- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #33.961
Benim cok şükür meme reddi olmadı. Ben saatle vermiyorum canım bazen yarım saat sonra beriyorum bazen 1 saat sonra. Belli olmuyor ama 2 saati hiç bulmuyor cnmBenim kızım sürekli öğürüyordu şimdi alıyor ama bu kez de meme reddi korkusundan veremiyorum ben kaç saatte bir emziriyorsun
4 saat çişli bez bekliyor çok az doluyordu, 4. Ay aşısını olmaya gittiğimizde sağlık ocaginda 20 gündür hiç kilo almamış çıktı koca bir ay sadece 300 gram almış. Ben bu zamana kadar çok az mama verdim haftada 1-2 kere yetmediğini düşündügüm zamanlar 30-50 cc anca veriyordum. Geceden öglene emiyor, ögleden sonra ev işi bebek bakım yemek derken sütüm azalıyor yetmemeye basliyor diye düşünüyorum. Ben de bırakmasını istemediğim için düşünüyorum zaten ama enjektörü istemiyor hava filan yutuyp rahatsız oluyo doktor 150 cc ver dedi enjektörle nasıl vereyim bilemedimNasıl anladınız yetmediğini? Biberon konusunda her bebek aynı degil kimisi hem meme hem biberon alıyor kiki bebekte hemen meme reddi yapıyor benim bebeğim gibi ben en başından beri meme mama olarak besledim sütüm yetersizdi çünkü ilk ay enjektör kurtariyordu ama 2. Aydan sonra kaşıkla beslemeye başladım doktorun kızmasına rağmen bırakırsa bırakır biberonla besle böyle kilo almaz beslenmez diyordu ama ben sütü bırakmasını asla istemedim ve kaşıkla devam ediyorum böyle devam süt öncelikli olmak kaydı ile gece sadece süt
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin...benimki dogustan mi bilmiyorum.son 1aydie farkettim doktorumuza da sormayi unutuyorum her seferinde..Rabbim tum evlatlarimizi.yavrularimizi.korusun insallajBizimkinin de terliyor, doğduğundan beri terliyor hatta emince. Doktora sormuştum normal terlemesi demişti
Kaşıkla deneyin zor gibi ama alışınca kolay oluyor zaten dudaklarına degdiriyorum o da emer gibi içiyor..yada bir deneyin belki Red yaşamazsınız ama redde edebilir siz karar verin4 saat çişli bez bekliyor çok az doluyordu, 4. Ay aşısını olmaya gittiğimizde sağlık ocaginda 20 gündür hiç kilo almamış çıktı koca bir ay sadece 300 gram almış. Ben bu zamana kadar çok az mama verdim haftada 1-2 kere yetmediğini düşündügüm zamanlar 30-50 cc anca veriyordum. Geceden öglene emiyor, ögleden sonra ev işi bebek bakım yemek derken sütüm azalıyor yetmemeye basliyor diye düşünüyorum. Ben de bırakmasını istemediğim için düşünüyorum zaten ama enjektörü istemiyor hava filan yutuyp rahatsız oluyo doktor 150 cc ver dedi enjektörle nasıl vereyim bilemedim
Bebeğimin doğduğundan beri başı terliyor endişelenmeyinCok tesekkur ederim cevabiniz icin...benimki dogustan mi bilmiyorum.son 1aydie farkettim doktorumuza da sormayi unutuyorum her seferinde..Rabbim tum evlatlarimizi.yavrularimizi.korusun insallaj
Bizim de sleppy natürel de öyleydi sleppy extra kullanmaya başladık olmadı öyle birşey.Birsey sormak istiyorum benim oğlum 3 ay 14 günlük ben sleepy 4 no kullanıyorum ama gece resmen az yaptığı halde uyuyor çünkü çişi hep ön tarafından dışarı taşıyor haliyle sabah 05:30 veya 06:00 da üst baş değişiyoruz bu yüzden bez değiştireceğim molfix kullanan varmı memnunmusunuz ve 7 kilo ve üzeri kaç numara kullananiyorsunuz ?
Evet hareketlendigi icin sanirim ben de doktor kontrolune gitmedim henuz ama dr.uma sorucamBizim doktorumuzun dediğine göre 4. Aydan itibaren artık 1 kilo almasını beklemeyin, 300-400 gr almaları normal, çünkü hareketlenmeye başladılar. Valla bebek baktığında sağlıklı görünüyorsa, gülüp tepki veriyorsa iyidir bence.
Ancak bol bol emzirince geçiyor, bir de ılık duşta masaj yapmak lazım.
Benim bebeklerimin cildi hassas değilBirsey sormak istiyorum benim oğlum 3 ay 14 günlük ben sleepy 4 no kullanıyorum ama gece resmen az yaptığı halde uyuyor çünkü çişi hep ön tarafından dışarı taşıyor haliyle sabah 05:30 veya 06:00 da üst baş değişiyoruz bu yüzden bez değiştireceğim molfix kullanan varmı memnunmusunuz ve 7 kilo ve üzeri kaç numara kullananiyorsunuz ?
Biz lansinosh yavaş akım kullanıyoruz çok şükür meme reddi olmadı.Sadece 2 gündür akşamları bir iki saat kendini arkaya doğru atıp emmek istemiyor ağlıyor o da 4. Ay sendromundan araştırmalarıma göre.4 saat çişli bez bekliyor çok az doluyordu, 4. Ay aşısını olmaya gittiğimizde sağlık ocaginda 20 gündür hiç kilo almamış çıktı koca bir ay sadece 300 gram almış. Ben bu zamana kadar çok az mama verdim haftada 1-2 kere yetmediğini düşündügüm zamanlar 30-50 cc anca veriyordum. Geceden öglene emiyor, ögleden sonra ev işi bebek bakım yemek derken sütüm azalıyor yetmemeye basliyor diye düşünüyorum. Ben de bırakmasını istemediğim için düşünüyorum zaten ama enjektörü istemiyor hava filan yutuyp rahatsız oluyo doktor 150 cc ver dedi enjektörle nasıl vereyim bilemedim
Benim kizimin da terliyor ozellikle sicak havalarda terlerdi yazin. Simdi de ev fazla isindiginda emerken terliyor ama genel olarak ev isisi normal de olsa ozellikle gece uyurken cok terliyor ben de doktoruma sormayi dusunuyorum. İnsallah hersey yolundadirCok tesekkur ederim cevabiniz icin...benimki dogustan mi bilmiyorum.son 1aydie farkettim doktorumuza da sormayi unutuyorum her seferinde..Rabbim tum evlatlarimizi.yavrularimizi.korusun insallaj
Erkek canım bizimki de çok debeleniyor ya ama dönmeler başlamadı henüzBebeğiniz erkekmi kızmi ? Bizimde tasmiyordu ama son bir aydır çok çok hareketlendi dönmeler başladı gece resmen debeleniyor ve sonuç ıslak kıyafetler
Terliyor canim hatta bazen yanakları bile kızarıyor, özellikle çok acıkmış ve hızlı hızlı emiyorsa saclari sırılsıklam oluyor.Kizlar bebegi emerken bebeginin kafasi terleyen yok mu?
Bizimki dönüyor dün koltuktan dönerken uçarak kaptım artık koltuk çok tehlikeliErkek canım bizimki de çok debeleniyor ya ama dönmeler başlamadı henüz
merhaba benimki de az uyuyordu ben uykusu derinleşince yüzüstü yatırıp kafasını yana ceviriiyorum böylece elleri hareket edip kendini kaldırmıyor bu durumda 1.2 saate kadar uyuyabiliyor.Bebeğinizin uykuya dalması için neler yapıyorsunuz? Yani benim bebişin uykusu biraz az. Daha doğrusu ben uyutamıyorum sanırım. Gözünden uyku akıyor. Uyumak istiyor ama dalamıyor. Emerken uyursa 15 dk kadar uyuyor. Müzik açıyorum, white noise açıyoerum, pışpışlıyorum, sallıyorum, emzik veriyorum, masal okuyorum, okşuyorum yok yine de olmuyor. Gündüzleri evde yarım saatten uzun uyuyamıyor. Bebek arabasındaysa gezerken uyuyor. Ama o da her zaman mümkün olmuyor. Zaten uyusa da kendime baksam diyorum anca. Mesela bugün 10 da kalktı 11. 45 te yarım saat uyudu 12.15 uyandı. O zamandan beri sadece 15 dk uyutabildim. Kaçıncı girişimim bilmiyorum. Gündüz uyumayınca akşam da zor oluyor. Gece uykusu yine daha iyi. Dalması çok zor yine ama artık meme ve kaka uyanması dışında biraz daha iyi. 10-11 saat gibi uyuyor ama bi 4 5 defa uyanılıyor.
Ben bi yerlerde eksiklik yapıyorum gibi geliyor. Dalamıyor çocuk. Yani sanki bi düğmesini açık unuttum da ona basmıyormuşum gibi geliyor.
Rica ederim. Su an 3 numara kullaniyoruz ama yakinda 4 e geceriz gibime geliyor. Biraz sıkmaya basladı cunku. Bebis biraz tombis o yuzden olabilir.Cevabınız için çok teşekkürlerKaç numara kullanıyorsunuz her bezde no farklı oluyor da
Ben uyuyamadiginda banyo yaptiriyorum. Ayaklarina kremle masak yapiyorum. Karnini da doyurdum mu uyuyor misil misil. Bir de soyle bir sey kesfettim. Uyandiginda " a uyandin mi" falan diye kucagima almiyorum. Tekrar pis pis yapiyorum tekrar uyuyor.Bebeğinizin uykuya dalması için neler yapıyorsunuz? Yani benim bebişin uykusu biraz az. Daha doğrusu ben uyutamıyorum sanırım. Gözünden uyku akıyor. Uyumak istiyor ama dalamıyor. Emerken uyursa 15 dk kadar uyuyor. Müzik açıyorum, white noise açıyoerum, pışpışlıyorum, sallıyorum, emzik veriyorum, masal okuyorum, okşuyorum yok yine de olmuyor. Gündüzleri evde yarım saatten uzun uyuyamıyor. Bebek arabasındaysa gezerken uyuyor. Ama o da her zaman mümkün olmuyor. Zaten uyusa da kendime baksam diyorum anca. Mesela bugün 10 da kalktı 11. 45 te yarım saat uyudu 12.15 uyandı. O zamandan beri sadece 15 dk uyutabildim. Kaçıncı girişimim bilmiyorum. Gündüz uyumayınca akşam da zor oluyor. Gece uykusu yine daha iyi. Dalması çok zor yine ama artık meme ve kaka uyanması dışında biraz daha iyi. 10-11 saat gibi uyuyor ama bi 4 5 defa uyanılıyor.
Ben bi yerlerde eksiklik yapıyorum gibi geliyor. Dalamıyor çocuk. Yani sanki bi düğmesini açık unuttum da ona basmıyormuşum gibi geliyor.
Ben su an diyet ve spor yapiyorum. Daha once 20 kilo vermistim o tecrubeme dayanarak kendi bilgilerimle yapiyorum. Ama rezene cayi da ictigim icin sutum azalmadi. Ha oyle bol sutum yok. Sadece olan sutumun istikrarini koruyorum rezene ile...Kizlar hic diyet yapan oldu mu, diyetisyen destegi alan oldu mu aranizda? Ben 2hafta once diyet yapayim dedim sutum azaldi ustelik cok da agir bi diyet yapmamistim. Diyetisyen destegi alip sorunsuz kilo veren oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?