- 18 Aralık 2020
- 742
- 962
- 53
- 30
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #38.081
Bir de her uykuya yatarken sevdiği eşyalara el sallıyoruz. Salıncak kitaplar filan onu unuttumMaşallah baya iyiiiibende artık iletişim kurmak istiyorum nası öğrettiniz sürekli böyle tekrar mı yapıyorsınız
Geçti mi doğumdan sonra aynısı bende de olduO gozunun onunde ucusan seyler bende de oluyoparlak beyaz ve kuyruklu seyler ..ozellikle aydinlikta oluuor arastirinca gebelik diyabetinde oluyormus diyorlar ona bagladim
Bay bay yapmayı öğrendi, alkışı öğretmeye çalışıyorum ama öğrenemedi, uzaktaysa gel deyince geliyor, yakındaysa gel deyince kollarını uzatıyor. yapma, hayır gibi kelimeleri öğrendi, birseyle oynarken yapma hayır dediğimde duruyor. Baska da pek bişey yok.Kızlar bebısler birşeyler öğrendimi yani mesela gel gel hareketi yapmak yada bay bay yapmak ne bilim biraz hareketleri ve davranışlarızı ne demek istediğinizi anlıyormu öğrendimi? Yani bzim kızda hiç bir öğrenme yokda normal mi acaba ? Ne zaman başlıyorlar böle seyleri öğrenmeyi
Ben yatmadan önce ve gece uyanirsa sadece mama veriyorum canım, muhallebi falan geceleri rahatsız etti gaz yaptı rahat uyutmadı, gazlı bir bebek bizimki ondandır diye dusunuyorum o yüzden sadece mama veriyorumKızlar bebeğiniz gece yatmadan ne yediriyorsunuz tok olmasi için ben muz yoğurt muhallebi yediriyorum anne sütü de içip uyuyor ama geceleri yine uyanmaya başladı doymuyor sütümde o kadar emmeye bitiyor. Saat 2 olmuş uyandi çünkü aç yine muz ve yoğurt yedirdim şimdide uykusu kaçtı
Evet bende gectiGeçti mi doğumdan sonra aynısı bende de oldu
Cok şükür cok sevındım insallah benım de gecer, hemen sonra mı geçti? Benım hamileliğin 2. Ayında basladı , 1 aydır var psikolojimi cok bozduEvet bende gecti
Ben gece uykusuna geçirirken Mama yediriyorum 150 cc (10da uyuyor)Kızlar bebeğiniz gece yatmadan ne yediriyorsunuz tok olmasi için ben muz yoğurt muhallebi yediriyorum anne sütü de içip uyuyor ama geceleri yine uyanmaya başladı doymuyor sütümde o kadar emmeye bitiyor. Saat 2 olmuş uyandi çünkü aç yine muz ve yoğurt yedirdim şimdide uykusu kaçtı
Portatif park yatağımız var hep bagajda duruyor ama mutlaka çarşafını uyku arkadaşını ve uyku tulumunu alıyorum yabancılık çekmiyor canımKızlar misafirlikte bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz, bizimki yatağı ve bebek arabası disinda uyumuyor, ne yapsam bilemedim, annemlere gittiğimde bebek arabasinda uyutuyorum mecbur ama heryerde o da olmaz ki.
Benim dogumdan hemen sonra bitti ama benim zaten gebeligimi. Son 3ayinda baslamistiCok şükür cok sevındım insallah benım de gecer, hemen sonra mı geçti? Benım hamileliğin 2. Ayında basladı , 1 aydır var psikolojimi cok bozdu
Bizim zaman mekan farketmiyir her kosulda yatiriyorum alismasin oyle kendi yatagi kendi yorganiKızlar misafirlikte bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz, bizimki yatağı ve bebek arabası disinda uyumuyor, ne yapsam bilemedim, annemlere gittiğimde bebek arabasinda uyutuyorum mecbur ama heryerde o da olmaz ki.
bizim iştahsızlık sanki toparladı canımEk gıda iştahsızlık çok üzdü beni inşallah denilen gibi o kdar uzun sürmez
Sağolasın kuşum
Gel gel ve bay bay yok canım her şeye bay bay yapıyorum. Kolunu ben sallıyorum falan ama kendi çabası yok.Kızlar bebısler birşeyler öğrendimi yani mesela gel gel hareketi yapmak yada bay bay yapmak ne bilim biraz hareketleri ve davranışlarızı ne demek istediğinizi anlıyormu öğrendimi? Yani bzim kızda hiç bir öğrenme yokda normal mi acaba ? Ne zaman başlıyorlar böle seyleri öğrenmeyi
Formül maması dışındaKızlar bebeğiniz gece yatmadan ne yediriyorsunuz tok olmasi için ben muz yoğurt muhallebi yediriyorum anne sütü de içip uyuyor ama geceleri yine uyanmaya başladı doymuyor sütümde o kadar emmeye bitiyor. Saat 2 olmuş uyandi çünkü aç yine muz ve yoğurt yedirdim şimdide uykusu kaçtı
Ben gece uykusuna geçirirken Mama yediriyorum 150 cc (10da uyuyor)
Sonrasında gece 3 gibi uyanıyor bi 90 cc daha mama veriyorum onu da yiyip yattıktan sonra sabah 7de tamamen kalkmış oluyor. 10.aydan sonra gece mamasını keseceğim, 3 te verdiğim
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlarFormül maması dışında
Akşam 5 gibi meyveli yoğurt
7 de muhallebi gece beslemesi yok canım.
Gece katı gıda uykuyu çok böler emzirme ve biberonla ilerleyin derim
Ben rüya öğünü ile gece beslemesi yapıyordum sonra kestim tamamen gece yemek yendiğini unuttu heralde artık.
Sadece çok iştahsız bi günse yine kendim yatmadan uykuda 1 biberon verdiğim oldu bir kaç gece ana yüreği
Gel deyince nasıl geliyor emekliyor o zamanGel gel ve bay bay yok canım her şeye bay bay yapıyorum. Kolunu ben sallıyorum falan ama kendi çabası yok.
Gel diyince yanıma geliyor
Yakalamaya çalışınca da kaçıyor artık
Alkışta yok. 2 oyuncağı alıyorum birbirine çarpıyorum tak tak
Sonra ona veriyorum aynı şeyi yapıyor
Oyuncaksız alkış yapıyorum onu yapmıyor ama ayaklarıyla yapıyor pes ettim
parçacıklar ağzına geldiği için öğürmüştür yavaş yavaş alışır. Parça şeylere öğürme tepkisi veriyorlar çok normal.Hanimlar bugun oglusuma ilk defa kiyma verdim. Kiymali tarhana yaptim. Cok korktum verirken ama bir yerden baslamak gerekiyor. Yedi biraz ama cok ögürdu. Normal mi alisir mi ya? Cok demoralize oldum. Bazilari kofte falan veriyor nasil yiyor bebisler anlamadim vallahi
Bizimde ilk öğürdü canım nokta kadar olmasına rağmenHanimlar bugun oglusuma ilk defa kiyma verdim. Kiymali tarhana yaptim. Cok korktum verirken ama bir yerden baslamak gerekiyor. Yedi biraz ama cok ögürdu. Normal mi alisir mi ya? Cok demoralize oldum. Bazilari kofte falan veriyor nasil yiyor bebisler anlamadim vallahi
Ben de ilk kıymayı tarhanayla verdim. Hiç sevmedi. Ben de internetten duymuştum, normalde aklıma yatan birmyiyecek fikri değildi kıymalı tarhana: )Hanimlar bugun oglusuma ilk defa kiyma verdim. Kiymali tarhana yaptim. Cok korktum verirken ama bir yerden baslamak gerekiyor. Yedi biraz ama cok ögürdu. Normal mi alisir mi ya? Cok demoralize oldum. Bazilari kofte falan veriyor nasil yiyor bebisler anlamadim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?