2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay taşlanacağım şimdi ama ben hamile iken sigara da içtim. :) Tövbeler olsunn piisss anaaaaa :)))

Ne bileyim öyle dediler valla botoks önerilmiyr ama dolguda herhangi bir sorun teşkil etmez rahatlıkla yaptırabilirsn dediler. Nyse yaptırayım ben :))

Nasıl bulabiliriz bu yazıyı sizde var mı hala
Ay görsen resmen beni bağla yoksa uyumam diyor yüzüstü uyusa tamam ama öyle yatırınca çıldırıyor resmen çocuk zaten tam tur dönemiyor hala
Tam da bu şekilde yapıyorum ama ne bileyim bazen motive ediyorum kendimi bebeğim için her şeye razıyım diye bazen de yoruluyorum mamanın nesi varmış diyorum kolayıma geliyor

MadammS z e y n o m kızlar dolgu ve botoks konuşulmuş nereye ve nerede yaptırıyorsunuz ben 32’ye girdim sizde başlamalı mıyım? Açıkçası korkuyorum estetikten şu an kafamdaki tek şey emzirme bitince göğüs estetiği ama dudaklarıma çok hafif dolgu ve yüzüme botoksu da düşünmüyor değilim sizden biraz bilgi alabilir miyim?

Ben 31 yaşındayım canım botoks değilde dudak ve çene dolgusu düşünüyorum. Üst dudak hiç yok bende çizgi gibi braz belirgin olsun istiyorum çenemi de hafiften öne doğru yani uzun olsun istiyorum benim çok düşük :)

İstanbuldayım ben, bir yer planladım kafamda epey araştırdım. Anadolu yakasında bir yer bu hafta yaptıracağım sanırım.
Yaptırdıktan sonra görüşlerimi artısını eksisini paylaşırım :))

Ben hamileyken tuttum kendimi beta 1000 olsun bırakırım dedim bi tek doğuma girmeden sanırım 2 sigara 3 kadeh şarap içtim doktorum izin verdi nasıl keyifliydi ya baya sağlıklı bir doğum girişimi benimki hahahah ama çok rahatlattı normal doğumdu zaten o an doğursam güzeldi de sürdü 12 saat etkisi falan kalmadı
Bende suan içiyorum taşlanabilirim razıyım ama demiştim zaten dışarı çıksın benim için tamamdır
emzirme sonrası içiyorum bir sonraki emzirmeye nikotin etkisi düşmüş oluyor bide artık 3-4 saatte 1 emdiği için çok takılmıyorum
İlk zamanlar sık emerkende uyuyunca içerdim
Kendimi mi avuttum bilemem ama böyle çözüm buldum tabiki bunu övünç kaynağı ya da bir taktik olarak önermiyorum.
Sigara dumanı solutmadığımız sürece sorun olacağını ben sanmıyorum herkesin kendi tercihi tabi
Gönül isterdi ki hayatımda hiç sigara içmemiş olsaydım içipde bu dönemde bırakan varsa da helal olsun

Kesinlikle bende övünmüyorum ama 31 yaşındayım, 17 yasından beri içiyorum. Çok denedim, çok uğraştım ama olmadı. en ağır sigarayı içiyordum yapabildiğim tek şey en ince 0.1 mg'a geçmek oldu. Benim ki sigaradan ziyade artık tiryakilik, bağımlılık gibi bir şey. Keşke hiç içmesek ama olmadı ne yapalım. Şükür ki evlatlarımız sağlıklı.

Hamile iken çok stres yapıyordm ama çok korkusu vardı içimde ya bir şey olursa diye ama brakamadm işte. Neler duydum vala neler söylediler yok evladnı sevmiosun vs... bir kulaktan girdi diğerinden cıktı .
Şaka gibi ama doğumdan çıktığımın 3. saati bana sigara verin diye aglıodum :)))) tövbeeee

Bende 31 yaşındayım 28 den beri yaptırıyorum
Botox zaten belli olan bir sey değil öyle balık gibi donuk yapmıyorlar artık
Kaz ayağı ve alın çizgileri ile kaş arası mimik yaparken kırışmıyor özetle
Kırışıklıklar başlamadan yaptırmak en güzeli ve cok fresh gösteriyor
Dolgu ise bir eksik varsa çene yanak dudak gözaltı çukuru gibi
Bende çene eksikti 3 ml dolgu var hala diyorlar ki bebeğin çenesi sen minicik çenesi var içimden diyorum sen bide beni 3 ml olmadan gör
Botox 6 ay sürüyor etkisi gidıyor etkisi zaten kasları dondurmak ilave bir madde yok
Dolgu da adı üstünde bi madde ile doluyor o bölge 1 sene de etki azalıyor ama hep bir miktar kalıyor %30 gibi
4 yıl düzenli yaptırdığında artık oturmuş oluyor gibi düşünebilirsin

Ben doğum maşasındayım yani çataldayım öyle düşün çocuk çıktı oh rahatlama geldi ten tene temas duygusal anlar flan sonra çocuğu alıyorlar testler kontrol vs
Doktor beni dikiyor o ara sohbet ediyor
gelmiş bana rahatlama tabi neyse bitti işi
dedi ki hadi kalk ne istersen yap dedi ne seviyorsan sipariş et pizza hamburger falan
çataldan atladım bildiğin atladım sigara istedim derin bi sessizlik oldu gülmeye başladılar bebek gelene kadar iç tamam dedi ama napim yani o an gerçekten tek isteğim oydu bide kimsede de yok yanımdakilerde sonra birinden bulup getirdiler annem eşim var manyak mısın diyor yok diyorum ya doktor izin verdi napim o iç dedi

Anlayabiliyorum çok değişik bir bağımlılık gerçekten keşke içmesek ama işteee …işte yani

Ayy çok merak ettim bak şimdi sakın unutma beni
Ben hamileliğim kesinleşince bir iki tane daha içip bıraktım eşim elektronik sigaraya başladı ben kokudan tiksinince, evin içinde de içiyor nargile gibi aynı dumanı onun gibi saniye içinde kayboluyor aromalı sıvı nikotin günlük bir iki fırt çekiyorum pine colada aromalı alıyor alma desem de ona dayanamıyorum çok güzel ama tutuyorum kendimi ilk kızımda da hamile kalınca bırakıp 1.5 yaşında emzirme bitince başlamıştım maalesef
Sen hangi ildesin? Benim de çenem çok küçük ama dolgu ile halledilebildiğini bilmiyordum üst dudağım da incedir çok olmasa da ağzımda çenem de küçücükpeki botox ve dolguyu bırakınca bir eksiklik ya da deformasyon oluyor mu?

Osman gonulal geçen gün instagram dan canlı yayında bir uyku eğitmenini konuk etmişti, memede uyuyan bebekler için de konuştular, onu kaydetmiş instagram hesabına bir izleyin isterseniz, hatırladığım kadarıyla memeden bir anda koparıp uyumaya bırakmıyorlar da ağlamasın diye kademeli uzaklaştırma veya başka bir destek ile önce memede uyumayı unutturma gibi bir yontemden bahsetmişti.

Uyku eğitimi deyince kulağa biraz itici geliyor sanırım, aslında bebeğe uyumayı öğretmek maksat, benim bebeğim ilk 2 ay sadece kucakta sallanarak uyuyordu, o uyuyana kadar artık pert oluyordum, en fazla 2 saat uyuyor ve başa dönüyorduk, sonra beşikte sallayarak uyutmaya başladım o biraz daha kolay geldi, Kucakta sallamayı unuttu hemen, daha sonra beşikte sallanmadan uyumaya başladı, yatağını tanıdı çünkü, şimdi onun uykusu yoksa bile yatağına yatiriyorum benim yatağım da hemen bitişik zaten, uykum çoksa ben uyuyorum o kendi kendine oynuyor uykusu gelince de uyuyor, uyumasını beklememe bile gerek kalmıyor, bir gün uyuyormuş gibi yapıp ne yaptığını izledim, biraz oyuncaklariyla oynadı, sonra emzigini aldı bir süre ağzını aradı, büyük bir çabayla tuttu emzigi, tabi ara sıra bana bakıyor ben uyuyorum dönüyor tekrar sonra gözlerini kapadı bir sağa döndü uyuyamadı ofladı bir sola döndü ofladı derken uyuyakaldı, bebeğin uyumayı bilmesi çok rahat gerçekten, ben iki sürecinde yaşamış biri olarak söylüyorum, kesinlikle bebeklere uyumayı öğretmek lazım, şimdi ne o yıpranıyor ne ben yipraniyorum, o kadar mutlu uyanıyor ki, ağlamaları sıfırlandı, uyandığını yatağındaki oyuncak seslerinden anlıyorum, çünkü kendisi uyudugu zaman deliksiz uyuyor ve uykusunu alıyor, aglatmadan uyumayı öğreten yöntemler var bence kesinlikle denenmeli.

Valla canim acıyor bence, bizimki de öyle birkaç gün çığlık atıp durdu, yeni öğrenince heves etti sonra 2 gün öksürüdü, artık çığlık atmıyor

Ya evet alistirmaniz kotu olmus ama bi yol bulup birakirsinjz umarim. Ben de bi ara emzirerek uyutuyordum ama neyseki cok ilerlemeden biraktim, insan yeterki uyusun diye neler yapiyor neler. Dun gece bahar aktan'in hesabini okuduktan sonra bugun 2uykuya da aglamadan sakince gecti. İsterseniz onu da bi okuyun. Ben uyku vaktine 20 25dk kala kucagima aliyorum emzigi veriyorum, spotifydan lullabies for sleep diye bir liste var onu aciyorum, 15dk evin icinde geziyorum, pencereden disari baktiriyirum biseyler anlatiyorum sakin tonda. 15dk.da yumusadi sonra yatagina yatirip masal kitabi okudum sonra budizzz uyku arkadasi var ondan ninni actim biryandan da ben hafif pispisladim ve uyudu eskiden de boyle yapardim ama sonra bisekilde uyutamadim. Sanirim klasik muzik o esnada beni de rahatlatti ve o rahatlikla uyudu bir deneyin siz de, daha 4 5 gune kadar ben de emziriyordum uyutmak icin maalesef.

Link ekledim ama ins ekleyebilmisimdir en kotu instagramdan oya canak yazin sayfasinda one cikanlarda 100 madde diye var zaten

Cene dolgusunu nerde yaptiriyorsunuz ben de dolgu istiyorum cenem kucuk benim de ahsjdkkd nerde yaptiriyorsunuz, ne kadar sure gidiyor etkisi ve hangi skalada ucretler acaba

Cene dolgusunu nerde yaptiriyorsunuz ben de dolgu istiyorum cenem kucuk benim de ahsjdkkd nerde yaptiriyorsunuz, ne kadar sure gidiyor etkisi ve hangi skalada ucretler acaba
Ben istanbuldayım Nişantaşı’nda britishestetich var İnstagram sayfasında fiyatları da mevcut uygun bir yer bakabilirsiniz ben de 3 ml var 2 kere de yaptırdım şuan baya azaldı tabi hamilelik ve sonrası gitmedim ama duruyor bir kısmı elimle de anlıyorum zaten
yenileteceğim bu ara bakalım

Bestiron damla kullananlar, bu damlayı ne kadar vereceğiz? Kilosu kadar mı yoksa kilosunun 2 katı kadarını mı?

Oya hocayı okumanıza vesile olmama sevindim :) 100 maddede bütün anlatılması gerekeni bu işin gerçek uzmanı olarak anlatıyor. Eğer bir eğitim alınacaksa da bu şekilde uzman birinden alınmalı, piyasada bilinen isimler ekonomi gibi alakasız bölümlerden mezun. Kalp problemi yaşayınca kasaptan medet ummaktan farksız. Olaya iki taraftan bakılıp alınacaksa doğru elden yardım alınmalı. Şey gibi uyduruk yerde dolgu yaptırmamak gibi, cilt reddeder bi yerden tepki verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…