2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebeği mama ile beslenip gece saat başı ya da ne bileyim iki üç saatte bir uyanan var mı? O kadar uyumuyor ki acaba emzirdiğim için mi demeye başladım ve aklıma bıraktırsam mı gibi salakça şeyler geliyor düşünün uykusuzluğumu

Emzirilen bebekler cabuk acikiyor malesef, mama daha uzun süre tok tutuyor

Oğluma bayramlık bulamıyorum. Hep kız elbiseleri süslü güzel güzel erkek için yok. Azıcık bi alan ayırmışlar o da pijama ve yazlık şeyler. Bayramlık nereden aldınız?

Oğluma bayramlık bulamıyorum. Hep kız elbiseleri süslü güzel güzel erkek için yok. Azıcık bi alan ayırmışlar o da pijama ve yazlık şeyler. Bayramlık nereden aldınız?
Bizde bayramlikta cok zorlandik vallahi. Hatta baya soylendim. Full yazlik her yer. Gomlek aldim ustune serin olur diye giydirecek bir sey ancak h&m de bulabildim. Hele ebebek tamamen markete donmus. Adam gibi kiyafet yoktu. Ya da bizim gittigimiz magaza mi oyleydi bilemedim. Bir de karmakarisk yerlestiriyor ebebek iyice kafam.karisiyor

Aynen öyle yok bir şey. GAP e girip çıkmam bir oldu bir ay bile kullanmayacağı şeye 1000 lira vermem, h&m baktım bi tane takım gördüm çok ince . Bi de hangi beden alacağımı kestiremiyorum.

Bize de doktor aynı şeyi söyledi
İştahsız bebek 8. Aydan sonra başlar yaklaşık 1.5 yaşına kadar devam eder dedi ..
ve rotavirüsten şüphelendi. Kakalı bez görmek istedi yapacak ve ilk 30 dk içersinde bezi hastaneye yetiştirmem lazım
%85 rota kalan 15 lik kısım ise mikrobik bir şey olabilir kakayı görmemiz lazım dedi. Şimdilik probiyotik verdi kakalı bezin durumuna göre antibiyotiğe geçiş yapacak.
Bu arada kilo kaybı yaşanmış maalesef 9 kiloydu en son 20-25 gün önce şuan 8800 e düşmüş ..

Üzdü

Kızlar bu arada bebeği yumurta yemeyen var mı? Ben oğluma bir türlü sevdiremedim omlet yaptım olmadı haşladım olmadı kayısı kıvamı bıraktım olmadı pankek yaptım içinde yesin diye o da olmadı yemedi. Pekmez çok seviyor acaba onunla karıştırıp mı versem ki kıvam verici olarak.? Son çare aklıma o geldi çok yapmak istemiyorum ama size sorayım dedim. Başka bi öneriniz var mı?

Benim bebeğim de yemiyor ne peynir ne zeytin ne yumurta ne salatalık hiç bir şey sevmiyor. Bende herşeyi denedim hemen çıkarıyor nasıl anlıyorsa.

Kızlar biz bayramın 2. Günü uzun yolculuğa çıkacağız tahmini 10 saat kendi arabamızla. İlk uzun yolculuğumuz olacak. Ben kendi annemde 1 buçuk 2 ay kalacağım. Yolculuk yapanlar uzakta kalanlar deneyimli anneler var mı öneriniz olmazsa olmaz dediğiniz. Güneşlik aldım araba camına. Bir de günfüz mü çıkmıştınız gece mi hangisi daha mantıklı olur karar veremedim

Benim bebeğim çok emiyor ama hiçbir şey yemiyor. Tek yediği çilek. Başka hiçbiriey yemiyor yoğurt dahi. Yediği zamanlar da 3-4 kez emiyordu. Eğer yiyorsa bence çok sorun etme çünkü 3-4 kez normal diye biliyorum.

Geçmiş olsun canım iyileşsin toparlar kuzucuk geri alır o kiloyuda merak etme

Emzirilen bebekler cabuk acikiyor malesef, mama daha uzun süre tok tutuyor
Gece 3 saat uyuyabiliyor ben razıyım buna ama artık uykuya başka şekilde geçmiyor emerek uyumak istiyor tıka basa tok olsa da ne yapacağımı şaşırdım inanın yatağına koyuyorum uyumuyor ayağımda sallıyorum uyumuyor kucağımda yürütüyorum yine uyumuyor uyumayı bırakın yatmıyor bile bas bas bağırıp ağlıyor

Bizim doktor tam bu aylarda kilo alması durabilir hatta kilosu düşebilir şaşırmayın demişti 8. ay kontrolünde. Probiyotik vermiş ne güzel. Geçecek bu da: )

Kızlar misafirlikte bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz, bizimki yatağı ve bebek arabası disinda uyumuyor, ne yapsam bilemedim, annemlere gittiğimde bebek arabasinda uyutuyorum mecbur ama heryerde o da olmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…