- 8 Nisan 2011
- 2.024
- 2.057
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #38.141
Ah keşke öyle yüz üstü falan uyusa yatağında bir ara uyku egitimi vermeye calistim da feryat figan vazgectık. Ya şampuani bile degistirdim ondan da degil. Her gün yikamiyorum da zaten. Ek gıdadan olsa 3.ayda başlamazdı bir de. Bunu tamamen huy haline getirdi bence bizimki. Gün icinde de yapsa bir sorun oldugunu dusunurdum ama sadece uykuya dalma öncesi yapiyorOğlum da uykuya geçerken çok oynuyor gözüyle ben o arada kucağıma alıp göğsüme bastırıyorum hafif alleriyle biraz yüzümle oynayıp dalıyo. Ya da yüz üstü yatırıyorum elinide uyku arkadasına koyuyorum ona dokunarak uyuyo. Bir de oğlumun gözleri de ara ara kızarıyo çok kasıyodu. Doktor ek gıda döneminde yiyeceklerini eline alıyor sonra da gözüne felan geliyor hassasiyet oluşuyor demişti. Her gün yıkıyorsanız belki şampuanı da kaşıntı yapıyordur.
Bizde masalci tirtil var bebegim cok seviyo amap kafasinap vuruyo vrya ters donerken altinda kaliyo cani aciyoKızlar aramizda fisher price uzaktan kumandam ve fisher price tırtıli seven onunla vakit geçiren bebekler varmı
Ly% degerimiz yuksek ne %degerimiz de dusuk cikmisKizlar bugun kan verdik ve b12 188cikmis demir ise 25...bizim gibi dusuk cikan varmi degerlerinde
Canım 3 uykudan 2 uykuya düştünüz müKızlar 8-9. Aylarda uyku gerilemesi fslan oluyor mu ya? Tüm gece deliksiz uyuyan oğlum gitti, sürekli ağlayarak uyanan, uyumaya direnen, gece 4te kalkıp 2 sa uyumayan sonra tekrar sabahın köründe kalkan bir oglum oldu resmen. Günde 3 kes 150 ml mama, 3 öğün yemek (kahvaltı, ögle yemegi, akşam muhallebi ya da çorba vs neyse artık) 2 kere falan da emziriyorum. Gece de kalkarsa emziriyorum ama yok bir daha dalmıyor. Niye uyumuor, uykuya direniyo anlamıyorum? Koca gün içinde sadece 20 dk uyuyor ve ben çıldırcam artık
Bize de lazım sanırım, bayramda yatılı gideceğiz çünkü, mahveder bizi oralarda, yatağına yatmadığı sürece uyuyabilecegini bilmiyor galiba, bunu öğretmenin bir yolu yok mu ki? 2-3 aylıkken oyun halisinda bile uyuyordu, uykusu geldiğinde mekan fark etmiyordu büyüdükçe böyle oldu.Portatif park yatağımız var hep bagajda duruyor ama mutlaka çarşafını uyku arkadaşını ve uyku tulumunu alıyorum yabancılık çekmiyor canım
Emerek uyuduğu için fark etmiyordur, bizimki desteksiz uyuyor sadece yatağına yatınca uyuması gerektiğini anlıyor başka yerde uyuyabilecegini bilmiyor, öğretmenin bir yolu vardır aslında ama ben bilmiyorum ki hiç.Bizim zaman mekan farketmiyir her kosulda yatiriyorum alismasin oyle kendi yatagi kendi yorganiyanina uzanip emziriyorum yatiyo uzerine ince bir bataniye yetiyo baya da farkli yerlerde misafirliklerde yatirdim cocugumu
Yani tabi alışkanlıklar önemli bebişler için.Bize de lazım sanırım, bayramda yatılı gideceğiz çünkü, mahveder bizi oralarda, yatağına yatmadığı sürece uyuyabilecegini bilmiyor galiba, bunu öğretmenin bir yolu yok mu ki? 2-3 aylıkken oyun halisinda bile uyuyordu, uykusu geldiğinde mekan fark etmiyordu büyüdükçe böyle oldu.
Bizim demir 212 ama b12 160tı. 3 aydır b12 kullanıyoruz.Kizlar bugun kan verdik ve b12 188cikmis demir ise 25...bizim gibi dusuk cikan varmi degerlerinde
Tırtıl bizde var bence almayın. Hiç ilgilenmedi. Hevesini aldo bıraktı.Kızlar aramizda fisher price uzaktan kumandam ve fisher price tırtıli seven onunla vakit geçiren bebekler varmı
Masalcı tırtıl diyorsan şu şarkı söyleyen onu al kesinlikle çook seviyor bizimki deKızlar aramizda fisher price uzaktan kumandam ve fisher price tırtıli seven onunla vakit geçiren bebekler varmı
İkisini de çok seviyor. Kumandayı bazen dısarı cıkarken cantaya da atıyorum seviyo, zaman geçiriyo. Ama her cocukta farklı olabiliyo ilgi duyduğu şeyler, oyuncak işi biraz deneme yanılmayla oluyoKızlar aramizda fisher price uzaktan kumandam ve fisher price tırtıli seven onunla vakit geçiren bebekler varmı
Aynen ben normalde de mutfagi sevmem zatenSevsen de sevmez hale geliyorsun ek gıdaya başladıktan sonra
Bebeklere ayrı kendine ayrı birinin yediğini diğeri yemez aman aç kalmasın onu da yesin derken tum gün mutfakta geçiyor
9.aydan sonra yavaş yavaş tuzlu şeyler verilebilir demişti bizim doktor direkt mevzuya daldım aşırı baharatlı ve yağlı olmadığı sürece ellerine börek falan veriyorum
Uzaktan kumanda bizde var ama ilgisini cekmiyor. O kadar gosterdim kendim oynadim gorsun vs diye ama yok. Onu kemiremiyor belki ondandir.Kızlar aramizda fisher price uzaktan kumandam ve fisher price tırtıli seven onunla vakit geçiren bebekler varmı
Ben ilk günden beri hep taneli verdim hiç püre vermedimAynen ben normalde de mutfagi sevmem zatenben de cignemeyi ogretmeye calisiyorum. Dr. Dun direkt taneli corba vs verme ogurtur dedi. Ekmek icini ver agzinda cevirsin. O sekilde alisir dedi. Denemek isteyenlerin aklinda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?