2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar size hemsireniz 9 aylık aşı öncesi 4-5 defa yumurtanın beyazini yemesi gerekiyor dedimi? Bize hemsire öyle dedi alerjisi varsa 9 aylik aşıyı sağlık ocağında olmayacakmis fakültede olacakmış. 1 yaş oncesi beyaz yasak diye biliyorum. Bu durumla karsilasan varmi

Ankara’daki arkadaşlar bebeklerinizi hangi doktorua götürüyorsunuz?Memnun musunuz?Ben doktorumdan memnunum aslında ama bu ay bir de farklı bir doktora gitmek istiyorum.

9. Ay aşısı hangisi oluyor bizim 6. Ay aşılarından sonra sonraki aşıya 1 yaşında getireceksin dediler

9. Ay aşısı hangisi oluyor bizim 6. Ay aşılarından sonra sonraki aşıya 1 yaşında getireceksin dediler
bize de öyle dediler.. allah allah..

Aksine yumurta beyazı vermeyin alerji geliştirirse aşıyı yapamayız dedi. Doktorumuz da aynı şekilde belirtti.
Ankara’daki arkadaşlar bebeklerinizi hangi doktorua götürüyorsunuz?Memnun musunuz?Ben doktorumdan memnunum aslında ama bu ay bir de farklı bir doktora gitmek istiyorum.
Prof dr E sin Koç, memnunum ben.
Kkk aşısı hem 9.ayda hem 1 yaşında yapılıyor eğer abisi ablası yoksa (okula giden) 1 yaşında yapılabilir diye konuştuk biz. Ben de 9. Ayda kkk yaptırmayacağım menenjit aşısını yaptıracağım.

Bizimde okula giden yok. Bize hiç öyle bir sey anlatilmadi kafam da karıştı bu hemsire niye böylededi ya. Kendi doktorumuza yazdim cevap bekliyorum

Merhaba, akşam yemegi olarak ne yapıyorsunuz? Ben öglen kıyma sebze filan verdiğim için akşamları muhallebi yapıyorum genelde acaba akşam bizim gibi yemek yedirmeye geçirsem mi..

Merhaba kızlar bebeklerinizin gözleri rengini aldımı.Benım bebeğimin gözlerinin rengini hala anlamıyorum ben yeşil babası kahverengi gözlü. Bebeğimin gözü yeşile daha yakın ama içinde kahverengi benekler var. Merak ediyorum. kahverengiye mi dönecek

Merhaba, akşam yemegi olarak ne yapıyorsunuz? Ben öglen kıyma sebze filan verdiğim için akşamları muhallebi yapıyorum genelde acaba akşam bizim gibi yemek yedirmeye geçirsem mi..
Öğlen yemeği ile orantılı gidiyorum canım, öğlen sebzesini kıymalı yedi ise akşam çorba ya da dediğin gibi muhallebi olarak geçiyiroum , 1 gün önceden karar veriyorum ne pişireceğime mesela öğlen kıymasız sebze yemeği yapıp yoğurt ile yediriyrum akşam da kıymalı çorba yapıyorum ya da köfte makarna gibi
Menülerini 1 gün önceden belirle daha kolaylık oluyor ve ben yaptığım bir yemeği 2 gün yediriyorum açıkcası

Bizide hemşire bu hafta aradı aşısı var diye ama kontrole gitmiştik Allah’tan doktor ne aşısı bu ay erken yaptırma dedi 9. ayda kızamık aşısı varmış

Bizide hemşire bu hafta aradı aşısı var diye ama kontrole gitmiştik Allah’tan doktor ne aşısı bu ay erken yaptırma dedi 9. ayda kızamık aşısı varmış
Allah allaah.. bizim sağlık ocağında son aşımızda resmen vedalaştık 1 yaşına kadar başka aşı yok diye. Sağlık bakanlığı aşı takvimi değişti, acaba eski uygulama mı 9. ay aşısı..

Pipetten içemedik su: ) bardaktan da içiyor gibi değil de işte bardağı kemirirken ağzına dökülüyor gibi. Mecbur arada biberonla teklif ediyorum.

Kampanya aşı dediler bize de ne demek bilmiyorum, isteğe göre yapiliyomus doktora sordum yaptirma, 1 yaşinda aynisi var zaten ne gerek var canini bosa yakmaya dedi.

Merhaba benim bebegimde de ayni sikintilar var ...daha cok memlekete geldigimizden beri bas cevresi terlemeleri artti...evet genelde emzirirken terliyor ama esiiden bu kadar degildi
Dudak bolgesi el ya da ayaklarda morarma oluyor mu hiç dikkat ettin mi ben dün doktordaydım çok şükür 5cm dan 2.29 cm daralma olmuş eylülde birdahaki randevumuz inşallah kapanır ozaman kadar doktor bundan kaynakli terleme olabilir dedi ya da fazla giydirdigim için olabilir genetikte olabilir dedi eşimde normalde uyurken çok terleyen biri

Pipetten içemedik su: ) bardaktan da içiyor gibi değil de işte bardağı kemirirken ağzına dökülüyor gibi. Mecbur arada biberonla teklif ediyorum.
Aslinda sik sik pipetle teklif edin nasil içildiğini oğrenecek kizim ilk seferde başardi once çekip agzinda biriktirip pipetti çikartip yuturuyordu şimdi hep pipettenncekiyor hem yuturuyor agzindan cikartmadan

Bizim göz rengi hiç değişmedi babasıda bende ela gözlüyüm kızımında göz rengi çok açık mavi kaldi

Eklentiler

• 63A6B04A-33AD-4C97-8396-02B7E2B63B68.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…