2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yatarak emerse daha rahat ediyorum ama bu sefer de uyuyakalıyor ve kilo alımı azaldı bu hafta

Yatarak emerse daha rahat ediyorum ama bu sefer de uyuyakalıyor ve kilo alımı azaldı bu hafta
Ben öyle uyukladığı zaman garip sesler çıkartıyorum, öksürüyorum, pişt diyorum, bazen şarkı söylüyorum, gözü kapanmaya başladığı anda başlıyorum şebekliğe mamasını bitirene kadar oyalıyorum bir şekilde.

Dünyanın çivisi mivisi kalmamış yeni kötü haberi gördünüz mü yozgat bir aylık bebek
Ya insanlar bir garip oldu, herkesin içinden bir psikopat çıkıyor, sanki bulaşıcı bir hastalık gibi yayılıyor, insanların bir düzeni yok bir gün iş bulurlarsa bir gün işsiz geziyorlar, sorunları o kadar büyüdü ki artık psikolojileri herseyi geriye atmaya başladı, ülkenin içinde bulunduğu durum ortada, böyle giderse daha çok duyarız böyle öfke patlaması, cinnet, psikolojik bozukluk haberlerini, ne ideolojileri varmış be, ideoloji uğruna elden gidiyor ülke farkında değiller, Allah yardımcımız olsun çünkü artık Allaha kaldı işimiz. Koca ülkede hiç mi güzel haber olmaz ya, hep cinayet hep intihar hep kavga dövüş.

Kızlar bebekleriniz gece uykusuna kaçta başlıyor. Bizimki bizi bekliyor bizle birlikte aynı saatte yatıyor. 12 buçukta uyuyor. 10 buçuk gibi uyusa bizde kendimize zaman ayirsak diyorum ama evin bütün ışıkları kapanmadan bizimki uyumuyor uyusa bile uyaniyor. Sizde durumlar nasıl

Ya o konuda ben çok dertliyim, bizimkinde gece gündüz ayrımı yok, bir gece 9 da yatıyor sabaha kadar uyuyor bir gece yatıyor bi bakıyorum cingirakla oynamaya başlamış, dün gece mesela 9 da yattı 1.30 da doyurmak için uyandırdım, 2 de tekrar uyudu 3 te uyandi sonra sabah 5e kadar oyun oynamak istedi , 6 da uyudu hala da uyuyor, bir önceki gece de akşam 7 de yatmisti sabah 9 da güne başladı, düzenli uyku saati ayarlayanlar nasıl yapıyorlar ki acaba, gündüz uyutmayim desem hayatta durmaz yıkar ortalığı beni yatağıma götür diye.

Ben de 3,5 aydır kendime ve eşime vakit ayırabileceğim günleri bekliyorum.
Biz yatağa 10da da gitsek kızım 12den erken uyumuyor.Şuan 4. Ay atağında yarım saatte bir uyanıyor malesef henüz düzen kuramadık

Güzel anneler yarın biz sünnet olacağız inşaAllah 3 ay 16 günlük olmuş olacak yarın bebeğim çok endişeliyim ve korkuyorum dua istiyorum sizlerden
Benım oğlumda sunnet oldu 10 gun once uc dort gune duzelıyor ınsallah senınkıde saglıklı sekılde gecıcek canım ama ılk uc gun zor gecıcek bıraz her idrarında yanıyor ve aglıyor malesef sabret dayan

Bizde de düzen yok çevremde benimle aynı ayda doğum yapanlar var onlara bakıyorum bebegimin uyku saati geldi diyorlar. Bizim öyle bir saatimiz yok gece de 12 buçuk tan önce yatmaz. Aşı olduğu günler çok uyuyor oda aşıdan kaynaklı. 4 aylık olacak düzene girmedi. Akşamları zaten hiç durmuyor dizilerimi izleyemiyorum artık hep bebekle uğraşmaktan kendime vakit kalmıyor.

Güzel anneler yarın biz sünnet olacağız inşaAllah 3 ay 16 günlük olmuş olacak yarın bebeğim çok endişeliyim ve korkuyorum dua istiyorum sizlerden
Bz gecen hafta olduk 1 gün acı çekti sadece ertesi gün gülücükler attı. İlk gün fitil kullandık ağlayınca. Gönlünü ferah tut korkma geçiyor onun iyiliği için sonuçta

Benım oğlumda sunnet oldu 10 gun once uc dort gune duzelıyor ınsallah senınkıde saglıklı sekılde gecıcek canım ama ılk uc gun zor gecıcek bıraz her idrarında yanıyor ve aglıyor malesef sabret dayan
Çok teşekkür ederim hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun nasıl dayanicam bilmiyorum bende ağlarım artık

Kızlar benim bebeğimde sünnet olduktan sonra daha doğrusu bir anda kilo aldı diye düşünmüştük pipisi içine kaçmis gibi duruyordu.Gömülü penis deniliyor sanırım bir arkadasin çocuğunda da olmuş biraz kilolu diye doktor masaj yapın sürekli o içerdeki kısmı elinizle çekin demiş hatta bazı bebekler tekrar operasyon geçirmek zorunda kalıyormuş.
Benimki birden kilo aldı çok ama ondan olduğunu düşündük biz ama.

Ben hala kendime gelemiyorum videoyu izledim...izlemez olaydım bağıra bağıra ağlamak istedim !!!Hafızamda silemiyorum çok etkilendim.O vurmaya normal insan dayanamaz minicik bedeniyle yavrum benim nasıl ağlıyor cildiricam ya!!!!!!!

Kizlar bebegi emerken bebeginin kafasi terleyen yok mu?
Ben bunu belirtmiştim grupta benimkisi aşırı terliyor kafası boncuk boncuk oluyor.Hatta şimdi bütün vücudu terliyor sırtı flnda.
Araştırmıştım emerken efor sarf ediyorlar muhtemelen ondandır İnşallah..

Gece oynamak istese de müsade etmeyin ışık açmayın ve tekrar uyutun
Bi süre sonra eğlence olmadığı için kalkmak anlamsız gelecek
Bizim ki bi ara saat gece 4 te dinç uyanmaya başlamıştı
Hiç kaldırmadım sadece emziriyordum hep geri uyutmaya çalıştım uykusu yoksa bile bi kaç gece kalktı baktı gündüz gibi değilmiş dedi heralde artık uyansa da hemen geri uyuyor

Bizim gece uykumuz 8-9 arası başlıyor en geç 10
Dikkat etmek gerekenler gündüz güzel uyuması yorgun bebekte uyumuyor çünkü
Bir de gündüz son uykusundan sonra 3 saat ayakta kalmalı benim dikkat ettiklerim bunlar
Gece 12 saat gündüz 4 saat uyuyoruz totalde
Akşam 7 den sonra evin ışıklarını kapatıyorum loş ışık takılıyoruz 8 gibi yıkayıp uyuyorum uyanırsa da sıfır ışık tekrar uyutuyorum kararlı olunca alışıyor aslında bu uyandı diyip tekrar ışığa gelirse uyumak istemiyor vs
Ev kalabalıksa özellikle sürekli uyanır biliyor ki eğlence var ama hiç salona götürmem eli mahkum uykuya devam

Tracy Esay metodunu öneririm 1 hafta da oturtuyorsunuz ben 2. Aydan beri bu düzendeyim
E yedir
A aktivite
S uyku
Y sizin zamanınız
Ben sadece e nin yerini değiştirdim
Eaesy yapıyorum az az sık emiyor diye
Bebekler düzen sevdiği için sırada ne var bilmek istermiş
Bu yöntemle gece 10-12 saat
Gündüz 4 saat uykumuz var
Döngülerimiz 3-4 saatte 1 şeklinde
Söyle ki sabah 8 kalktı
Emziriyorum
Oyun oynuyoruz
Emziriyorum
Uyuyoruz 10-11 de
Sonra yarım saat uyursa tekrar uyutuyorum
Minimum 1 saat max 2 saat uyumalı
Sonra başa dönüyoruz gibi kitabını tavsiye ederim.

Biz evin bütün ışıklarını kapatıyoruz uyuduktan sonra 10 dakika filan dalmasını bekleyip yatağına yatırıyoruz. Yarım saat sonra normal hayatımıza dönüyoruz 6-6.5 gibi uyuyordu sabahın köründe kalkıyor diye zar zor yedi buçuğa çektik ama bi saat ağlayarak geçiyor sabahın körü dediğim saat de gerçekten körü istisnasız hep 3e çeyrek kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…