- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.881
Ben badger kullanıyorum. Fiyatları çok çok çok pahalı ama uzun ömürlü. Pişik kremi ve şampuanda urtekram kullanıyordum. Pişik kremi işe yaramadı kantoron yağı kullanıyorum en iyi o geldi ( 5 farklı krem denedim bu arada ) şampuanda da en son mustela aldım kokusu müthişmiş gerçekten ama içeriği tertemiz değil, urtekram a geri dönücem. (Burts bees de denedim ama bal kokusu çok yoğun geldi sevmedim)
Krem trukid şampuan incia kullanıyordum ama atopik cildi bir anda aşırı aşırı kötü oldu mustelaya dön dedi doktor mustela aldım.Çok şükür sakinledi cildi.Şampuanı bitmişti eğer bu şekilde olmasaydı burts bees alacaktım.Pişik kremi earth mama almıştım çok memnunum ondan cildi hemen sakinleştiriyor daha ileri bir pişik halinde kantaron yağı kullanıyorum o mucizevi zaten.
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinWeledacıyım ben. Güneş kremini badger alabilirim ona karar vermedim. Pişik kremini kızarırsa sürüyorum her alt açmada pişik kremi kullanmıyorum cildinin bir şeysini bozar demişti doktor. bepanten baby çok iyi geldi. M ustelanın testerı geçti elime bir kere kullandım çocuğun poposu sivilce gibi çok fena pişik olmuştu.
Bahsettiğiniz markanın Avrupa’da tercih edilmediğine dair bir kaç okuma yapmıştım, youtube’da prema sundari var o güzel anlatıyor.
Merhaba, 150 ml dediğiniz 5 ölçek mi? 5-6 sefer mama+katı gıda mı veriyorsunuz? Biz 3 kere 5 ölçek mama veriyoruz, arada emiyo nhala ama çok az, yani 2şer dakika sürüyor sürmüyor gündüzleri. Katı gıdasını ölçemiyorum, iki ana öğün, bir ara öğün katı gıda veriyorum. Bu ay 400 küsür gram almış. Az mı veriyorum mamayı acaba diye düşündüm..Canım 5 ya da 6 sefer 150-200ml arası içiyor.
Bunu sonradan gördüm, sorularımdan biri cevaplandı: )Bazen oluyor ya, bizimki de öyleydi baya 3 hafta falan sürdü iştahsızlık, sırf içsin diye gece uyurken veriyordum mamasını yeni yeni düzeldi, bir de ek gıda çok almıyor günde toplamda 1-2 çay bardağı anca.
Inanır misin bugün 3 kez 80 90 ml içti katı gidayida reddetti deliricem ne zaman düzelecek acabaBazen oluyor ya, bizimki de öyleydi baya 3 hafta falan sürdü iştahsızlık, sırf içsin diye gece uyurken veriyordum mamasını yeni yeni düzeldi, bir de ek gıda çok almıyor günde toplamda 1-2 çay bardağı anca.
Bizimde 11 cm ben 20 vicco ilk adım ayakkabısı , 20 igor sandalet,hm den de 17-18 babet aldım. Nike var 18.5 olmuyor kalıpları biraz dar. Belki faydası olurYa kızlar benim minnoşa ayakkbı alacağım ama kaç numara alacağım bilmiyorum. Ayağı ölçtüm 11 cm
Yani inşallah yanlış ölçmemişdir.. 19 mu alsam yoksa 20 mi bilemedim...
Düzelir düzelir sıkıntı yapmayın bence, benim bebis de iştahsızken 2 hafta boyunca hiç kilo almamıştı ama doktor hiç önemsemedi arada olur dedi, tabi benim de içim rahat etmedi gece uyurken veriyordum mamasını o zaman içiyordu o şekilde deneyebilirsiniz.Inanır misin bugün 3 kez 80 90 ml içti katı gidayida reddetti deliricem ne zaman düzelecek acaba
400 gr almışsa bence hiç az değil, katı gıdayı biz az veriyoruz, katı gıdadan sonra da mama veriyorum o yüzden 5-6 sefer oluyor, evet 150 ml 5 ölçek, 4 saatte bir besleniyor bizimki, gece biraz farklılık gösteriyor bazen 1 bazen 2 sefer istiyor, sabah az yumurta peynir sonra mama, öğlen meyve ardından mama, ikindi çorba ya da püre ardından mama, akşam ve gece sadece mama şeklinde gidiyor, biz henüz ek gıdada ana öğune geçmedik 9. Ayda başlayacağız bakalım, şimdilik tadım şeklinde daha çok.Merhaba, 150 ml dediğiniz 5 ölçek mi? 5-6 sefer mama+katı gıda mı veriyorsunuz? Biz 3 kere 5 ölçek mama veriyoruz, arada emiyo nhala ama çok az, yani 2şer dakika sürüyor sürmüyor gündüzleri. Katı gıdasını ölçemiyorum, iki ana öğün, bir ara öğün katı gıda veriyorum. Bu ay 400 küsür gram almış. Az mı veriyorum mamayı acaba diye düşündüm..
4. Ay mıBiz ek gıdaya 4 aylık başladığımız için şuan yarim kase en fazla yiyor ustune 1 sat sonra da meyve ya da tatli puresi yiyor
Biz sonunda ikiye düştük ama arada 3. uykuyu da yapıyoruz önceki uykuları kısa olduysa. Bir o yana bir bu yana dönüyor bizimki de ama uyanmıyor sabah beşe kadar. 5'te hafif ağlıyor, hafif pışpış dönüyor uykuya ama sabah kalkma zamanına kadar epey kısa aramalıklarla tekrar uyanayazıyor, tekrar başına gidiyoruz.Kızlar gündüz uykularınız 3 mü hala? Biz ikiye düştük gibiyiz geçicimi kalıcımı anlayamadm suan. Bide gece uykuları aşırı kötü sürekli dönüyor yatakta kendini uyandırıyor kendi uyanmasada ben uyanıyorum 10 dkda bir döner mi dönüyo valla 10 dkda bir uyanıyorum zombiye döndüm
Teşekkür ederim ve maşallah derim: )400 gr almışsa bence hiç az değil, katı gıdayı biz az veriyoruz, katı gıdadan sonra da mama veriyorum o yüzden 5-6 sefer oluyor, evet 150 ml 5 ölçek, 4 saatte bir besleniyor bizimki, gece biraz farklılık gösteriyor bazen 1 bazen 2 sefer istiyor, sabah az yumurta peynir sonra mama, öğlen meyve ardından mama, ikindi çorba ya da püre ardından mama, akşam ve gece sadece mama şeklinde gidiyor, biz henüz ek gıdada ana öğune geçmedik 9. Ayda başlayacağız bakalım, şimdilik tadım şeklinde daha çok.
İki uykuyy Kaç saat yaparsa ucuncuyu uyumuyor? Birde mesela gun içinde uyku saatleriniz nası? Sizin enazından 5e kadar uyanmıyormuş sizin 5ten sabaha kadar olan süreç bizim tüm gece niye böyle yaaa ne zaman düzeliyorBiz sonunda ikiye düştük ama arada 3. uykuyu da yapıyoruz önceki uykuları kısa olduysa. Bir o yana bir bu yana dönüyor bizimki de ama uyanmıyor sabah beşe kadar. 5'te hafif ağlıyor, hafif pışpış dönüyor uykuya ama sabah kalkma zamanına kadar epey kısa aramalıklarla tekrar uyanayazıyor, tekrar başına gidiyoruz.
Kimsede yokmu epidural bel agrisi bi bende mi var acapbaKizlar merhaba ben. Sezeryanla dogum yaptim...bazen sabahlari yatakta agriyla uyaniyorum yani belim tutulmus olarak...bu normal mi?ozellikle belden asagisi kas agrisi gibi hatta regl olacakmisim gibi bazen bacaklarima iniyor agri...
20 büyük değil mi peki canım ?Bizimde 11 cm ben 20 vicco ilk adım ayakkabısı , 20 igor sandalet,hm den de 17-18 babet aldım. Nike var 18.5 olmuyor kalıpları biraz dar. Belki faydası olur
bende vaarrrrrrKimsede yokmu epidural bel agrisi bi bende mi var acapba
Sabah uyaninca ilk bi iki saat agrim oluyo benim de ...fitik baslangicim vardi sezeryandan sonra iyice azdibende vaarrrrrr
sabahları uynınca veya kızımı çok fazla kucagmda tutunc oluyooo
Evet benimde öyle ilk uyandıgım zaman ağrı ile kalkıyorum yarım saat 1 saat sonra düzeliyorSabah uyaninca ilk bi iki saat agrim oluyo benim de ...fitik baslangicim vardi sezeryandan sonra iyice azdisizin de ilk bi ikii saat mi oluyo sabahlari...aksama dogru bisey kalmiyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?