2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimkilerden biri duruyor hicbir yerelden desek almadan
Yine adım atıp yürümesi 9 ayı bulur bence sizinkinin
Ben 9 aylık yürümüşüm şimdiye kadar komiklerimle ilgili hicbir sorunla karşılaşmadım

Canım ben 9 aylık yürümüşüm olabilir yanii … bizimkide bi yere tutanarak 3 5 saniye ayakta duruyor ama adım yok

Sünnet yaptıran annelerim karton bardak kullananlar ne kadar süre kullandınız? Biz klampli yaptırdık 3. Gün klamp çıktı şuan 8 gün oldu hala karton bardak koyuyorum. Artık rahatsız etmeye başladı hatta yuvarlakca iz yapıyor.

Biz yenidogan.sunneti yaptirmistik 1 bucuk aylikken hicbir sey kullanmadik

Bizimki cok kisa duruyor. Sonra hemen dizlerini kiriyor

Oy maşallah maşallah. Ben de bezelye yedirmemiştim hiç daha, cesaret oldu.

Bebeginde Demir degeri eksik cikan var mi?...b12 eksikligimize ocean ,demir eksikligimize de ferrum damla verdi...bu ferrum damladan gunde 25damla vereceksiniz dedi

Bebeginde Demir degeri eksik cikan var mi?...b12 eksikligimize ocean ,demir eksikligimize de ferrum damla verdi...bu ferrum damladan gunde 25damla vereceksiniz dedi
Biz hiç baktırmadık canım ama 4. Aydan beri başlatmıştı zaten.
Bazı doktorlar başlatmıyor bakar başlarız diyor sizde öyle oldu demekki
Bebeklerde normal bir sey sağlık ocakları da hemen Demir damlası veriyor o nedenle rutin kontrolde.

Bizim de bsslamisti mikrofere aslinda ama yinede cok dusuk cikinca doktorumuz bu sefer ferrum verdi ve 25damla olarak...bu kadar dusuk beklemiyodum deyince insan tedirgin oluyo

Kizlar havalarin isinmasiyla hergun disari cikar olduk biz. Ama gunes kremi almadim hala. Arastirdim baktim, larocheposay, trukid, beeo ya da siveno alacagim. Bunlardan kullanip da memnun kalan var mi? Ya da baska tavsiyeniz var mi? Bayram tatiline girmeden almak istiyorum.

Önce eşim sonra ben, şimdi de bebeğimiz nezle olduk hepimiz. Evde devamlı maskeyle gezmeme rağmen. İlk defa hasta oluyor bebişim. Ateş çıkarsa calpol, öksürük vs için de sambucol şurup verdi doktor. Tavsiyesi olan varsa alırım.
Bir de uykusu geliyor devamlı bugün ikinci kez 1,5 saatlik uyudu daha da uyur gibi. Yine de çok uyutmamalı mıyım sizce? Geceyi uyanık geçirmesin sonra. Yoksa bizim gibi hasta olduğu için daha çok uyur mu? Öyle olur diye umuyorum...

acaba diyorum günlük tarifleri mi yazsak buraya. Hem fikir olur. Öğle yemeği ne yaptınız bebelere?
İyi fikir.
Ben ogle yemeginde pirincli pirasali kiymali tarhana corbasi yaptim verdim. Aslinda kiymali pirasa yemegi yapmistim onu dun yemedi reddetti. Ben de mecbur tarhanaya karistirip verdim bugun, tarhanaya asla hayir demiyor cunku

Çok geçmiş olsun. Evet benim bildiğim uyur öyle. Gıdasını, öncelikle sıvılarını yeterli aldığı sürece sorun olmaz. Hangi ateşlenmemizde hatırlamıyorum, doktorumuza sormuştuk biz de.

İyi fikir.
Ben ogle yemeginde pirincli pirasali kiymali tarhana corbasi yaptim verdim. Aslinda kiymali pirasa yemegi yapmistim onu dun yemedi reddetti. Ben de mecbur tarhanaya karistirip verdim bugun, tarhanaya asla hayir demiyor cunku
Ben de blw için brokoli, havuç, bebek patates, pırasa haşlamıştım. Öyle yemek istemedi içine biraz daha su ekleyip biraz parçalayıp çorbaya çevirdim zeytinyağı ve buğday ekmeği ile yedirdim. Blw yapınca saçınadan ayak parmağına kadar yedirdiğini için işime de geldi açıkçası. Sabah peynir, yarım yumurta sarısı, ara öğün armut, öğlen bu şekilde yedi. Akşama blw denemesi olmazsa yine çurba. Yarına Allah Kerim bakalım ne yapacağım

Nasıl bir peynir yediriyorsunuz?

Bizim kahvaltı bugün şöyleydi: az kekik ve yulaf unuyla omlet-pankek arası bir yumurta, yanında da pirinç unu+ceviz unu+armut rendesiyle meyveli muhallebi gibi bir şey.

Öğlen sadece mercimek çorbası ve kefir.

Akşam mercimek çorbası, pankek, biraz muz ve kefir.

Bugün sebze yönünden eksik kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…