- 18 Aralık 2020
- 742
- 962
- 53
- 30
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #33.941
Yazar musın bana da sonucunu.Evet ben de gördüm eşim videosunu açacaktı dayanamam nolur açma dedim Allah belasını versin o adamın vicdansız pislik
Benim de yumuşak artık danışmanım memeler terbiye oluyor dedi ben de emzirme saati geldiğinde hissettiğim sızıyı hissetmez olunca çok panikledim ama emiyor kızım bakalım 10 gün sonra kontrolde çıkar zaten
Evde bebek tartım var tartabilirsem bugün yazarım tabikiYazar musın bana da sonucunu.
Kakasinda tek var mukus ama ,kusmugunda yokMukusla balgam atıyor kusuyorsa dikkat edin kusmuğunda da balgam vardır çıkarması çok iyi
Balgam canım o biz hastane yattık ya doktorum gösterdiKakasinda tek var mukus ama ,kusmugunda yok
Slepyy bende kullandim ve ayni sekilde ustten sizdiriyor. Sleppy haric butun bezler iyi. Hepsini denedim. Hatta A101 in bezi sleppy den daha iyi. Su anda molfix kullaniyorum cok memnunum.Birsey sormak istiyorum benim oğlum 3 ay 14 günlük ben sleepy 4 no kullanıyorum ama gece resmen az yaptığı halde uyuyor çünkü çişi hep ön tarafından dışarı taşıyor haliyle sabah 05:30 veya 06:00 da üst baş değişiyoruz bu yüzden bez değiştireceğim molfix kullanan varmı memnunmusunuz ve 7 kilo ve üzeri kaç numara kullananiyorsunuz ?
Cevabınız için çok teşekkürlerSlepyy bende kullandim ve ayni sekilde ustten sizdiriyor. Sleppy haric butun bezler iyi. Hepsini denedim. Hatta A101 in bezi sleppy den daha iyi. Su anda molfix kullaniyorum cok memnunum.
Kuzum artik göğüsler terbiye oluyor benimde önceden çok sert olurdu 2 saate bir şimdi yumuşak bebek emdiğinde iniyor sut hep azalıyor dersen azalır bu süt işi tamamen psikolojik benim sütüm var bebegime yetiyor de suyunuda iç bol bol inşallah yetecek doyacak bebegin ama 4.aydan itibaren kilo alımları nerdeyse yarıya düşüyor sanma ki sütüm yetmedi hareketlendiler artık yakıyorlar içtikleriniKızlar çok üzgünüm ya geceleri göğsüm süt dolar sabaha sütüm çok olurdu şimdi gece gündüz yumuşacık azalıyor mu acababen de izledim o videoyu böyle üzülünce de hemen sütüm kesiliyor. Ondan mı acaba. Bir haftadır geceleri göğsüm yumşak sütüm olsun diye canım çıkıyor çok uğraşıyorum neden böyle oluyor acaba?
Bizimkinin de terliyor, doğduğundan beri terliyor hatta emince. Doktora sormuştum normal terlemesi demiştiKizlar bebegi emerken bebeginin kafasi terleyen yok mu?
Bence mümkün. Zaten herkes ekonomik olarak sıkıntıda illaki sizin kriterlerinize uygun birileri vardır. Anladığım kadarıyla full time bir beklentiniz yok çevrenizde soruşturun bulunur diye düşünüyorumÇalışan ya da bir şekilde yardımcı/bakıcı planlayanlara, bu konuda düşüncesi/tecrübesi olanlara sorum var.
Kendi işimizi yapıyoruz eşimle birlikte. Home office olarak. Yazın çok yoğun çalışıyoruz, kışın gevşek.
Bir süre sonra ben de çalışmak istiyorum. Şu an haftada 1 2 saat ufak görüşmelere katılıyorum sadece ama bu zamanla artacak.
Bakıcı arasam, bildiğim kadarıyla bakıcılar ev işi yapmıyor, bu sefer ben bakıcıya hizmet eder hale geleceğim. Çünkü sürekli evde olduğumuzdan ev hep çok dağılıyor ve pisleniyor. Bakıcıya yemek vs olacak. Bir de çocuk beni evde görünce beni ister gibi geliyor. Ama bilmiyorum faydası olabilir tabii.
Daha çok bir kaç gün, belki de her gün yarım gün biri ev işleri için gelse ama o zaman da bebekle hep ben ilgileneceğim için yine çalışamam gibi geliyor. Yani full temizlik değil de günlük işler (bulaşık çamaşır yemek ve etrafı toparlama) ve artı 2 saat bebeği oyalama gibi bir beklentim var sanırım. Sizce böyle birini bulmam mümkün mü? Yoksa hayal ürünü mü :)
Aslında evde biri olmasından hiç hoşlanmıyorum fikren ama çalışmak da istiyorum zaten maddi olarak da benim çalıştığımdaki getirim çok daha mantıklı olacak.
Kafam çok karışık açıkçası. Bu konuda ne beklemeliyim hiç bilmiyorum.
Ya iyiki açmamış dayanılarak gibi değil, inşallah bir daha o bebeğe yaklaşamadan geberir gider Allahını belası.Evet ben de gördüm eşim videosunu açacaktı dayanamam nolur açma dedim Allah belasını versin o adamın vicdansız pislik
Benim de yumuşak artık danışmanım memeler terbiye oluyor dedi ben de emzirme saati geldiğinde hissettiğim sızıyı hissetmez olunca çok panikledim ama emiyor kızım bakalım 10 gün sonra kontrolde çıkar zaten
bebeklerde röntgen çektirmek sıkıntı olmuyor mu? yani doktorunuz bu konuda birşey söyledi mi?Merhaba bizde de tam tamına aynı sorun var ablası bulaştırdı sanirim göğsü hirildiyor.bugun acile götürdük çocuk doktoru baktı röntgen filan çektirdik birsey yoktu ciğerlerine.serum fizyolojik damlatip aspire edin dedi.gece daha bir siddetleniyor.
2 aylık olduğundan beri günde 1 veya 2 kere biberonla süt içiyor avetin .çalışıyorum çünkü. Meme reddi olmadı hatta bir doktordan dinlemiştim işe bşlayacak olanlar öncesinde biberona da alıştırsınlar sonra biberonu kabul etmeyebilir diye bu nedenle 2 aylık olmadan da dışarı çıktığımız zamanlar biberonla sütümden veriyodum. Ama hiç mamayı denemedim .Kızlar malesef sütüm azalmış, bebişe yetmemeye başlamış. Günde 1 kez takviye yapmam gerekecek mama, sorum şu ki biberon verebilir miyim bebeğe çok korkuyorum meme reddi olur diye, bazen sağdığım sütü şırınga ile veriyodum ya da ufak doz mamalarda şırınga kurtariyordu bugün denedim gene şırıngayı istemedi bebek sütte az malum. 4 aylık olduk meme reddi yapar mi artık ne dersiniz denemeli mi, nasıl bir yol izlemeli? Elimde avent ve lansinoh yavaş akım var hangisini tavsiye edersiniz?
Kızlar malesef sütüm azalmış, bebişe yetmemeye başlamış. Günde 1 kez takviye yapmam gerekecek mama, sorum şu ki biberon verebilir miyim bebeğe çok korkuyorum meme reddi olur diye, bazen sağdığım sütü şırınga ile veriyodum ya da ufak doz mamalarda şırınga kurtariyordu bugün denedim gene şırıngayı istemedi bebek sütte az malum. 4 aylık olduk meme reddi yapar mi artık ne dersiniz denemeli mi, nasıl bir yol izlemeli? Elimde avent ve lansinoh yavaş akım var hangisini tavsiye edersiniz?
Biz 2. Ayından beri Sleepy 3+ kullanıyoruz çok memnunum 1 kere bile taşma problemi yaşamadık 3 dar 4 bol gelince bu tam bizlik oldu, 5-10 kg arası için uygunBirsey sormak istiyorum benim oğlum 3 ay 14 günlük ben sleepy 4 no kullanıyorum ama gece resmen az yaptığı halde uyuyor çünkü çişi hep ön tarafından dışarı taşıyor haliyle sabah 05:30 veya 06:00 da üst baş değişiyoruz bu yüzden bez değiştireceğim molfix kullanan varmı memnunmusunuz ve 7 kilo ve üzeri kaç numara kullananiyorsunuz ?
Bebeğiniz erkekmi kızmi ? Bizimde tasmiyordu ama son bir aydır çok çok hareketlendi dönmeler başladı gece resmen debeleniyor ve sonuç ıslak kıyafetlerBiz 2. Ayından beri Sleepy 3+ kullanıyoruz çok memnunum 1 kere bile taşma problemi yaşamadık 3 dar 4 bol gelince bu tam bizlik oldu, 5-10 kg arası için uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?