2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Pipetten içemedik su: ) bardaktan da içiyor gibi değil de işte bardağı kemirirken ağzına dökülüyor gibi. Mecbur arada biberonla teklif ediyorum.
Canım bende su içirmeyi başaramamıştım
3 çeşit suluk ve biberon denedim yok
Su şişesinin bebek kapağıyla çok güzel içiyor

Eklentiler

• 693E2764-7EC5-4A1D-88B6-BF5D1DBF4417.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 89
Bizim de 40 günlükken den beri aynı, değişmedi. Ortası kahverengi dışa doğru mavi. Ben mavi eşim kahverengi gözlü, bende merak ediyorum acaba böyle mi kalacak yoksa değişecek mi

Canım bende su içirmeyi başaramamıştım
3 çeşit suluk ve biberon denedim yok
Su şişesinin bebek kapağıyla çok güzel içiyor
Canım bu kapaklı olanlar nerede satılıyor hiç rastlamadm bende bir bakayım. Ben getiri migros hemeni filan kullanıyorum oralarda görmedim

Benim oğlan dönüyor ama tam tersini yapamıyor, yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor. Emekleme de yok bizde, hiç çaba da yok, oturma bile tam değil, diş de çıkmadı, tembel bizimki
Ay biziimkide tembel diş bizdede yok daha yeni yuz ustu brakmaya basladim durmak istemiyordu ama cabuk oğreniyor her turlu donmeye basadi hatta boyle bi durum yok doye yatakta tam ortada braktim 1 dk için odadaydim zaten yere dustu buda bana ders oldu

Canım bu kapaklı olanlar nerede satılıyor hiç rastlamadm bende bir bakayım. Ben getiri migros hemeni filan kullanıyorum oralarda görmedim
Canım içinden kapakta çıkıyor 6 şişe su var ama 2 ekstra bu ağızlı kapak çıkıyor
Migros’tan aldım bende

Eklentiler

• F268F650-ABEB-44ED-A1B9-FE09847C9996.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 71
Çok geçmiş olsun aynen bir anda birşeyleri yapabilirler o yüzden yatak, koltuk gibi yerlerde bırakmamak gerekiyor

Benimki... Acayip bagiriyor. Bir de son zamanlarda erken kalkiyor. Mutfakta mama sandalyesine oturduyorum. Tum dairelerin mutfak camlari da apartman boslugunda bir arada. O ses oyle bir yanki yapiyor ki sikayete gelecekler diye korkuyorum. Ama nasil ciglik anlatamam tarifi yok

B
Bizimki de cok terliyor. Eskiden yoktu boyle bir sey yeni basladi. Havalarin isinmasina bagliyorum

Benimki en az iki haftadır tabiri caizse fır dönüyor yatakta

Ayy anılarım canlandı büyük kızımda da kullanırdım ben 7-8 sene önce
Avent, nuk ve wee suluk aldım yok oynadı sadece su gelince püüüü yapıyor
Biberonla verdim nefret etti ögürdü falan sonra biberondan mama içmedi o derece
Bi bunu deneyeyim dedim bingo lıkır lıkır içiyor
Bide su içmeyenler için, doktorum ıhlamur olarak ya da suyun içine salatalık meyve vs atarak dene demişti ama onları da içmedi o ayrı

Kampanya aşı dediler bize de ne demek bilmiyorum, isteğe göre yapiliyomus doktora sordum yaptirma, 1 yaşinda aynisi var zaten ne gerek var canini bosa yakmaya dedi.
Ya şuan iyi ki yaptırmadım diyorum, ne saçma bölgelere göre mi değişiyo ki kafalarına göre mi çağırıyorlar

Benim kız günlük 150ml içiyor daha versem içer vermeli miyim acaba zararı olur mu ki?

Suluk tavsiyesiyle geldim
ben de su icirmek icin neler yaptim neler, kabizlik da oldugu icin damlalikla zorla veriyordum bir aralar ama neyseki mucize suluk sayesinde su iciyor hem de artik meyveli su,bebek suyu falan bile degil normal sudan da kaynatip verdim onu bile icti
munchkin suluk aldim pipetli, tam bir mucize oldu bizim icin, 1 2 defa denedikten sonra hemen icmeye basladi pipetle şok oldum nasil ogrendi diye
Bu suluk resmen mucize alin aldirin kizlar

Dün bexsero nun b grubu aşısını oldu, ikinci doz yani. Ateş yapmadı pek, en sıcak anında 38 ölçtüm soyunca düştü. Ama çok sinir yaptı, dün gece perişan olduk. 15 dakikada bir uyandı. Gündüz iyi gibiydi de gece devam eder mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…