2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bız dort ay 10 gunluguz ve artık emmek ıstemıyor cıglık cıglıga agzına getrnce memeyı boyle olab varmı artık emme bıttı mı sizce

Canım işe başladım ben yokken sağdığım sütü bazen mamayı kaşıkla veriyorlar hiç sorun olmuyor tatlı kaşığı ile ver

Biz bulmuştuk yemek artı çocuk bakımı diye anlaşmıştık baştam beklentilerinizi söyleyin ama benim içime sinmedi kadın iki hafta birlikte ilerledik vazgeçtim şimdilik ama evde biri şart bizim aileler gelip gidecek her ay em azından ek gıdaya kadar böyle yapacağız

Bizde de 12 buçuk hatta 1 e sarktığı oluyor. Işıkları kapatsak da kendi kendine ağlamalı söyleniyor öyle öyle uyutuyorum her gece aynı merasim. Ben de bugün onu düşündüm nasıl daha erkene çekebilirim diye daha önce birkaç çalışmam oldu ama işe yaramadı yine uyanıp oymamak istiyo bizi bekliyor

Bız dort ay 10 gunluguz ve artık emmek ıstemıyor cıglık cıglıga agzına getrnce memeyı boyle olab varmı artık emme bıttı mı sizce
Hayır ben de aynı şeyden korktum ama kardeşimin iki çocuğu var ikisinde de 4. Ayda aynı şeyi yaşamış. Bir iki hafta sürüyor ve sonra geçiyormuş. Bu arada tabi sütün bitmesin diye uyuduğu zamanlarda emzirmen lazım. Uyurken emiyorlar genelde.

Aynı si bizim başımızda canım içine kaçıyor biz hafif elimizle elleyip çıkarıyoruz. Doktora sordunuz mu siz

Benimkiler herhangi bi sorun yoksa en geç 8de gece uykusuna yatmış oluyor.
Sabah da 6da güne başlıyoruz
Bazen gece 4te 5te uyanıp güne başlamak istiyorlar mümkün olduğunca uykuyu uzatmaya çalışıyorum.

Az önce sizin taktiği denedim. Ilk başta guuluyor konuşmak istiyor ışığı açın der gibi. açmadım ışığı biraz hamak beşiğine koydum salladım pış pışladim şuan uyuyor ama her an uyanacak gibi

Benimkiler herhangi bi sorun yoksa en geç 8de gece uykusuna yatmış oluyor.
Sabah da 6da güne başlıyoruz
Bazen gece 4te 5te uyanıp güne başlamak istiyorlar mümkün olduğunca uykuyu uzatmaya çalışıyorum.
Zor olmuyor mu saat 6 da uyanmak. Biz 7-8 gibi emmeye uyaniyor sonra yatiyor. Bizde gece geç uyuyoruz sabahta geç kalkıyoruz. Kalktıktan sonra da düzensiz uyuyup uyanmalar oluyor.

Bugün deneyim dedim 10 buçukta yatağa geldik uyudu ama 1 saat sonra kalktı ışıkları açmadan emzirdim salladim şuan uyuyor ama uyanacak gibi hareketler yapiyor uykum geldi uyusam bebek uyanınca uykudan uyanmasi zor oluyor en iyisi biraz daha bekliyecem uyanmazsa bende uyuyacam.

Emzigi ağzına ver onu tutunca çek kendi göğüsünü ver canim. Benimki de tutmuyor öyle yapıyorum ben

Biz sanırım uyku düzenini oturttuk en azından şimdilik öyle görünüyor , Akşam 10-10:30 gibi son beslenmesini yapıp gece uykusuna giriyor; sabah 8 e kadar 1 kere anca kalkıp bı 30 dk oyalanip tekrar uyuyor sabaha kadar

Galiba diş geliyor…
bir süredir emzikle ve eliyle kavga ediyordu, emiyor ama yetmiyor gibi emziğin tutma yerini ve parmak eklemlerini sıkıştıryordu ağzında. Elimi hep ısırmak istiyordu izin vermiyordum bugun krize girdi ben de mecburen bıraktım parmağımı (yanlamasına, tırnaksız kısmı) yavrum ısırdı, dişledi, uyuyakaldı. Salya bir süredir baya vardı. Emme düzeni değişti, uyku düzeni değişti, huysuzlaştı. İnşallah kolaylıkla atlatır çok canı yanmaz dişlik araştırdınız mı sağlıklı olan marka varsa hemen sipariş edeceğim (sophie la girafe almayı düşünüyordum fakat uçmuş, önce daha uygun bir şişlik alayım sonra ona yine bakarım)

Gece uykusu düzenliydi 12 gibi uyuduktan sonra sabah 6 gibi beslenip tekrar uyuyordu 9 civarında uyanırdı. şu anda uyku saatimiz en erken 12, bi kere gece 3 te bile uyudu. Sabaha kadar çok uyanıyoruz, sabah da 6 sonrası uyuduğunun pek bi uyku tarafı yok mızmızlanıp uyuyamıyor.

2 haftadır bebeğim meme reddi yapmıştı biberondan dolayı. Sağarak verdim Her yolu denedim birlikte duş aldık yine de emmek istememişti. Ta ki bugüne kadar. Az önce duşta kendisi emmek istedi. Buraya kadar gidişat iyi ama ben emmiyor diye umudu kestim 3-4 gündür sağmayı çok azalttım beslenmeme hiç dikkat etmedim ve az olan sütüm daha da azaldı. Kesilmek üzere.
Bu vakitten sonra artar mı sizce süt ? Uyandığında tekrar emer inşallah

Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli eller ağızda, benim elimi ağzına almak istiyor, emzikle savaşıyor resmen Benim dişlikte en temiz içerikli ve yapı olarak Sophieler içime sindi. Oio de aldım ama Sophie ye ile bariz fark var yapısı arasında. Ben Sophie nin büyük olanı değil de aşağıdaki modelini aldım hem tutuşu daha güzel geldi ve daha küçük , kavraması güzel. Fiyatı da diğer büyük olanından 100 ₺ daha uygun. Ebebeklerde de var aklınızda olsun.Ayrıca her geçen gün zam geliyo bişeyi düşününce almak lazım artık, ne alırsak elimizde kar kalıyo
Birde kehribar kolyelere inanıyo musunuz bu dönemde ? Diş cıkarmada rahatlatıyo felan diyorlar ama kullananlar var mı ?

Eklentiler

• 54BE792C-A34C-49C1-9A72-A60F5ECE38EA.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 53
Teşekkür ederim, ben de oioi düşünüyorum ilk etapta, sophielerün her ürünü çok güzel en azından içeriği hakkında daha az endişeliyim. Evde var bir iki tane de eski, yıkasam da içime sinmedi. Bu incesinden olanı denedim tiksindi (belki yapısı bozulmuş olabilir beklemekten)

Ebebekte stoğu bitmiş zam yapacaklar herhalde.

Kolyeyi Takan çok gördüm ben kullanmayı düşünmüyorum, bebekler için kolye tehlikeli geliyor boğazını sıkabilir ya da kopartıp parçaları yutabilir. Bir ara kendime mi aşsam diye düşünmüştüm onun da orijinal olanını bulmak samanlıkta iğne aramak gibi.sonunda vazgeçtim.

Bizimki dönüyor dün koltuktan dönerken uçarak kaptım artık koltuk çok tehlikeli oyun halısıylada kavga eder gibi oynuyor sonrada oyuncaklara arkasını dönüyor özellikle beyaz pandaya taktı kafayı
Ay o pandada ne var bilmiyorum benim kız da uzun uzun pandaya bakıyor ona gülüyor kime neye benzetiyor anlamıyorum cok şekerler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…