2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim kızım sürekli öğürüyordu şimdi alıyor ama bu kez de meme reddi korkusundan veremiyorum ben kaç saatte bir emziriyorsun
Benim cok şükür meme reddi olmadı. Ben saatle vermiyorum canım bazen yarım saat sonra beriyorum bazen 1 saat sonra. Belli olmuyor ama 2 saati hiç bulmuyor cnm

4 saat çişli bez bekliyor çok az doluyordu, 4. Ay aşısını olmaya gittiğimizde sağlık ocaginda 20 gündür hiç kilo almamış çıktı koca bir ay sadece 300 gram almış. Ben bu zamana kadar çok az mama verdim haftada 1-2 kere yetmediğini düşündügüm zamanlar 30-50 cc anca veriyordum. Geceden öglene emiyor, ögleden sonra ev işi bebek bakım yemek derken sütüm azalıyor yetmemeye basliyor diye düşünüyorum. Ben de bırakmasını istemediğim için düşünüyorum zaten ama enjektörü istemiyor hava filan yutuyp rahatsız oluyo doktor 150 cc ver dedi enjektörle nasıl vereyim bilemedim

Bizimkinin de terliyor, doğduğundan beri terliyor hatta emince. Doktora sormuştum normal terlemesi demişti
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin...benimki dogustan mi bilmiyorum.son 1aydie farkettim doktorumuza da sormayi unutuyorum her seferinde..Rabbim tum evlatlarimizi.yavrularimizi.korusun insallaj

Kaşıkla deneyin zor gibi ama alışınca kolay oluyor zaten dudaklarına degdiriyorum o da emer gibi içiyor..yada bir deneyin belki Red yaşamazsınız ama redde edebilir siz karar verin

Bizim de sleppy natürel de öyleydi sleppy extra kullanmaya başladık olmadı öyle birşey.

Evet hareketlendigi icin sanirim ben de doktor kontrolune gitmedim henuz ama dr.uma sorucam cok sukur keyfi yerinde dediginiz gibi, baskasi kilosu az dese kizarim ama kendi kendime de kilo almiyo mu diye dert ediyorum bazen

Benim bebeklerimin cildi hassas değil
Molfix denemedim ama bir sürü marka denedim
En iyi verimi baby turco ve sleepy bio naturalde aldım.
Bebeklerimin biri 7 kilodan fazla, 4 numaraya yeni geçtim.
Gece uykusundan önce degistiriyorum sonra sabaha kadar degistirmiyorum hiç sızdırma yapmadı iki marka da

Biz lansinosh yavaş akım kullanıyoruz çok şükür meme reddi olmadı.Sadece 2 gündür akşamları bir iki saat kendini arkaya doğru atıp emmek istemiyor ağlıyor o da 4. Ay sendromundan araştırmalarıma göre.

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin...benimki dogustan mi bilmiyorum.son 1aydie farkettim doktorumuza da sormayi unutuyorum her seferinde..Rabbim tum evlatlarimizi.yavrularimizi.korusun insallaj
Benim kizimin da terliyor ozellikle sicak havalarda terlerdi yazin. Simdi de ev fazla isindiginda emerken terliyor ama genel olarak ev isisi normal de olsa ozellikle gece uyurken cok terliyor ben de doktoruma sormayi dusunuyorum. İnsallah hersey yolundadir

Kizlar hic diyet yapan oldu mu, diyetisyen destegi alan oldu mu aranizda? Ben 2hafta once diyet yapayim dedim sutum azaldi ustelik cok da agir bi diyet yapmamistim. Diyetisyen destegi alip sorunsuz kilo veren oldu mu?

Erkek canım bizimki de çok debeleniyor ya ama dönmeler başlamadı henüz
Bizimki dönüyor dün koltuktan dönerken uçarak kaptım artık koltuk çok tehlikeli oyun halısıylada kavga eder gibi oynuyor sonrada oyuncaklara arkasını dönüyor özellikle beyaz pandaya taktı kafayı

merhaba benimki de az uyuyordu ben uykusu derinleşince yüzüstü yatırıp kafasını yana ceviriiyorum böylece elleri hareket edip kendini kaldırmıyor bu durumda 1.2 saate kadar uyuyabiliyor.

Kızlar bugün 4. Ay doktor kontrolumuz vardı.Bebeğimiz 3 kilo doğmuştu, bu ay 6 kilo olmuş emziriyorum ama sütüm yok denecek kadar az 2 aydır mamayla besleniyor. Kilosuna az demedi gelişimi güzel gayet sağlıklı dedi nasılsa mama veriyosun ek gıdaya geçelim bu ay diyip ayına uygun bi beslenme listesi verdi. Ek gıdaya bu ayda geçmek bana çok sağlıklı gelmiyor ayrıca korkuyorum da daha tam dik oturamıyorlar mama sandalyesine oturt o şekilde ver dedi bide. Kafam allak bullak oldu gittiğim doktor da iyi bir hastanede profesor, peki bu ayda doktor tavsiyesi ile ek gıdaya başlayan var mı?

Ben uyuyamadiginda banyo yaptiriyorum. Ayaklarina kremle masak yapiyorum. Karnini da doyurdum mu uyuyor misil misil. Bir de soyle bir sey kesfettim. Uyandiginda " a uyandin mi" falan diye kucagima almiyorum. Tekrar pis pis yapiyorum tekrar uyuyor.

Kizlar hic diyet yapan oldu mu, diyetisyen destegi alan oldu mu aranizda? Ben 2hafta once diyet yapayim dedim sutum azaldi ustelik cok da agir bi diyet yapmamistim. Diyetisyen destegi alip sorunsuz kilo veren oldu mu?
Ben su an diyet ve spor yapiyorum. Daha once 20 kilo vermistim o tecrubeme dayanarak kendi bilgilerimle yapiyorum. Ama rezene cayi da ictigim icin sutum azalmadi. Ha oyle bol sutum yok. Sadece olan sutumun istikrarini koruyorum rezene ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…