2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet orası öyle bu şekilde düşünmeseydim asla yaptirmazdim.. inşaAllah geçecek bizim ki onermedi kantaronu iki krem bir fitil birde calpol kullanıyoruz

Geçmiş olsun annesi, en zor kısmı atlattı bile, çabucak iyileşsin inşallah kuzucuk

Geçiyor merak etmeyin 1-5 hafta arası sürüyormuş bizimde hala devam ama hafifledi sizinde öyle olacaktır

Olabilir oyuzden gece gündüzü farklı kodlamış olabilir
Gündüz fazla uyuyorsa da gece az uyur saatlerini düzenleyin o halde
Mutfakta olduğunuzda da yanınıza alabilirsiniz ben öyle yapıyorum ona da anlatıyorum bak şuan şunu yapıyorum vs diye

Tabloya göre 28 derece de sadece iç body kolsuz ve bacaksız olandan diyor netten bakınca baya kalın bu durumda
Ben 25 derece de tutmaya çalışıyorum ev fazla ısınıyor bizimde
25 derece de iç bodysi atlet yani üzerine de ayaklı ince tulum başka bir sey giydirmiyorum
Yatırırken de bunların üzerine en ince 0.3 tog uyku tulumu aldım owli markanın.
Sizin giydirdiklerin 19 derece için mesela

Eklentiler

• 5EACE172-851D-469F-BD67-BB77C8002EB7.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 66
Gündüz uykularını düzenleyin
Gündüz güzel uyuyan gece güzel uyur
Bir de mesela hem emip hem mama almış 2 saat sonra uyandığında bu aç değil alışkanlık oluyor
Tok olduğuna emin olduğunuzda emzirmeden uyutun ki meme uyku bağını koparsın kafasında bebişiniz emmek için uyanmasın

Oluyor canim ilk kizimda baslamistim simdi de oglumda 4. ayda baslicaz. Merak etme biri kucaginda tutarken versen de olur. Hemen hapur hupur yemiyorlar zaten. Süt ve mama yetermi kilo alimini saglamiyorsa basliyorlar.

Biz de aynı durumdayız bi kat azaltsam gazdan kendini parçalıyor kolik olmamasına rağmen ben bi de gazı çıkaramadıysa kalın battaniyeye sarıyorum çocuk isilik oldu geçen ama başka türlü de rahatlayamıyor hem kakayı da daha rahat yapıyor sanki

Kızlar sünnet sonrası pipi içine gittiği için doktoru masaj öneren olmuştu nasil bir masaj bezi her açtığımda pipi icine gitmiş şekilde goruyorum

Aynı si bizim başımızda canım içine kaçıyor biz hafif elimizle elleyip çıkarıyoruz. Doktora sordunuz mu siz
Doktora henüz sormadım canım arkadaşımın oğlunda olmuş...bizimkinde birden kilo alınca bir gün bezini alırken dikkatimi çekti içine kaçmıştı resmen.Sizin ki sünnetten sonrami oldu yoksa kilolu bir bebişmi?

Bugün sabah sünnet olduk girerken ve çıktığında hiç ağlamadı ama sünnet esnasında çok ağlamış ve eve geçince çok ağladı tabi bende onunla beraber ağlıyorum
Operasyonu yapan doktor ve yönteme göre değişiyor sanırım canım.Bizimkisi ne operasyon esnasında ne sonrasında hiç aglamadi ben çok korkmuştum ama..
Ama şuan sizin için çok üzüldüm hiçbir bebeğin caninin yanmasına dayanamıyorum hele ki o haberlerde çıkan bebeğini döven aşşagilik heriften sonra bebeklerle ilgili hassasiyetin arttı.Umarim tez zamanda sağlığına kavuşur bebeğiniz Fitil krem vs verdimi?

process bizde de aynı durum var kucağımda taşırken boynuma da saldırmaya başladı artık bizimki zaten uyumazdı o açıdan değişiklik olmadı bende her türlüsü var fisher price oioi baby jem hep sert geldi hiç ağzına götürmedi ben de sophie aldım çok pahalı ama çoğu bebek seviyor diye black fridayde indirimden umarım sever sevmezse ben kullanıcam ama kullanılacak o ben osanit diş toplarından da alıcam çok huzursuzlanırsa tavsiye ediyolar ya da tetagil

Sünnet sonrası oldu canım. Zayifta diyemem kilolu da diyemem. Kilosu normal ama niye böyle oluyor. Her bezi açmada öyle elimle duzeltiyorum ama bezi kapatiyim acmada yine ayni moralim bozulmaya başladı bu duruma

Haha aynı biz valla bende askılılarla geziyorum ama bebeği kat kat artık alıştı sıcağa ince giydirdiğimde hasta gibi oluyor hemen kaka yapıyor üşütüyor yani belli.bende biraz daha büyüsün öyle alıştırıcam herhalde. Aklımız cıkıyor ğşüyecek diye eşimde doğalgazı yaktıkca yakıyor komşularım dalga geçiyor benimle

Osanit bende duymustum canım hatta burdan kullanan var mı diye sormustum. Bi arkadasım önerdi cok memnun kalmıslar trendyol da var bende almayı düşünüyorum.

Sünnet sonrası oldu canım. Zayifta diyemem kilolu da diyemem. Kilosu normal ama niye böyle oluyor. Her bezi açmada öyle elimle duzeltiyorum ama bezi kapatiyim acmada yine ayni moralim bozulmaya başladı bu duruma
Benim bebeğim de aynı canım nohut kadar pipi bile yok içine gömülüyor

Doğru diyorsun. Aç olduğu için uyanmıyor aç olsa memeyi cuk cuk emer benimki geceleri beni yalancı meme olarak kullanıyor. Yalancı memeyi tutturamadım malesef 5 marka denedim. Bir çoğu benimki hemen tuttu denilen markalar. Olmayınca olmuyor oda beni emzik olarak istiyor nasıl bir yöntem bulurum bilmiyorum ama çooooook zor olucak orası kesin

Allah belasını versin o adamın, ben de kahroldum, kızımin ağlamasına bile dayanamıyorum artık, her ağladığında o bebek geliyor aklıma, içim yanıyor.

Benim bebeğimde de oluyor doktor sünnetten önce bilgilendirmişti ama bizimki biraz kilolu. Doktor kilosundan dolayı olabileceğini korkmamız gerektiğini söylemişti. Bez değiştirirken masaj yapıyoruz ama öyle çok değil 1-2 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…