- 8 Mayıs 2021
- 164
- 169
- 23
- 40
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #34.061
Evet orası öyle bu şekilde düşünmeseydim asla yaptirmazdim.. inşaAllah geçecekCanım şöyle düşün büyüyünce sünnete dair hic bir sey hatırlamayacak büyükken yaptirsaydik emin ol daha ağrılı geçerdi. Bebisler küçük olduğundan hücreler sürekli yenilendiği için hemencecik iyileşecek inşallahkantaron yağ kullaniyormusunuz bizim doktor onu önermişti
Geçmiş olsun annesi, en zor kısmı atlattı bile, çabucak iyileşsin inşallah kuzucukBizi almadılar ameliyathane de lokal olarak oldu çok ağladı dediler ciddi yapışıklik vardı açtım dedi doktor belki ondan ağladı bilmiyorum ama gözleri kıpkırmızı idi hiç öyle olmamıştı ağlamaktan5 dk da bitti verdiler aldık eve geçtik dediğin gibi çiş yaparken çok ağlıyor bizde sallayarak avutuyoruz uyuyor
Çok teşekkür ederim inşaAllahGeçmiş olsun annesi, en zor kısmı atlattı bile, çabucak iyileşsin inşallah kuzucuk
Geçiyor merak etmeyin 1-5 hafta arası sürüyormuş bizimde hala devam ama hafifledi sizinde öyle olacaktırBiz bir hafta sonra tam 4aylık olacağız 9 Ağustos doğumlu ne kadar sürer acaba bu ataklar benim kızımı kaçta uyutursam uyutayım en az 5 saat uyurdu hiç uyanmadan 7 saati geçtiğini bile bilirim bazen. Önce uykudan uyanıp tekrar uyuma ile başladı yatırıyordum 10dk sonra ağlıyordu tekrar uyutuyordum o zaman geçiyordu gece uykusuna ben şu an razıyım buna da ama üç gündür nöbetleşe uyuyoruz eşimle 2-3 saatte bir kalkıyor ve çok zor dalıyor uykuya gündüzleri bir kez 2-3 saat kesintisiz uyurdu o da gittieğer geçecekse razıyım ama böyle kalırsa yandık!!!
Üstüne bir de emzirme sıkıntısı yaşıyoruz huysuzlanıyor emerken
Olabilir oyuzden gece gündüzü farklı kodlamış olabilirDün gece uyumazsam deneyecektim ama uyudu, ben gündüz çok yanında duramıyorum yemek ev işi falan derken, gece de hep yanımda, şimdi siz böyle yazınca acaba gündüz sıkılıyor gece de benimle mi vakit geçirmek istiyor yavrum, ay içim sızladı şimdi.
Tabloya göre 28 derece de sadece iç body kolsuz ve bacaksız olandan diyor netten bakınca baya kalın bu durumdaKızlar ya bişey sorucam bebeğinizi nasıl giydiriyosunuz. Benim bebeğim sıcağa çok alıştı. Evimiz 28 derece falan ben bebeğe kısakollu zıbın üstüne pijama üstü altına da 2 kat giydiriyorum. Pijamanın altına bir tayt daha yani. Çok mu fazla acaba. Dün giydirmeyeyim dedim tek kat olsun altı da ama hapşırmaya başladı bebeğim. Sizler nasıl giydiriyosunuz?
Gündüz uykularını düzenleyinEki Görüntüle 2963826 Bizim de dişler merhaba diyor kızlar. Alt ön iki diş şişmiş arada göğsümü iki damağıyla ısırıyor. Salya fazla huzursuzluk fazla. 4-5 saat kesintisiz uyuyan bebeklere hayran kaldım. Bizimki doğduğundan beri en fazla 2 saat uzun uyudu. Bende mi problem var anlamadım. Gece uykusuna yatırmadan önce konuşuyorum sakinleştiyorum altını değiştiriyorum. 120 cc mama içiriyorum sonra emmek istiyor kucağımda dalıyor emerken ve beşiğine koyuyorum. Dediğim gibi en fazla 2 saat oda çok nadir genelde 40 dk 1 saate geri uyanıyor. Anlamadım
Oluyor canim ilk kizimda baslamistim simdi de oglumda 4. ayda baslicaz. Merak etme biri kucaginda tutarken versen de olur. Hemen hapur hupur yemiyorlar zaten. Süt ve mama yetermi kilo alimini saglamiyorsa basliyorlar.Kızlar bugün 4. Ay doktor kontrolumuz vardı.Bebeğimiz 3 kilo doğmuştu, bu ay 6 kilo olmuş emziriyorum ama sütüm yok denecek kadar az 2 aydır mamayla besleniyor. Kilosuna az demedi gelişimi güzel gayet sağlıklı dedi nasılsa mama veriyosun ek gıdaya geçelim bu ay diyip ayına uygun bi beslenme listesi verdi. Ek gıdaya bu ayda geçmek bana çok sağlıklı gelmiyor ayrıca korkuyorum da daha tam dik oturamıyorlar mama sandalyesine oturt o şekilde ver dedi bide. Kafam allak bullak oldu gittiğim doktor da iyi bir hastanede profesor, peki bu ayda doktor tavsiyesi ile ek gıdaya başlayan var mı?
Biz de aynı durumdayızFazla aslında, hastaneye kontrole gittiğimizde hemşire üzerini çıkartırken söylemişti bu kadar giydirmeyin çok olmuş diye ama kolik bir bebekti, 2 ay hem kendi mahvoldu hem de ben, ne zaman kalın kalın giydirdik gazdan daha kolay kurtulduk, şimdi de korkuyorum aslında ya yine olursa diyebir de alışınca bir kat bile az giydirsem hemen etkiliyor, biraz daha büyüsün de artık yavaş yavaş azaltacagim
Doktora henüz sormadım canım arkadaşımın oğlunda olmuş...bizimkinde birden kilo alınca bir gün bezini alırken dikkatimi çekti içine kaçmıştı resmen.Sizin ki sünnetten sonrami oldu yoksa kilolu bir bebişmi?Aynı si bizim başımızda canım içine kaçıyor biz hafif elimizle elleyip çıkarıyoruz. Doktora sordunuz mu siz
Operasyonu yapan doktor ve yönteme göre değişiyor sanırım canım.Bizimkisi ne operasyon esnasında ne sonrasında hiç aglamadi ben çok korkmuştum ama..Bugün sabah sünnet olduk girerken ve çıktığında hiç ağlamadı ama sünnet esnasında çok ağlamış ve eve geçince çok ağladı tabi bende onunla beraber ağlıyorum
Bizde aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli eller ağızda, benim elimi ağzına almak istiyor, emzikle savaşıyor resmenBenim dişlikte en temiz içerikli ve yapı olarak Sophieler içime sindi. Oio de aldım ama Sophie ye ile bariz fark var yapısı arasında. Ben Sophie nin büyük olanı değil de aşağıdaki modelini aldım hem tutuşu daha güzel geldi ve daha küçük , kavraması güzel. Fiyatı da diğer büyük olanından 100 ₺ daha uygun. Ebebeklerde de var aklınızda olsun.Ayrıca her geçen gün zam geliyo bişeyi düşününce almak lazım artık, ne alırsak elimizde kar kalıyo
Birde kehribar kolyelere inanıyo musunuz bu dönemde ? Diş cıkarmada rahatlatıyo felan diyorlar ama kullananlar var mı ?
Sünnet sonrası oldu canım. Zayifta diyemem kilolu da diyemem. Kilosu normal ama niye böyle oluyor. Her bezi açmada öyle elimle duzeltiyorum ama bezi kapatiyim acmada yine ayni moralim bozulmaya başladı bu durumaDoktora henüz sormadım canım arkadaşımın oğlunda olmuş...bizimkinde birden kilo alınca bir gün bezini alırken dikkatimi çekti içine kaçmıştı resmen.Sizin ki sünnetten sonrami oldu yoksa kilolu bir bebişmi?
Haha aynı biz valla bende askılılarla geziyorum ama bebeği kat kat artık alıştı sıcağa ince giydirdiğimde hasta gibi oluyor hemen kaka yapıyor üşütüyor yani belli.bende biraz daha büyüsün öyle alıştırıcam herhalde. Aklımız cıkıyor ğşüyecek diye eşimde doğalgazı yaktıkca yakıyor komşularım dalga geçiyor benimleAyni bizimki gibi, bizimki de sıcağa çok alıştı, gazlı bir bebek olduğu için hep kalın giydirdik çok alıştı sıcağa, eşimle ben atlet şort geziyoruz evde, kızım içine uzun kol zibin, külotlu çorap, alt üst takım, yelek, normal çorap veya patik giyiyor, biraz ince giydirsem hemen ya gaz oluyor, ya da elleri buz gibi oluyor hapsiriyor. 6 ayı böyle geçireceğiz artık, sonra yavaş yavaş alistiracagim. Üzerini bir değiştiriyorum neredeyse bir makine çamaşır çıkıyor
process bizde de aynı durum var kucağımda taşırken boynuma da saldırmaya başladı artık bizimki zaten uyumazdı o açıdan değişiklik olmadı bende her türlüsü var fisher price oioi baby jem hep sert geldi hiç ağzına götürmedi ben de sophie aldım çok pahalı ama çoğu bebek seviyor diye black fridayde indirimden umarım sever sevmezse ben kullanıcam ama kullanılacak o ben osanit diş toplarından da alıcam çok huzursuzlanırsa tavsiye ediyolar ya da tetagil
Benim bebeğim de aynı canım nohut kadar pipi bile yok içine gömülüyorSünnet sonrası oldu canım. Zayifta diyemem kilolu da diyemem. Kilosu normal ama niye böyle oluyor. Her bezi açmada öyle elimle duzeltiyorum ama bezi kapatiyim acmada yine ayni moralim bozulmaya başladı bu duruma
Doğru diyorsun. Aç olduğu için uyanmıyor aç olsa memeyi cuk cuk emer benimki geceleri beni yalancı meme olarak kullanıyor. Yalancı memeyi tutturamadım malesef 5 marka denedim. Bir çoğu benimki hemen tuttu denilen markalar. Olmayınca olmuyor oda beni emzik olarak istiyorGündüz uykularını düzenleyin
Gündüz güzel uyuyan gece güzel uyur
Bir de mesela hem emip hem mama almış 2 saat sonra uyandığında bu aç değil alışkanlık oluyor
Tok olduğuna emin olduğunuzda emzirmeden uyutun ki meme uyku bağını koparsın kafasında bebişiniz emmek için uyanmasın
Allah belasını versin o adamın, ben de kahroldum, kızımin ağlamasına bile dayanamıyorum artık, her ağladığında o bebek geliyor aklıma, içim yanıyor.Ben hala kendime gelemiyorum videoyu izledim...izlemez olaydım bağıra bağıra ağlamak istedim !!!Hafızamda silemiyorum çok etkilendim.O vurmaya normal insan dayanamaz minicik bedeniyle yavrum benim nasıl ağlıyor cildiricam ya!!!!!!!
Benim bebeğimde de oluyor doktor sünnetten önce bilgilendirmişti ama bizimki biraz kilolu. Doktor kilosundan dolayı olabileceğini korkmamız gerektiğini söylemişti. Bez değiştirirken masaj yapıyoruz ama öyle çok değil 1-2 kereDoktora henüz sormadım canım arkadaşımın oğlunda olmuş...bizimkinde birden kilo alınca bir gün bezini alırken dikkatimi çekti içine kaçmıştı resmen.Sizin ki sünnetten sonrami oldu yoksa kilolu bir bebişmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?