. Madem öyle tercih edip aşılanmamışlar senin kendi bebeğin için olan takdirde de saygı duyması gerekiyor. Hiç küsüp alınmasın, alınıyorsa da gelmesin. Ona karşılar buna karşılar hasta olunca doktordan medet ummayı biliyorlar, ona da gitmesinler. Şifacıya gitsinler.Kızlar aşı karşıtlığı ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Benim kuzenim ve eşi aşı karşıtı, haftasonu annemlere gitmiştik orada denk geldik, 2 tane çocukları var birisi 4 diğeri 2 yaşında, hiçbir aşıları yok, 4 yaşındaki bebekleri çok seviyormuş ama ben aynı odaya bile almak istemedim bebeğimin aşıları tamamlanmadığı için, çünkü kreşe falan da gidiyor, açıkça da söyledim kızımın aşıları tam değil o yüzden odaya girmesinler diye, alındı yemek bile yemeden gittiler, babam boşver kendileri bilir dedi ama üzüldüm yine de, gerçi gene olsa gene almam çocuğumun yanına o da ayrı.
Tam 3. Aya girdiğimiz hafta bitti şükür arada olmuyor mu oluyor tabi ama haftada 1 2 o da çok az sancılı geçiyorArkadaslar merhabalarbu bebislerin gaz durumu ne zaman bitiyo? biten var mi ya da
Kaç kilo doğmuştu canım, bizim de kilo alımımız az diye mamaya başlattı doktorumuz merak etme mama da etlendirip butlandırmıyor hemen öyleMama hem versin hem vermesin istiyorum. 3 aylık olduk hala 5 kiloyu geçemedi kuzumpsikolojik sınırım 5 kilo zaten zayıf doğdu etlensin butlansın istiyorum artık
Çok benzer gitmiş kilo alımımız 3.080 doğduk 2.850 düştü 3 aylıkken 5.500 oldu bizim doktorumuz da az buldu mamayı arttır dedi 180 ml ver dedi ama 150 ml anca içebiliyor ki ben hala gece hariç 2 3 saatte 1 besliyorum sizin gece beslenmeniz nasıl ve hangi mamayı kullanıyorsunuzKaç kilo doğmuştu? Şu an kaç kg? Biz 3150 doğduk sonra 2850ye düştü. Şuan 5450 ama doktor yine de düşük buldu mamayı arttırmamı söyledi hiç anlamadım bu işten.
Bize günde 4 defa 120ml mama dedi aralarda emziriyorum. Aptamil kullanıyordum fakat günde 4 defa aptamil gazı ve reflüyü çok arttırdı bu nedenle doktor bebelac lh kullanın dedi. Gecede blok uyku yapıyoruz kızım zaten çalar saat gibi tam 6. Saatte uyanıyor.Çok benzer gitmiş kilo alımımız 3.080 doğduk 2.850 düştü 3 aylıkken 5.500 oldu bizim doktorumuz da az buldu mamayı arttır dedi 180 ml ver dedi ama 150 ml anca içebiliyor ki ben hala gece hariç 2 3 saatte 1 besliyorum sizin gece beslenmeniz nasıl ve hangi mamayı kullanıyorsunuz
Canım benimde ilk kizim 2 buçuk kilo doğmuştu 3 aylıkken 5 buçuk kiloydu hç bir doktor mama başlayalım demedi az demedi ben emzirmeye devam ettim hep çok şükür 2 yaşına kadar emdi ama minyon zayıf bir çocuk çok vitamin şurupları balık yağları herşeyi denedim.kilo alması için ama anne karnından belliydi ne yaparsak yapalım geninde milyonluk varsa değişmiyor kuzum kızımda hala öyle uzun boylu zayıf saglikliya şükürler olsun.bu kizimda tam tersi 3.aylik muayenesinde 7 kilo çıktı bunuda emziriyorum aynı ablasi gibi ama bu biraz daha toplu olacak ablasına göre diyor herkes yani biz ne yaparsak yapalım bebekler kendi belirliyor alacağı kiloyu canımÇok benzer gitmiş kilo alımımız 3.080 doğduk 2.850 düştü 3 aylıkken 5.500 oldu bizim doktorumuz da az buldu mamayı arttır dedi 180 ml ver dedi ama 150 ml anca içebiliyor ki ben hala gece hariç 2 3 saatte 1 besliyorum sizin gece beslenmeniz nasıl ve hangi mamayı kullanıyorsunuz
tüm hepsini bir tutmuyorum..Ben sadece 20 gün emzirebildim hastalığım dolayısıyla, eds deneyebilecek bir durumum yoktu maalesef… Doğumdan sonra 2,5 aylık olana kadar annem baktı, eşimle nöbetleşe. İki haftadır kucağıma alabiliyorum bebeğimi, kucağımda tutmayı yeni yeni öğreniyorum, altını değiştirmeyi öğreniyorum. Öğrendim gerçi artıkBenim yaşadıklarıma göre danışmanla görüşmem gerektiğine inandım, emzirme pozisyonunu bile bilmiyor çocuk, öyle kucağa alınca bile durmuyor, bağırıyor. Bazı şeyler bilgimizi, araştırmamızı aşıyor. Ben faydalı olacağına inandım. Bebeğim inatlaşmasaydı belki ben de eds’ye başlamış olacaktım ama olmadı maalesef, mama ile büyüyecek. Derdini dile getiren anne arkadaşıma da yardımcı olabileceği düşüncesiyle danışmanla çalışabileceğini söyledim. Bebek memeyi tutmayınca evime kadar geldiği halde para almadı benden, ilkeli çalışan tecrübeli biriydi.
Biz de blok uykuya geçtik geceleri uyandırıp emzirmek istiyorum ama uykuya yenik düşüyor emmiyor bide 11-7 arası 8 saat bana çok geliyor altını değiştiriyorum ona bile uyanmıyor. Aptamil bize de gaz yaptı hipp organik combiotic kullanıyorz hiç gaz problemi yaşamadık 1 bucuk aydır ama bebelac gold iyi diyorlar ona geçmeyi düşünüyoruzBize günde 4 defa 120ml mama dedi aralarda emziriyorum. Aptamil kullanıyordum fakat günde 4 defa aptamil gazı ve reflüyü çok arttırdı bu nedenle doktor bebelac lh kullanın dedi. Gecede blok uyku yapıyoruz kızım zaten çalar saat gibi tam 6. Saatte uyanıyor.
Sevdik biz de bebelac ı.Biz de blok uykuya geçtik geceleri uyandırıp emzirmek istiyorum ama uykuya yenik düşüyor emmiyor bide 11-7 arası 8 saat bana çok geliyor altını değiştiriyorum ona bile uyanmıyor. Aptamil bize de gaz yaptı hipp organik combiotic kullanıyorz hiç gaz problemi yaşamadık 1 bucuk aydır ama bebelac gold iyi diyorlar ona geçmeyi düşünüyoruz
Maşallah kuzucuklarınıza evet zayıf da olsa kilolu da sağlıklı olması daha önemliCanım benimde ilk kizim 2 buçuk kilo doğmuştu 3 aylıkken 5 buçuk kiloydu hç bir doktor mama başlayalım demedi az demedi ben emzirmeye devam ettim hep çok şükür 2 yaşına kadar emdi ama minyon zayıf bir çocuk çok vitamin şurupları balık yağları herşeyi denedim.kilo alması için ama anne karnından belliydi ne yaparsak yapalım geninde milyonluk varsa değişmiyor kuzum kızımda hala öyle uzun boylu zayıf saglikliya şükürler olsun.bu kizimda tam tersi 3.aylik muayenesinde 7 kilo çıktı bunuda emziriyorum aynı ablasi gibi ama bu biraz daha toplu olacak ablasına göre diyor herkes yani biz ne yaparsak yapalım bebekler kendi belirliyor alacağı kiloyu canım
Canım her bebek bu dünyaya rizki ile gelir kimi anne sutu ile kimi mama ile ama hiç birini ac bırakmaz rabbim.l sağlıklı sıhhatli olsunlar yeterki instagramda sürekli sma hastası olan bebekler karşıma çıkıyor yanıyor yüreğim onları görünce ahh ahh çok basit şeyleri kafamıza takıyoruz bu dünyada sağlıkliya yavrularımız gerisi boş inan.haklisiniz stres üzüntü çok etkiliyor eminim her şeyi denemissinizdir ama solgari çok çok tavsiye ediyorlar belki duymuşsunuzdur .bende 7 aylık doğmuşum hiç anne sütü almamışım bir damla bile ama cok şükür hiç bir hastalık vs yok büyüyüp gidiyoruz onlarda büyüyüp gideceklerMaşallah kuzucuklarınıza evet zayıf da olsa kilolu da sağlıklı olması daha önemlibeni de annem küçükken doktor doktor gezdirmiş zayıfım diye, sadece 3 ay emmişim şükür 32 yaşındayım hiçbir büyük rahatsızlığım hastalığım da olmadı ama şimdi 2 farklı doktor da kilosu düşük mamaya başlayın diyince bi kötü olmadım değil bir de sütüm o kadar az ki 2 göğsümden sağınca 15 ml anca çıkıyor stresli günlerden geçiyorum çok üzülüyorum sütümün azalmasına da denemediğim şey kalmadı ama yok yok yok yine de olduğu kadar emziriyorum bırakmıyorum mesajınız bana çok iyi geldi çok teşekkür ediyorum
Ben yeni doğum yaptığım zaman kullanmıştım, etkisi oldu mu bilmiyorum ama sütüm iyiydi yani.Merhaba kızlar aranızda sütü arttırmak motilium kullanan oldu mu?
Amin, teşekkür ederim, hiçbir anne bebeğinden ayrılmak zorunda kalmasıntüm hepsini bir tutmuyorum..
geneli öyle ama maalesef sizin durumunuz çok çok farklıymış .
Rabbım bir daha aynı ayrılığı yaşatmasın size .bizlerde böyle Bi sınavdan geçmeyelim ins.
mesela bende sütüm belki yetecek ama mama dan vazgeçemiyorum çünkü doktor hastalıklarından dolayı beslenmesi
önemli diyor. fakat bebeğinde hiç Bi hastalık olmayan
arkadaşlar sadece emzir iste neden mama veriyorsun diyor. anne bebek durumlarında herkes kendine özel yasiyir o yüzden anlıyorum sizi.
ama şuna da inanıyorum mama da öcü değil sağlığı olsun yeterki
Benimki de gece uyanamıyor, doktor 6 saati geçirme dediği için o uyurken alıyorum bezini değiştiriyorum zorla doyuruyorumBiz de blok uykuya geçtik geceleri uyandırıp emzirmek istiyorum ama uykuya yenik düşüyor emmiyor bide 11-7 arası 8 saat bana çok geliyor altını değiştiriyorum ona bile uyanmıyor. Aptamil bize de gaz yaptı hipp organik combiotic kullanıyorz hiç gaz problemi yaşamadık 1 bucuk aydır ama bebelac gold iyi diyorlar ona geçmeyi düşünüyoruz
MerhabaMaşallah kuzucuklarınıza evet zayıf da olsa kilolu da sağlıklı olması daha önemlibeni de annem küçükken doktor doktor gezdirmiş zayıfım diye, sadece 3 ay emmişim şükür 32 yaşındayım hiçbir büyük rahatsızlığım hastalığım da olmadı ama şimdi 2 farklı doktor da kilosu düşük mamaya başlayın diyince bi kötü olmadım değil bir de sütüm o kadar az ki 2 göğsümden sağınca 15 ml anca çıkıyor stresli günlerden geçiyorum çok üzülüyorum sütümün azalmasına da denemediğim şey kalmadı ama yok yok yok yine de olduğu kadar emziriyorum bırakmıyorum mesajınız bana çok iyi geldi çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?