2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yani bazen çok net çizgiler oluyor evet ama dediğin gibi her anne bebeği için en iyisini bilir. Ve tabi bebeği kontrol eden doktor.. Ben doktorumuz sorun yok ver diyorsa benim için bitmiştir gözüm kapalı veriyorum mesela
Soğan sarımsağı 7. Aydan sonra programımıza dahil eden doktorumuz mesela tuz ve şeker asla gerek yok diyor ben bazen çorbalarına 1 çimdik tuz katmak istiyorum çok yavan oluyor diyorum tuzun herhangi bir faydası yok sana bile yokki cocuğa olsun diyor mesela haklı
Yani çok abartmadgmz sürece sorun olduğunu ya da olacağını düşünmüyorum dün kırmızı biber çorbası yaptım mesela 1 küçük soğanı yarıya böldüm o böldüğüm yarının da yarısını çorbasına kattım.
Bizim diş var mı yok mu çözemedim bende göremiyorum kuşum instadan da görmüşsündür zaten ama çok MıZ mız bu aralar inanılmaz gına getirdi artık gerçekten
Son bilmem kaç gecedir uyanıp sadece oturuyor bağırıyor mızırdanıyor sabaha ben zombi gibi işe geliyorum Diş mi atak dönemi mi bilmem bir an önce geçse de eski düzenimize dönsek

Almıştım, erken diye denememiştim, şimdi denerim teşekkür: ) Bardaktan içirmeyi çok istedim ama olmuyor, silikon bardağı hele dişlik yerine kullanıyor ağzına dayayınca. Nuk alıştırma bardağının da resimlerine bakıyor sadece.

Annişler bizde durumlar fena. 8. Ay atağı diye birşey varsa şuan onu dibine kadar yaşıyoruz. Asla kucaktan inmek istemiyor. Babada bile durmuyor mama sandalyesine oturmuyor uyumak istemiyor. Ek gıda almak istemiyor. Ben odadan çıkınca feryat figan. Ben gelince saldırıyor resmen tuvalete giderken bile gideceğimi anlatamak için on bin kelime kuruyorumdur. Bu 4.aydan daha fenaymış . Ne zaman geçer acaba ya da atak değil de başka bir şey olabilir mi sorgulamaya başladım. 1 haftadır çoook zorlanıyorum.

AYNISIIIIII :)

Çekiyorlar ben de çekemezler demiştim
Içine üfleyip baloncuk yapmayı keşfettiler şimdi sürekli suluk istiyorlar hatta

Köfteyi bebeğin avcunun içi kadar dedi doktor siz ne kadar veriyorsunuz miktar olarak?

Köfteyi bebeğin avcunun içi kadar dedi doktor siz ne kadar veriyorsunuz miktar olarak?
Anne köftesi gibi
Hemen hemen o kadardır yani suan gözümde canlandıramadm
Ama bazen benim kız 2 tane yiyor hafta da 2 defa veriyorum köfte max o da 3 bilemedin 4 tane işte pilavla veya sebzeli erişte ile götürüyor

oy süperler: ) ben de verdim, pipetle yine damaklarını kaşımaya çalıştı ama sanırım yanlışlıkla biraz çekti bir ara: ) yarın yine deniycem.
Yanlışlıkla çekebiliyorsa harika bir gelişme bu
Zaten şu dönem birçok şeyi yanlışlıkla keşfediyorlar

diş dönemindeyiz, ondan mı 8. ay atağından mı çok çok çok huysuz. uyanık kaldığı süre en fazla 2 saat 15 dakika, daha çok uyumak istiyor, uykusunda inliyor ve gündüz bazen acı çeker gibi bağırarak uyanıyor. iki lokmadan sonra mama sandalyesinden al beni diyor, kucağımda devam ediyor yemeye. tabakları hep yarım kalıyor kaç gündür, ama beni yiyor. kelimenin tam anlamıyla beni, kafamı tutup yemeye çalışıyor.
cumartesi doktora gideceğiz 8. ay kontrolüne bakalım..

Senin söylediklerin dişe benziyor bizim 2 altta bir tane de üstte dişimiz var. Üstteki dün patladı. Ama bizim bu yaşadığımız sanırım ayrılık kaygısı.

Sorma ya zaten 4.ay atağından sonra düzenli ve uzun uykuya hasret kaldım uzun dediğim de 4-5 saat bana şu an 12 saatmiş gibi geliyor ben 3-4’e de razıyım ama yatırınca uyanıp durmasın yeter ki hepsine diş dedim çıkmadı bu sefer daha bir diş gibi ama bakalım ne olacak hayırlısı ben de görür müyüm ki 5-6 saat kesintisiz uyuduğu zamanları

Kizlar selam, bu aralar biz de krizlerdeyiz. Kizim haftasonu ishaldi, 36.9ates oldu ama gecti simdi ishali. Ben dis diye dusundum ama yine degilmis, cunku huzursuzluk ishal ates hepsi gecti hatta kabiz bile oldu mikrobik bisey atlatti sanirim cunku su an da ben ishalim, gecmiyor birturlu sanirim salgin varmis.
Birde bu aralar gece uyanmalari fena durumda. 4.30da uyaniyor 6ya 7ye kadar uyumuyor deliricem baya oyun oynuyor guluyor falan. 8.aydaki uyku gerilemesi kacinci haftalarda oluyor ya acaba boyle bisey mi?

Evetcanım bizde öyleyiz dün babama sen al çocuğu eve götür ben arabayı park edip geliyim dedim eve gittimki öyle içini çekerek ağlıyor gözleri pıt pıt yaşlar akıyor hemen kucağıma aldim sarılarak ağlıyor yavrum. Onu öyle görünce bende ağlayacaktım bırakıp gittim sandı galiba

Kızlar bebişlere bayramlık neler aldınız? Ben hava sıcak mı olur soğuk mu kararsız kaldım 3 parça bişey aldım. Bakalım hava koşullarına göre giyincez Artık Almayanlara fikir olsun

Eklentiler

• B0B17992-2939-4611-ABBB-9E1E202A6D59.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba güzel anneler.. biraz ara vermiştim buraya konuşuları biraz biraz okudum herkes hemen hemen aynı sıkıntıları yaşıyor gibi:)
2 dişimiz çıktı bizim yukardakileri bekliyoruz şimdi. Gece uyanmalar çok konuşulmuş bizim düzensiz bazen 3 kere uyanıyo bazen 2 bazen saat başı:) ne sebep olduğunu anlayabilmiş değilim :) bu arada 2 uykuya düştük artık..
Ek gıda.. bazen çok güzel yiyor bazen 2 kaşıktan sonra burun kıvırıyor:) suyu çok fazla içiyor gibi geliyor bana 90 ml geçiyo sanırım. Bu aylarda ne kadar içmeleri gerek acaba

Benimde aynı hep diş sandıklarım diş değildi
Bu hafta çıktı ama 2 dişimiz bayaaa bi gece biri bi gece biri çıktı sonunda
Çok şükür uykular hiç bozulmadı ne kadar huysuz mutsuz iştahsiz vs olsa da gece de gündüzde uykularını uyudu. Sadece 2 gece uykusunda birden bağırıyor ya da ağlıyordu ama saniyelik. Sanki uyku da çocuğu çimdiklemişiz gibi bi tepkiydi sonra dönüp geri uyuyodu da böyle bi gece 10 kere falan oldu bu durum. Dedim kabus görüyor kesin ama bu sefer de diş çıktı asla tutturamıyorum
Hooop sabah bi baktım ağızda dişin ucu göründü bütün gece çıkmaya çalışmış demekki 2-3 gün sonra tekrar oldu bu bahsettiğim durum 2. diş geldi bu sefer.
Bu arada 10 gündür parmağıma geliyordu aslında dişi hissediyordum ama yeni patladı
Parmakla sık sık kontrol et derim canım

Ay bakmaz olur muyum o başındaki ateş gitti yemesi hala zor ama idare ediyoruz bugün yine uyku eğitimine başladım yatır kaldır yatır kaldır sende e-kitap PDF bir şeyler var mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…