- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.001
Yatarak emerse daha rahat ediyorum ama bu sefer de uyuyakalıyor ve kilo alımı azaldı bu haftaYa bizde de başladı o durum, kendisini geri atıyor, başını sağa sola çeviriyor, ben biberonla beslediğim için biberonu bi o tarafa bi bu tarafa dönduruyorumboynu bükülmeden düz olacak şekilde beslersem daha az haraketleniyor bi deneyin isterseniz, başı hafif arkaya gibi olcak.
Ben öyle uyukladığı zaman garip sesler çıkartıyorum, öksürüyorum, pişt diyorum, bazen şarkı söylüyorum, gözü kapanmaya başladığı anda başlıyorum şebekliğeYatarak emerse daha rahat ediyorum ama bu sefer de uyuyakalıyor ve kilo alımı azaldı bu hafta
Ya insanlar bir garip oldu, herkesin içinden bir psikopat çıkıyor, sanki bulaşıcı bir hastalık gibi yayılıyor, insanların bir düzeni yok bir gün iş bulurlarsa bir gün işsiz geziyorlar, sorunları o kadar büyüdü ki artık psikolojileri herseyi geriye atmaya başladı, ülkenin içinde bulunduğu durum ortada, böyle giderse daha çok duyarız böyle öfke patlaması, cinnet, psikolojik bozukluk haberlerini, ne ideolojileri varmış be, ideoloji uğruna elden gidiyor ülke farkında değiller, Allah yardımcımız olsun çünkü artık Allaha kaldı işimiz. Koca ülkede hiç mi güzel haber olmaz ya, hep cinayet hep intihar hep kavga dövüş.Dünyanın çivisi mivisi kalmamış yeni kötü haberi gördünüz müyozgat bir aylık bebek
Ya o konuda ben çok dertliyim, bizimkinde gece gündüz ayrımı yok, bir gece 9 da yatıyor sabaha kadar uyuyor bir gece yatıyor bi bakıyorum cingirakla oynamaya başlamış, dün gece mesela 9 da yattı 1.30 da doyurmak için uyandırdım, 2 de tekrar uyudu 3 te uyandi sonra sabah 5e kadar oyun oynamak istedi , 6 da uyudu hala da uyuyor, bir önceki gece de akşam 7 de yatmisti sabah 9 da güne başladı, düzenli uyku saati ayarlayanlar nasıl yapıyorlar ki acaba, gündüz uyutmayim desem hayatta durmaz yıkar ortalığı beni yatağıma götür diye.Kızlar bebekleriniz gece uykusuna kaçta başlıyor. Bizimki bizi bekliyor bizle birlikte aynı saatte yatıyor. 12 buçukta uyuyor. 10 buçuk gibi uyusa bizde kendimize zaman ayirsak diyorum ama evin bütün ışıkları kapanmadan bizimki uyumuyor uyusa bile uyaniyor. Sizde durumlar nasıl
Kızlar bebekleriniz gece uykusuna kaçta başlıyor. Bizimki bizi bekliyor bizle birlikte aynı saatte yatıyor. 12 buçukta uyuyor. 10 buçuk gibi uyusa bizde kendimize zaman ayirsak diyorum ama evin bütün ışıkları kapanmadan bizimki uyumuyor uyusa bile uyaniyor. Sizde durumlar nasıl
Benım oğlumda sunnet oldu 10 gun once uc dort gune duzelıyor ınsallah senınkıde saglıklı sekılde gecıcekGüzel anneler yarın biz sünnet olacağız inşaAllah 3 ay 16 günlük olmuş olacak yarın bebeğim çok endişeliyim ve korkuyorum dua istiyorum sizlerden
Ya o konuda ben çok dertliyim, bizimkinde gece gündüz ayrımı yok, bir gece 9 da yatıyor sabaha kadar uyuyor bir gece yatıyor bi bakıyorum cingirakla oynamaya başlamış, dün gece mesela 9 da yattı 1.30 da doyurmak için uyandırdım, 2 de tekrar uyudu 3 te uyandi sonra sabah 5e kadar oyun oynamak istedi , 6 da uyudu hala da uyuyor, bir önceki gece de akşam 7 de yatmisti sabah 9 da güne başladı, düzenli uyku saati ayarlayanlar nasıl yapıyorlar ki acaba, gündüz uyutmayim desem hayatta durmaz yıkar ortalığı beni yatağıma götür diye.
Bizde de düzen yok çevremde benimle aynı ayda doğum yapanlar var onlara bakıyorum bebegimin uyku saati geldi diyorlar. Bizim öyle bir saatimiz yok gece de 12 buçuk tan önce yatmaz. Aşı olduğu günler çok uyuyor oda aşıdan kaynaklı. 4 aylık olacak düzene girmedi. Akşamları zaten hiç durmuyor dizilerimi izleyemiyorum artık hep bebekle uğraşmaktan kendime vakit kalmıyor.Ben de 3,5 aydır kendime ve eşime vakit ayırabileceğim günleri bekliyorum.
Biz yatağa 10da da gitsek kızım 12den erken uyumuyor.Şuan 4. Ay atağında yarım saatte bir uyanıyor malesef henüz düzen kuramadık
Bz gecen hafta olduk 1 gün acı çekti sadece ertesi gün gülücükler attı. İlk gün fitil kullandık ağlayınca. Gönlünü ferah tut korkma geçiyor onun iyiliği için sonuçtaGüzel anneler yarın biz sünnet olacağız inşaAllah 3 ay 16 günlük olmuş olacak yarın bebeğim çok endişeliyim ve korkuyorum dua istiyorum sizlerden
Çok teşekkür ederim hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun nasıl dayanicam bilmiyorum bende ağlarım artıkBenım oğlumda sunnet oldu 10 gun once uc dort gune duzelıyor ınsallah senınkıde saglıklı sekılde gecıcekcanım ama ılk uc gun zor gecıcek bıraz her idrarında yanıyor ve aglıyor malesef sabret dayan
Çok teşekkür ederim evet hersey onun iyiliği için..şimdiden içimden ağlamak geliyorBz gecen hafta olduk 1 gün acı çekti sadece ertesi gün gülücükler attı. İlk gün fitil kullandık ağlayınca. Gönlünü ferah tut korkma geçiyor onun iyiliği için sonuçta
Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı.hayir doktorumuz herhangi birsey söylemedi.bebeklerde röntgen çektirmek sıkıntı olmuyor mu? yani doktorunuz bu konuda birşey söyledi mi?
Ben hala kendime gelemiyorum videoyu izledim...izlemez olaydım bağıra bağıra ağlamak istedim !!!Hafızamda silemiyorum çok etkilendim.O vurmaya normal insan dayanamaz minicik bedeniyle yavrum benim nasıl ağlıyor cildiricam ya!!!!!!!Kızlar ya moralim çok bozuk, akşam Twitter a bi bakayım dedim, yaa 3 aylık bebeğe babasının uyguladığı şiddeti gördüm, o kadar kötü oldum ki, gelip gidip kızımı öpüyorum sanki o bebeğin acısı dinecekmis gibi hissedip, resmen psikolojim bozuldu, bu nasıl bi insandır ya, hele o anne daha önce görmüş bebeği dövdüğünü, vurma seslerini de duymuş o yüzden videoya almış, yaa kimin aklına gelir videoya alıp ispat etmek Allah aşkına, çaya bakmaya mutfağa gitmiş, sesi duydun mu alırsın bıçak satır ne geçerse eline, param parça edersin o şerefsizi. O ispat edecek diye bebek şuan yoğun bakımda
Ben bunu belirtmiştim grupta benimkisi aşırı terliyor kafası boncuk boncuk oluyor.Hatta şimdi bütün vücudu terliyor sırtı flnda.Kizlar bebegi emerken bebeginin kafasi terleyen yok mu?
Gece oynamak istese de müsade etmeyin ışık açmayın ve tekrar uyutunYa o konuda ben çok dertliyim, bizimkinde gece gündüz ayrımı yok, bir gece 9 da yatıyor sabaha kadar uyuyor bir gece yatıyor bi bakıyorum cingirakla oynamaya başlamış, dün gece mesela 9 da yattı 1.30 da doyurmak için uyandırdım, 2 de tekrar uyudu 3 te uyandi sonra sabah 5e kadar oyun oynamak istedi , 6 da uyudu hala da uyuyor, bir önceki gece de akşam 7 de yatmisti sabah 9 da güne başladı, düzenli uyku saati ayarlayanlar nasıl yapıyorlar ki acaba, gündüz uyutmayim desem hayatta durmaz yıkar ortalığı beni yatağıma götür diye.
Bizim gece uykumuz 8-9 arası başlıyor en geç 10Kızlar bebekleriniz gece uykusuna kaçta başlıyor. Bizimki bizi bekliyor bizle birlikte aynı saatte yatıyor. 12 buçukta uyuyor. 10 buçuk gibi uyusa bizde kendimize zaman ayirsak diyorum ama evin bütün ışıkları kapanmadan bizimki uyumuyor uyusa bile uyaniyor. Sizde durumlar nasıl
Tracy Esay metodunu öneririm 1 hafta da oturtuyorsunuz ben 2. Aydan beri bu düzendeyimBen de 3,5 aydır kendime ve eşime vakit ayırabileceğim günleri bekliyorum.
Biz yatağa 10da da gitsek kızım 12den erken uyumuyor.Şuan 4. Ay atağında yarım saatte bir uyanıyor malesef henüz düzen kuramadık
Biz evin bütün ışıklarını kapatıyoruzKızlar bebekleriniz gece uykusuna kaçta başlıyor. Bizimki bizi bekliyor bizle birlikte aynı saatte yatıyor. 12 buçukta uyuyor. 10 buçuk gibi uyusa bizde kendimize zaman ayirsak diyorum ama evin bütün ışıkları kapanmadan bizimki uyumuyor uyusa bile uyaniyor. Sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?