2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar işe başlayacak olanlar, her hangi bir evrak veriyor muyuz ? İşe dönüşü nasıl yapacağız ? (Devlet memurları için )
Canım ben 1 aralıkta başlıyorum direkt işbaşı yapıyoruz. Doğumdan sonra belgeleri götürmüş müydün hastane veriyor gerçi sen götüremezsin eşin götürmüş olmalı

Kızlar ben adet olmadım ya niye ki acaba .. Bi de benim bebeğim oturarak emmek hiç istemiyor sürekli ayakta gezerek veriyorum zayıftım doğuma 21 kilo ile gittim az birşey kaldı kilo onu vermek istemiyorum derken sürekli gezmekten yine zayıflayacam ona da ayrı bi üzülüyorum

Çok normal 6-8 ay olmayabiliriz daha da uzayabilir. Keşke ben de sağlıkla eski kiloma dönsem

Cnm merhaba benim bebeğim de kız. Bence senin bebeğinin kilosu da güzel neticede önemli olan sağlıklı olması kilonun hiç bir önemi yok ya. Bebeğin kaç aylıkki ek gıdaya başlıyorsun benim doktorum daha başla demedi. Sadece anne sütü alıyor bebeğim acaba ondan mıdır

Bu da var canım avent soft air sanırım bu
En samimi bununla ama çiğniyor emmek yok
Aa var mı kız zorla zorla sürekli ağzına tıkmaya çalış benimki de beceremiyordu çiğniyordu öğürüyordu ama ısrarcı oldum ve sonunda aldı şükür. Dünya varmış dedim hiç durmuyordu. Şimdi huysuzlandığı an veriyorum emziği susuyor :))

Benim kızım sürekli öğürüyordu şimdi alıyor ama bu kez de meme reddi korkusundan veremiyorum ben kaç saatte bir emziriyorsun

Yani bilemedim daha ctesi geceye kadar baya baya geliyordu ne olduysa dün sabah itibari ile oldu.. ve reglim 6-7 gün önce bitti yani onunla ilgisi var mı bilemiyorum öyle olsa bittiği günden beri durumun aynı olması gerekmez mi .. 6 gün sonra mı etki edecek bugün yine bakacağım sağıp anlarım artık.. rezene çok tavsiye ediliyor onu da deneyecegm inşallah düzelir. Teşekkür ederim

Ayin 3 unde 4 aylik olacak kilosu doktoruma az gelmiş olabilir tam 40 gun icinde 550 gr almiş cok az . Belki o yuzden baslamami soyledi

Bebeğini sadece mama ile besleyenler kaç saatte 1 kaç ml besliyorsunuz? Benim oğlanın iştahı yok 10 gündür baya az mama içiyor artık 60 ml e kadar düşürdü bide 2 gündür kaka yapmıyor sürekli çişli bez çıkarıyor iştahsızlık problemi yaşayan varmı

Benim bebeğin kilo alımı iyi ama ilk aydan beri haftada 1 10 günde bir kaka yapıyor 2 gün üst üste dolduruyor epey. Kakaya çok takılma doktor da bazı bebekler biriktirir yapar 10 güne kadar normal dedi. Çişten anlaşılır doyduğu. Gerçi seninki mamaymış o zaman yapması lazım kakasını. Çiş yapıyorsa doyuyordur ama.

3 ay 25 gunlukuz 3/4 saate bir 120/150ml arasi saar 2 de sebze puresi veriyorum

Az önce 1 kg yapmış 3 kere böyle oldu max 2 gün tutuyor normalde kaka düzenimiz sabah akşamdı herşeyi bozuldu bu aralar gece uykularımız da geç saatlere kaydı bakalım daha neler bekliyor bizi önümüzdeki günlerde

4-5 saatte bir 200-220 ml, benimde 2 gün kaka yapmadığı oluyor, bebekte rahatsızlık yoksa normal.

Benimkide öyle hatta bazen emmek istemiyo aç olduğu halde huysuzlanıp ağlıyo, emzik veriyorum 1-2 dk da sakinleşiyo sonra memeyi alıyo. Büyüdükçe huyları değişiyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…