- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.761
Deneyin hemen öğreniyorlar bende ilk verdigimde agzinda tutuyordu anne şöyle yap böyle yap diyordum sonra çekmeye başladı hemencecik öğrendioy süperler: ) ben de verdim, pipetle yine damaklarını kaşımaya çalıştı ama sanırım yanlışlıkla biraz çekti bir ara: ) yarın yine deniycem.
Seneye de okula yollarsınız artık . Ne kadar eğitimli bir bebek , doğar doğmaz okuma yazmayı da öğrendi yazacaksınız sandimSelam kızlar bende uzun zamandır buraya ara bermiştim bu ay herkez genel olarak aynı sorunları yaşıyorallaha şukur ben daha uyku atakları yaşamadım hiç hala dışımız yok Ama herşeyi erken oğrenmeye ve uygulamaya başladık doğduğundan beri kakasını beze yapmıyor hep açıyoruz bezi 5 ayından sonra kaka söylemeye başladı 3 gündür de çiş söyluyor 1 haftadır sabahları cişe tutuyorum onunda hoşuna gidiyor çunku bezi istemiyor havalar biraz ısınsın bezi cekecegim inşallah.
ben hep gel kakası diyordum diye ezberledi7 ayından sonra da baba demeyi oğrendi gel diyor ama hala emeklemek sürünmek falan hiç biri bizde yok kizimi yuz ustu yatirinca hemen sirt ustu donuyor oyle durmak istemiyor ge haliyle ogrenemiyor .
Gunduz uykularimiz 2 ye dustu sabah 8 bucuk 9 kalkiyor oglen 12 den 14 kadar uyuyor sonra 17ten 19 kadar 21 de duş en geç 22 uyumuş oluyor geçe uyanmıyor 3/4 gibi acikinca ses veriyor mamasini uykusunda emiyor
Burdan videoya bakabilirsiniz
Ve kendisi roman havasi duyunca hemen oynamaya başlıyor
Canım tracy hog kitabı var bendeAy bakmaz olur muyum o başındaki ateş gitti yemesi hala zor ama idare ediyoruz bugün yine uyku eğitimine başladım yatır kaldır yatır kaldır sende e-kitap PDF bir şeyler var mı canım
Canım tuvalet iletişimi senin yaptığın ve tebrik ederim vallaSelam kızlar bende uzun zamandır buraya ara bermiştim bu ay herkez genel olarak aynı sorunları yaşıyorallaha şukur ben daha uyku atakları yaşamadım hiç hala dışımız yok Ama herşeyi erken oğrenmeye ve uygulamaya başladık doğduğundan beri kakasını beze yapmıyor hep açıyoruz bezi 5 ayından sonra kaka söylemeye başladı 3 gündür de çiş söyluyor 1 haftadır sabahları cişe tutuyorum onunda hoşuna gidiyor çunku bezi istemiyor havalar biraz ısınsın bezi cekecegim inşallah.
ben hep gel kakası diyordum diye ezberledi7 ayından sonra da baba demeyi oğrendi gel diyor ama hala emeklemek sürünmek falan hiç biri bizde yok kizimi yuz ustu yatirinca hemen sirt ustu donuyor oyle durmak istemiyor ge haliyle ogrenemiyor .
Gunduz uykularimiz 2 ye dustu sabah 8 bucuk 9 kalkiyor oglen 12 den 14 kadar uyuyor sonra 17ten 19 kadar 21 de duş en geç 22 uyumuş oluyor geçe uyanmıyor 3/4 gibi acikinca ses veriyor mamasini uykusunda emiyor
maşallah ne güzel büyümüş: )Selam kızlar bende uzun zamandır buraya ara bermiştim bu ay herkez genel olarak aynı sorunları yaşıyorallaha şukur ben daha uyku atakları yaşamadım hiç hala dışımız yok Ama herşeyi erken oğrenmeye ve uygulamaya başladık doğduğundan beri kakasını beze yapmıyor hep açıyoruz bezi 5 ayından sonra kaka söylemeye başladı 3 gündür de çiş söyluyor 1 haftadır sabahları cişe tutuyorum onunda hoşuna gidiyor çunku bezi istemiyor havalar biraz ısınsın bezi cekecegim inşallah.
selam, ben veriyorum her gün bir tane, kahvaltıda. mücver ya da pankek yaptıysam onlarda da oluyor, onlar sayılır mı ve günde aldığı yumurta 1 taneyi geçmiş olur mu, olursa ne olur diye aklımda deli sorular: )Kızlar bebeğinize her gün yumurta veriyor musunuz ben her gün bir yumurta sarısı yediriyorum sizce zararı olur mu doktora da sormadım hiç
Kaç yasinda?Selam kızlar bende uzun zamandır buraya ara bermiştim bu ay herkez genel olarak aynı sorunları yaşıyorallaha şukur ben daha uyku atakları yaşamadım hiç hala dışımız yok Ama herşeyi erken oğrenmeye ve uygulamaya başladık doğduğundan beri kakasını beze yapmıyor hep açıyoruz bezi 5 ayından sonra kaka söylemeye başladı 3 gündür de çiş söyluyor 1 haftadır sabahları cişe tutuyorum onunda hoşuna gidiyor çunku bezi istemiyor havalar biraz ısınsın bezi cekecegim inşallah.
Ben hemen hemen hergun veriyorum. Ben de doktora sormadim.Kızlar bebeğinize her gün yumurta veriyor musunuz ben her gün bir yumurta sarısı yediriyorum sizce zararı olur mu doktora da sormadım hiç
Beyazi 1 yasa kadar verilmemeliymis diye biliyorum aklinizda olsunselam, ben veriyorum her gün bir tane, kahvaltıda. mücver ya da pankek yaptıysam onlarda da oluyor, onlar sayılır mı ve günde aldığı yumurta 1 taneyi geçmiş olur mu, olursa ne olur diye aklımda deli sorular: )
bir sıkıntı yaşamadık. ben de osman gönülal'ın videosundan sonra yumurtayla ilgili rahatlamıştım. fazla rahatlamış olabilirim, beyazıyla birlikte veriyorum.
Ben pankek ve köfteyi yapıp ufak ufak elimle koparıp agzına veriyorum, damağı ile çiğniyo :)Hanimlar koftelerden pankeklerden bahsedenler olmus. Bebisleriniz baya isirarak cgnerek yiyor mu yoksa ben mi yanlid anladim pure mi yapiyorsunuz. Bizim dr. hala boyle seylere baslatmadi cunku. Biz hala meyve puresi yogurt tarhana corbasi vs gidiyoruz
Ha bir de bizi buna başlatan doktorumuz değildi ek gıdaya basladığım andan beri hep pütürlü verdim ben .. ilk 2-3 hafta püre kıvamı idi sonra sonra pütürlü bırakmaya basladım şimdi koparıp veriyorum ya da direkt eline veriyorum parmak gıdaları , brokoli, karnabahar, salatalık, köfte, pankek, atıştırmalık toplar vs kontrollü şekildeBen pankek ve köfteyi yapıp ufak ufak elimle koparıp agzına veriyorum, damağı ile çiğniyo :)
Bazen eline veriyorum bir cesaretgözümü üzerinden ayırmıyorum tabi önce emiyor yumuşatana kadar sonra damağı ile koparıp mideye indiriyo
Masallah. Ben korkuyorum vallahi. Hala.pure tarzi seyler veriyorumBen pankek ve köfteyi yapıp ufak ufak elimle koparıp agzına veriyorum, damağı ile çiğniyo :)
Bazen eline veriyorum bir cesaretgözümü üzerinden ayırmıyorum tabi önce emiyor yumuşatana kadar sonra damağı ile koparıp mideye indiriyo
Ben genelde pütürlü şekilde veriyordum.Dün sebzeli kıymalı çorba yaptım.Bilerek minik minik doğradım damağıyla ezip yesin diye.Normalde öğürme şeklinde yapıp yuttuğu oluyordu ama dün yutamadı ödüm yüreğim koptu.Hemen parmağımla çıkardım çünkü o da çıkaramadı aşırı kızardı.O korku bana yetti açıkçası!Biraz daha bekleyeceğim benim oğlum da blwsiz büyüsünMasallah. Ben korkuyorum vallahi. Hala.pure tarzi seyler veriyorum
Ben 1 yumurta normal diye biliyorum canımKızlar bebeğinize her gün yumurta veriyor musunuz ben her gün bir yumurta sarısı yediriyorum sizce zararı olur mu doktora da sormadım hiç
Ben daha köfte vermedim ama pankek veriyorum Mıncıra mıncıra yiyor yarısı yere yarısı mideyeHanimlar koftelerden pankeklerden bahsedenler olmus. Bebisleriniz baya isirarak cgnerek yiyor mu yoksa ben mi yanlid anladim pure mi yapiyorsunuz. Bizim dr. hala boyle seylere baslatmadi cunku. Biz hala meyve puresi yogurt tarhana corbasi vs gidiyoruz
Canim aslinda dogal olan organik olan yumurtanin rengi cok sari olmaz yani her zaman sari olmaz. Bize koyden bazen organik yumurta geliyor bembeyaz cikiyor, anneme soyluyorum annem de tavugun donemine, beslenmesine bagli her zaman sapsari olmaz dediYumurta beyazıyla yapılan bir aşı var, eğer bebeğiniz alerji geliştirirse o aşı yapılamaz bu yüzden beyazını daha sonra başlıyoruz dedi bana hem hemşiremiz hem de doktorumuz.
Salça, tuz, bal, domates ve çilek de vermeyeceğim hatta soğan için de çok erken midesine uygun olduğunu düşünmüyorum. Şimdiki beslenmesi midesini katı gıdaya alıştırmak üzere düzenleniyor doyması için değil. Ana öğünü mama/meme. Tek tek gıdalar üzerinden giderek yavaşça çatalla daha az ezerek pütürlüğü arttırarak minnoş adımlarla ilerliyoruz.bir ay daha bu şekilde devam ederim. Benim çocuğumun bütün gün yediği şeyleri toplasam bir çay bardağı anca eder/ katı gıda anlamında yani.
Bugün yumurta haşladım, özellikle organik aldım kendime de en ucu neyse ondan alıyorum (organikmiş gezenmiş bana hepsi aynıdır gibi geliyor fabrikasyon sonuçta ama çocuk için aldım işte) yiyeceği çeyrek sarı zaten. Ay sen haşlanınca o organik içi bembeyaz çıkmasın mı, benim ucuz aldığım sapsarı çıktı. Resmen bugüne kadar ne kadar doğru şey yaptığımı anladım.
Köyden möyden birini bulursam anca o şekil doğal diye alırım bundan sonra.
Maşallah diyelimSelam kızlar bende uzun zamandır buraya ara bermiştim bu ay herkez genel olarak aynı sorunları yaşıyorallaha şukur ben daha uyku atakları yaşamadım hiç hala dışımız yok Ama herşeyi erken oğrenmeye ve uygulamaya başladık doğduğundan beri kakasını beze yapmıyor hep açıyoruz bezi 5 ayından sonra kaka söylemeye başladı 3 gündür de çiş söyluyor 1 haftadır sabahları cişe tutuyorum onunda hoşuna gidiyor çunku bezi istemiyor havalar biraz ısınsın bezi cekecegim inşallah.
Ben her sabah fix bir yumurta sarısı bir dilim Avokado ve labne veriyorum bazen omlet yapıyorum. Doktoruma sormuştum sorun değil verebilirsiniz demişti. Bu arada doktor bize yavaştan mevsim tam geçmeden balık verebilirsiniz dediKızlar bebeğinize her gün yumurta veriyor musunuz ben her gün bir yumurta sarısı yediriyorum sizce zararı olur mu doktora da sormadım hiç
Ben ilk baştan beri hep pütürlü verdim. Köfte de yapıyorum koparıp yiyor ezmeye çalışıyor ağzını da çeviriyor. Bence sizde yavaştan başlayabilirsiniz alışıyorlar.Hanimlar koftelerden pankeklerden bahsedenler olmus. Bebisleriniz baya isirarak cgnerek yiyor mu yoksa ben mi yanlid anladim pure mi yapiyorsunuz. Bizim dr. hala boyle seylere baslatmadi cunku. Biz hala meyve puresi yogurt tarhana corbasi vs gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?