2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar merhaba ben. Sezeryanla dogum yaptim...bazen sabahlari yatakta agriyla uyaniyorum yani belim tutulmus olarak...bu normal mi?ozellikle belden asagisi kas agrisi gibi hatta regl olacakmisim gibi bazen bacaklarima iniyor agri...

Ya kızlar benim minnoşa ayakkbı alacağım ama kaç numara alacağım bilmiyorum. Ayağı ölçtüm 11 cm
Yani inşallah yanlış ölçmemişdir.. 19 mu alsam yoksa 20 mi bilemedim...

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için Pişik kremi sudocream den cok memnunum ben sadece geceleri sürüyorum sabaha kadar açmadığım için, şükür bi sorun yaşamadım. Şampuan ve krem önerilerinizi denicem

Canım 5 ya da 6 sefer 150-200ml arası içiyor.
Merhaba, 150 ml dediğiniz 5 ölçek mi? 5-6 sefer mama+katı gıda mı veriyorsunuz? Biz 3 kere 5 ölçek mama veriyoruz, arada emiyo nhala ama çok az, yani 2şer dakika sürüyor sürmüyor gündüzleri. Katı gıdasını ölçemiyorum, iki ana öğün, bir ara öğün katı gıda veriyorum. Bu ay 400 küsür gram almış. Az mı veriyorum mamayı acaba diye düşündüm..

Inanır misin bugün 3 kez 80 90 ml içti katı gidayida reddetti deliricem ne zaman düzelecek acaba

Ya kızlar benim minnoşa ayakkbı alacağım ama kaç numara alacağım bilmiyorum. Ayağı ölçtüm 11 cm
Yani inşallah yanlış ölçmemişdir.. 19 mu alsam yoksa 20 mi bilemedim...
Bizimde 11 cm ben 20 vicco ilk adım ayakkabısı , 20 igor sandalet,hm den de 17-18 babet aldım. Nike var 18.5 olmuyor kalıpları biraz dar. Belki faydası olur

Inanır misin bugün 3 kez 80 90 ml içti katı gidayida reddetti deliricem ne zaman düzelecek acaba
Düzelir düzelir sıkıntı yapmayın bence, benim bebis de iştahsızken 2 hafta boyunca hiç kilo almamıştı ama doktor hiç önemsemedi arada olur dedi, tabi benim de içim rahat etmedi gece uyurken veriyordum mamasını o zaman içiyordu o şekilde deneyebilirsiniz.

400 gr almışsa bence hiç az değil, katı gıdayı biz az veriyoruz, katı gıdadan sonra da mama veriyorum o yüzden 5-6 sefer oluyor, evet 150 ml 5 ölçek, 4 saatte bir besleniyor bizimki, gece biraz farklılık gösteriyor bazen 1 bazen 2 sefer istiyor, sabah az yumurta peynir sonra mama, öğlen meyve ardından mama, ikindi çorba ya da püre ardından mama, akşam ve gece sadece mama şeklinde gidiyor, biz henüz ek gıdada ana öğune geçmedik 9. Ayda başlayacağız bakalım, şimdilik tadım şeklinde daha çok.

Biz ek gıdaya 4 aylık başladığımız için şuan yarim kase en fazla yiyor ustune 1 sat sonra da meyve ya da tatli puresi yiyor
4. Ay mı biz 5 buçukta başladık 1 yadan fazla sadece tadım yaptık, şimdi de 4 yemek kaşığını geçemeyecek şekilde ilerliyoruz, sadece köfte avuç içi büyüklüğünde bir de yoğurt daha fazla verilebiliyor ama diğer her şey 4 yemek kaşığını geçmeyecek şekilde veriyoruz, zaten kendisi de pek hevesli değil, 9. Ayda öğün olarak vereceğiz bakalım.

Kızlar gündüz uykularınız 3 mü hala? Biz ikiye düştük gibiyiz geçicimi kalıcımı anlayamadm suan. Bide gece uykuları aşırı kötü sürekli dönüyor yatakta kendini uyandırıyor kendi uyanmasada ben uyanıyorum 10 dkda bir döner mi dönüyo valla 10 dkda bir uyanıyorum zombiye döndüm

Biz sonunda ikiye düştük ama arada 3. uykuyu da yapıyoruz önceki uykuları kısa olduysa. Bir o yana bir bu yana dönüyor bizimki de ama uyanmıyor sabah beşe kadar. 5'te hafif ağlıyor, hafif pışpış dönüyor uykuya ama sabah kalkma zamanına kadar epey kısa aramalıklarla tekrar uyanayazıyor, tekrar başına gidiyoruz.

Teşekkür ederim ve maşallah derim: )

İki uykuyy Kaç saat yaparsa ucuncuyu uyumuyor? Birde mesela gun içinde uyku saatleriniz nası? Sizin enazından 5e kadar uyanmıyormuş sizin 5ten sabaha kadar olan süreç bizim tüm gece niye böyle yaaa ne zaman düzeliyor

Kizlar merhaba ben. Sezeryanla dogum yaptim...bazen sabahlari yatakta agriyla uyaniyorum yani belim tutulmus olarak...bu normal mi?ozellikle belden asagisi kas agrisi gibi hatta regl olacakmisim gibi bazen bacaklarima iniyor agri...
Kimsede yokmu epidural bel agrisi bi bende mi var acapba

Kızlar benim bebişin boyu 67.5 çok mu kısa ya
Aslında anne baba olarak çok kısa değiliz eşim 1.78 ben 1.65 ama bilemedim sanki bana kızım kısaymış gibi geliyoo..
böyle 8 aylık bebeler görüyorum daha heybetli sanki genelde 69-70 cm falanlar hep hatta yeğenim 9 aylık 77 cm e bizimki de 8 ay 9 günlük

Sabah uyaninca ilk bi iki saat agrim oluyo benim de ...fitik baslangicim vardi sezeryandan sonra iyice azdisizin de ilk bi ikii saat mi oluyo sabahlari...aksama dogru bisey kalmiyo cunku
Evet benimde öyle ilk uyandıgım zaman ağrı ile kalkıyorum yarım saat 1 saat sonra düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…